Νέα

Επικίνδυνοι σκύλοι χωρίς φίμωτρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα erevnitis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
οτι τα δαχτυλα μου ειναι χοντρα για το ταμπλετ δδ σημαινει οτι δε ξερω ελληνικα ...
τωρα αν εψαχνες κατι για να μου την  πεις τοση ωρα, δε πιανει η  αλακια σου...
εχω ενα σκυλακι  που θα χαρει να σε δει με μαχαιρι να ξερεις.....

τι σκυλο εχεις τυπε?

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
9.981
Πόντοι
1.686
Επικίνδυνη σκύλλα χωρίς φίμωτρο !  :2funny: :2funny:

349465.jpg

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
άμα με δαγκώσει θα το ξεκοιλιάσω(αυτό είναι το μόνο σίγουρο.-) γιατί άμα δεν το καθαρίσω εγώ, θα δαγκώσει και άλλον, σιγά μη του πω και ευχαριστώ.
άμα δε με πειράξει θα το αφήσω.

edit: δε μιλάμε για σκύλο που με "ενοχλεί", μιλάμε για ζώο με επιθετικές τάσεις που μπορεί η αγέλη του με το δάγκωμα να με ρίξει από το ποδήλατο και να με πατήσει αυτοκίνητο ή ένα απο τα λεωφορεία που περνάνε κάθε 5' από το σημείο. νομίζετε ότι θα βάλω την ακεραιότητά μου πάνω από το τσούξιμο των γεροντοκορών.

Τα σκυλιά και γενικά τα ζώα είναι ανώτερα από εμάς και δεν δαγκώνουν χωρίς λόγο, απλά για την καύλα τους. Πάρε ένα τηλέφωνο στην κοντινότερη φιλοζωική αν και πρώτος αρμόδιος είναι ο δήμος. ΜΗΝ κάνεις τίποτα στο ζώο, δεν φταίει εκείνο.

Επίσης, θα σου πρότεινα να πας και για ένα προληπτικό αντιλυσσικό, δες γιατί:

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
ενημερώθηκαν ήδη 2-3 κεφάλια εδώ γύρω.
έπεται η αστυνομία φυσικά, θα πάω να κάνω γραπτή καταγγελία

τσολια καλυτερα σφαξε με το μαχαιρι σου αυτους που καλλιεργουν χασισοδεντρα ΜΕΣΑ στο πανεπιστημιο στην κρητη κ τους ειχαν πιασει απο αεροφωτογραφιες δορυφορου αλλα σιγουρα θα κανουν παλι το ιδιο

γενικα στην κρητη δεν εχετε καλη φημη για την ηθικη σας γνωρισα κ στο στρατο μουνοπανα απο το νησι σου ειδικα εναν πουτανας γιο απο το ρεθυμνο που τον εδειρα κιολα

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
μη το  βλεπεις ετσι μικρο εναι διαολος

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
9.981
Πόντοι
1.686
http://[URL unfurl="true"]www.charlieglickman.com/wp-content/uploads/2011/03/public-disgrace-dog-bowl.jpg[/img[/URL]]

:2funny: :2funny:

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
τσολια βαλε τη δαγκωμασα να γελασει ολο το μπου

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Τσολιά αν πας να κάνεις μαλακία όπως λες σε αγριεμένο σκύλο θα φας ψωλιά όπως λέει και το νικ σου  :grin: ειδικά αν είναι 2-3 μαζί θα σε χάσουμε :grin: μην ξεχνάς τις μαγκίες που κάνουν σκοτώνοντας και βασανίζοντας σκυλάκια τα κάνουν σε ήρεμα και κουταβάκια με λίγα λόγια ψευτομαγκιές του κώλου κάνουν.
να σε ρωτήσω κάτι,
πες ότι δεν περνάω εγώ από εκεί που είμαι 1.78,  80 κιλά κρέας και με τα 10.000 km που κάνω κάθε χρόνο περίπου έχω και κάποια καλή αντίληψη όσο είμαι καβάλα στο ποδήλατο
και περνάει καμιά γκόμενα 1.60 50 κιλά όπως ορίζει και είδος, και της τυχαίνει το ίδιο ακριβώς.

πες μου τι θα της πεις αυτής της κοπέλας μετά, ή πες μου τι θα έκανες εσύ αν σου έλεγε κάποια ότι έπαθε αυτό το πράγμα;

σε βοηθάνε τα χοντρά δάχτυλα.

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Δεν ειναι επικινδυνοι οι σκυλοι, αλλά τα αφεντικά!!!

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
τσολια καλυτερα σφαξε με το μαχαιρι σου αυτους που καλλιεργουν χασισοδεντρα ΜΕΣΑ στο πανεπιστημιο στην κρητη κ τους ειχαν πιασει απο αεροφωτογραφιες δορυφορου αλλα σιγουρα θα κανουν παλι το ιδιο

γενικα στην κρητη δεν εχετε καλη φημη για την ηθικη σας γνωρισα κ στο στρατο μουνοπανα απο το νησι σου ειδικα εναν πουτανας γιο απο το ρεθυμνο που τον εδειρα κιολα
εγώ δεν έχω καμία σχέση με το νησί.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
9.981
Πόντοι
1.686

Στην Κύπρο :

Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε σκύλος προκαλέσει τραυματισμό σε πρόσωπο ή ποίμνιο ή ζώο, ο σκύλος θα μπορεί να κατασχεθεί από την αρμόδια αρχή και θα υπόκειται σε ευθανασία από εγγεγραμμένο κτηνίατρο. - See more at: #sthash.VJy6IGaZ.dpuf

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
να σε ρωτήσω κάτι,
πες ότι δεν περνάω εγώ από εκεί που είμαι 1.78,  80 κιλά κρέας και με τα 10.000 km που κάνω κάθε χρόνο περίπου έχω και κάποια καλή αντίληψη όσο είμαι καβάλα στο ποδήλατο
και περνάει καμιά γκόμενα 1.60 50 κιλά όπως ορίζει και είδος, και της τυχαίνει το ίδιο ακριβώς.

πες μου τι θα της πεις αυτής της κοπέλας μετά, ή πες μου τι θα έκανες εσύ αν σου έλεγε κάποια ότι έπαθε αυτό το πράγμα;
σε βοηθάνε τα χοντρά δάχτυλα.
Αν όντως είαξνι αγριεμένα ενημέρωσε τον δήμο είναι υποχρεωμένος να τα μαζέψει,μου την έχουν πέσει και εμένα σκυλιά και με έχουν δαγκώσει,κάποια στιγμή όμως αλλάζουν στέκι,οπότε πράτεις όπως νομίζεις εσύ,δλδ
1.Δεν ξαναπερνάς εσύ απο εκεί
2.Ενημερώνεις τις αρμόδιες αρχές
Και πιστεψέ με πεζός αν περάσεις δεν θα σε ενοχλήσουν το ποδήλατο είναι που τους κεντρίζει το ενδιαφέρον.

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16

Στην Κύπρο :

Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε σκύλος προκαλέσει τραυματισμό σε πρόσωπο ή ποίμνιο ή ζώο, ο σκύλος θα μπορεί να κατασχεθεί από την αρμόδια αρχή και θα υπόκειται σε ευθανασία από εγγεγραμμένο κτηνίατρο. - See more at: #sthash.VJy6IGaZ.dpuf
Και εδώ ισχύει αυτό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom