You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επικίνδυνοι σκύλοι χωρίς φίμωτρο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα erevnitis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 56K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.713
- Πόντοι
- 3.715
Επικίνδυνοι είναι μόνο οι ''ιδιοκτήτες'' σκύλων.
Αυτοί αφού ''φυλακίσουν'' ένα όμορφο ή άσχημο πλάσμα, καλύπτουν τη ματαιοδοξία τους και το πετάνε σαν καφετιέρα στο έξω.
Τύπος αγοράζει πιτμπουλ, καθαρόαιμο, θυληκό.
Μεγαλώνει κι εκπαιδεύεται για δολοφόνος, αλλά... δεν γίνεται δολοφόνος, έχει άλλο χαρακτήρα. Το σκίζει το σκυλί στα μπούτια με μαχαίρι, να αγριέψει. Το σκυλάκι τίποτε, δεν αγριεύει.
Μην πάμε παραπέρα, το φυγαδεύσαμε ένα βράδυ και ζει σε νησί με παρέα 4 παιδιά.
Και πάλι ο πιο επικίνδυνος είναι ο ιδιοκτήτης, όχι ο σκύλος.
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
:o :o :oΕπικίνδυνοι είναι μόνο οι ''ιδιοκτήτες'' σκύλων.
Αυτοί αφού ''φυλακίσουν'' ένα όμορφο ή άσχημο πλάσμα, καλύπτουν τη ματαιοδοξία τους και το πετάνε σαν καφετιέρα στο έξω.
Μεγαλώνει κι εκπαιδεύεται για δολοφόνος, αλλά... δεν γίνεται δολοφόνος, έχει άλλο χαρακτήρα. Το σκίζει το σκυλί στα μπούτια με μαχαίρι, να αγειέψει. Το σκυλάκι τίποτε, δεν αγριεύει.
τι λες ρε?!
Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
Μεγαλώνει κι εκπαιδεύεται για δολοφόνος, αλλά... δεν γίνεται δολοφόνος, έχει άλλο χαρακτήρα. Το σκίζει το σκυλί στα μπούτια με μαχαίρι, να αγριέψει. Το σκυλάκι τίποτε, δεν αγριεύει.
Προφανως δεν το εκανε σωστα ο τυπος. Γιατι ακομα και αυτο, γινεται σε οποιονδηποτε σκυλο.
Δεν θελει τετοιες πρακτικες για να αγριεψεις εναν σκυλο, αλλα ακομα και εκει ο τυπος ηταν και ειναι μεγιστος μαλακας και παλι καλα που απομακρυνατε τον σκυλο απο τα χερια του.
Καριοληδες ρε.
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.713
- Πόντοι
- 3.715
το λες ευγενικά....
δεν παίζουν λέξεις για τα κτήνη.
Αν διαχειρίζεται κάποιος το έμβιο υλικό που κατα τύχη; κατά επιλογή; κατά πεπρωμένο; όπως κάνει κέφι κανείς ας το πει, έρχεται κοντά του σύμβιο, με αυτόν τον τρόπο, τι να περιμένει κανείς για την υπόλοιπη ''ζωική'' δίποδη αλυσίδα;
δεν παίζουν λέξεις για τα κτήνη.
Αν διαχειρίζεται κάποιος το έμβιο υλικό που κατα τύχη; κατά επιλογή; κατά πεπρωμένο; όπως κάνει κέφι κανείς ας το πει, έρχεται κοντά του σύμβιο, με αυτόν τον τρόπο, τι να περιμένει κανείς για την υπόλοιπη ''ζωική'' δίποδη αλυσίδα;
Υπαρχουν ομως οι περιπτωσεις που συμβαινει το αντιθετο.
Σκυλια επιτιθενται σε παιδακια ,ανημπορους ηλικιωμενους κτλ
χωρις αυτοι να εχουν ενοχλησει τα σκυλια ,και χωρις να τα εχουν "αγριεψει" οι ιδιοκτητες τους .Δειτε το σχετικο ντοκυμαντερ της Synyhia Wade .
Τα παιδακια ,που μπορει να ειναι παιδια σας ,οι ανημποροι ηλικιωμενοι ,που μπορει να ειναι οι παππουδες σας ,πρεπει να προστατευθουν απο τις επιθεσεις σκυλων.
Πρεπει να φορουν φιμωτρο οι επιθετικοι σκυλοι ,οπως γινεται σε παρα πολλες χωρες ,απο την Μεγαλη Βρεττανια ,την Δανια ,την Γερμανια μεχρι τις ΗΠΑ ,την Αυστραλια ,τη Νεα Ζηλανδια .
