Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.007
- Πόντοι
- 3.936
Τραβάμε και εμείς μια μαλακιά με τις φωτογραφίες χαχαχα
Γράφουμε κ την παπατζα μας κ βρίζουμε τους επισκέπτες.
Τραβάμε και εμείς μια μαλακιά με τις φωτογραφίες χαχαχα
Και δεν θα απαντήσουν αφού είναι επισκέπτες χαχαχα
Επίσης και αρκετές γυναίκες που προσβάλλονται και καυλώνουν ταυτόχρονα. Όσο περισσότερο καυλώνουν τόσο περισσότερο γεμίζουν ενοχές και όσο περισσότερο νιώθουν ενοχές τόσο περισσότερο καυλώνουν ασυνείδητα...Δεν μπορούν να απαντήσουν...ότι θέλουμε μπορούμε να λέμε για αυτούς ...μπακουρια η παντρεμένοι που έχει γίνει σαν φακλανα η γυναίκα τους και ψάχνουν λύση να γαμισουν καμμία κορασίδα σε όσο τον δυνατόν πόθο χαμηλή τιμή γιατί η γυναίκα κρατά τα οικονομικά
Αφιερωμένο στους επισκέπτες....δείτε μια φωτογραφία να καυλωσετε να χυσετε....γιατί η χοντρή γυναίκα σας έχει περίοδο χαχαχα
Κατά ένα περίεργο λόγο όσοι είναι Επισκέπτες στην σελίδα είτε "φοβούνται" να γραφτούν είτε απλά έχουν ξεχάσει τους κωδικούς είτε απλά βαριούνται να τους γράψουν. Πολλοί είναι εκείνοι που δεν θέλουν να γραφτούν και απλά θέλουν να παρακολουθούν συζητήσεις.
Τους ψιλοκαταλαβαίνω. Κατά ένα τρόπο διαβάζουν την "εφημερίδα" τους.
Ένα σοβαρό ποσοστό ανθρώπων στην Ελλάδα γενικότερα "δεν συμμετέχει" γενικώς. Περιμένει από τους άλλους. Δεν θέλουν να προσφέρουν τις γνώσεις τους, τις εμπειρίες τους, είτε με τις ιερόδουλες είτε στη ζωή τους γενικά. Μην σας μπερδεύει το domain παιδιά. Ναι είστε σε μπουρδελοσάιτ, ε και; (Εγώ εδώ συμμετέχω σε λογοτεχνικές αναλύσεις για τον Καζαντζάκη για παράδειγμα...)
Εγώ ως Μενέδημος κάνω έκκληση σε αυτούς να γραφτούν και να μας λένε τις απόψεις τους, τα προβλήματά τους, τις κριτικές τους για τα στούντιο ή για το οτιδήποτε. Δόξα τον Ύψιστο, έχουμε νήματα για το οτιδήποτε. Μπορούν και εκείνοι να ανοίξουν ένα δικό τους νήμα.
Αν μη τι άλλο αυτό που χρειάζεται σε αυτούς τους καιρούς είναι να είμαστε κατά κάποιο τρόπο οργανωμένοι σε κοινότητες και σε φόρουμ, να μοιραζόμαστε πληροφορία, να μαθαίνουμε ο ένας από τον άλλον. Οι ΠΑΝΤΑ ΠΟΛΛΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ που εισέρχονται ως επισκέπτες εδώ έχουν να μας προσφέρουν πολλά.
Υ.Γ. Οι επιλογές που έχεις βάλει στην ψηφοφορία νομίζω δεν ισχύουν. Μια χαρά έχουμε εδώ και πιρφόρους που είναι μέλη.
Ναι είμαι μέτρ του είδους.Επιστημονική προσέγγιση από τον μετρ του είδους.
Βλέπουν το νήμα 2 μέλη και 0 (ΜΗΔΕΝ) επισκέπτες... Δεν ενδιαφέρονται φαίνεται για το παρόν νήμα....Βλάκες επισκέπτες, τι κάνετε εδώ Σάββατο πρωί;
Πήγε η γυναίκα σας για ψώνια και μπήκατε για μαλακία;