Νέα

Επικίνδυνοι σκύλοι χωρίς φίμωτρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα erevnitis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
αμα τρεξει η δει λιχουδια γαμισε τα

σωστο... αλλα παιδια, μικρο το κακο με τα σαλια... ειναι πραγματικα απιστευτα σκυλια. και με τα παιδια, και γενικοτερα σαν χαρακητρες. απλα ειναι τιγκα στην ενεργεια...
η δικια μου (μποξερινα) κοιμαται τωρα... ΕΥΤΥΧΩΣ!!!!!!!

Επισκέπτης
σωστο... αλλα παιδια, μικρο το κακο με τα σαλια... ειναι πραγματικα απιστευτα σκυλια. και με τα παιδια, και γενικοτερα σαν χαρακητρες. απλα ειναι τιγκα στην ενεργεια...
η δικια μου (μποξερινα) κοιμαται τωρα... ΕΥΤΥΧΩΣ!!!!!!!
επειδη το 80% της μερας θα κανει παρεα με την μανα μου και την αρραβωνιαστικια μου θελω να εχει πιο γλυκια μουρη  :-

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
επειδη το 80% της μερας θα κανει παρεα με την μανα μου και την αρραβωνιαστικια μου θελω να εχει πιο γλυκια μουρη  :-

Τωρα που γυρναγα σπιτι επεσα πανω σε ενα τυπο με ενα μπουλντογκ. :2funny: Το σκυλι ηταν απιστευτο, αφου σταθηκα να το χαιδεψω (πολυ σπανια το κανω αυτο) και αφου φυσικα ρωτησα τον ιδιοκτητη αν δαγκωνει :rolleyes: Το σκυλι ηταν μεσαιου μεγεθους-προς μικρο αλλα σαν να εκανε μποντι μπιλντινγκ και να κατεβαινε και σε αγωνες :2funny: Για την μουρη του τι να πω? ηταν η πιο ασχημη αλλα ταυτοχρονα μεγιστα αστεια και αγαπησιαρικια φατσα που υπαρχει

Επισκέπτης
κεντρο δεν παιζουν αδεσποτα για φολιασμα
τα κανουν στεκια τα πακια
τα ιδια και βοτανικο
που παλια γινοτανε χαμος απο τα αδεσποτα

Επισκέπτης
Τωρα που γυρναγα σπιτι επεσα πανω σε ενα τυπο με ενα μπουλντογκ. :2funny: Το σκυλι ηταν απιστευτο, αφου σταθηκα να το χαιδεψω (πολυ σπανια το κανω αυτο) και αφου φυσικα ρωτησα τον ιδιοκτητη αν δαγκωνει :rolleyes: Το σκυλι ηταν μεσαιου μεγεθους-προς μικρο αλλα σαν να εκανε μποντι μπιλντινγκ και να κατεβαινε και σε αγωνες :2funny: Για την μουρη του τι να πω? ηταν η πιο ασχημη αλλα ταυτοχρονα μεγιστα αστεια και αγαπησιαρικια φατσα που υπαρχει
ελα ρε με το τερατακι

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
καλα απο γουστα... οτι κανει κουκου στον καθενα.

καλυνυχτα!

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Μαλακοβιοληδες τα μπουλ τεριε.