χωρις αυτοι να εχουν ενοχλησει τα σκυλια ,και χωρις να τα εχουν "αγριεψει" οι ιδιοκτητες τους .Δειτε το σχετικο ντοκυμαντερ της Synyhia Wade .
Τα παιδακια ,που μπορει να ειναι παιδια σας ,οι ανημποροι ηλικιωμενοι ,που μπορει να ειναι οι παππουδες σας ,πρεπει να προστατευθουν απο τις επιθεσεις σκυλων.
Πρεπει να φορουν φιμωτρο οι επιθετικοι σκυλοι ,οπως γινεται σε παρα πολλες χωρες ,απο την Μεγαλη Βρεττανια ,την Δανια ,την Γερμανια μεχρι τις ΗΠΑ ,την Αυστραλια ,τη Νεα Ζηλανδια .
Γιατι ενοχλουνται ,επειδη πρεπει να φορανε φιμωτρο οι σκυλοι,στο περιπατο ?
Ειναι απαραιτητο για να μην συμβουν ατυχηματα .
Πρωτα-πρωτα ετσι εξασφαλιζεται οτι δεν θα φανε ΦΟΛΑ.
Προστατευονται τα μικρα παιδια ,που μπορει τρεχοντας να πλησιασουν ενα σκυλο ,απο αγνοια .
Προστατευονται οι ηλικιωμενοι .
Προστατευονται τα σκυλια των ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ φιλοζωων ,που μπορει να τα δαγκωσει καποιο πιτμπουλ η μπουλτεριε κτλ ,αφου σε καποια διασταυρωση μπορει να εισελθει καποιος χωρις ορατοτητα και να βρισκονται πολυ κοντα τα σκυλια .
Προστατευονται τα αδεσποτα ,που μπορει να προσεγγισουν ενα επικινδυνο οικιακο σκυλο χωρις φιμωτρο.
Τα αδεσποτα πολυ σπανια επιτιθενται σε αλλο σκυλο ,με σκοπο να τον σκοτωσουν.Γαβγιζουν και ορμανε για "κυριαρχια" ,αλλα δεν δαγκωνουν με ολη την δυναμη τους .Τι θα συμβει αν ενα αδεσποτακι ορμησει σε ενα πιτμπουλ ή μπουλτεριε χωρις φιμωτρο ? Θα το σκοτωσουν το αδεσποτακι !
Αυτος ειναι ο παραλογισμος !Να λενε
"αγαπατε τα αδεσποτακια " ,αλλα ταυτοχρονα τα επικινδυνα -επιθετικα σκυλια να κυκλοφορουν χωρις φιμωτρο !
Ενω στις πιο πανω χωρες που αναφερθηκαν (που ειναι πιο πολιτισμενες ),ειτε απαγορευονται τελειως οι επικινδυνες ρατσες ή φερουν υποχρεωτικα φιμωτρο στο περιπατο ,σε καθε περιπτωση .
Αυτοι που επιμενουν να μην φερουν φιμωτρο οι επικινδυνοι-επιθετικοι σκυλοι στο περιπατο ,το κανουν για ενα λογο :Για να πουλανε ψευτομαγκια ,αυτοι οι ΨΕΥΤΟφιλοζωοι.
Που επιλεγουν να αγορασουν ενα επικινδυνο ,ασχημο σκυλο ,οπως το μπουλτεριε ή το πιτμπουλ ,δηθεν διοτι ειναι ...καλό σκυλί !Λες και δεν υπαρχουν αλλες ρατσες ,που να μην εχουν τετοιο ποσοστο ΑΠΡΟΚΛΗΤΩΝ και αδικαιολογητων επιθεσεων ! Και παριστανουν και τους...καθηγητες κτηνιατρικης ,που τα ξερουν ολα για τα σκυλια !Ενω ολοι οι κτηνιατροι λενε προσεξτε τα πιτμπουλ και τα παρομοια σκυλια ,εχουν σκοτωσει παιδια !
http://[URL unfurl="true"]www.dogsbite.org/img/justin-valentin-fatal-pit-bull-attack-1.jpg[/img[/URL]]
[b]At left, the"very loving" pit bull, at right, the now deceased infant[/b].
Αριστερα στη φωτο ,το "με πολλη αγαπη " πιτμπουλ ,δεξια το νεκρο βρεφος ,που σκοτωθηκε απο το πιτμπουλ αυτο στις
25 Οκτωβριου 2010
Monday, October 25, 2010 share
2010 Fatality: "Very Loving" Pit Bull Kills Baby in Jacksonville Home
[URL unfurl="true"]http://blog.dogsbite.org/2010/10/2010-fatality-pit-bull-kills-arlington.html[/URL]
Ειδηση σε πολλα καναλια το γεγονος αυτο
[URL unfurl="true"]http://www.cbsnews.com/8301-504083_162-20020791-504083.html[/URL]
[/quote]
Προστατεψτε τα παιδια σας και τα παιδια του κοσμου !
Δεν εχεις παιδια ,οταν θα αποκτησεις θα παψεις να εισαι αδιαφορη .πες το αλλες 243545 φορες να το εμπεδωσουμε.
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Δεν εχεις παιδια ,οταν θα αποκτησεις θα παψεις να εισαι αδιαφορη .
εσυ δλδ εχεις, κ ποσταροντας 98765432345 φορες το ιδιο πραγμα γινεται εμφανης κ στους πιο αδαεις η ευαισθησια σου κ σε καμαρωνουμε. ναι.
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.713
- Πόντοι
- 3.715
Υπαρχουν ομως οι περιπτωσεις που συμβαινει το αντιθετο.
Πως εξημερώνεις το ένστικτο;
(Μπορείς;)
Από την άλλη όποιος έχει υπάρξει με σκύλο σύντροφο, σίγουρα έχει αντιληφθεί ότι τα αισθητήρια που έχουν σε πολυεπίπεδη λειτουργία είναι πολύ διαφορετικά από εμάς.
Να σου δώσω ένα παράδειγμα, σε παραλία 1+ km, κόσμος αρκετός. Η σκύλα μου υπερ-κουλ, αλλά με το που παίρνει γραμμή στα 100 μέτρα ζεύγος γέρων Εγγλέζο-Aussies παθαίνει κοκομπλόκο και τους γαυγίζει πολύ πριν αυτοί πλησιάσουν έστω κοντά στην περίμετρο ασφαλείας που θέτει γύρω μας.
Το ίδιο συνέβαινε για χρόνια με τους ίδιους θαμώνες, κάθε καλοκαίρι στην ίδια παραλία.
Εσύ πως το εξηγείς;
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
η συγκρουση με τους φιλοζωους....... ;)Μαγκες ,στο κεντρο της Αθηνας περπατουσαμε με συναγωνιστη ,και ξαφνικα απο μια γωνια εμφανιστηκε ενας τυπος με ενα ροτβάϊλερ ,που χωρις λογο αρχισε να γαβγιζει και ορμησε στον φιλο μου .Ο ιδιοκτητης του τον κρατουσε με λουρι ,χωρις φιμωτρο ομως , και για λιγα εκατοστα γλυτωσε το δαγκωμα ο φιλος μου.Ο τυπος ...μας την ειπε και απο πανω !Οτι δηθεν ειναι νομιμος !
Εδω πρεπει να αναφερθει οτι συμφωνα με τον ποινικο κωδικα ο ιδιοκτητης επικινδυνου ζωου πρεπει να λαμβανει ολα τα απαραιτητα μετρα για αποτροπη ατυχηματος.Επισης υπαρχει το αρθρο του ποινικου κωδικα περι "εκθεσης σε κινδυνο".Εξαλλου συμφωνα με τις σχετικες αποφασεις του Αρειου Παγου πρεπει να φορανε φιμωτρο τα επιθετικα σκυλια .Ο νομος 3170/2003 αναφερει για φιμωτρο υποχρεωτικα σε επιθετικα σκυλια ,σε περιπτωσεις εκθεσεων και αλλες εκδηλωσεις ,ομως σε συνδυασμο με τις αλλες νομοθετικες διαταξεις προκυπτει οτι ειναι γενικα υποχρεωτικο το φιμωτρο σε επικινδυνα και επιθετικα σκυλια .
Οσοι κυκλοφορουν με επιθετικα ,επικινδυνα σκυλια δεν ειναι φιλοζωοι ,αλλα κομπλεξικοι προβληματικοι μαλακες.
Και οι σκατοβουλευτες που δεν θεσπισαν ρητη διαταξη για φιμωτρο για τα επικινδυνα σκυλια ,σε καθε περιπτωση ,και χρειαζεται ...νομολογια του Α.Π. (!) για το Δικαστηριο ,χρειαζονται πολλες κλωτσιες .Οπως και οι ψευτοφιλοζωοι.
gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Δεν υπαρχουν επικινδυνοι σκυλοι,υπαρχουν επικινδυνα αφεντικα σκυλων!!!!!
Επειτα απο τοσα σκυλια που εχουν περασει απο τα χερια μου (κυνηγετικα και φυλαξης..)αυτο
εχωνα πω εγω!!!
