Νέα

Επικίνδυνοι σκύλοι χωρίς φίμωτρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα erevnitis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
λοιπόν, πριν περίπου 1 ώρας δέχθηκα ένα δάγκωμα, ευτυχώς μόνο μια κοκκινίλα υπάρχει, από ένα αδέσποτο, κοντά στο ιτε(μεταξύ ιτε και π.κ.).
είναι κάτι πουτανόπαιδα φοιτητές που μαζεύουν τα αδέσποτα και τα ταΐζουν και αυτά γερνοβολάνε στην γύρω περιοχή γι' αυτό το λόγο,
οπότε όποιος είναι με ποδήλατο τον γαμάνε στην κυριολεξία, σκάνε μέσα από χόρτα δεξιά/αριστερά του δρόμου με κίνδυνο να σε πετάξουνε από το ποδήλατο/μηχανάκι στη μέση του δρόμου (είναι επίσης και μέσα στα όρια του πανεπιστημίου)

θέλω να κάνω 2 ερωτήσεις,
1ον μέχρι πόσα εκ. μαχαίρι μπορείς να κουβαλάς
και 2ον άμα ξεκοιλιάσεις το σκύλο και αυτούς που τα ταΐζει πόσα χρόνια τρως με αναστολή;

επειδή δε θέλω να με ζαλίζει κανένας φιλόζωος, προκαταβολικά δηλώνω ότι ουδέποτε προκλήθηκε με οποιονδήποτε τρόπο ο σκύλος από εμένα... το κλασσικό disclaimer για τους κλαψομούνηδες πρηξαρχίδες.

καταρχην τα μαχαιρια αστα για την ελβετια που κοβεις το ροκφορ κ το γκουντα κ το καμαμπερ

αν ψαχνεις για μαγγιες θα την φας την κεφαλα σου

παλια που ημουν με το μηχανακι ορμαγανε αλλα αμα σταματαγε κ περιμενα εφευγαν επισης αν πας με πολυ μικρη ταχυτητα δεν ορμανε

φορα παντα τζιν η εσωτερικη επενδυση απο το παντελονι αμα σου την ξαναπεσουν

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Tα  προστιμα για....."ευθανασια"  τσιμπανε....Αν μπορειs πηγαινε απο αλλου

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
βγαλε φωτο το ποδι να γελασουμε
δεσμεύομαι να σου βάλω φωτογραφία (και όχι φωτο, μωρή Φώτο) από το ξεκοιλιασμένο κωλόσκυλο μόλις θα με ξανά-ακουμπήσει με παρόμοιο τρόπο, για να σκάσεις από τα γέλια.
θα του κάνω και καλή δουλειά, 3 χρόνια δούλευα σε σφαγείο.

οταν εισαι με ποδηλατο και σου την πεσει σκυλος ποτε δεν τρεχεις (με το ποδηλατο)
κατεβαινεις απο το ποδηλατο και βαζεις το ποδηλατο μπροστα σου για αμυνα ενω πισω σου προσπαθεις να εχει κατι αλλο για καλυψη (τοιχο, σταθμευμενο αμαξι, δεντρο κτλ)
και οχι αγαρμπες κινησεις
γενικα ειναι ζορικη κατασταση ειδικα αν πεσεις σε αγελη
είναι 4-5 κάθε φορά, και απ' ότι ρώτησα άλλον έναν σε διπλανό γραφείο, το ίδιο σκυλί τον έχει δαγκώσει και αυτόν ομοίως.
επίσης, δεν τα φοβάμαι οπότε είμαι απόλυτα ψύχραιμος με το ποδήλατο σε τέτοιες περιπτώσεις, τις άλλες φορές (και είναι πολλέ)απλά με πλαγιοκοπούσαν, σήμερα όμως άπλωσε στο πόδι μου το γαμημένο.

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
῾Υπάρχουν τοιοῦτοι σκύλοι;;;

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
δεσμεύομαι να σου βάλω φωτογραφία (και όχι φωτο, μωρή Φώτο) από το ξεκοιλιασμένο κωλόσκυλο μόλις θα με ξανά-ακουμπήσει με παρόμοιο τρόπο, για να σκάσεις από τα γέλια.
είναι 4-5 κάθε φορά, και απ' ότι ρώτησα άλλον έναν σε διπλανό γραφείο, το ίδιο σκυλί τον έχει δαγκώσει και αυτόν ομοίως.
επίσης, δεν τα φοβάμαι οπότε είμαι απόλυτα ψύχραιμος με το ποδήλατο σε τέτοιες περιπτώσεις, τις άλλες φορές (και είναι πολλέ)απλά με πλαγιοκοπούσαν, σήμερα όμως άπλωσε στο πόδι μου το γαμημένο.

πρωτος εγωθα παρω φιλοζωικες κ καναλια...
νακαθεσαι νσυχος νασε δαγκωνουν μωρη παρθενοπη

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Σιχαίνομαι τα ζώα! Ταυτόχρονα σκέφτομαι ότι όλο και κάπου θα μπορούσα να σε καταγγείλω για αυτά που λες.

Όταν περνάς από εκεί μπορείς να πηγαίνεις ποδαράτο ή δε θέλεις να διακόψεις τον ποδηλατικό οίστρο;

kakaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
17
Πόντοι
1
Επικίνδυνοι σκύλοι χωρίς φίμωτρο

Συνημμένα

• 25.jpg
    25.jpg
    24,1 KB · Εμφανίσεις: 28

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Ωραία ευτυχώς που το δήλωσες εδώ για να ξέρουμε ποιον να καταγγείλουμε αρχικώς στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και έπειτα στα δικαστήρια με τα διαπιστευτήρια που μόλις έγραψες.

CPL

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
15
Πόντοι
6
λοιπόν, πριν περίπου 1 ώρας δέχθηκα ένα δάγκωμα, ευτυχώς μόνο μια κοκκινίλα υπάρχει, από ένα αδέσποτο, κοντά στο ιτε(μεταξύ ιτε και π.κ.).
είναι κάτι πουτανόπαιδα φοιτητές που μαζεύουν τα αδέσποτα και τα ταΐζουν και αυτά γερνοβολάνε στην γύρω περιοχή γι' αυτό το λόγο,
οπότε όποιος είναι με ποδήλατο τον γαμάνε στην κυριολεξία, σκάνε μέσα από χόρτα δεξιά/αριστερά του δρόμου με κίνδυνο να σε πετάξουνε από το ποδήλατο/μηχανάκι στη μέση του δρόμου (είναι επίσης και μέσα στα όρια του πανεπιστημίου)

θέλω να κάνω 2 ερωτήσεις,
1ον μέχρι πόσα εκ. μαχαίρι μπορείς να κουβαλάς
και 2ον άμα ξεκοιλιάσεις το σκύλο και αυτούς που τα ταΐζει πόσα χρόνια τρως με αναστολή;

επειδή δε θέλω να με ζαλίζει κανένας φιλόζωος, προκαταβολικά δηλώνω ότι ουδέποτε προκλήθηκε με οποιονδήποτε τρόπο ο σκύλος από εμένα... το κλασσικό disclaimer για τους κλαψομούνηδες πρηξαρχίδες.

Aδελφε psolia του κωλου,μπορεις να ξεκοιλιασεις το τετραποδο που σε ¨"ενοχλει" και ας εισαι κατα πολυ πιο ογκωδεις απο αυτον (τα αρχιδια σιγουρα δεν θα στα δαγκωσει μιας και δεν εχεις) και μετα μπορεις να περασεις και απο το ταμειο της εφοριας να σκασεις 30 χιλιαρικακια που ειναι και το προστιμο για καθε θανατο που προκαλεις σε τετραποδο πλεον για κατι ζωα σαν και σενα....

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
πρωτος εγωθα παρω φιλοζωικες κ καναλια...
νακαθεσαι νσυχος νασε δαγκωνουν μωρη παρθενοπη
και με τι ελληνικά θα συνεννοηθείς;

Σιχαίνομαι τα ζώα! Ταυτόχρονα σκέφτομαι ότι όλο και κάπου θα μπορούσα να σε καταγγείλω για αυτά που λες.
Όταν περνάς από εκεί μπορείς να πηγαίνεις ποδαράτο ή δε θέλεις να διακόψεις τον ποδηλατικό οίστρο;
πάρε αμέσως στο 2310521010

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Aδελφε psolia του κωλου,μπορεις να ξεκοιλιασεις το τετραποδο που σε ¨"ενοχλει" και ας εισαι κατα πολυ πιο ογκωδεις απο αυτον (τα αρχιδια σιγουρα δεν θα στα δαγκωσει μιας και δεν εχεις) και μετα μπορεις να περασεις και απο το ταμειο της εφοριας να σκασεις 30 χιλιαρικακια που ειναι και το προστιμο για καθε θανατο που προκαλεις σε τετραποδο πλεον για κατι ζωα σαν και σενα....
άμα με δαγκώσει θα το ξεκοιλιάσω(αυτό είναι το μόνο σίγουρο.-) γιατί άμα δεν το καθαρίσω εγώ, θα δαγκώσει και άλλον, σιγά μη του πω και ευχαριστώ.
άμα δε με πειράξει θα το αφήσω.

edit: δε μιλάμε για σκύλο που με "ενοχλεί", μιλάμε για ζώο με επιθετικές τάσεις που μπορεί η αγέλη του με το δάγκωμα να με ρίξει από το ποδήλατο και να με πατήσει αυτοκίνητο ή ένα απο τα λεωφορεία που περνάνε κάθε 5' από το σημείο. νομίζετε ότι θα βάλω την ακεραιότητά μου πάνω από το τσούξιμο των γεροντοκορών.

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
και με τι ελληνικά θα συνεννοηθείς;
πάρε αμέσως στο 2310521010

οτι τα δαχτυλα μου ειναι χοντρα για το ταμπλετ δδ σημαινει οτι δε ξερω ελληνικα ...
τωρα αν εψαχνες κατι για να μου την  πεις τοση ωρα, δε πιανει η  αλακια σου...
εχω ενα σκυλακι  που θα χαρει να σε δει με μαχαιρι να ξερεις.....

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Λογικά θα υπάρχει κάποιο φόρουμ φοιτητών του ΙΤΕ στο οποίο μπορούμε να κάνουμε ρουφιανιλίκι. Δε μπορεί να περνάνε πολλοι μεσήλικες με ποδηλατάκι από το σημείο. Θα τον αναγνωρίσουν.

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Λογικά θα υπάρχει κάποιο φόρουμ φοιτητών του ΙΤΕ στο οποίο μπορούμε να κάνουμε ρουφιανιλίκι. Δε μπορεί να περνάνε πολλοι μεσήλικες με ποδηλατάκι από το σημείο. Θα τον αναγνωρίσουν.

πολλοι μεσηλικες μαλακες?

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
οτι τα δαχτυλα μου ειναι χοντρα για το ταμπλετ δδ σημαινει οτι δε ξερω ελληνικα ...
τωρα αν εψαχνες κατι για να μου την  πεις τοση ωρα, δε πιανει η  αλακια σου...
εχω ενα σκυλακι  που θα χαρει να σε δει με μαχαιρι να ξερεις.....
κάτι καραγκιόζηδες σαν εσένα έχουν τέτοια σκυλιά επειδή φοβούνται να κυκλοφορήσουν μόνοι τους.
τι σου φταίει το σκυλί ρε μαλάκα άμα εσύ είσαι κότα;

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.119
Πόντοι
216
Ενημερωσε πρωτη την αστυνομια...και καποια φιλοζωικη...και πες τους και τι σκοπευεις να κανεις στα σκυλια σαν μαγκας που εισαι...

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Ενημερωσε πρωτη την αστυνομια...και καποια φιλοζωικη...και πες τους και τι σκοπευεις να κανεις στα σκυλια σαν μαγκας που εισαι...
ενημερώθηκαν ήδη 2-3 κεφάλια εδώ γύρω.
έπεται η αστυνομία φυσικά, θα πάω να κάνω γραπτή καταγγελία

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Τσολιά αν πας να κάνεις μαλακία όπως λες σε αγριεμένο σκύλο θα φας ψωλιά όπως λέει και το νικ σου  :grin: ειδικά αν είναι 2-3 μαζί θα σε χάσουμε :grin: μην ξεχνάς τις μαγκίες που κάνουν σκοτώνοντας και βασανίζοντας σκυλάκια τα κάνουν σε ήρεμα και κουταβάκια με λίγα λόγια ψευτομαγκιές του κώλου κάνουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom