Νέα

Επικίνδυνοι σκύλοι χωρίς φίμωτρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα erevnitis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
E

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Ερευνητη τι σκυλο εχεις?

Ειχα μποξερ .
Οταν μεναμε σε σπιτι με κηπο .
Μετακομισαμε σε πολυκατοικια και τον πηγαινα βολτα στα παρκα .
Αφου αποβιωσε ,δεν πηρα αλλο ,διοτι το διαμερισμα δεν ειναι καταλληλο μερος να ζει ενας σκυλος .

Ο σκυλος παρηγορει τα μοναχικα ατομα ,ειναι πολυ χρησιμος σε τυφλους κτλ ,αλλα δεν σημαινει οτι ο σκυλος ειναι ευτυχισμενος σε διαμερισμα πολυκατοικιας .

OP
OP
E

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
chiuaua.... ειναι ο εθνικος μας σταρ!!!!!!!!!

Λυπαμαι φιλε ,δεν γαμαω στρακια !

Διαβασες το λινκ πιο πανω ?

Αν εχεις αμφιβολιες ,ρωτα σε μια φιλοζωϊκη οργανωση
καποιο δικηγορο ,για το νομικο πλαισιο .
Και φυσικα ειναι πολυ περιεργο ,γιατι αρπαζεσαι ,αφου το θρεντ αφορα ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ σκυλους χωρις φιμωτρο ?
Αφου ο δικος σου ειναι μια χαρα ,που ειναι το προβλημα ?

Απλα θελεις να σπαμαρεις .
Κανενα προβλημα ,ολοι γελανε μαζι σου !

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
θελω να σε δω ρε να προσπαθησεις να δειρεις τυπο που κραταει ροτβαιλερ αγριεμενο. ΒΛΑΚΑ παρλαπιπα  :birdman:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εδω δες μυαλο.... θα βαλει το σκυλο να μου χυμηξει
η αδερφαρα.... τι φοβασαι ρε τυπε? μην σας δειρω και τους 2?
και αφεντικο και σκυλο μαζι? δες πρωτα τι γραφεις καραγκιοζοπαικτη
και μετα πες εμενα βλακα... αντε παλι ρομπα εγινες.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
παρε σκυλο να βγαινεις εξω μαζι του
για να μην σε δερνουνε αδερφαρα λοπεζ ε αδερφαρα
αντε τραβα σε κανα κοσμοπολιταν να σαλιαρισεις με τα φουστανια.

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Λυπαμαι φιλε ,δεν γαμαω στρακια !

Διαβασες το λινκ πιο πανω ?

Αν εχεις αμφιβολιες ,ρωτα σε μια φιλοζωϊκη οργανωση
καποιο δικηγορο ,για το νομικο πλαισιο .
Και φυσικα ειναι πολυ περιεργο ,γιατι αρπαζεσαι ,αφου το θρεντ αφορα ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ σκυλους χωρις φιμωτρο ?
Αφου ο δικος σου ειναι μια χαρα ,που ειναι το προβλημα ?

Απλα θελεις να σπαμαρεις .
Κανενα προβλημα ,ολοι γελανε μαζι σου !

ναι το διαβασα... αναφερει για εκθεσης σκυλων... αλλα επειδη καταλαβα οτι μαλλον δεν εισαι στα καλα σου, το σταματαω εδω.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
chiuaua.... ειναι ο εθνικος μας σταρ!!!!!!!!!

Φιλε τα τσιουαουα γαμανε. Εχουν απιστευτη προσωπικοτητα και δενονται με τον ιδιοκτητη τους απιστευτα.

Ειχα βρει ενα και το ειχα μαζεψει γιατι θα το πατουσε κανενα αμαξι αλλα μετα απο μηνες αναγκαστηκα να το δωσω καθως το βρηκε αυτη που το ειχε χασει. Αν και δεν επρεπε γιατι το σκυλι ηταν μεσα στο τσιμπουρι και το κακο και δε το φροντιζε καθολου αλλα τι να κανεις.

Ερευνητη μπορεις και σε διαμερισμα αρκει να τον βγαζεις βολτα και να παιζεις μαζι του. Αλλα δεν ειναι ολες οι ρατσες για διαμερισμα φυσικα.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775

Δυσκολα να δειρεις και αφεντικο και σκυλο μαζι.

Και δεν θα χιμηξει ο σκυλος απο μονος του αλλα αν πας να κανεις μαλακια σε φερμαρε για πλακα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δυσκολα να δειρεις και αφεντικο και σκυλο μαζι.

Και δεν θα χιμηξει ο σκυλος απο μονος του αλλα αν πας να κανεις μαλακια σε φερμαρε για πλακα.

τυπε δεν καταλαβες... εγω δεν εχω δουλεια με τον σκυλο
αλλα με τον ιδιοκτητη που ειναι υπευθυνος για αυτον
θα του πω δεσε το σκυλο και ελα να σου πω 2 λογια
αν δεν το κανει θα ειναι αδερφαρα... δεν τον παιρνει.
Ειναι να γελας με μερικους... προσπαθουν να κρυψουν τον αδερφισμο τους
πισω απο πολεμικες τεχνες , γυμναστηρια , σκυλους , παρεες  κτλπ.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αμα ηταν ετσι θα παιρνε ο καθενας απο εναν αγριο σκυλο
και θα φοβεριζε τον κοσμο.  ;)

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
τυπε δεν καταλαβες... εγω δεν εχω δουλεια με τον σκυλο
αλλα με τον ιδιοκτητη που ειναι υπευθυνος για αυτον
θα του πω δεσε το σκυλο και ελα να σου πω 2 λογια
αν δεν το κανει θα ειναι αδερφαρα... δεν τον παιρνει.
Ειναι να γελας με μερικους... προσπαθουν να κρυψουν τον αδερφισμο τους
πισω απο πολεμικες τεχνες , γυμναστηρια , σκυλους , παρεες  κτλπ.

Ενταξει αν θες να κανεις τσαμπουκα υπαρχουν και αλλοι τροποι.

Ατοπη η ολη κουβεντα γιατι αν ειναι να πλακωθεις με καποιον δεν θα πας να τον πετυχεις την ωρα που βγαζει το σκυλο.

Μην λεμε ο,τι θελουμε, το γαμησαμε στα σεναρια το θεμα  :2funny:

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
Φιλε τα τσιουαουα γαμανε. Εχουν απιστευτη προσωπικοτητα και δενονται με τον ιδιοκτητη τους απιστευτα.

Ειχα βρει ενα και το ειχα μαζεψει γιατι θα το πατουσε κανενα αμαξι αλλα μετα απο μηνες αναγκαστηκα να το δωσω καθως το βρηκε αυτη που το ειχε χασει. Αν και δεν επρεπε γιατι το σκυλι ηταν μεσα στο τσιμπουρι και το κακο και δε το φροντιζε καθολου αλλα τι να κανεις.

Ερευνητη μπορεις και σε διαμερισμα αρκει να τον βγαζεις βολτα και να παιζεις μαζι του. Αλλα δεν ειναι ολες οι ρατσες για διαμερισμα φυσικα.

φιλε στο πατρικο μου εκτος απο 4 μπασταρδα στην αυλη εχουμε και ενα τσιουαουα στο σπιτι. Μιλαμε για τρελη καψουρα με το μικρο οχι αστεια.  :rockon:

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6

εχω αλλη γνωμη για τα τσιουαουα... απο πειρα (μικρη) τα θεωρω κομπλεξικα και κακα σκυλακια... γενικως τα μικρα εχουν ενα κομπλεξ κατωτεροτητας. εκτος απο τα jack russell
απ' οσα ξερω.

και κατι αλλο... οταν ενα σκυλι κυκλοφορει με φυμωτρο, δειχνει αγριο και ο κοσμος του συμπεριφερετε ως αγριο. αυτο in the long run, κανει τον σκυλο να νομιζει οτι τον φοβουνται και αγριευει!

οταν το σκυλι απο μικρο εχει κοινωνικοποιηθει σωστα, τοτε ολα καλα.. και καποιος (δεν θυμαμαι ποιος) ειπε οτι κανενας δεν μπορει να ειναι σιγουρος για τον σκυλο του... θα πω οτι εγω ειμαι. αν ειμαι εκει, ξερω πως θα συμπεριφερθει.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
αμα ηταν ετσι θα παιρνε ο καθενας απο εναν αγριο σκυλο
και θα φοβεριζε τον κοσμο.  ;)

Δυστυχως υπαρχουν πολλοι τετοιοι μαλακες.

Αμα σου πω τι μου λενε καθε φορα που βγαινω βολτα μερικοι τυποι θα παθεις πλακα.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
εχω αλλη γνωμη για τα τσιουαουα... απο πειρα (μικρη) τα θεωρω κομπλεξικα και κακα σκυλακια... γενικως τα μικρα εχουν ενα κομπλεξ κατωτεροτητας. εκτος απο τα jack russell
απ' οσα ξερω.

και κατι αλλο... οταν ενα σκυλι κυκλοφορει με φυμωτρο, δειχνει αγριο και ο κοσμος του συμπεριφερετε ως αγριο. αυτο in the long run, κανει τον σκυλο να νομιζει οτι τον φοβουνται και αγριευει!

οταν το σκυλι απο μικρο εχει κοινωνικοποιηθει σωστα, τοτε ολα καλα.. και καποιος (δεν θυμαμαι ποιος) ειπε οτι κανενας δεν μπορει να ειναι σιγουρος για τον σκυλο του... θα πω οτι εγω ειμαι. αν ειμαι εκει, ξερω πως θα συμπεριφερθει.

Το συνδρομο που εχουν τα μικρα σκυλια ειναι επικτητο. Οι ανθρωποι τα κανουν κακομαθημενα.

Μια χαρα ειναι τα μικρα σκυλια αρκει να λαβουν ΚΑΙ αυτα την καταλληλη εκπαιδευση. Δεν φανταζεσαι ποσο γαματο μπορει να ειναι ενα τσιουαουα. Το ειχα αρκετους μηνες και μιλαμε ηταν απιστευτο.

Οσο για την συμπεριφορα του σκυλου σου, ΠΟΤΕ δεν μπορεις να εισαι σιγουρος. Ουτε οι εκπαιδευτες δεν ειναι φιλε. Ποσο μαλλον εσυ και εγω. Και αυτο γιατι, οση εκπαιδευση και να εχει φαει, παραμενει σκυλος με ενστικτα. Μπορει ανα πασα στιγμη κατι να του κανει trigger και να μπει σε αλλο drive το ζωντανο. Ειναι η φυση του τετοια.

Το μονο που κανει ο ανθρωπος ειναι να μειωνει τις πιθανοτητες, ποτε σε μικρο ποτε σε μεγαλυτερο βαθμο.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

ρε βλακα. ΒΛΑΚΑ. σε διαβαζω και μουρχονται μνημες απο τα 12 μου χρονια. εισαι πολυ βλακας τυπος. ΒΛΑΚΑ.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

Ατοπη η ολη κουβεντα γιατι αν ειναι να πλακωθεις με καποιον δεν θα πας να τον πετυχεις την ωρα που βγαζει το σκυλο.

Μην λεμε ο,τι θελουμε, το γαμησαμε στα σεναρια το θεμα  :2funny:

ορεξη που εχεις να μιλας με το μομολο στα σοβαρα  :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ρε βλακα. ΒΛΑΚΑ. σε διαβαζω και μουρχονται μνημες απο τα 12 μου χρονια. εισαι πολυ βλακας τυπος. ΒΛΑΚΑ.

τυπε δεν ειμαι δημητρηςςς εγω.
ΑΡαξε μην ακουσεις κανα γαμοσταυριδι  ;)

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Το συνδρομο που εχουν τα μικρα σκυλια ειναι επικτητο. Οι ανθρωποι τα κανουν κακομαθημενα.

Μια χαρα ειναι τα μικρα σκυλια αρκει να λαβουν ΚΑΙ αυτα την καταλληλη εκπαιδευση. Δεν φανταζεσαι ποσο γαματο μπορει να ειναι ενα τσιουαουα. Το ειχα αρκετους μηνες και μιλαμε ηταν απιστευτο.

Οσο για την συμπεριφορα του σκυλου σου, ΠΟΤΕ δεν μπορεις να εισαι σιγουρος. Ουτε οι εκπαιδευτες δεν ειναι φιλε. Ποσο μαλλον εσυ και εγω. Και αυτο γιατι, οση εκπαιδευση και να εχει φαει, παραμενει σκυλος με ενστικτα. Μπορει ανα πασα στιγμη κατι να του κανει trigger και να μπει σε αλλο drive το ζωντανο. Ειναι η φυση του τετοια.

Το μονο που κανει ο ανθρωπος ειναι να μειωνει τις πιθανοτητες, ποτε σε μικρο ποτε σε μεγαλυτερο βαθμο.

δεν διαφωνω με αυτα που λες για το trigger... αλλα πραγματικα, για θεμα επιθετικοτητας, το σκυλι μου το ξερω ΠΟΛΥ καλα... τωρα, ενω οταν την λυνω περπαταει διπλα μου και τα "μεινε, ακρη, πισω" και αλλες τετοιες εντολες της εχει για πλακα... δεν την αφηνω γιατι αν δει κατι μπορει να πεταχτει στον δρομο...

μια κοπελα ειχε ερθει στο στουντιο μου και ειχε τρελλο φοβο και μεσα σε μερικεσ ςρεσ το κσεπερασε με τιν σκυλα μου. ειναι πραγματικα περιπτωση σκυλου...
για εναν που ειχα παλιοτερα δεν θα το ελεγα ποτε αυτο

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Μην λεμε ο,τι θελουμε, το γαμησαμε στα σεναρια το θεμα  :2funny:

σε τελικη αναλυση δεν μου εχει τυχει...
αμα μου τυχει ομως και ο αλλος παει να κολλησει
θα το τακτοποιησω το θεμα δεν φευγω στο ετσι  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom