Νέα

Επικίνδυνοι σκύλοι χωρίς φίμωτρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα erevnitis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Αν όντως είαξνι αγριεμένα ενημέρωσε τον δήμο είναι υποχρεωμένος να τα μαζέψει,μου την έχουν πέσει και εμένα σκυλιά και με έχουν δαγκώσει,κάποια στιγμή όμως αλλάζουν στέκι,οπότε πράτεις όπως νομίζεις εσύ,δλδ
1.Δεν ξαναπερνάς εσύ απο εκεί
2.Ενημερώνεις τις αρμόδιες αρχές
Και πιστεψέ με πεζός αν περάσεις δεν θα σε ενοχλήσουν το ποδήλατο είναι που τους κεντρίζει το ενδιαφέρον.
όπως είπα και νωρίτερα, γύρισα στο γραφείο και ρώτησα κάποιον για το που μπορώ να απευθυνθώ(υπεύθυνο για τις εγκαταστάσεις) και πριν τελειώσω τη φράση μου, μου περιέγραψε το σκύλο.
ακριβώς το ίδιο πράγμα έτυχε και σε αυτόν με τον ίδιο σκύλο.

το θέμα είναι ότι και εμένα να με ρίξει κάτω, όσα και να είναι, το ένα είναι το "άγριο", δε με κάνει καλά.
αν πετύχει άλλον, με λιγότερο αθλητικό και με μικρότερη σωματοδομή από εμένα, σίγουρα θα τρομάξει αυτός/ή και θα τα χάσει... και πάνω στον πανικό μπορει να έχουμε και τίποτα περίεργο.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Ήδη έφυγε η καταγγελία στο ΙΤΕ για τον Psolia.Vromia  :jerking: :jerking: :jerking:
Eύκολο να ταυτοποιηθεί μετά από όσα έχει πει εδώ...
Θα στενάξει η κωλάθρα σου βρωμοΑγρινιώτισσα.
χειρότερα και από 15χρονο κάνεις.
τουλάχιστον κάνε ό,τι κάνεις σε κάποιον που πιάνουν αυτά.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
όπως είπα και νωρίτερα, γύρισα στο γραφείο και ρώτησα κάποιον για το που μπορώ να απευθυνθώ(υπεύθυνο για τις εγκαταστάσεις) και πριν τελειώσω τη φράση μου, μου περιέγραψε το σκύλο.
ακριβώς το ίδιο πράγμα έτυχε και σε αυτόν με τον ίδιο σκύλο.

το θέμα είναι ότι και εμένα να με ρίξει κάτω, όσα και να είναι, το ένα είναι το "άγριο", δε με κάνει καλά.
αν πετύχει άλλον, με λιγότερο αθλητικό και με μικρότερη σωματοδομή από εμένα, σίγουρα θα τρομάξει αυτός/ή και θα τα χάσει... και πάνω στον πανικό μπορει να έχουμε και τίποτα περίεργο.

Σου είπα τι πρέπει να κάνεις και σου έδωσα και τον 4039. Αν προσπαθήσεις να βλάψεις τον σκύλο σου εύχομαι και να σε δουν και να σε κατασπαράξει πριν τον βλάψεις.

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Σου είπα τι πρέπει να κάνεις και σου έδωσα και τον 4039. Αν προσπαθήσεις να βλάψεις τον σκύλο σου εύχομαι και να σε δουν και να σε κατασπαράξει πριν τον βλάψεις.

τελικα οταν δεν μιλας για πολιτικα σωραιος :dancing:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Bλέπω εκπολιτίστηκες απόψε και μιλάς όμορφα κι ωραία, αγρινιώτικη πουτάνα. :2funny: :2funny: :2funny:
Χέστηκες πάνω σου μάλλον και καλά κάνεις.
Έρχεται  :2on1: :2on1:
:2funny:
το μόνο που φοβάμαι είμαι μη με δαγκώσεις εσύ που έχεις καταντήσει δειγματολόγιο κονδυλωμάτων στο πουστόνησο.

μην αγχώνεσαι, ότι είναι να γίνει με το σκύλο, δε θα μείνει έτσι, θα ενημερωθούν και οι αρχές.
σιγά μη σηκωθώ να φύγω κιόλας.
αυτά τα κάνουν άλλοι.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
9.984
Πόντοι
1.686

Και έχω διαφορετικό μποξεράκι ,που φοριέται !  :2funny:

Δεν είμαι αρκετά ευκατάστατος για να έχω σκύλο, και
να του παρέχω όσα πρέπει ( εμβόλια, επισκέψεις σε κτηνίατρο,
συμπληρώματα κτλ και σε ξενοδοχείο σκύλων όταν λείπω )

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
9.984
Πόντοι
1.686
γιατί πριν σε αφήναν νηστικό ???

εσύ είσαι ρε λαμόγιο ο πιτσιρής που λέγανε ότι δάγκωνε τον κόσμο στον δρόμο ??

:2funny: :2funny: :2funny:

Corbis-42-27877280.jpg

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Εντελώς κατατύχη μόλις είδα ενα βίντεο απο βιετναμ που σφαγιάζουν βιαίος σκυλιά,μετά μας φταίνε τα σκυλιά με αυτά που τους κάνουμε.  :jerking:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Εντελώς κατατύχη μόλις είδα ενα βίντεο απο βιετναμ που σφαγιάζουν βιαίος σκυλιά,μετά μας φταίνε τα σκυλιά με αυτά που τους κάνουμε.  :jerking:

ξέρεις καμμιά σφαγή που να γίνεται μη βιαίως ?? στο Βιετνάμ τα τρώνε...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
ξέρεις καμμιά σφαγή που να γίνεται μη βιαίως ?? στο Βιετνάμ τα τρώνε...
Στο συγκεκριμένο τα βγάζουν απο το κλουβι κοπανώντας τα και γελάνε τα μουνιά με περηφάνια.
Όσο να'ναι στην Ευρώπη δεν μας φαίνεται φυσιολογικό να σφάζουν σκύλους και γάτες καθώς τα έχουμε ζώα συντροφιάς.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Στο συγκεκριμένο τα βγάζουν απο το κλουβι κοπανώντας τα και γελάνε τα μουνιά με περηφάνια.
Όσο να'ναι στην Ευρώπη δεν μας φαίνεται φυσιολογικό να σφάζουν σκύλους και γάτες καθώς τα έχουμε ζώα συντροφιάς.
συντροφιά συντροφιά αλλά σε τρώνε ενιοτε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom