Νέα

Επικίνδυνοι σκύλοι χωρίς φίμωτρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα erevnitis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αχαχα ιδια ΑΚΡΙΒΩΣ κατηγορια. σκασε τωρα μομολο μη σε δειρω σα σκυλι

παρε φορα απο την σαουνα και ελα να μου κλασεις τα αρχιδια
αδερφουλα  ;) παλι αγαμητος εμεινες απο το κοσμοπολιταν
και μπηκες εδω να κανεις μανουρα βλαμμενε.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Το φιμωτρο ειναι υποχρεωτικο για τους επιθετικους και για τους επικινδυνους σκυλους ,οπως προκυπτει απο το αρθρο 435 Π.Κ. ,αλλα και απο αλλα αρθρα του Π.Κ.
Και πως και απο ποιον χαρακτηριζεται ως επιθετικος ενας σκυλος;

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
θελω να προσθεσω πως πολλοι ανθρωποι ειναι τοσο ασχετοι απο σκυλους που πιστευουν οτι επειδη μεγαλωσαν ενα σκυλο γνωριζουν κιολας τα παντα γυρω απο τα συγκεκριμενα πλασματα. Ενας φιλος  μου δεν ειχε ποτε του σκυλο και καποια στιγμη πηρε ενα πιτμπουλα.. το σκυλι δεν εκδηλωσε ποτε καμια επιθετικη σμπεριφορα. Ελα ομως που πριν 2 χρονια ο φιλος απεκτησε παιδι και ο σκυλος τα επαιξε. Εχει σκαλωσει με το παιδι και οποτε τον πλησιαζει ο σκυλος γρυλιζει , πραγμα παρα πολυ επικιδυνο. Του λεω διαρκως ποσο πολυ πρεπει να προσεχει και αν ειναι δυνατον να διωξει το σκυλο αλλα αυτος εχει διαλεξει να κανει το κοροιδο. Μαλιστα προχθες ελεγε στην παρεα  οτι ο σκυλος αγαπαει το παιδι και κολοκυθια τουμπανα, σε αλλο κοσμο με λιγα λογια. Προσωπικα του τα εχωσα γιατι ειναι ασχετος και με το μυαλο που εχει το παιδι του κινδινευει. Τα ζωα εχουν χαρακτηρα και πολλες φορρες δεν ειναι καλος, οπως συμβαινει και με εμας τους ανθρωπους. Σιγουρα η ανατροφη παιζει σημαντικο ρολο αλλα αυτος ο παραγοντας δεν ειναι και ο μοναδικος.
Ο σκυλος δεν εχει φιλοτιμο και δεν εχει κανενα προβλημα να κανει μαλακια οταν εσυ απουσιαζεις, γιατι πολυ απλα εννοειται πως εχει σκεψη αλλα οχι παραγωγικη. πχ θα δαγκωσω τον γειτονα τωρα και μετα απο 2 ωρες θα φαω ξυλο. Αυτο ο σκυλος δεν το κανει, πιστευει οτι αν δεν τον ειδες εκεινη την ωρα θα την γλιτωσει.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
παρε φορα απο την σαουνα και ελα να μου κλασεις τα αρχιδια
αδερφουλα  ;) παλι αγαμητος εμεινες απο το κοσμοπολιταν
και μπηκες εδω να κανεις μανουρα βλαμμενε.

ειδες πως μαζευεσαι κοπριτακο? μη ξαναγραψεις βλακειες θα ξαναρθω

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
Το συνδρομο που εχουν τα μικρα σκυλια ειναι επικτητο. Οι ανθρωποι τα κανουν κακομαθημενα.

Μια χαρα ειναι τα μικρα σκυλια αρκει να λαβουν ΚΑΙ αυτα την καταλληλη εκπαιδευση. Δεν φανταζεσαι ποσο γαματο μπορει να ειναι ενα τσιουαουα. Το ειχα αρκετους μηνες και μιλαμε ηταν απιστευτο.

Οσο για την συμπεριφορα του σκυλου σου, ΠΟΤΕ δεν μπορεις να εισαι σιγουρος. Ουτε οι εκπαιδευτες δεν ειναι φιλε. Ποσο μαλλον εσυ και εγω. Και αυτο γιατι, οση εκπαιδευση και να εχει φαει, παραμενει σκυλος με ενστικτα. Μπορει ανα πασα στιγμη κατι να του κανει trigger και να μπει σε αλλο drive το ζωντανο. Ειναι η φυση του τετοια.

Το μονο που κανει ο ανθρωπος ειναι να μειωνει τις πιθανοτητες, ποτε σε μικρο ποτε σε μεγαλυτερο βαθμο.
πολυ σωστος φιλε
Ξερεις απο σκυλους

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ειδες πως μαζευεσαι κοπριτακο? μη ξαναγραψεις βλακειες θα ξαναρθω

να δεις εσυ πως θα μαζευτεις αμα κατσω να διαθεσω λιγο
χρονο για την παρτη σου. Εχε υποψιν σου πως το κοσμοπολιταν
απο θεμα ασφαλειας ειναι παντελως τρυπιο  ;)
και ο σερβερ που προστατευει την IP σου και την κρυβει
ουσιαστικα δεν υπαρχει... προσεξε καμια μερα μην με βρεις μεσα
και τρεχεις ξεβρακωτος απο πανω μεχρι κατω και απο κατω μεχρι πανω  :)
εκει να δεις γελιο... θα σε βαλω να μου παρεις πιπα για να απαλαχθεις.
Θα κανεις μετα να ξαναμπεις σε ιντερνετ καιρο... ανιδεε  :)
που πουλας και τσαμπα μουρη.

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
θελω να προσθεσω πως πολλοι ανθρωποι ειναι τοσο ασχετοι απο σκυλους που πιστευουν οτι επειδη μεγαλωσαν ενα σκυλο γνωριζουν κιολας τα παντα γυρω απο τα συγκεκριμενα πλασματα. Ενας φιλος  μου δεν ειχε ποτε του σκυλο και καποια στιγμη πηρε ενα πιτμπουλα.. το σκυλι δεν εκδηλωσε ποτε καμια επιθετικη σμπεριφορα. Ελα ομως που πριν 2 χρονια ο φιλος απεκτησε παιδι και ο σκυλος τα επαιξε. Εχει σκαλωσει με το παιδι και οποτε τον πλησιαζει ο σκυλος γρυλιζει , πραγμα παρα πολυ επικιδυνο. Του λεω διαρκως ποσο πολυ πρεπει να προσεχει και αν ειναι δυνατον να διωξει το σκυλο αλλα αυτος εχει διαλεξει να κανει το κοροιδο. Μαλιστα προχθες ελεγε στην παρεα  οτι ο σκυλος αγαπαει το παιδι και κολοκυθια τουμπανα, σε αλλο κοσμο με λιγα λογια. Προσωπικα του τα εχωσα γιατι ειναι ασχετος και με το μυαλο που εχει το παιδι του κινδινευει. Τα ζωα εχουν χαρακτηρα και πολλες φορρες δεν ειναι καλος, οπως συμβαινει και με εμας τους ανθρωπους. Σιγουρα η ανατροφη παιζει σημαντικο ρολο αλλα αυτος ο παραγοντας δεν ειναι και ο μοναδικος.
Ο σκυλος δεν εχει φιλοτιμο και δεν εχει κανενα προβλημα να κανει μαλακια οταν εσυ απουσιαζεις, γιατι πολυ απλα εννοειται πως εχει σκεψη αλλα οχι παραγωγικη. πχ θα δαγκωσω τον γειτονα τωρα και μετα απο 2 ωρες θα φαω ξυλο. Αυτο ο σκυλος δεν το κανει, πιστευει οτι αν δεν τον ειδες εκεινη την ωρα θα την γλιτωσει.

σωστος.. και ενα πιο απλο και ανωδηνο παραδειγμα...
μια συγγενης μου πηρε ενα σκυλι για τα παιδια... ενα cocker spaniel. οταν λοιπον καταλαβε οτι το σκυλι αυτο δεν ειναι απο τα ισυχα του καναπε, το αμολυσε....
ανθρωποι παιρνουν ενα σκυλο και δεν καθονται να διαβασουν πριν για την ρατσα, τι να περιμενουν, πως να του συμπεριφερθουν, τι εκπαιδευση χρειαζεται κλπ... οτι ναναι.

και οταν το σκυλι του φιλου σου στη καλυτερη δαγκωσει ελαφρα το παιδακι, θα το σαπισει στο ξυλο ε? μπορει να το πεταξει στον δρομο η και να το θανατωσει... μια χαρα!  :jerking:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
να δεις εσυ πως θα μαζευτεις αμα κατσω να διαθεσω λιγο
χρονο για την παρτη σου. Εχε υποψιν σου πως το κοσμοπολιταν
απο θεμα ασφαλειας ειναι παντελως τρυπιο  ;)
και ο σερβερ που προστατευει την IP σου και την κρυβει
ουσιαστικα δεν υπαρχει... προσεξε καμια μερα μην με βρεις μεσα
και τρεχεις ξεβρακωτος απο πανω μεχρι κατω και απο κατω μεχρι κατω  :)
εκει να δεις γελιο... θα σε βαλω να μου παρεις πιπα για να απαλαχθεις.
Θα κανεις μετα να ξαναμπεις σε ιντερνετ καιρο... ανιδεε  :)
που πουλας και τσαμπα μουρη.

:2funny: θα σε δειρωωωωωωωωωωωωω

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
ector και boldemort για ηρεμιστε γιατι θα σας  :fuck1: και τους δυο

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ειμαι σιγουρος οτι ο βλακας δεν εχει ουτε το φαιργοουλ
των γουιντοους ενεργοποιημενο αντι να φτιαξει εκει τιποτα
στο πι σι του καθεται καθε βραδυ και καιγεται στα κοσμοπολιταν
και στο τι ειπε η λουκριτια... η σκατια... η μια η αλλη
εχει εφεση στο κουτσομπολιο

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τελοςπαντων εφυγα παω για διαβασμα (για να χακαρω το πι σι του γειτονα)  :2funny: :2funny:
πλακα κανω .. αντε μπαι

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ελα ρε...ξηγιεται ετσι ο τυπος?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
θα του χακαρω το πι σι  :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:

θα σε βαλω φυλακη συστημενο με τυπους που θα σε αγαπανε και θα σε φροντιζουν σα το σκυλι τους  ;)

τυπε δε τα ξερω εγω αυτα τα πραματα. καθενας τη δουλεια του. μπες εσυ να κανεις τη δικια σου που ξερεις και...εγω τη δικια μου  ;)

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775

Επικινδυνος συνδυασμος το παιδι με εναν τετοιο σκυλο.

Και αυτο γιατι το παιδι ειναι παιδι και ο σκυλος σκυλος. Θα παει να του πειραξει τα αυτια το παιδι θα πονεσει λιγο ο σκυλος και παρτο κατω το παιδι.

Και αν κατσει να δαγκωσει το πιτμπουλ το παιδι η θα μεινει παραλυτο η νεκρο. Θα αρχισει να το τιναζει για να το ξεκανει.

Πες του του μαλακα του φιλου σου ( δυστυχως μαλακας ειναι ) ειτε να εκπαιδευσει τον σκυλο με βοηθεια επαγγελματια ειτε να δωσει τον σκυλο σε ενα σπιτι που εχουν εμπειρια και ορεξη να ασχοληθουν.

Ελεος ρε πουστη.

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16

καποιος πρεπει να ασχοληθει με την κα(η)μενη τη λουκριτια. δεν ειναι λογος αυτος να του χαλασεις το κομπιουτερ. και για να μην ειμαι εκτος θεματος, δε μου αρεσουν τα σκυλια, ειτε εχουν φιμωτρο ειτε οχι

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
Επικινδυνος συνδυασμος το παιδι με εναν τετοιο σκυλο.

Και αυτο γιατι το παιδι ειναι παιδι και ο σκυλος σκυλος. Θα παει να του πειραξει τα αυτια το παιδι θα πονεσει λιγο ο σκυλος και παρτο κατω το παιδι.

Και αν κατσει να δαγκωσει το πιτμπουλ το παιδι η θα μεινει παραλυτο η νεκρο. Θα αρχισει να το τιναζει για να το ξεκανει.

Πες του του μαλακα του φιλου σου ( δυστυχως μαλακας ειναι ) ειτε να εκπαιδευσει τον σκυλο με βοηθεια επαγγελματια ειτε να δωσει τον σκυλο σε ενα σπιτι που εχουν εμπειρια και ορεξη να ασχοληθουν.

Ελεος ρε πουστη.
ασε φιλε τα ιδια του ελεγα και εγω του μαλακα και κοντεψε να δακρυσει.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
θα σε βαλω φυλακη συστημενο με τυπους που θα σε αγαπανε και θα σε φροντιζουν σα το σκυλι τους  ;)

τυπε δε τα ξερω εγω αυτα τα πραματα. καθενας τη δουλεια του. μπες εσυ να κανεις τη δικια σου που ξερεις και...εγω τη δικια μου  ;)

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ποιον συστημενο ρε κακομοιρε στην σελιδα του CERN
ακομη τους ψαχνουνε.... φυσικα τονιζω πως δεν πιανουν μια
οι δικιες μου οι γνωσεις μπροστα στις γνωσεις αυτων
αλλα και παλι αν θελει καποιος να μπει και να σου κανει κατι
θα στο κανει αρκετα καλα και χωρις να τον βρεις
δεν ειναι μαλακας ο καθενας...οταν εσυ τρως τις ωρες σου
στο κουτσομπολιο ο αλλος διαβαζει. Οσους τροπους βρισκουν
να σε βρισκουν αλλους τοσους τροπους βρισκεις και εσυ για να κρυβεσαι

ο καθενας την δουλεια του ο καθενας την δουλεια του
και δεν ειναι μαγκια να πειραζεις απλους χρηστες
που δεν ασχολουνται με αυτα
αλλα εχεις μεγαλη γλωσσα τυπε. Και αυτο θελω να σου πω
να μην την λες στον αλλον αμα δεν τον ξερεις εγω δεν σε πειραξα
χεσμενο σε εχω εσυ τι τρωγεσαι.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
σαν εναν αλλον προχθες
"οι κωδικοι των ρουτερ στο ασυρματο δεν σπανε ευκολα αμα τους εχεις βαλει εσυ"

και ως τωρα ξερω γω εχουν σπασει ο WEP & ο WPA χαλαρα
και αυτος μου λεγε τα δικα του.... αμα ξερεις και εχεις ασχοληθει
ο αλλος σου κλανει τα αρχιδια φιλε να το χεις υποψιν σου αυτο.
Μην εχεις αγνοια ασε λιγο το κοσμοπολιταν και ενημερωσου  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom