Νέα

Επικίνδυνοι σκύλοι χωρίς φίμωτρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα erevnitis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Μην βγαζουμε βιαστικα συμπερασματα μπορει να τον ειχε κακοποιησει καποιος αλλος παλια και να του εχει μεινει, μπορει να απεκτησε προβληματα ακομα και απο οταν ηταν στην μητρα της μανας του στα κυνοτροφεια [δεν ειναι υπερβολη]
Η μονη μαλακια του φιλου του ηταν πως δεν του παρειχε καποια εκπαιδευση.

Λιγες φορες η κατασταση ειναι μη αναστρεψιμη.

Σε περιπτωσεις που εχει δαγκωσει 400 ανθρωπους και το σκυλι δεν τιθασευεται με τιποτα. Αλλα αυτη σιγα μην ηταν τετοιο περιπτωση.

Οπως και να εχει, σε οποιον σκυλο αφιερωσεις χρονο, γινονται θαυματα.

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Για διαβασε καλυτερα .
Μιλαει για προφυλακτικα μετρα .
Ενα απο αυτα ειναι το φιμωτρο .
Οχι το να φορας...προφυλακτικο στο σκυλο !
Για φιμωτρο μιλαει ρητα ,το αρ.4 του νομου 3170/2003.Που μπορει να αναφερεται σε "εκδηλωσεις " ,ομως υπαρχει και ΑΝΑΛΟΓΗ εφαρμογη σε περιπτωσεις κοντινης αποστασης του επικινδυνου σκυλου απο αλλα σκυλια ή/και ανθρωπους.

σου εχω ζητηση το λινκ ποσες φορες? στειλτο το ριμαδι να με βουλωσεις...
οσο για τα προφυλακτικα μετρα σου ειπα... το λουρι ΕΙΝΑΙ προφυλακτικο μετρο....
διαβαζε ρε φιλε!

και στο επομενο ποστ σου περιμενω το λινκ με τον νομο περι ΦΙΜΩΤΡΟΥ

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Μονο 20 ευρω εχεις πανω σου και χρειαζεσαι ροτβαϊλερ για προστασια ?
Δεν πας να το δωσεις σε καμια κοπελα ,σε "σπιτι" ,να σου κανει καμια πιπα και πλεον χωρις αυτο να μην εχεις αναγκη "προστασιας " ?

Πες ρε μαλακα τιποτα σοβαρο.

Εισαι απτα ατομα που βλεπουν κανισακι και χεζονται και ηρθες να βγαλεις τα κομπλεξ σου μαλακα χαρτογιακα΄

OP
OP
E

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Διπλα μου ειναι ο σκυλος.

Τι κολλημενο πανω μου ? Διπλα και λιγο πιο μπροστα η πιο πισω αναλογα με το που θα κατουρησει κλπ.

Αν ερθει καποιος να μου την πεσει νομιζεις οσο μακρυα και να ειναι δεν θα προλαβει να γυρισει και να αμυνθει το σκυλι ?

Αρα χρησιμοποιεις το σκυλι σαν οπλο .
Τοτε γιατι να μην εχουν και οι αλλοι οπλα ?
Επειδη μετα εσυ δεν θα εισαι ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΣ ?

Δεν επιτρεπεται η οπλοφορια και ετσι δεν επιτρεπεται να κυκλοφορεις με επικινδυνο ή/και επιθετικο σκυλο χωρις φιμωτρο ,διοτι ειναι σαν να οπλοφορεις.

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Μονο 20 ευρω εχεις πανω σου και χρειαζεσαι ροτβαϊλερ για προστασια ?
Δεν πας να το δωσεις σε καμια κοπελα ,σε "σπιτι" ,να σου κανει καμια πιπα και πλεον χωρις αυτο να μην εχεις αναγκη "προστασιας " ?

φιλε... αστο. σορρυ που ασχοληθηκα με την παρτυ σου...  :birdman:

OP
OP
E

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Πες ρε μαλακα τιποτα σοβαρο.

Εισαι απτα ατομα που βλεπουν κανισακι και χεζονται και ηρθες να βγαλεις τα κομπλεξ σου μαλακα χαρτογιακα΄

Φιλαρακο ,ειχα σκυλους και οχι κανις .
Δεν ενοχλουσα τον κοσμο ,ουτε το επαιζα μαγκας με τους σκυλους μου.
Το θρεντ ειναι για τους πραγματικους φιλοζωους και οχι για τους ΨΕΥΤΟ- φιλοζωους που χρησιμοποιουν τα σκυλια για μαγκια .

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
διαβαζε ρε φιλε!

ρε φίλε μην κάθεσαι σαν τον πορδόπαπο και πιάνεσαι από λέξεις.. ο νόμος δεν προσδιορίζει ποιά είναι τα μέτρα προφύλαξης... λέει όμως ότι ο ιδιοκτήτης ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να πάρει τα κατάλληλα μέτρα προφύλαξης.. αν τώρα το λουρί δεν φτάνει ας βάλει φίμωτρο.. αν και το φίμωτρο δεν φτάνει ας του βάλει πανοπλία.. σε κάθε περίπτωση αν ο σκύλος δαγκώσει ακόμη και να έχει λουρί και να έχει φίμωτρο τότε ο ιδιοκτήτς διώκεται ποινικά...

κατάλαβε το.. σκέψου τον ΚΟΚ... ο οποίος αναφέρει ότι πρέπει να κρατάς την κατάλληλη απόσταση.. δεν σου λέει ποιά είναι αυτή. εσύ κρίνεις .. αμα όμως δεν κρίνεις σωστά και πέσεις πάνω στον άλλον την τρώς..

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Αρα χρησιμοποιεις το σκυλι σαν οπλο .
Τοτε γιατι να μην εχουν και οι αλλοι οπλα ?
Επειδη μετα εσυ δεν θα εισαι ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΣ ?

Δεν επιτρεπεται η οπλοφορια και ετσι δεν επιτρεπεται να κυκλοφορεις με επικινδυνο ή/και επιθετικο σκυλο χωρις φιμωτρο ,διοτι ειναι σαν να οπλοφορεις.

Πω ρε φιλε.

Εισαι κομπλεξικος. Μεγας κομπλεξας.

Οχι φιλε μου τον σκυλο δεν τον εχω για οπλο. Αλλιως δεν θα επαιρνα ρατσα και ειδικοτερα εκτροφη σκυλου που εχει ιστορικο καλης συμπεριφορας σε ανθρωπους.

Ο σκυλος ομως δρα εις οφελος του αφεντικου και ηγετη της αγελης του. Ετσι αν πας να κανεις μαλακια, κατα πασα πιθανοτητα θα σου την πεσει. Αν ερθεις σαν κανονικος ανθρωπος και θα παιξει μαζι σου και ολα.

Σαλτα να γαμησεις με το 20αρικο που ΔΕΝ σου λειπει γιατι ανοιξες το κουτακι με τις μαλακιες.

Ο σκυλος μου ΔΕΝ ειναι επιθετικος αν και αν σε δαγκωσει δυσκολα γλιτωνεις. Μαθε να διαχωριζεις μερικα πραγματα. Στην νομοθεσια δεν λεει τιποτα περι φιμωτρου που εχεις κολλησει τοση ωρα. Και ακομα και να λεει δεν εμπιπτω σε αυτη τη κατηγορια καθως ο σκυλος δεν ειναι επιθετικος οπως σου ξανα ειπα.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Φιλαρακο ,ειχα σκυλους και οχι κανις .
Δεν ενοχλουσα τον κοσμο ,ουτε το επαιζα μαγκας με τους σκυλους μου.
Το θρεντ ειναι για τους πραγματικους φιλοζωους και οχι για τους ΨΕΥΤΟ- φιλοζωους που χρησιμοποιουν τα σκυλια για μαγκια .

Και ποιος σου λεει οτι εγω ενοχλω τον κοσμο ?

Τι μαλακιες λες? Που με ξερεις και που ξερεις τι σκυλο εχω και το ποσο εχω αφιερωσει απο τον εαυτο μου σε αυτον?

Εχω ξεγεννησει γατες στο σπιτι μου και δεν σκοτωνω παρα μονο κουνουπια. Ειχα απειρα κατοικιδια και αμα υπολογισω τα λεφτα και τον χρονο που μου εχει φυγει σε αυτα τωρα ανετα ειχα πολλα χιλιαρικα στην ακρη. Παρα πολλα. Αλλα στα αρχιδια μου γιατι δεν το βλεπω ετσι.

Κοψε λοιπον τις μαλακιες και συζητησε σαν ανθρωπος.

OP
OP
E

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
διαβαζε ρε φιλε!

Ρε φιλαρακο ,διαβαζεις και κανεις πως δεν καταλαβαινεις !
Απο τον συνδυασμο των αρθρων 4 του νομου 3170/2003 και το αρθρο 435 Π.Κ. προκυπτει οτι το φιμωτρο ειναι απαραιτητο για τα ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ή/και τα ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ σκυλια .
Οχι για το κανις .
Αν το ροτβαϊλερ σου δαγκωσει κανενα παιδι (που δεν το ευχομαι ) ,θα δεις αυτα τα αρθρα στη μηνυση που θα σου κανουν ,αλλα και τα αλλα αρθρα του Π.Κ. για "εκθεση σε κινδυνο" κτλ .

