Νέα

Επικίνδυνοι σκύλοι χωρίς φίμωτρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα erevnitis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
νομο 3170/2003.... δεν λεει ΠΟΥΘΕΝΑ για φιμωτρο... εισαι γκαγκα?
οσο για τον Α.Π. σου ξανα λεω... ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ... δεν βγαζει νομους... ξυπνα ρε.

να σου πω... εχεις και δικαιωμα ψηφου?

ρε σύ γιατί επαναλαμβάνεσαι..????

ο νόμος δεν λέει ποτέ τα μέτρα.. ευθύνη σου είναι να πάρεις τα κατάλληλα... πως θα το κάνουμε...

και ο ΑΠ δεν δικάζει.. εξετάζει αν η δικη έγινε κανονικά και το σκεπτικό της απόφασης είναι σύννομο...

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
ρε σύ γιατί επαναλαμβάνεσαι..????

ο νόμος δεν λέει ποτέ τα μέτρα.. ευθύνη σου είναι να πάρεις τα κατάλληλα... πως θα το κάνουμε...

και ο ΑΠ δεν δικάζει.. εξετάζει αν η δικη έγινε κανονικά και το σκεπτικό της απόφασης είναι σύννομο...

ρε τραμουντανα, σορρυ δλδ. διαβαζεις ολο το θρεντ?
οταν ενα παπαρι με πριζει για χρηση φιμωτου και μου λεει οτι το λεει και ο νομος....
Ε δεν το λεει... ξερω εγω πως και με τι μετρα μπορω να ελεγχω το σκυλι μου... διαβασε και τα υπολοιπα.

και ο ΑΠ δεν δικάζει.. εξετάζει αν η δικη έγινε κανονικά και το σκεπτικό της απόφασης είναι σύννομο...  - My words exactly!

makes me wonder sometimes!  :think:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ρε τραμουντανα, σορρυ δλδ. διαβαζεις ολο το θρεντ?
οταν ενα παπαρι με πριζει για χρηση φιμωτου και μου λεει οτι το λεει και ο νομος....
Ε δεν το λεει... ξερω εγω πως και με τι μετρα μπορω να ελεγχω το σκυλι μου... διαβασε και τα υπολοιπα.

και ο ΑΠ δεν δικάζει.. εξετάζει αν η δικη έγινε κανονικά και το σκεπτικό της απόφασης είναι σύννομο...   - My words exactly!

makes me wonder sometimes!  :think:

σιγά ρε μην κάτσω να διαβάσω όλα όσα λέγονται... απλά προσπαθώ να βοηθήσω να κόψετε τις αψιμαχίες...

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
σιγά ρε μην κάτσω να διαβάσω όλα όσα λέγονται... απλά προσπαθώ να βοηθήσω να κόψετε τις αψιμαχίες...

:thumbsup:
τι λες ρε συ... εγω εχω κλαψει απ τα γελια που θες να μου το κοψεις κιολλας!!!!!!!!!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
δεν τραβάτε καμμιά βολτίτσα λέω γώ σε καμμιά καφετέρια να βρείτε κανένα γκομενάκι να  :knockinb: :knockinb: :knockinb: .. βρωμάει ο τόπος ρε....

συγνώμη ξέχασα εσείς γαμάτε μόνο μοντέλλες...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
δεν τραβάτε καμμιά βολτίτσα λέω γώ σε καμμιά καφετέρια να βρείτε κανένα γκομενάκι να  :knockinb: :knockinb: :knockinb: .. βρωμάει ο τόπος ρε....

συγνώμη ξέχασα εσείς γαμάτε μόνο μοντέλλες...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

με το που τελειωσω δουλεια... θα παω. i promise!!!  ;)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
με το που τελειωσω δουλεια... θα παω. i promise!!!  ;)

παρομοίως.. ετοιμα΄ζομαι για απογευματινό ποτάκι στην πανόρμου..  ;) ;) ;) ;) ;) ;)

όλο και κάτι ξέμπαρκο θα πέσει στα δίχτυα...

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
παρομοίως.. ετοιμα΄ζομαι για απογευματινό ποτάκι στην πανόρμου..  ;) ;) ;) ;) ;) ;)

όλο και κάτι ξέμπαρκο θα πέσει στα δίχτυα...
Να σου πω εχασα πριν 1 χρονο το πορτοφολι μου εκει με την ταυτοτητα, αμα το βρεις πες το μου :P

OP
OP
E

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
νομο 3170/2003.... δεν λεει ΠΟΥΘΕΝΑ για φιμωτρο... εισαι γκαγκα?
οσο για τον Α.Π. σου ξανα λεω... ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ... δεν βγαζει νομους... ξυπνα ρε.

να σου πω... εχεις και δικαιωμα ψηφου?

Ο νόμος 3170/2003 για τα ζώα συντροφιάς

Άρθρο 4 - Διοργάνωση εκθέσεων και άλλων εκδηλώσεων με σκύλους

1. Το φυσικό ή νομικό πρόσωπο που διοργανώνει εκθέσεις ή άλλες εκδηλώσεις με σκύλους οφείλει να εφοδιάζεται με σχετική άδεια, η οποία εκδίδεται από τη Διεύθυνση Κτηνιατρικής της αρμόδιας νομαρχιακής αυτοδιοίκησης.

2. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι σκύλοι πρέπει να βρίσκονται υπό την άμεση επίβλεψη του ιδιοκτήτη ή του συνοδού τους, ο οποίος οφείλει να μην τους προξενεί φόβο, αγωνία ή πόνο. Σκύλοι που εκδηλώνουν χωρίς αιτία επιθετική συμπεριφορά προς τα άλλα ζώα ή τον άνθρωπο, φέρουν υποχρεωτικά φίμωτρο ή απομακρύνονται από την εκδήλωση.

3. Οι σκύλοι που συμμετέχουν σε εκθέσεις ή άλλες εκδηλώσεις πρέπει να έχουν δηλωθεί, σημανθεί και καταγραφεί και οι συνοδοί τους να φέρουν το βιβλιάριο υγείας του σκύλου, από το οποίο να προκύπτει ότι είναι εμβολιασμένοι και ότι έχουν υποβληθεί σε πρόσφατο αποπαρασιτισμό.

Το πιο πανω αρθρο αναφερεται σε "εκδηλωσεις " ,ομως σε συνδυασμο με το αρθρο 435 Π.Κ.καθως και τα αρθρα περι αποτροπης κινδυνου ,εκθεση σε κινδυνο κτλ, προκυπτει οτι το φιμωτρο ειναι αναγκαιο μετρο για τα επικινδυνα ή /και επιθετικα σκυλια οταν βρισκονται,σε καθε περιπτωση , σε κοντινη αποσταση με αλλα σκυλια ή/και ανθρωπους .Αυτο ονομαζεται αναλογικη εφαρμογη του νομου.
Και βεβαια υπαρχει νομολογια στην οποια εχουν προσβαση οι Δικηγοροι .
Ας μιλησει και ενας Δικηγορος .

Παραθετω  πιο πανω ενα απο τα εκατονταδες λινκ που βγαινουν στο google για το νομο 3170/2003 .

OP
OP
E

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Βρες καμια γκομενα ,"σκυλα " ,αλλα οχι κατα...κυριολεξια !

Γι'αυτη μαλιστα ,να αγωνιστεις να μην φοραει φιμωτρο !

Το να πασχιζεις να πεισεις οτι ΔΕΝ πρεπει να φορανε τα ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ σκυλια φιμωτρο ,στη βολτα ,δεν θα συμφωνησουν μαζι σου οι φιλοζωϊκες οργανωσεις !

Επισκέπτης
Βρες καμια γκομενα ,"σκυλα " ,αλλα οχι κατα...κυριολεξια !

Γι'αυτη μαλιστα ,να αγωνιστεις να μην φοραει φιμωτρο !

Το να πασχιζεις να πεισεις οτι ΔΕΝ πρεπει να φορανε τα ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ σκυλια φιμωτρο ,στη βολτα ,δεν θα συμφωνησουν μαζι σου οι φιλοζωϊκες οργανωσεις !
υπαρχει βεβαια και η περιπτωση ο μαλακας ο ιδιοκτητης να μην ξερει καν οτι το σκυλι του ειναι επικινδυνο εδω δεν καταλαβε πως εγεινε ετσι :jerking: :jerking: :jerking:
Που ειναι η γατα, παρτον, ορμα μερικες ατακες για να δουμε ποσα αρχιδια εχει ο σκυλος και ποσα λειπουν απο το αφεντικο του

OP
OP
E

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Διαβαστε το θρεντ ,να δειτε αντιδρασεις !

Ανθρωπους που προσπαθουν να μας πεισουν οτι τα ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ σκυλια ΔΕΝ πρεπει να φερουν φιμωτρο !

Διοτι τα δικα τους σκυλια ειναι καλα !
Μα αφου ειναι καλα ,γιατι ταυτιζουν τα δικα τους ,καλα ,σκυλια με τα επικινδυνα ?

Διαβαστε να δειτε επιχειρηματολογια και υβρεις ,απο τους (ψευτο)"φιλοζωους " με την ευγενικη ψυχή !

OP
OP
E

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
υπαρχει βεβαια και η περιπτωση ο μαλακας ο ιδιοκτητης να μην ξερει καν οτι το σκυλι του ειναι επικινδυνο εδω δεν καταλαβε πως εγεινε ετσι :jerking: :jerking: :jerking:
Που ειναι η γατα, παρτον, ορμα μερικες ατακες για να δουμε ποσα αρχιδια εχει ο σκυλος και ποσα λειπουν απο το αφεντικο του

Σοβαρα τα λες ?
Μα δεν χουν ευγενικη ψυχη αυτοι ?

ααααααααααααααχαχαχα !

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Ερευνητη τι σκυλο εχεις?

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
chiuaua.... ειναι ο εθνικος μας σταρ!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom