Νέα

Επίσκεψη στη Βουδαπέστη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PLOUTOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 401
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.172
Πόντοι
3.656
...παιδιά αν θέλω κάτι καλό σε οίκο ανοχής και με λογικά χρήματα και βρίσκομαι στην βουδαπέστη...που πάω? ευχαριστώ εκ των προτέρων...
πας 2 ωρες με το λεοφωρειο βορεια  στην οραντεα στην ρουμανια η νοτια  στο σενγκεν

merovigios

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Like
40
Πόντοι
1
πας 2 ωρες με το λεοφωρειο βορεια  στην οραντεα στην ρουμανια η νοτια  στο σενγκεν
...δηλαδή στη βουδαπέστη δεν αξίζει? αν θέλω να μείνω βουδαπέστη? ευχαριστώ και πάλι φίλε...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.172
Πόντοι
3.656
...δηλαδή στη βουδαπέστη δεν αξίζει? αν θέλω να μείνω βουδαπέστη? ευχαριστώ και πάλι φίλε...
φτηνο και βουδαπεστη η πραγα δεν πανε μαζι φιλε..περα απο πλακα... :hi:
ουτε κ θα βγαλεις ακρη..προσεχε μην μπλεξεις εχει πολλες κομπινες εκει....στημενες γκομενες κλπ κλπ

merovigios

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Like
40
Πόντοι
1
...τότε καλό και ακριβό ας είναι...αλλά να μην βρω κανά μπελά...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.172
Πόντοι
3.656
...τότε καλό και ακριβό ας είναι...αλλά να μην βρω κανά μπελά...
στειλε πμ τασος3.μονο αυτος ξερει
οι αλλοι θα σου πουν μαλ..ιες
εγω ερναω απο κει συχνα πυκνα αλλα δεν ασχολουμαι λογων του εξτρακοστ της πολης

merovigios

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Like
40
Πόντοι
1
στειλε πμ τασος3.μονο αυτος ξερει
οι αλλοι θα σου πουν μαλ..ιες
εγω ερναω απο κει συχνα πυκνα αλλα δεν ασχολουμαι λογων του εξτρακοστ της πολης
ευχαριστώ πολύ φίλε...θα στείλω μνμ !

Επισκέπτης
Ξερει κανεις τι παιζει με τα thai μασαζ που εχει σε καθε γωνιά στο κεντρο;

Παιζει κανα φραπεδακι ή ουτε καν;

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Ξερει κανεις τι παιζει με τα thai μασαζ που εχει σε καθε γωνιά στο κεντρο;

Παιζει κανα φραπεδακι ή ουτε καν;

Oύτε καν.
Σε κάποια μάλιστα αναγράφεται διακριτικά:"No erotic massage"

Επισκέπτης
Δε λενε πολλά οι ουγγαρεζες σα γκομενες τελικα

Απογοητευτηκα πληρως απ το ταξιδι μου στη βουδαπεστη

leopold_00

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
96
Πόντοι
1
Καλησπέρα σε όλους,

Επειδή παίζει δυνατά να χρειαστεί λόγω δουλειάς να πάω Βουδαπέστη χρειάζομαι την βοήθεια σας για να περάσω καλά :)  Έχω σταμπάρει το παρακάτω γραφείο το οποίο έχει καλά τεμάχια και σε σχετικά καλές τιμές αλλά δυστυχώς δεν ξέρω αν είναι μουφα.

Γνωρίζει κανείς τίποτα για το συγκεκριμένο γραφείο?

Ευχαριστώ!!

larry33

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2011
Κριτικές
10
Like
635
Πόντοι
1.525
Καλησπέρα σε όλους,

Επειδή παίζει δυνατά να χρειαστεί λόγω δουλειάς να πάω Βουδαπέστη χρειάζομαι την βοήθεια σας για να περάσω καλά :)  Έχω σταμπάρει το παρακάτω γραφείο το οποίο έχει καλά τεμάχια και σε σχετικά καλές τιμές αλλά δυστυχώς δεν ξέρω αν είναι μουφα.

Ευχαριστώ!!

...συνάδελφε εγω ψωνισα απο εδω..καλεσα 4, οι δυο εφυγαν καθως δεν εμοιαζαν επ ουδενί στην φωτό αλλά οι αλλες δυο ηταν top...

leopold_00

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
96
Πόντοι
1
Το τσεκαρα το σαιτ απο τα παραπανω λινκσ απλα επειδη δείχνει σαν τηλεφωνικός κατάλογος οτι ναναι σκέφτηκα ότι περισσότερη εγγύηση έχεις από γραφείο (λεμε τωρα) πάρα από το σαιτ που είπες. Πλην αυτού είναι κάτι ωραία μωρά στο σαιτ που βρήκα τα οποία γουστάρω για αυτο και το διάλεξα. Αν ξέρει κάποιος κάτι παρακαλώ ενημερώστε.

Ευχαριστώ!!

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Καλησπέρα σε όλους,

Ευχαριστώ!!

Νομίζω ότι είναι πόρταλ με διάφορα web pages για εσκορτς στην Ουγγαρία και όχι κάποιο γραφείο.

leopold_00

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
96
Πόντοι
1
Παίζει να έχεις δίκιο. Ήρθα σε επικοινωνία μαζί τους ρωτώντας τους για μια από της κοπέλες να μου στείλουν σελφι ή "original" εν πάση περιπτώσει και το ψιλο απέφυγαν. Απ την άλλη μου ειπαν πως λεφτά δίνεις εφόσον συναντηθείς μαζι της και σου αρέσει αλλά να μου πεις αυτό είναι και το στάνταρ. Θα δείξει λοιπόν.

@larry33

Αν σου ειναι ευκολο στειλε ινφο για αυτές που πήρες εσύ απο το σαιτ που λες ούτως ώστε αν όλα πάνε στραβά να ξέρω οτι υπάρχει σίγουρακι. Thanks!

Νομίζω ότι είναι πόρταλ με διάφορα web pages για εσκορτς στην Ουγγαρία και όχι κάποιο γραφείο.

petroscat100

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2013
Like
458
Πόντοι
21
Θέλω να επιβεβαιώσω ότι ίσως το  καλύτερο σίτε είναι το . Να επιστησω όμως λίγο προσοχή στα παρακάτω
1) Αν οι κοπέλες δουν τηλέφωνο από εξωτερικό πιθανών να σας χρεώσουν περισσότερο. Σε μια κοπέλα που πήρα μου είπε 150 ευρώ για μια ώρα. Οι κανονικές τιμές είναι περίπου 60 με 75 ευρώ. Μην σας πιάσουν κοροΐδα.
2) Να προσέχετε αν λέει ότι δεν δέχεται review γιατί σημαίνει ότι έχει κάτι κρύψει.
3) Να κοιτάτε να έχει verified photos
URL]]

fortune

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ευχαριστουμε Πετρο , θα παω βουδαπεστη τον αλλο μηνα και ψαχνομαι

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Ευχαριστουμε Πετρο , θα παω βουδαπεστη τον αλλο μηνα και ψαχνομαι
τυπε ήμουν εκεί πρόσφατα το καλύτερο που έχεις να κανείς είναι να ρωτήσεις τους ταρίφες! ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ήταν ευγενικοί κ πρόθυμοι να σε εξυπηρετήσουν. Πρόσεχε την διπλή ταρίφα ξεκινάει από τις 22:00 εάν θυμαμαι καλά κ την ισοτιμία! Συνάλλαγμα να αλλάξεις στην πόλη κ όχι στο αεροδρόμιο εκτός από 50 ευρώ να έχεις επάνω σου για τα πρώτα έξοδα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom