Νέα

Επικίνδυνοι σκύλοι χωρίς φίμωτρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα erevnitis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ξέρεις καμμιά σφαγή που να γίνεται μη βιαίως ?? στο Βιετνάμ τα τρώνε...
στην ελλάδα τα χαιδεύουνε και μετά τα πετάνε στο δρόμο.
μετά τα μαζεύουν οι φιλόζωοι και τα ξανά-πετάνε στο δρόμο.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
στην ελβετία επίσης τρώνε σκύλο, υπάρχουν 3 περιοχές όπου είναι πολύ διαδεδομένη η κατανάλωση... και γάτας αν δεν κάνω λάθος.

Επισκέπτης

καλά κάνουν και τρώνε σκύλους παιδιά νομίζω πολύ αξία τους έχουμε δώσει ζώα είναι κι αυτά όπως και τ'άλλα ;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.147
Πόντοι
506
I. Αντιμετώπιση επίθεσης από σκύλο

Η επίθεση σκύλου είναι μια κατάσταση που μπορεί να προκαλέσει ατύχημα. Από την εμπειρία μας στην ποδηλασία διαπίστωσαμε ότι ένας εύκολος τρόπος για να τα αποτρέψεις είναι ο εξής:
Εξοπλισμός: Δεν χρειάζεται ειδικό εξοπλισμό αλλά ένα ποδηλατικό παγούρι με νερό. Χρήση: Καθώς το σκυλί πλησιάζει πιέζεις το παγούρι ώστε να βγει νερό από τη πιπίλα του. Ο σκύλος  δεν  καταλαβαίνει ότι είναι απλά νερό, αλλά κάποιο αντικείμενο που θα τoν χτυπήσει.
Με τον τρόπο αυτό τρομάζει αρκετά :cheesy:, οπισθοχωρεί ή εγκαταλείπει την προσπάθεια του.
Μπορεί να μην ακούγεται αρκετό αλλά πιάνει. Θετικό στην υπόθεση είναι ότι δεν τραυματίζεται κανείς από τους δύο, ούτε εσείς ούτε ο σκύλος.

II. Αντιμετώπιση επίθεσης σκύλου

Κουβαλάτε μαζί σας ένα μηχανισμό αναπλήρωσης αέρα για μηχανάκια. Είναι ένα μικρό φιαλίδιο CO2 μονταρισμένο πάνω σε μια κεφαλή που διαθέτει σκανδάλη. Αν σας επιτεθεί σκύλος ψεκάστε του την μύτη και θαυμάστε την ταχύτητα με την οποία θα απομακρυνθεί τρέχοντας διασχίζοντας όλη την ήπειρο.

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
:rockon: :rockon:

οκ την αλλη φόρα που θα βγω έξω θα βαστώ ενα παγούρρι με νερο και σπρεύ αναπλήρωσης αερα, μαζι με πορτοφολι, κινιτο και τσιγαρα

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
πιστεύω ότι όσοι κουβαλάνε σκυλιά μαζί τους και μάλιστα άγρια , είναι επειδή δεν τους σηκώνεται
και έτσι βρίσκουν υποκατάστατα της χαμένης αντρίλας τους

σκύλοι στο στίβο , σκύλοι στα πάρκα , σκύλοι στις αυλές με κοντά κάγκελα , και γώ πρέπει να πηγαίνω τοιχο-τοιχο
για να μην ικανοποιήσει το αγριόσκυλο τα δηκτικά του ένστικτα πάνω μου

γαμώ τα σκυλιά σας  :tickedoff: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_3:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
II. Αντιμετώπιση επίθεσης σκύλου

Κουβαλάτε μαζί σας ένα μηχανισμό αναπλήρωσης αέρα για μηχανάκια. Είναι ένα μικρό φιαλίδιο CO2 μονταρισμένο πάνω σε μια κεφαλή που διαθέτει σκανδάλη. Αν σας επιτεθεί σκύλος ψεκάστε του την μύτη και θαυμάστε την ταχύτητα με την οποία θα απομακρυνθεί τρέχοντας διασχίζοντας όλη την ήπειρο.

τι είναι αυτό ?  :think:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
πιστεύω ότι όσοι κουβαλάνε σκυλιά μαζί τους και μάλιστα άγρια , είναι επειδή δεν τους σηκώνεται
και έτσι βρίσκουν υποκατάστατα της χαμένης αντρίλας τους

σκύλοι στο στίβο , σκύλοι στα πάρκα , σκύλοι στις αυλές με κοντά κάγκελα , και γώ πρέπει να πηγαίνω τοιχο-τοιχο
για να μην ικανοποιήσει το αγριόσκυλο τα δηκτικά του ένστικτα πάνω μου

γαμώ τα σκυλιά σας  :tickedoff: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_3:
γαμησε τα αφεντικα τους καλυτερα ρε φιλε τα σκυλια δεν φταινε σε τιποτα

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
γαμησε τα αφεντικα τους καλυτερα ρε φιλε τα σκυλια δεν φταινε σε τιποτα

ένας αλβανός δίπλα μου , αγόρασε 2 άγριους λύκους και τα κάγκελα της αυλής του είναι λιγότερο απο μισό μέτρο
ένα μπράφ να κάνουν οι λύκοι και αυτομάτως βρίσκονται στο δρόμο αντιμέτωποι με το ανυποψίαστο θύμα τους

τι να του κάνω του μαλάκα του αλβανού τώρα εγώ ?

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ένας αλβανός δίπλα μου , αγόρασε 2 άγριους λύκους και τα κάγκελα της αυλής του είναι λιγότερο απο μισό μέτρο
ένα μπράφ να κάνουν οι λύκοι και αυτομάτως βρίσκονται στο δρόμο αντιμέτωποι με το ανυποψίαστο θύμα τους

τι να του κάνω του μαλάκα του αλβανού τώρα εγώ ?
ιδανικα? βαλε τα σκυλια του να τον γαμησουν και μετα παρτα για παρεα

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
Οποιος φοβαται σκυλους και ενοχληται καταγγελια στην αστυνομια  αμεσα ,οφειλει να προσεχει αυτος που εχει σκυλο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom