πωωω ρε πούστη μου
Τι θυμήθηκε ρε ;;;
Από τα πρώτα μεταχουντικά σκάνδαλα , με τον Καρατζαφέρη στην Ελευθεροτυπία ...
Πόσο χρονώνε είσαι ρε μάγκα ;;;
Ρε μαγκα, η ηλικια ειναι μου δε λεγεται,ασε,μην καρφωνομαστε κιολας...
Δεν ειχα στο νου μου το σκανδαλο που λες,[γραψε τι εννοεις,το εχω ξεχασει],ειχα στο νου μου τις εκπομπες που εκανε ο πουσταρας ο Καρατζαφερης αρχες του 2005,τοτε που εβγαλε στον αέρα τον Μπεζενιτη που γαμουσε πουστηδες,αυτονε,το μεγαλο εθνικοφρονα ,ντε,με τα δυο δις για τα γεραματα του? θυμηθηκες τωρα?
Θυμασαι λοιπον που ελεγε ο Καρατζ. "Θα σα ς πουμε ποια ειναι η "Σουλα" , η Μπέμπα" η Σασα, κλπ.,το ελεγε επιτηδες και εκβιασε τοτε και τους τα αρπαξε χοντρα και αφου τα αρπαΞΕ ,ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕ ΚΙΧ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΠΑΠΑΔΕς..
η Μπεμπα Μπλανς ειναι γνωστο ποιος ηταν,πεθανε,παει...
Πατα στο ιντερνετ να δεις...
Οσο για τηνν αγαπημενη μας Λιανα Κανελλη,προσωρινα ειναι εκει που ειναι,εχρι να δει που θΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ,κΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, Η ΑΛΛΟΥ...
Προς το παρον τους δουλευει ψιλο γαζι τους κκεδες,,αν και αυτοι στ αρχιδια τους,τετοιους μαζευουνε χρονια τωρα...Αλαβανους,Δαμανακισσες,Μπιστηδες,Σκοτεινιωτηδες,Σταματακηδες,Τσιμες κλπ κλπ,ας μας πει η παπαρηγα αν υπαρχει ενας ανεργος αναμεσα στους λεχριτες των γραφειων τους στον Περισσο..και σημερα ακουσα που βγηκε με θρασος να κατηγορησει το λαο ,οτι ταχα δεν τηην ακολουθει,ποιον μωρη βρωμιαρα? που στελνεις την κορακλα σου σε ακριβο ιδιωτικο σχολειο και οταν στο ειπανε ,βγηκες με θρασος χιλιων παπαδων και λες "δεν ταιριαζει το ωραριο της μανας μου " και κατι μαλακιες που μονο σε αποκτηνωμενους κνιταραδες περνανε...
Ε τελειωνω...
με τον υμνο ,οπως παντα...
ΝΑ ΚΑΕΙ ,ΝΑ ΚΑΕΙ, ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ
ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΥ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ
ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ,ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟ ΠΙΑΣΟΚ,ΤΣΑΤΣΑ Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ!