ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
σε τελικη αναλυση δεν μου εχει τυχει...
αμα μου τυχει ομως και ο αλλος παει να κολλησει
θα το τακτοποιησω το θεμα δεν φευγω στο ετσι
ο μομολος ο τακτοποιητης
σε τελικη αναλυση δεν μου εχει τυχει...
αμα μου τυχει ομως και ο αλλος παει να κολλησει
θα το τακτοποιησω το θεμα δεν φευγω στο ετσι
αχαχα ιδια ΑΚΡΙΒΩΣ κατηγορια. σκασε τωρα μομολο μη σε δειρω σα σκυλι
Και πως και απο ποιον χαρακτηριζεται ως επιθετικος ενας σκυλος;Το φιμωτρο ειναι υποχρεωτικο για τους επιθετικους και για τους επικινδυνους σκυλους ,οπως προκυπτει απο το αρθρο 435 Π.Κ. ,αλλα και απο αλλα αρθρα του Π.Κ.
παρε φορα απο την σαουνα και ελα να μου κλασεις τα αρχιδια
αδερφουλα ;) παλι αγαμητος εμεινες απο το κοσμοπολιταν
και μπηκες εδω να κανεις μανουρα βλαμμενε.
πολυ σωστος φιλεΤο συνδρομο που εχουν τα μικρα σκυλια ειναι επικτητο. Οι ανθρωποι τα κανουν κακομαθημενα.
Μια χαρα ειναι τα μικρα σκυλια αρκει να λαβουν ΚΑΙ αυτα την καταλληλη εκπαιδευση. Δεν φανταζεσαι ποσο γαματο μπορει να ειναι ενα τσιουαουα. Το ειχα αρκετους μηνες και μιλαμε ηταν απιστευτο.
Οσο για την συμπεριφορα του σκυλου σου, ΠΟΤΕ δεν μπορεις να εισαι σιγουρος. Ουτε οι εκπαιδευτες δεν ειναι φιλε. Ποσο μαλλον εσυ και εγω. Και αυτο γιατι, οση εκπαιδευση και να εχει φαει, παραμενει σκυλος με ενστικτα. Μπορει ανα πασα στιγμη κατι να του κανει trigger και να μπει σε αλλο drive το ζωντανο. Ειναι η φυση του τετοια.
Το μονο που κανει ο ανθρωπος ειναι να μειωνει τις πιθανοτητες, ποτε σε μικρο ποτε σε μεγαλυτερο βαθμο.
ειδες πως μαζευεσαι κοπριτακο? μη ξαναγραψεις βλακειες θα ξαναρθω
θελω να προσθεσω πως πολλοι ανθρωποι ειναι τοσο ασχετοι απο σκυλους που πιστευουν οτι επειδη μεγαλωσαν ενα σκυλο γνωριζουν κιολας τα παντα γυρω απο τα συγκεκριμενα πλασματα. Ενας φιλος μου δεν ειχε ποτε του σκυλο και καποια στιγμη πηρε ενα πιτμπουλα.. το σκυλι δεν εκδηλωσε ποτε καμια επιθετικη σμπεριφορα. Ελα ομως που πριν 2 χρονια ο φιλος απεκτησε παιδι και ο σκυλος τα επαιξε. Εχει σκαλωσει με το παιδι και οποτε τον πλησιαζει ο σκυλος γρυλιζει , πραγμα παρα πολυ επικιδυνο. Του λεω διαρκως ποσο πολυ πρεπει να προσεχει και αν ειναι δυνατον να διωξει το σκυλο αλλα αυτος εχει διαλεξει να κανει το κοροιδο. Μαλιστα προχθες ελεγε στην παρεα οτι ο σκυλος αγαπαει το παιδι και κολοκυθια τουμπανα, σε αλλο κοσμο με λιγα λογια. Προσωπικα του τα εχωσα γιατι ειναι ασχετος και με το μυαλο που εχει το παιδι του κινδινευει. Τα ζωα εχουν χαρακτηρα και πολλες φορρες δεν ειναι καλος, οπως συμβαινει και με εμας τους ανθρωπους. Σιγουρα η ανατροφη παιζει σημαντικο ρολο αλλα αυτος ο παραγοντας δεν ειναι και ο μοναδικος.
Ο σκυλος δεν εχει φιλοτιμο και δεν εχει κανενα προβλημα να κανει μαλακια οταν εσυ απουσιαζεις, γιατι πολυ απλα εννοειται πως εχει σκεψη αλλα οχι παραγωγικη. πχ θα δαγκωσω τον γειτονα τωρα και μετα απο 2 ωρες θα φαω ξυλο. Αυτο ο σκυλος δεν το κανει, πιστευει οτι αν δεν τον ειδες εκεινη την ωρα θα την γλιτωσει.
