Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.007
- Πόντοι
- 3.936
Γιατί εξαφανίστηκε ;Που τον θυμήθηκες. Άραγε υπάρχει ακόμα; μήπως μπαίνει σαν επισκέπτης;
Γιατί εξαφανίστηκε ;Που τον θυμήθηκες. Άραγε υπάρχει ακόμα; μήπως μπαίνει σαν επισκέπτης;
θα δωσεις κωλαρακι αμα ειναι?Παιδι μου εισαι εμμονικός ή βλαμμενος?
Σε καθε θεμα συζητησης το μυαλο σου παει σε μενα?
Ελα, ανοιξε μου την καρδια σου, θελεις να γινουμε φιλοι και ντρεπεσαι να το πεις?
οχι τυπε. αρκει να κλειδωσουν τα πικαντικα θεματα για ΜΕΛΗ και μονο! ειδικα οσα αναφερουν ονοματα-προφιλ στα ινσταγκραμ! δε μπορει να τα βλεπει ο καθε ανωνυμος.Να μπει μηνιαια συνδρομη (πχ 100€) στο σαιτ!
τοτε τυπε κανε συνδρομη η τοποθετησε διαφημιση στο μπου!Μουτρα εγω για το φορουμ μια πεισειφ 100€ τον μηνα την εδινα… εξαλλου χωρις μπου δεν υπαρχω!
κυριολεκτικα δεν εχω ζωη εξω απο δω…
Θελουν το μουνι στο πιατο ,τσεκαρισμενο ,δοκιμασμενο, άκοπα χωρις ρίσκο,Online: 767 επισκέπτες & 120 μέλη
Γιατί είσαστε σκυφτούλιδες και κρυψίνους;
Γιατι δεν γράφεστε μέλη βρε μουνόπανα επισκέπτες;
Μας ρωτήσατε εάν θελουμε επισκέπτες;
Γλυκά φέρατε;
Στα αρχίδια σας;
…κ εμάς Κωστής Παλαμάς.
δεν γνωρίζω. Αν κάποιος ξέρει, ας μας πληροφορήσειΓιατί εξαφανίστηκε ;
Τουλάχιστον οι επισκέπτες είναι άκακοι, δεν ενοχλούν κανέναν, το πολύ πολύ να ρίξουν το σάιτ αν σκάσουν μαζεμένοι σε viral threads.Θελουν το μουνι στο πιατο ,τσεκαρισμενο ,δοκιμασμενο, άκοπα χωρις ρίσκο,
Παράσιτα δηλαδη με μηδεν προσφορα, κανονικα θα πρεπε να μπαινουν στο μπου με χρέωση
Για αυτούς κ μόνο:Τουλάχιστον οι επισκέπτες είναι άκακοι, δεν ενοχλούν κανέναν, το πολύ πολύ να ρίξουν το σάιτ αν σκάσουν μαζεμένοι σε viral threads.
Χειρότεροι σε σχέση με τους επισκέπτες είναι τα μέλη χωρίς προσφορά τα οποια σπαμάρουν και χαλανε όλα τα θρεντς με τα εσωτερικά τους "αστεία", τα ποστς με σκέτα emoticons κλπ., οι λεγόμενοι μπαχαλάκηδες.
με φωτογραφιζεις?Τουλάχιστον οι επισκέπτες είναι άκακοι, δεν ενοχλούν κανέναν, το πολύ πολύ να ρίξουν το σάιτ αν σκάσουν μαζεμένοι σε viral threads.
Χειρότεροι σε σχέση με τους επισκέπτες είναι τα μέλη χωρίς προσφορά τα οποια σπαμάρουν και χαλανε όλα τα θρεντς με τα εσωτερικά τους "αστεία", τα ποστς με σκέτα emoticons κλπ., οι λεγόμενοι μπαχαλάκηδες.