εντιτ
μαλακιες λεει ο ερευνητης
αμφιβαλλωαν ειχε ποτε σκυλο,και αν ειχε θα ηταν ακαταλληλος για αφεντικο σκυλου!!
Επειτα απο τοσα σκυλια που εχουν περασει απο τα χερια μου (κυνηγετικα και φυλαξης..)αυτο
εχωνα πω εγω!!!
εντιτ
μαλακιες λεει ο ερευνητης
αμφιβαλλωαν ειχε ποτε σκυλο,και αν ειχε θα ηταν ακαταλληλος για αφεντικο σκυλου!!
gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
κατι εχει αυτο το θρεντ
μπανντ ο ερευνητης, μοντερειτεντ ο αναλ, τι διαολο?
δεν ειχαν φιμωτρο;
gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
δεν κοιταξα οταν εκανα το πρωτο ποστ
ολοσωστος
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
δεν ειχαν φιμωτρο;
μυριζομαι πλεκτανη
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
λοιπόν, πριν περίπου 1 ώρας δέχθηκα ένα δάγκωμα, ευτυχώς μόνο μια κοκκινίλα υπάρχει, από ένα αδέσποτο, κοντά στο ιτε(μεταξύ ιτε και π.κ.).
είναι κάτι πουτανόπαιδα φοιτητές που μαζεύουν τα αδέσποτα και τα ταΐζουν και αυτά γερνοβολάνε στην γύρω περιοχή γι' αυτό το λόγο,
οπότε όποιος είναι με ποδήλατο τον γαμάνε στην κυριολεξία, σκάνε μέσα από χόρτα δεξιά/αριστερά του δρόμου με κίνδυνο να σε πετάξουνε από το ποδήλατο/μηχανάκι στη μέση του δρόμου (είναι επίσης και μέσα στα όρια του πανεπιστημίου)
θέλω να κάνω 2 ερωτήσεις,
1ον μέχρι πόσα εκ. μαχαίρι μπορείς να κουβαλάς
και 2ον άμα ξεκοιλιάσεις το σκύλο και αυτούς που τα ταΐζει πόσα χρόνια τρως με αναστολή;
επειδή δε θέλω να με ζαλίζει κανένας φιλόζωος, προκαταβολικά δηλώνω ότι ουδέποτε προκλήθηκε με οποιονδήποτε τρόπο ο σκύλος από εμένα... το κλασσικό disclaimer για τους κλαψομούνηδες πρηξαρχίδες.
είναι κάτι πουτανόπαιδα φοιτητές που μαζεύουν τα αδέσποτα και τα ταΐζουν και αυτά γερνοβολάνε στην γύρω περιοχή γι' αυτό το λόγο,
οπότε όποιος είναι με ποδήλατο τον γαμάνε στην κυριολεξία, σκάνε μέσα από χόρτα δεξιά/αριστερά του δρόμου με κίνδυνο να σε πετάξουνε από το ποδήλατο/μηχανάκι στη μέση του δρόμου (είναι επίσης και μέσα στα όρια του πανεπιστημίου)
και 2ον άμα ξεκοιλιάσεις το σκύλο και αυτούς που τα ταΐζει πόσα χρόνια τρως με αναστολή;
επειδή δε θέλω να με ζαλίζει κανένας φιλόζωος, προκαταβολικά δηλώνω ότι ουδέποτε προκλήθηκε με οποιονδήποτε τρόπο ο σκύλος από εμένα... το κλασσικό disclaimer για τους κλαψομούνηδες πρηξαρχίδες.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 37.993
- Πόντοι
- 42.697
λοιπόν, πριν περίπου 1 ώρας δέχθηκα ένα δάγκωμα, ευτυχώς μόνο μια κοκκινίλα υπάρχει, από ένα αδέσποτο, κοντά στο ιτε(μεταξύ ιτε και π.κ.).
οταν εισαι με ποδηλατο και σου την πεσει σκυλος ποτε δεν τρεχεις (με το ποδηλατο)
κατεβαινεις απο το ποδηλατο και βαζεις το ποδηλατο μπροστα σου για αμυνα ενω πισω σου προσπαθεις να εχει κατι αλλο για καλυψη (τοιχο, σταθμευμενο αμαξι, δεντρο κτλ)
και οχι αγαρμπες κινησεις
γενικα ειναι ζορικη κατασταση ειδικα αν πεσεις σε αγελη
artemismatsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 120
- Πόντοι
- 66
βγαλε φωτο το ποδι να γελασουμε