να δεις εσυ πως θα μαζευτεις αμα κατσω να διαθεσω λιγο
χρονο για την παρτη σου. Εχε υποψιν σου πως το κοσμοπολιταν
απο θεμα ασφαλειας ειναι παντελως τρυπιο ;)
και ο σερβερ που προστατευει την IP σου και την κρυβει
ουσιαστικα δεν υπαρχει... προσεξε καμια μερα μην με βρεις μεσα
και τρεχεις ξεβρακωτος απο πανω μεχρι κατω και απο κατω μεχρι κατω
εκει να δεις γελιο... θα σε βαλω να μου παρεις πιπα για να απαλαχθεις.
Θα κανεις μετα να ξαναμπεις σε ιντερνετ καιρο... ανιδεε
που πουλας και τσαμπα μουρη.
ector και boldemort για ηρεμιστε γιατι θα σας και τους δυο
Ελα ρε...ξηγιεται ετσι ο τυπος?ειμαι σιγουρος οτι ο βλακας δεν εχει ουτε το φαιργοουλ
των γουιντοους ενεργοποιημενο αντι να φτιαξει εκει τιποτα
στο πι σι του καθεται καθε βραδυ και καιγεται στα κοσμοπολιταν
και στο τι ειπε η λουκριτια... η σκατια... η μια η αλλη
εχει εφεση στο κουτσομπολιο
θα του χακαρω το πι σι
ειμαι σιγουρος οτι ο βλακας δεν εχει ουτε το φαιργοουλ
θελω να προσθεσω πως πολλοι ανθρωποι ειναι τοσο ασχετοι απο σκυλους που πιστευουν οτι επειδη μεγαλωσαν ενα σκυλο γνωριζουν κιολας τα παντα γυρω απο τα συγκεκριμενα πλασματα. Ενας φιλος μου δεν ειχε ποτε του σκυλο και καποια στιγμη πηρε ενα πιτμπουλα.. το σκυλι δεν εκδηλωσε ποτε καμια επιθετικη σμπεριφορα. Ελα ομως που πριν 2 χρονια ο φιλος απεκτησε παιδι και ο σκυλος τα επαιξε. Εχει σκαλωσει με το παιδι και οποτε τον πλησιαζει ο σκυλος γρυλιζει , πραγμα παρα πολυ επικιδυνο. Του λεω διαρκως ποσο πολυ πρεπει να προσεχει και αν ειναι δυνατον να διωξει το σκυλο αλλα αυτος εχει διαλεξει να κανει το κοροιδο. Μαλιστα προχθες ελεγε στην παρεα οτι ο σκυλος αγαπαει το παιδι και κολοκυθια τουμπανα, σε αλλο κοσμο με λιγα λογια. Προσωπικα του τα εχωσα γιατι ειναι ασχετος και με το μυαλο που εχει το παιδι του κινδινευει. Τα ζωα εχουν χαρακτηρα και πολλες φορρες δεν ειναι καλος, οπως συμβαινει και με εμας τους ανθρωπους. Σιγουρα η ανατροφη παιζει σημαντικο ρολο αλλα αυτος ο παραγοντας δεν ειναι και ο μοναδικος.
Ο σκυλος δεν εχει φιλοτιμο και δεν εχει κανενα προβλημα να κανει μαλακια οταν εσυ απουσιαζεις, γιατι πολυ απλα εννοειται πως εχει σκεψη αλλα οχι παραγωγικη. πχ θα δαγκωσω τον γειτονα τωρα και μετα απο 2 ωρες θα φαω ξυλο. Αυτο ο σκυλος δεν το κανει, πιστευει οτι αν δεν τον ειδες εκεινη την ωρα θα την γλιτωσει.
ειμαι σιγουρος οτι ο βλακας δεν εχει ουτε το φαιργοουλ
ασε φιλε τα ιδια του ελεγα και εγω του μαλακα και κοντεψε να δακρυσει.Επικινδυνος συνδυασμος το παιδι με εναν τετοιο σκυλο.
Και αυτο γιατι το παιδι ειναι παιδι και ο σκυλος σκυλος. Θα παει να του πειραξει τα αυτια το παιδι θα πονεσει λιγο ο σκυλος και παρτο κατω το παιδι.
Και αν κατσει να δαγκωσει το πιτμπουλ το παιδι η θα μεινει παραλυτο η νεκρο. Θα αρχισει να το τιναζει για να το ξεκανει.
Πες του του μαλακα του φιλου σου ( δυστυχως μαλακας ειναι ) ειτε να εκπαιδευσει τον σκυλο με βοηθεια επαγγελματια ειτε να δωσει τον σκυλο σε ενα σπιτι που εχουν εμπειρια και ορεξη να ασχοληθουν.
Ελεος ρε πουστη.
θα σε βαλω φυλακη συστημενο με τυπους που θα σε αγαπανε και θα σε φροντιζουν σα το σκυλι τους ;)
τυπε δε τα ξερω εγω αυτα τα πραματα. καθενας τη δουλεια του. μπες εσυ να κανεις τη δικια σου που ξερεις και...εγω τη δικια μου ;)