Νέα

Επικίνδυνοι σκύλοι χωρίς φίμωτρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα erevnitis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
E

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
αυτο λεω και γω... λεει "προστατευτικα μετρα" δεν κολαω εγω με της λεξεις (αν και αυτο φαινεται) απλα αντικρουω τον "πως τον λενε" οτι δεν αναφερει καπου συγκεκριμενα φιμωτρο.

αφου λοιπον το σκυλι μου το οποιο στα 9 1/2 χρονια ζωης του δεν εχει δαγκωσει ανθρωπο, γιατι να του βαλω και φιμωτρο? απλα επιμενει ο "κυριος"  :jerking: να λεει  :jerking:

εχεις τα δικια σου και συ...

και συμφωωνω οτι αν δαγκωσει ο σκυλος μου καποιον να με γαμησουν στα προστιμα και την φυλακα!

Τοτε γιατι ανησυχεις ,αφου ο σκυλος σου δεν ειναι επικινδυνος ?
Ειναι σαν να λεμε "πιαστε τους κλεφτες " ,και εσυ λες "μα εγω δεν εκλεψα " !

Και μια συμβουλη ,ασχολησου λιγο και με τους συνανθρωπους σου !

Το προβλημα ειναι τα παιδακια ,οι ηλικιωμενοι (σαν τους γονεις σου ) αλλα και καθε ανθρωπος που τραυματιστηκε αδικα απο επιθετικα σκυλια.
Δεν ειναι το προβλημα μηπως νοιωσει αβολα το σκυλακι σου αν καθιερωθει νομος να φορανε ολα τα επικινδυνα σκυλια (πιτμπουλ κτλ) φιμωτρο ,οπως ισχυει στη Δανια ,Ελβετια ,Μεγαλη Βρεττανια ,ΗΠΑ ,Γερμανια ,Γαλλια κτλ

Στις χωρες αυτες υπαρχουν πολλοι περισσοτεροι φιλοζωοι απο την Ελλαδα !

sionchr

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Πες ρε μαλακα τιποτα σοβαρο.

Εισαι απτα ατομα που βλεπουν κανισακι και χεζονται και ηρθες να βγαλεις τα κομπλεξ σου μαλακα χαρτογιακα΄
Φίμωτρο θέλουν μερικοί άνθρωποι που δαγκώνουν και λένε μαλακίες. ΄Εχω μαζέψει ένα αδέσποτο γκριφόν κανίς μεγαλόσωμο  που κάποιος μαλάκας το έχει εγκαταλείψει και κάποιος άλλος αρχιδομαλάκας το χτυπούσε την ώρα που περνούσα. Είναι ένα σκυλί που όλη μέρα παίζει και είναι με όλους με τα πόδια ανοιχτά και ανάσκελα για να το χαϊδεύουν. Ου να χαθούν οι σκατομαλάκες που τους πειράζουν τα ζωάκια.

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
Τοτε γιατι ανησυχεις ,αφου ο σκυλος σου δεν ειναι επικινδυνος ?
Ειναι σαν να λεμε "πιαστε τους κλεφτες " ,και εσυ λες "μα εγω δεν εκλεψα " !

Και μια συμβουλη ,ασχολησου λιγο και με τους συνανθρωπους σου !

Το προβλημα ειναι τα παιδακια ,οι ηλικιωμενοι (σαν τους γονεις σου ) αλλα και καθε ανθρωπος που τραυματιστηκε αδικα απο επιθετικα σκυλια.
Δεν ειναι το προβλημα μηπως νοιωσει αβολα το σκυλακι σου αν καθιερωθει νομος να φορανε ολα τα επικινδυνα σκυλια (πιτμπουλ κτλ) φιμωτρο ,οπως ισχυει στη Δανια ,Ελβετια ,Μεγαλη Βρεττανια ,ΗΠΑ ,Γερμανια ,Γαλλια κτλ

Στις χωρες αυτες υπαρχουν πολλοι περισσοτεροι φιλοζωοι απο την Ελλαδα !
εχεις σκεφτει ποτε οτι το φιμωτρο εκτος απο αυτο που συζητατε ειναι και για να μην φαει ο σκυλος σου καμια φολα που εχει ριξει κανα αρχιδι για να κανει την πλακα του

OP
OP
E

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Φίμωτρο θέλουν μερικοί άνθρωποι που δαγκώνουν και λένε μαλακίες. ΄Εχω μαζέψει ένα αδέσποτο γκριφόν κανίς μεγαλόσωμο  που κάποιος μαλάκας το έχει εγκαταλείψει και κάποιος άλλος αρχιδομαλάκας το χτυπούσε την ώρα που περνούσα. Είναι ένα σκυλί που όλη μέρα παίζει και είναι με όλους με τα πόδια ανοιχτά και ανάσκελα για να το χαϊδεύουν. Ου να χαθούν οι σκατομαλάκες που τους πειράζουν τα ζωάκια.

τι σχεση εχει αυτο το σκυλι ,με τα επικινδυνα επιθετικα σκυλια ?
Μηπως βρισκεσαι σε διανοητικη συγχυση ?

OP
OP
E

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Ηδη διαφοροι ΨΕΥΤΟφιλοζωοι εδειξαν τον εαυτο τους !

Ανησυχουν μηπως γινει νομος και ειναι υποχρεωτικο το φιμωτρο ,οπως στις αλλες χωρες ,και οχι μονο στα επικινδυνα ή/και επιθετικα σκυλια οπως στην Ελλαδα !

Μετα πως θα το παιζουν μαγκες ?

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
τι σχεση εχει αυτο το σκυλι ,με τα επικινδυνα επιθετικα σκυλια ?
Μηπως βρισκεσαι σε διανοητικη συγχυση ?

μηπως πρεπει να ρωτησεις τον εαυτο σου αυτο γιατι γραφεις και λες τις ιδιες μαλακιες post after post...

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Ηδη διαφοροι ΨΕΥΤΟφιλοζωοι εδειξαν τον εαυτο τους !

Ανησυχουν μηπως γινει νομος και ειναι υποχρεωτικο το φιμωτρο ,οπως στις αλλες χωρες ,και οχι μονο στα επικινδυνα ή/και επιθετικα σκυλια οπως στην Ελλαδα !

Μετα πως θα το παιζουν μαγκες ?

Η φιλοζωια δεν εχει να κανει με την ιδιοκτησια σκυλου.

Μαλακες θα υπαρχουν παντου, ειτε πρεπει να μπαινουν φιμωτρα ειτε οχι στα σκυλια, δυστυχως.

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
μας ξερεις? γνωριζεις ποσο αγαπαμε και ποσο χρονο αφιερονουμε στα κατοικιδια μας?
μην πετας μεγαλεπιβολες λεξεις δεξια και αριστερα ωστε να κανεις τον εαυτο σου να νιωθει καλυτερα.

και να σου πω την αληθεια, μακαρι να διασταυροθουν οι δρομοι μας και να σου κοψει κομματι η σκυλα μου. και οταν εισαι πεσμενος, θα σε κλωτσισω και στα @@ σου.

μας επριξες!

OP
OP
E

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
μηπως πρεπει να ρωτησεις τον εαυτο σου αυτο γιατι γραφεις και λες τις ιδιες μαλακιες post after post...

Αφου δεν καταλαβαινεις σαν τον ΠορδόΠαπο ,πρεπει να στα πει κανεις πολλες φορες !

Οι νομοι που ισχυουν και οι δικαστικες αποφασεις ,πρεπει να ειπωθουν πολλες φορες για να μαθουν οι ενδιαφερομενοι τα δικαιωματα τους.

Απο τον τροπο που φερεσαι ,φαινεται οτι χρησιμοποιεις το σκυλο σου για να το παιζεις μαγκας.

OP
OP
E

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
μας ξερεις? γνωριζεις ποσο αγαπαμε και ποσο χρονο αφιερονουμε στα κατοικιδια μας?
μην πετας μεγαλεπιβολες λεξεις δεξια και αριστερα ωστε να κανεις τον εαυτο σου να νιωθει καλυτερα.

και να σου πω την αληθεια, μακαρι να διασταυροθουν οι δρομοι μας και να σου κοψει κομματι η σκυλα μου. και οταν εισαι πεσμενος, θα σε κλωτσισω και στα @@ σου.

μας επριξες!

Εδω αποκαλυφτηκες !
Δεν χρειαζεται κατι αλλο !

Συναγωνιστες βλεπετε την νοοτροπια των ανθρωπων που χρησιμοποιουν το σκυλο για μαγκια !

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Αφου δεν καταλαβαινεις σαν τον ΠορδόΠαπο ,πρεπει να στα πει κανεις πολλες φορες !

Οι νομοι που ισχυουν και οι δικαστικες αποφασεις ,πρεπει να ειπωθουν πολλες φορες για να μαθουν οι ενδιαφερομενοι τα δικαιωματα τους.

Απο τον τροπο που φερεσαι ,φαινεται οτι χρησιμοποιεις το σκυλο σου για να το παιζεις μαγκας.

εγω φιλε μου επειδη δεν σε ξερω, και σου εχω ζητησει να μου στειλεις ιστοσελιδα που να αναφερει τον νομο που λες και βλεπω οτι απλα αγνοεις το request μου... σου λεω...  :birdman:

θελεις απλα να εμπιστευτω τα λογια σου?  :pipa1:

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Εδω αποκαλυφτηκες !
Δεν χρειαζεται κατι αλλο !

Συναγωνιστες βλεπετε την νοοτροπια των ανθρωπων που χρησιμοποιουν το σκυλο για μαγκια !

εισαι κελεπουρι φιλε μου!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ειπα οτι δεν θα ασχοληθω μαζι σου, αλλα χαλαλι σου. εχεις πλακα!

ναι μαϊ φρεντ, με αποκαλυψες!!!!! Γεια σου ρε Νικολουλη!!!!!!!!!    :tits2:

OP
OP
E

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
εγω φιλε μου επειδη δεν σε ξερω, και σου εχω ζητησει να μου στειλεις ιστοσελιδα που να αναφερει τον νομο που λες και βλεπω οτι απλα αγνοεις το request μου... σου λεω...  :birdman:

θελεις απλα να εμπιστευτω τα λογια σου?  :pipa1:

Θα με κλωτσησεις ,ΑΦΟΥ μου επιτεθει ο σκυλος σου ,εγραψες πιο πανω !

Οριστε η νοοτροπια μερικων -μερικων !

OP
OP
E

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
εισαι κελεπουρι φιλε μου!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ειπα οτι δεν θα ασχοληθω μαζι σου, αλλα χαλαλι σου. εχεις πλακα!

ναι μαϊ φρεντ, με αποκαλυψες!!!!! Γεια σου ρε Νικολουλη!!!!!!!!!    :tits2:

Μην ανησυχεις ,γιατι τα γραπτα μενουν !
Καταλαβε ο κοσμος τι καλα αισθηματα εχουν οι "φιλοζωοι " τετοιου ειδους !

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Θα με κλωτσησεις ,ΑΦΟΥ μου επιτεθει ο σκυλος σου ,εγραψες πιο πανω !

Οριστε η νοοτροπια μερικων -μερικων !

τωρα που το ξαναδιαβαζω... σκεφτηκα οτι μετα το κλωτσιδι θα σε  :piss: κιολλας

:2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
E

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Το αρθρο 435 Π.Κ. παρατεθηκε πιο πανω .
Οσον αφορα για το νομο 3170/2003 ,αμεσως το βρισκετε στο google.

Επισης παρατεθηκε και το λινκ με την αποφαση του Αρειου Παγου 2441/2008 .

Ειναι ομως χαρακτηριστικες και οι αντιδρασεις που καταγραφηκαν στο θρεντ ,απο θρασυδειλους ΨΕΥΤΟφιλοζωους.

Ο πραγματικος φιλοζωος θελει να μπορει να βγαλει βολτα το σκυλο του και να μην κινδυνευει ο σκυλος του απο επικινδυνα ή/και επιθετικα σκυλια χωρις φιμωτρο .

OP
OP
E

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
τωρα που το ξαναδιαβαζω... σκεφτηκα οτι μετα το κλωτσιδι θα σε  :piss: κιολλας

:2funny: :2funny: :2funny:

Συνεχισε !

Να δουν ολοι την νοοτροπια των θρασυδειλων ΨΕΥΤΟφιλοζωων !

Ειναι οτι πρεπει για το θρεντ !

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Το αρθρο 435 Π.Κ. παρατεθηκε πιο πανω .
Οσον αφορα για το νομο 3170/2003 ,αμεσως το βρισκετε στο google.

Επισης παρατεθηκε και το λινκ με την αποφαση του Αρειου Παγου 2441/2008 .

Ειναι ομως χαρακτηριστικες και οι αντιδρασεις που καταγραφηκαν στο θρεντ ,απο θρασυδειλους ΨΕΥΤΟφιλοζωους.

Ο πραγματικος φιλοζωος θελει να μπορει να βγαλει βολτα το σκυλο του και να μην κινδυνευει ο σκυλος του απο επικινδυνα ή/και επιθετικα σκυλια χωρις φιμωτρο .

νομο 3170/2003.... δεν λεει ΠΟΥΘΕΝΑ για φιμωτρο... εισαι γκαγκα?
οσο για τον Α.Π. σου ξανα λεω... ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ... δεν βγαζει νομους... ξυπνα ρε.

να σου πω... εχεις και δικαιωμα ψηφου?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom