Νέα

Επικίνδυνοι σκύλοι χωρίς φίμωτρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα erevnitis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mr_Robot

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Like
260
Πόντοι
1
στην ταρατσα ανεβηκαν χωρις να περιμενουν τον ιδιοκτητη των ζωντανων αν ηταν ληστεια θα περιμεναν καμια ωρα στη γωνια και μετα θα εκαναν ηρωικη εμφανιση.και γω σε ρωτω αν εκεινη την ωρα εγω σαν ιδιοκτητης του σκυλιου τον πεταγα απο την ταρατσα κατω θα θεωρειτο αμυνα?κραταγε οπλο ειχε βγαλει την ασφαλεια και πυροβολησε το ζωο μου αρα μετα μπορει να σημαδευε και μενα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
η αστυνομία δεν μπορεί να ανέβει μόνη της κάπου ή να μπει σε σπίτι γενικότερα
χρειάζεται εισαγγελέας

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.898
Πόντοι
6.256
απαγορεύεται η ΜΌΝΙΜΗ παραμονή ζώων σε ταρατσες και μπαλκονια
end of story
Δεν εχω δει φιλοζωικες να ασχολουνται με το θεμα,
Και αν πεις στην αστυνομια οτι υπαρχει σκυλος στο μπαλκονι θα γελανε

Geomentoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2017
Like
260
Πόντοι
21
με παρον το αφεντικο λιγο χλωμο να το πυροβολουσε καθως σαν αφεντικο βαζεις φωνες και απομακρυνεις το ζωο αρρα διπλο λαθος του μπατσουλη κανονικα τετοια ατομα δεν πρεπει να εχουν οπλο ειναι επικινδυνοι και εσεις συνεχιστε το τροπαριο εκτος και αν θελετε να γινουμε αμερικη,οτι κινητε πυροβολητε και μετα ζηταμε τον λογο.
Δυστυχώς για τον σκυλο και ο ιδιοκτήτης του και ο μπατσος ηταν για τον @ουτσο

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.251
Πόντοι
5.097
Εντάξει δεν εχουν ολοι έλεγχο στο σκύλο τους, ουτε ολα τα σκυλιά υπακουν αν αισθανθουν απειλή. Ποσο μαλλον ενα πιτμπουλ.
οπως ειπε και ο πιο πανω αλλα το κανατε γραγαρα αν το πιτ μπουλ σε δαγκωσει σε μαγκωσε,τοτε θα το πυροβολουσε απο πανω αρα δεν ηταν κανονικη επιθεση η κατι το απετρεψε δεν ξερω τις συνθηκες αλλα η συμπεριφορα με τον πυροβολισμο ειναι απαραδεκτη και κουραζομαι να βλεπω ατομα να υπερασπιζονται αυτη την πραξη,

Δυστυχώς για τον σκυλο και ο ιδιοκτήτης του και ο μπατσος ηταν για τον @ουτσο
δεν βλεπω κανεναν να λεει ο μπατσος ειναι για τον πουτσο και δεν ΠΡΕΠΕΙ να φερει οπλο καθως ειναι επικινδυνος για ολα φταιει το σκυλι και ο ιδιοκτητης.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.251
Πόντοι
5.097
Δεν εχω δει φιλοζωικες να ασχολουνται με το θεμα,
Και αν πεις στην αστυνομια οτι υπαρχει σκυλος στο μπαλκονι θα γελανε
κανεις λαθος ειναι υποχρεωμενη η αστυνομια να ερθει και μεχρι κατασχεση του ζωου γινεται αλλα πρωτο βλεπουν τις συνθηκες και εννοειται παρουσια του ιδιοκτητη.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
οπως ειπε και ο πιο πανω αλλα το κανατε γραγαρα αν το πιτ μπουλ σε δαγκωσει σε μαγκωσε,τοτε θα το πυροβολουσε απο πανω αρα δεν ηταν κανονικη επιθεση η κατι το απετρεψε δεν ξερω τις συνθηκες αλλα η συμπεριφορα με τον πυροβολισμο ειναι απαραδεκτη και κουραζομαι να βλεπω ατομα να υπερασπιζονται αυτη την πραξη,
Τι γαργάρα κάναμε; Εγω δεν έχω κάνει κάποιο σχόλιο για το ποιός φταίει. Διαφωνώ με αυτό που έγραψες οτι ο καθε ιδιοκτήτης έχει έλεγχο στο σκυλο του. Οι περισσότεροι δεν έχουν και το βλεπω καθημερινά.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.251
Πόντοι
5.097
Τι γαργάρα κάναμε; Εγω δεν έχω κάνει κάποιο σχόλιο για το ποιός φταίει. Διαφωνώ με αυτό που έγραψες οτι ο καθε ιδιοκτήτης έχει έλεγχο στο σκυλο του. Οι περισσότεροι δεν έχουν και το βλεπω καθημερινά.
και οι περισοτεροι γονεις δεν εχουν στα παιδια τους.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.251
Πόντοι
5.097
Εσενα σε κανονισε καλα ο σαντμαν πριν καιρο…
σοβαρεψου μιλαμε σοβαρα αν σου αρεσουν τα σκυλια γατια κλπ ειναι προσωπικο θεμα το να κανεις κακο σε αδυναμα πλασματα ειναι εγκλημα,ουτε για αστειο δεν το λες αυτο.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.251
Πόντοι
5.097
Φυσικά. Αλλά αυτά δε δαγκώνουν ενστικτωδώς αν απειληθούν.
ναι αλλα πλακωνουν κανενα σταθμαρχη για χαρη γουστο.Μην παιρνεις προσωπικα τις παραθεσεις γενικη συζητηση κανουμε.

Limperatore XXI

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
650
Πόντοι
280
Συνήθως την πληρώνουν κάποιες ράτσες όπως Ροτβάιλερ και pitbull πού καταλήγουν σε προβληματικούς ανθρώπους.....
οι ιδιοκτήτες είναι το πρόβλημα.....
συνήθως μεταφέρουν τα δικά τους κόμπλεξ και προβλήματα στα σκυλιά τους.
κανονικά θα έπρεπε να ελέγχεται το ποιος μπορεί να υιοθετεί τέτοια σκυλιά.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.276
Πόντοι
2.586
Αυτό με το γαύγισμα πάντως δεν έχει να κάνει με το αν το ζώο ζει περιορισμένα. Είναι ο τρόπος επικοινωνίας του σκύλου και θα το κάνει ακόμα και αν τον έχεις όλη την ώρα στη βόλτα. Είτε περάσει κάποιος ή κάτι μπροστά από το σπίτι που θα του τραβήξει την προσοχή είτε ακούσει άλλον σκύλο να γαυγίζει.
Ναι μα λέω πως είναι περίεργο για ανθρώπους να τους πειράζουν τα γαυγίσματα.

Αλλά πολλές φορές, μερικά σκυλιά που είναι αφημένα σε μικρό χώρο γαυγίζουν συνέχεια είτε επειδή είναι μόνα τους είτε επειδή πεινούν κτλπ.
Θυμάμαι έναν που είχε πάρει σκύλο αρχές περασμένου καλοκαιριού, το είχε λίγο στο μπαλκόνι του κ μέσα και μετά στην πυλωτή του.
3 μήνες ξυπνούσα συνέχεια μέσα στη νύχτα, γαύγιζε ακατάπαυστα. Ούτε μέσα το έβαζε ούτε κ βόλτα το πήγαινε.

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.450
Πόντοι
216
Κανονικά θα έπρεπε αυτές οι ράτσες να απαγορευτούν όπως γίνεται και σε άλλες χώρες. Και το ξαναλέω. Δεν υπάρχουν φιλοζωοι αλλά κυνοφιλοι κι αυτοί είναι της κακιάς ώρας.

Geomentoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2017
Like
260
Πόντοι
21

δεν βλεπω κανεναν να λεει ο μπατσος ειναι για τον πουτσο και δεν ΠΡΕΠΕΙ να φερει οπλο καθως ειναι επικινδυνος για ολα φταιει το σκυλι και ο ιδιοκτητης.
Έγκλημα ειναι να κρατάς σκύλο στην ταράτσα,δεν είσαι φιλόζωος αλλα βασανιστής,οπως και να κρατάς οπλο και να εκπρόσωπεις τα ορίγανα της τάξης αν εισαι ψυχικά διαταραγμένο άτομο.
Επιθεση δεν ηταν σαν ιδιοκτητης πιτ μπουλ και γνωστής τις ράτσας θα πω οτι σε περίπτωση που επιτεθεί τα σαγονιά του και με λοστο δυσκολα ανοίγουν.
Ο μονος που σιγουρά δεν φταίει ειναι ο μακαρίτης σκυλος

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
σοβαρεψου μιλαμε σοβαρα αν σου αρεσουν τα σκυλια γατια κλπ ειναι προσωπικο θεμα το να κανεις κακο σε αδυναμα πλασματα ειναι εγκλημα,ουτε για αστειο δεν το λες αυτο.
Ε καλα δε θα κανα και κακο ρε μπαρε ειπαμε! Τα σκυλια τα σιχαινομαι αλλα τις γατες τις λατρευω!

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
ναι αλλα πλακωνουν κανενα σταθμαρχη για χαρη γουστο.Μην παιρνεις προσωπικα τις παραθεσεις γενικη συζητηση κανουμε.
Ναι εννοείται οτι συζήτηση κάνουμε. Απλα εγω είχα τρία στη ζωή μου. Τα δύο τώρα. Ενα μαλινουα και ενα ποιμενικο. Βλεπω πάρα πολλούς ανίκανους ιδιοκτήτες και στη βόλτα και στη διαχείριση του ζώου εν γένει.
Αυτός δε μου φαίνεται καλός ιδιοκτήτης και το σκυλί πιθανώς να ειχε θέματα κοινωνικοποίησης. Υποθέτω, δε γνωρίζω. Μπορεί και ο αστυνομικός να υπερέβαλλε στην αντίδραση και να μην υπήρχε απειλή. Απο την άλλη και ο σκύλος λαμβάνει ως απειλή μια κατάσταση που εμείς θεωρούμε φυσιολογική. Πχ το να περπαταμε σε χώρο που αυτός ορίζει ως περιοχή του. Γενικά σε επεισόδια με σκύλο εχω αρχή να μη βγάζω συμπέρασμα αν δεν είμαι μπροστά. Μπορεί πχ ο σκύλος να εδωσε ένδειξη πριν επιτεθεί κι ο αστυνομικός να μην την καταλαβε καν. Μπορεί να μην έδωσε και να έκανε επίθεση κι ο άλλος στο άκουσμα οτι είναι πιτμπουλ να ειχε προληπτικά το χέρι οπλισμενο. Μπορεί και τιποτα απο αυτά. Αν δεν ειμαι εκεί να δω.....

Limperatore XXI

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
650
Πόντοι
280
Κανονικά θα έπρεπε αυτές οι ράτσες να απαγορευτούν όπως γίνεται και σε άλλες χώρες. Και το ξαναλέω. Δεν υπάρχουν φιλοζωοι αλλά κυνοφιλοι κι αυτοί είναι της κακιάς ώρας.
όπως θα έπρεπε να απαγορευτούν και μερικές ράτσες ανθρώπων

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom