gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
εκτός απο το Μπος που έφαγε τον βαρουληΔεν ειναι επικινδυνοι οι σκυλοι, αλλά τα αφεντικά!!!
εκτός απο το Μπος που έφαγε τον βαρουληΔεν ειναι επικινδυνοι οι σκυλοι, αλλά τα αφεντικά!!!
εκτός απο το Μπος που έφαγε τον βαρουλη
όπως είπα και νωρίτερα, γύρισα στο γραφείο και ρώτησα κάποιον για το που μπορώ να απευθυνθώ(υπεύθυνο για τις εγκαταστάσεις) και πριν τελειώσω τη φράση μου, μου περιέγραψε το σκύλο.Αν όντως είαξνι αγριεμένα ενημέρωσε τον δήμο είναι υποχρεωμένος να τα μαζέψει,μου την έχουν πέσει και εμένα σκυλιά και με έχουν δαγκώσει,κάποια στιγμή όμως αλλάζουν στέκι,οπότε πράτεις όπως νομίζεις εσύ,δλδ
1.Δεν ξαναπερνάς εσύ απο εκεί
2.Ενημερώνεις τις αρμόδιες αρχές
Και πιστεψέ με πεζός αν περάσεις δεν θα σε ενοχλήσουν το ποδήλατο είναι που τους κεντρίζει το ενδιαφέρον.
χειρότερα και από 15χρονο κάνεις.Ήδη έφυγε η καταγγελία στο ΙΤΕ για τον Psolia.Vromia
Eύκολο να ταυτοποιηθεί μετά από όσα έχει πει εδώ...
Θα στενάξει η κωλάθρα σου βρωμοΑγρινιώτισσα.
Τον άφηνε νηστικό ο Μπάρος αφού. (Γάματα, ίδιο σκυλί έχω κι εγώ).
όπως είπα και νωρίτερα, γύρισα στο γραφείο και ρώτησα κάποιον για το που μπορώ να απευθυνθώ(υπεύθυνο για τις εγκαταστάσεις) και πριν τελειώσω τη φράση μου, μου περιέγραψε το σκύλο.
ακριβώς το ίδιο πράγμα έτυχε και σε αυτόν με τον ίδιο σκύλο.
το θέμα είναι ότι και εμένα να με ρίξει κάτω, όσα και να είναι, το ένα είναι το "άγριο", δε με κάνει καλά.
αν πετύχει άλλον, με λιγότερο αθλητικό και με μικρότερη σωματοδομή από εμένα, σίγουρα θα τρομάξει αυτός/ή και θα τα χάσει... και πάνω στον πανικό μπορει να έχουμε και τίποτα περίεργο.
Ποιός το ταϊζει ;
Σου είπα τι πρέπει να κάνεις και σου έδωσα και τον 4039. Αν προσπαθήσεις να βλάψεις τον σκύλο σου εύχομαι και να σε δουν και να σε κατασπαράξει πριν τον βλάψεις.
Bλέπω εκπολιτίστηκες απόψε και μιλάς όμορφα κι ωραία, αγρινιώτικη πουτάνα.
Χέστηκες πάνω σου μάλλον και καλά κάνεις.
Έρχεται
μην αγχώνεσαι, ότι είναι να γίνει με το σκύλο, δε θα μείνει έτσι, θα ενημερωθούν και οι αρχές.Σου είπα τι πρέπει να κάνεις και σου έδωσα και τον 4039. Αν προσπαθήσεις να βλάψεις τον σκύλο σου εύχομαι και να σε δουν και να σε κατασπαράξει πριν τον βλάψεις.
Εγώ το ταϊζω μαν.
Όταν είχα ένα μποξεράκι το τάϊζαν οι γονείς μου .
Τώρα δεν έχω σκύλο, ταϊζουν εμένα !
γιατί πριν σε αφήναν νηστικό ???
εσύ είσαι ρε λαμόγιο ο πιτσιρής που λέγανε ότι δάγκωνε τον κόσμο στον δρόμο ??
Εντελώς κατατύχη μόλις είδα ενα βίντεο απο βιετναμ που σφαγιάζουν βιαίος σκυλιά,μετά μας φταίνε τα σκυλιά με αυτά που τους κάνουμε.
πειναει ο κόσμος μαν....Εντελώς κατατύχη μόλις είδα ενα βίντεο απο βιετναμ που σφαγιάζουν βιαίος σκυλιά,μετά μας φταίνε τα σκυλιά με αυτά που τους κάνουμε.
Εθνικο φαγητο.......Οπωs εμειs την φασουλαδαξέρεις καμμιά σφαγή που να γίνεται μη βιαίως ?? στο Βιετνάμ τα τρώνε...
Στο συγκεκριμένο τα βγάζουν απο το κλουβι κοπανώντας τα και γελάνε τα μουνιά με περηφάνια.ξέρεις καμμιά σφαγή που να γίνεται μη βιαίως ?? στο Βιετνάμ τα τρώνε...
συντροφιά συντροφιά αλλά σε τρώνε ενιοτεΣτο συγκεκριμένο τα βγάζουν απο το κλουβι κοπανώντας τα και γελάνε τα μουνιά με περηφάνια.
Όσο να'ναι στην Ευρώπη δεν μας φαίνεται φυσιολογικό να σφάζουν σκύλους και γάτες καθώς τα έχουμε ζώα συντροφιάς.