ΠαΠακιιιι εισαι και συ αναρχοκομμουνιστοσυμμοριτης?τι έγινε; τι αλλαγές έχουμε δω;
γιατί παρατησες το σπορ ΦΠ;
έβγαλες και τα διάσημα του τίτλου σου....
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ΠαΠακιιιι εισαι και συ αναρχοκομμουνιστοσυμμοριτης?τι έγινε; τι αλλαγές έχουμε δω;
ααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχχα
αναρχοκομμουνιστοσυμμοριτισμος....κατι σα να λεμε τριπλο εγκεφαλικο μπαϊ πας σε καμμενους εγκεφαλους ενα πραγμα....
παντως εχει πλακα που τσινατε οταν σας τα χωνουνε και απαιτειτε και προστασια, μηπως να πατε σε κανα διεθνες δικαστηριο και να ζητησετε να γινει αδικημα το κραξιμο στους αναρχοκομουνιστοσυμμοριτες? κατι σαν τον αντισημιτισμο ενα πραμα? Ηδη η Αλεκα χρησιμοποιει τον ορο αντι-κομμουνισμος χαχαχαχαχαχχαχα ευκαιρια να τον εμπλουτισετε!
κλααααααψτεεεεεεεεεεεεε λεμεεεεεεεεεεε επαναστατες του κανα-πεους
εσυ δεν εχεις προβλημα παντως νατσουλη μου! το μυαλουδακι σου δε μπορει να μπερδευτει με τη μια διαδικασια που δυναται να εκτελει καθε φορα...Μπερδεμένος είναι ο φπ.
Δεν έχει στόφα δεκσού..
αν το προσεξεις καλα,φερνει και στο τζιμακο...Ωραια φωτο,θυμιζει σημανση.
οποτε και να ανακαλυφθηκε, παραμενει γελοιος παντως μεχρι και σημερα!Ο όρος ανακαλύφθηκε δεκαετίες πριν, από τους εθνικόφρονες προγόνους σου μέμο... διάβασε κανένα αρχείο του Α2... τα εκδίδει η Νέα Θέσις...
Αντε ρε,και στα δικα σας που εχετε φορτωθει τον πουσταρα τον Πυργιωτη...αν το προσεξεις καλα,φερνει και στο τζιμακο...
οποτε και να ανακαλυφθηκε, παραμενει γελοιος παντως μεχρι και σημερα!
αχαχαχαχα
εεεεεεεεεεε??πυργιωτης...???????????Αντε ρε,και στα δικα σας που εχετε φορτωθει τον πουσταρα τον Πυργιωτη...
οποτε και να ανακαλυφθηκε, παραμενει γελοιος παντως μεχρι και σημερα!
αχαχαχαχα
Ο Ανθιμος ρε...εεεεεεεεεεε??πυργιωτης...???????????
Αυτο ειναι all inclusive που λεμε...Τί λες για το εαμοσλαβοβουλγαροαναρχοκομμουνιστοληστοσυμμορίτης?
τι έγινε; τι αλλαγές έχουμε δω;
αν το
να αγαπάς τον τόπο σου,
να θέλεις την ευημερία του,
να επιζητάς την συναίνεση,
να σέβεσαι τους νόμους,
να είσαι υπέρμαχος της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας,
να σέβεσαι την πολιτική βούληση των άλλων όπως αυτή εκφράζεται με΄σα από ένα τίμιο εκλογικό αποτέλεσμα,
να είσαι πατριώτης,
σημαίνει ότι είσαι δεξιός... τότε ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΔΕΞΙΟΣ
Με επιασες αδιαβαστο...θα γραψω 20 φορες ΖΗΤΩ Η ΓΕΛΛΑΣ...Ο Ανθιμος ρε...
κλαψτε κομουνιαααα πρωτη η Αλεκα θα παει στην κηδεια λεμεεεεεε
εμενα μου αρεσει το φασιστοναζιστοβασιλικογερμανοτσολιαδοεθνικιΤί λες για το εαμοσλαβοβουλγαροαναρχοκομμουνιστοληστοσυμμορίτης?
εμε οι μεν νοτιοι με λεν βουλγαρο,οι δε βορειοι τουρκο...Τί λες για το εαμοσλαβοβουλγαροαναρχοκομμουνιστοληστοσυμμορίτης?
εμενα μου αρεσει το φασιστοναζιστοβασιλικογερμανοτσολιαδοεθνικι
αχαχαχαχαχαχα