Εχει και σημαδι ,απο το δαγκωμα.
Καποια ροτβαϊλερ παρουσιαζουν αυτη τη συμπεριφορα.
Ο φιλος σου χωρις παρεξηγηση ειναι μεγας μαλακας.
Το σκυλι ειναι αγελαιο ζωο. Δεν μπορει να υπαρξει μονο του. Αγχωνεται, γινεται αυτοκαταστροφικο, χανει την εννοια του ηγετη στο προσωπο του ιδιοκτητη. Και προφανως αν ζοριστει, θα δαγκωσει. Λογικοτατο ειναι.
ΔΕΝ φταιει σε καμια περιπτωση ο σκυλος παρα μονο ο φιλος σου. Και καλα του εκανε μη σου πω γιατι ειναι μεγιστος μαλακας αν παιρνει τετοιο σκυλο και τον αφηνει στο εξοχικο και δεν του αφιερωνει χρονο.
Τετοιοι ανθρωποι δεν θα επρεπε να τους επιτρεπεται να παιρνουν σκυλια η ζωα οποιουδηποτε ειδους που απαιτουν χρονο και επαφη.
[quote author=newcummer]
μια κοπελιτσα σε ενα παρκο που πηγαινα παλιοτερα ειχε ενα dogo argentino και δεν ηξερε να το κανει καλα... νομιζε οτι ειχε παρει παιχνιδι. Ε λοιπον, αυτη θελει κλοτσια στην μητρα! και να την γαμησει και ο σκυλος της! Ειχε φαει 2 σκυλια ο συγκεκριμενος.
Τα σκυλια ειναι ζωα που απο την φυση τους ζουν σε αγελες. Αν λοιπον εγω ειμαι το alpha dog, και το γνωριζει ο σκυλος, δεν θα κουνηθει αν δεν του πω εγω. Αν ομως μου εχει παρει τον αερα απο μικρο, τοτε κλαφτα! και κανις να ειναι.... γιαυτο βλεπεις κατι κιουριες με τα σκατα τους και κανουν οτι θελουν σ'αυτες και στους αλλους.
[/quote]
Σωστοτατος. Order of the pack.
Ειδικα με τα μικροσωμα σκυλια υπαρχει μεγαλο θεμα. Καθως νομιζουμε εμεις οτι χρειαζονται περισσοτερη φροντιδα τα κακομαθαινουμε και μετα κανουν Ο,ΤΙ θελουν. Και αντι να κατηγορηθει ο ιδιοκτητης που ειναι μαλακας λενε " α το κωλοσκυλο "