OP
OP
E

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
φιλε... αστο. σορρυ που ασχοληθηκα με την παρτυ σου...  :birdman:

Το θρεντ απευθυνεται στους πραγματικους φιλοζωους .
Σε αυτους που ανησυχουν οτι αν βγαλουν το σκυλο τους βολτα ,μπορει να τον δαγκωσουν επιθετικα σκυλια χωρις φιμωτρο.
Αν ο σκυλος σου ειναι καλος ,γιατι ανησυχεις ?

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
ρε φίλε μην κάθεσαι σαν τον πορδόπαπο και πιάνεσαι από λέξεις.. ο νόμος δεν προσδιορίζει ποιά είναι τα μέτρα προφύλαξης... λέει όμως ότι ο ιδιοκτήτης ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να πάρει τα κατάλληλα μέτρα προφύλαξης.. αν τώρα το λουρί δεν φτάνει ας βάλει φίμωτρο.. αν και το φίμωτρο δεν φτάνει ας του βάλει πανοπλία.. σε κάθε περίπτωση αν ο σκύλος δαγκώσει ακόμη και να έχει λουρί και να έχει φίμωτρο τότε ο ιδιοκτήτς διώκεται ποινικά...

κατάλαβε το.. σκέψου τον ΚΟΚ... ο οποίος αναφέρει ότι πρέπει να κρατάς την κατάλληλη απόσταση.. δεν σου λέει ποιά είναι αυτή. εσύ κρίνεις .. αμα όμως δεν κρίνεις σωστά και πέσεις πάνω στον άλλον την τρώς..

αυτο λεω και γω... λεει "προστατευτικα μετρα" δεν κολαω εγω με της λεξεις (αν και αυτο φαινεται) απλα αντικρουω τον "πως τον λενε" οτι δεν αναφερει καπου συγκεκριμενα φιμωτρο.

αφου λοιπον το σκυλι μου το οποιο στα 9 1/2 χρονια ζωης του δεν εχει δαγκωσει ανθρωπο, γιατι να του βαλω και φιμωτρο? απλα επιμενει ο "κυριος"  :jerking: να λεει  :jerking:

εχεις τα δικια σου και συ...

και συμφωωνω οτι αν δαγκωσει ο σκυλος μου καποιον να με γαμησουν στα προστιμα και την φυλακα!

OP
OP
E

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Εχω παραθεσει την αποφαση του Α.Π.2441/2008 ,αρθρα του Π.Κ. ,το νομο 3170/2003 και μπορει καποιος να τα μελετησει .

Και συνηθως ανησυχουν οταν γινεται λοος για φιμωτρο ,αυτοι ακριβως που εχουν επιθετικα σκυλια !

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
16
Πόντοι
1
φιλος μου ο οποιος δακγωσε σκυλος ιδιοκτησιας του ανθρωπο στο ποδι εφαγε 2 χρονια αναστολη και για 5 χρονια απαγορευεται να εχει σκυλο στην κατοχη του!!

στους αριθμους μπορει να κανω και λα8ος , εχει καιρο που μου το ειπε

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
και συμφωωνω οτι αν δαγκωσει ο σκυλος μου καποιον να με γαμησουν στα προστιμα και την φυλακα!

Το να δαγκώσει ο σκύλος κάποιον είναι το χειρότερο. Υπάρχουν όμως και άλλα φιλοζωικά εγκλήματα.
Για παράδειγμα, όταν βγάζεις το σκυλί σου βόλτα, μαζεύεις τις σκατούλες που αμολάει;

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Ρε φιλαρακο ,διαβαζεις και κανεις πως δεν καταλαβαινεις !
Απο τον συνδυασμο των αρθρων 4 του νομου 3170/2003 και το αρθρο 435 Π.Κ. προκυπτει οτι το φιμωτρο ειναι απαραιτητο για τα ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ή/και τα ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ σκυλια .
Οχι για το κανις .
Αν το ροτβαϊλερ σου δαγκωσει κανενα παιδι (που δεν το ευχομαι ) ,θα δεις αυτα τα αρθρα στη μηνυση που θα σου κανουν ,αλλα και τα αλλα αρθρα του Π.Κ. για "εκθεση σε κινδυνο" κτλ .

:birdman:

και γω αναφερω στο αρθρο Α.Π.Τ.Ο.Ν.Κ.Ω.Λ.Ο. 1965 οτι απ τις γατες πρεπει να αφαιρουνται τα μουστακια τους.

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Το να δαγκώσει ο σκύλος κάποιον είναι το χειρότερο. Υπάρχουν όμως και άλλα φιλοζωικά εγκλήματα.
Για παράδειγμα, όταν βγάζεις το σκυλί σου βόλτα, μαζεύεις τις σκατούλες που αμολάει;

μαλλον δεν διαβασες καλα το ολο θρεντ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom