Νέα

Επικίνδυνοι σκύλοι χωρίς φίμωτρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα erevnitis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
παιζει ετσι & ετσι τοσα κουκλια αδεσποτα υπαρχουν γιατι να σκαω πεντακοσαρικα

καλα εντελως λαθος ο λογος που αναφερεις αλλα ε κανε το καλο κ ας ειναι κ ετσι.

καλα λεει ο βλακας στην προηγουμενη σελιδα, ακουσε την ελλεεινιδα :cheesy:

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
ευχαριστω και τους δυο σας βασικα το προηγουμενο σκυλακι που ειχα ηταν ενα κουταβι που ειχα βρει στη γειτονια ημιαιμος λυκος αλλα ηταν φωνακλας και του εριξε φολα ενα αρχιδι και ετσι αποφασισα να αγορασω ενα λαμπραντορ θα το ψαξω παντως  ;)

το διαβασα φιλε... σορρυ για τον χαμο του σκυλου σου.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
αρχιζεις και μ'αρεσεις!  

αν σου πω οτι ειμαι κ χορτοφαγος θα με περασεις για υστερω οποτε ολα θα μπουν στα κουτακια τους κ παλι! :P

κθουλου, κοιταξε κ στη σελιδα του adespoto.gr

Επισκέπτης
καλα εντελως λαθος ο λογος που αναφερεις αλλα ε κανε το καλο κ ας ειναι κ ετσι.

καλα λεει ο βλακας στην προηγουμενη σελιδα, ακουσε την ελλεεινιδα :cheesy:
αν ειναι να σκασω 500 και να το χω και βαρος με αυτα που μου λετε καλυτερα τσαμπα και ας μου βγει η ψυχη να το ενταξω σε σπιτι

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
αν σου πω οτι ειμαι κ χορτοφαγος θα με περασεις για υστερω οποτε ολα θα μπουν στα κουτακια τους κ παλι! :P

κθουλου, κοιταξε κ στη σελιδα του adespoto.gr

υστερω οχι... απλα θα πω μεσα μου... "μα πως γινετε να μην τρως κρεας????????"
στην σχαρα ενα μπριζολακι!!!!!!!!!! πω πω πω πεινασα και ειναι αργα!

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
παιζει ετσι & ετσι τοσα κουκλια αδεσποτα υπαρχουν γιατι να σκαω πεντακοσαρικα
Eισαι σωστος εδω , αλλα το θεμα ειναι οτι οι ρατσες των σκυλιων εχουν ιδιαιτερα χαρακτηριστικα οποτε ξερεις πανω κατω πως θα ειναι το σκυλι σου και αν κανει για τον σκοπο που το παιρνεις. Εχω μαζεψει 2 αδεσποτα στο παρελθον και ενω ο ενας ηταν πιο εξυπνος απο εμενα και τον λατρευα, η αλλη (ηταν και θυλυκια) ηταν τοσο μαλακισμενη που σκεφτομουν σοβαρα να την αφησω σε κανα χωραφι και να φυγω. Ευτυχως βρεθηκε ενας καλος ανθρωπος και την πηρε σπιτι του (φυσικα δεν του τα ειπα ολα :grin: )

Τωρα αλλαζω σπιτι και σκεφτομαι για μποξερ...Θα εχω και αυλη :dancing:

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
ηθελα μονο να τον εβλεπα οχι μονο στον δικο μου γενικα...

γαματα... πριν χρονια πηγαινα σε ενα παρκο και ενα καλοκαιρινο μεσημερι βλεπω εναν τυπο να πεταει κατι απ την τσεπι του. πριν 2 μερες ειχε πεθανει ενα αδεσποτο απο φολα. κοιταξα, δεν ειδα τιποτα εκει γυρο και τον ειχα παρει απο πισω να σιγουρευτο. τελικα μαλλον λαθος μου. αλλα αμα ηταν φολα, θα τον γαμουσα εκει μεσα στο παρκο.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

προτείνω αυτόν

rocky-6.jpg

Επισκέπτης
Eισαι σωστος εδω , αλλα το θεμα ειναι οτι οι ρατσες των σκυλιων εχουν ιδιαιτερα χαρακτηριστικα οποτε ξερεις πανω κατω πως θα ειναι το σκυλι σου και αν κανει για τον σκοπο που το παιρνεις. Εχω μαζεψει 2 αδεσποτα στο παρελθον και ενω ο ενας ηταν πιο εξυπνος απο εμενα και τον λατρευα, η αλλη (ηταν και θυλυκια) ηταν τοσο μαλακισμενη που σκεφτομουν σοβαρα να την αφησω σε κανα χωραφι και να φυγω. Ευτυχως βρεθηκε ενας καλος ανθρωπος και την πηρε σπιτι του (φυσικα δεν του τα ειπα ολα :grin: )

καλο το μποξερ αλλα δεν την παλευω με τα σαλια
γαματα... πριν χρονια πηγαινα σε ενα παρκο και ενα καλοκαιρινο μεσημερι βλεπω εναν τυπο να πεταει κατι απ την τσεπι του. πριν 2 μερες ειχε πεθανει ενα αδεσποτο απο φολα. κοιταξα, δεν ειδα τιποτα εκει γυρο και τον ειχα παρει απο πισω να σιγουρευτο. τελικα μαλλον λαθος μου. αλλα αμα ηταν φολα, θα τον γαμουσα εκει μεσα στο παρκο.
εγω δεν εχω δει κανεναν :headbang: :headbang: παντως τελευταια δεν ακουω και πολλα για φολες και τετοια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom