Νέα

Επικίνδυνοι σκύλοι χωρίς φίμωτρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα erevnitis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Join.f

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2019
Κριτικές
54
Like
5.501
Πόντοι
7.636
μετα παιζουν και πολλα σεναρια...αρχικα λενε κοινοχρηστα απληρωτα, μετα ηλιακο θερμοσιφωνα...και καπου στο τελος καταγγελια για σκυλια...
Ξεκαθαρα ότι ο συγκεκριμένος ήταν ότι να ναι και μάλλον η αλλη ήταν η διαχειριστρια.Κατι τέτοιο στο περίπου...

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.107
Πόντοι
6.515
Με θερμοκρασίες 45 βαθμους στο περιβάλλον οι ταράτσες έχουν 50 +

Βασανισμός ζώου, κακουργημα φυλακή στους ιδιοκτήτες φιλόζωους του κωλου

Τα υπόλοιπα δεν έχουν σημασία

Mr_Robot

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Like
260
Πόντοι
1
Πιστεύω ότι ο ιδιοκτήτης από ότι είπαν δεν έστεκε καλά...Λογικό και ο καημένος ο σκύλος να έχει μια περίεργη συμπεριφορά.Δεν αποκλείεται να τον είχε μονίμως δεμένο.Πολυ αρνητικο και αυτό.Συνηθως τα σκυλιά αν τα έχεις εγκλωβισμένα έχουν περίεργη συμπεριφορά προς τους ανθρώπους και από το φόβο τους και μόνο επιτίθονται
αν δεις το προφιλ του στο Facebook το παίζει και μαχητής πολεμικών τεχνών :tooth:

• Like
Αντιδράσεις: Join.f

Join.f

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2019
Κριτικές
54
Like
5.501
Πόντοι
7.636
Με θερμοκρασίες 45 βαθμους στο περιβάλλον οι ταράτσες έχουν 50 +

Βασανισμός ζώου, κακουργημα φυλακή στους ιδιοκτήτες φιλόζωους του κωλου

Τα υπόλοιπα δεν έχουν σημασία
Όντως αν αυτός το είχε το καημένο εκτεθημενο σε ήλιο..
Που δεν αποκλείεται να τον είχε στη ταράτσα κλειδωμένο με καύσωνα...:(
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

αν δεις το προφιλ του στο Facebook το παίζει και μαχητής πολεμικών τεχνών :tooth:
Κατάλαβα...

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ναι στο πρώτο σκέλος θα συμφωνήσω. Μέχρι πριν λίγα δεκάδες χρόνια, τα πάντα γύρω μας ήταν χώμα, δέντρα και μερικές διάσπαρτες οικίες.
Αυτή η κατάσταση επικρατούσε επί χιλιάδες έτη.
Ξαφνικά βάζουμε όρια και ζητούμε συνθήκες σαλονιού στους εξωτερικούς χώρους όπου απαγορεύεται να κουτσουλούν περιστέρια, να χέζουν γάτες και να κατουρούν σκύλοι.
Βάζουν φόλες επειδή τους ενοχλούν νιαουρίσματα κ γαυγίσματα.
(Επειδή τώρα διάβασα κ τί γράφτηκε από πάνω περί γαυγίσματος δεν εννοώ σκυλιά έγκλειστα όπου πάλι είναι θύματα της ανθρώπινης παρέμβασης, τα φυλακίζουν μόνα τους και γαυγίζουν ασταμάτητα).

Ανώμαλα όντα, αποκομμένα από την Φύση και την ίδια τους την υπόσταση.
Αυτό με το γαύγισμα πάντως δεν έχει να κάνει με το αν το ζώο ζει περιορισμένα. Είναι ο τρόπος επικοινωνίας του σκύλου και θα το κάνει ακόμα και αν τον έχεις όλη την ώρα στη βόλτα. Είτε περάσει κάποιος ή κάτι μπροστά από το σπίτι που θα του τραβήξει την προσοχή είτε ακούσει άλλον σκύλο να γαυγίζει.

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.452
Πόντοι
216
ηταν αψυχολογητη κινηση και μερικοι προσπαθουν να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα και ανθρωπος να σου επιτεθει πρεπει να τον ακινητοποιησης και οχι να τον σκοτωσεις που σημαινει σημαδευεις ποδια,αλλα στο ζωα για μερικους δεν εχουν αξια και δικαιολογημενα το σκοτωσαν.
απο οτι ξερω εκει σημαδευσε αλλα η αστοχησε η ο κοπρος κουνιοταν και πηγε στην καρδια

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Πάντως ακόμα δεν έχουμε ακούσει τι δουλειά είχε ο σκύλος στην ταράτσα. Το κακό με τους ηλίθιους φιλόζωους έχει παραγίνει πάντως.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.922
Πόντοι
9.931
Θα μου έχει ορμήσει σκύλος και θα με δαγκώνει και εγώ θα έχω όπλο και θα προσπαθώ να σημαδεψω τα πόδια;; Θα φάει τρεις σφαίρες στο κορμό και όποιον πάρει ο χάρος.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.308
Πόντοι
4.546
Θα μου έχει ορμήσει σκύλος και θα με δαγκώνει και εγώ θα έχω όπλο και θα προσπαθώ να σημαδεψω τα πόδια;; Θα φάει τρεις σφαίρες στο κορμό και όποιον πάρει ο χάρος.
Ενστικτώδης αντίδραση λέγετε, και είναι απολύτος λογικό να σημαδέψεις κορμό και ότι γίνει. Ότι μας απειλεί, προσπαθούμε είτε να το αποφύγουμε είτε να το αντιμετωπίσουμε.

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
ηταν αψυχολογητη κινηση και μερικοι προσπαθουν να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα και ανθρωπος να σου επιτεθει πρεπει να τον ακινητοποιησης και οχι να τον σκοτωσεις που σημαινει σημαδευεις ποδια,αλλα στο ζωα για μερικους δεν εχουν αξια και δικαιολογημενα το σκοτωσαν.
εγω θελω να δω επειδη ειναι μπατσος θα τιμωρηθει με οτι οριζει ο νομος η θα γινει γαργαρα?
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ποδι ανθρωπου απο 1,65 εως 1,90....με ποδι σκυλου που το υψος ειναι 80εκατ....ιδια επιφανεια ετσι??
θα μπορουσε να ειχε τιζερ η σπρευ πιπεριου....αν τα ειχε αυτα τα 2 και προτιμησε το πιστολι τοτε πες οτι θες---

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
η υποθεση εχει κενα γιατι ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ...λενε για τα κοινοχρηστα τι σχεση εχουν τα κοινοχρηστα με τον ΗΛΙΑΚΟ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ?
και αν τσακωθηκαν εκει, γιατι να ανεβουν οι αστυνομικοι στην ταρατσα και να μην γινει ο διαολογος αλλου-
μαλλον η καταγγελια ηταν για τα σκυλια---
ερωτηση...υπογραψαν ολοι να γινει χρηση του χωρου....αν τα σκυλια πεθαιναν απο ζεστη η κρυο...θα χαν ευθηνες εστω λιγοτερες ολοι οι ενοικοι???

xlm

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Σεπ 2018
Κριτικές
79
Like
7.641
Πόντοι
17.436
Ενστικτώδης αντίδραση λέγετε, και είναι απολύτος λογικό να σημαδέψεις κορμό και ότι γίνει. Ότι μας απειλεί, προσπαθούμε είτε να το αποφύγουμε είτε να το αντιμετωπίσουμε.
Τα έχασε με το που όρμηξε ο σκύλος.Και για να αμυνθεί του έριξε

Mr_Robot

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Like
260
Πόντοι
1
η υποθεση εχει κενα γιατι ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ...λενε για τα κοινοχρηστα τι σχεση εχουν τα κοινοχρηστα με τον ΗΛΙΑΚΟ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ?
και αν τσακωθηκαν εκει, γιατι να ανεβουν οι αστυνομικοι στην ταρατσα και να μην γινει ο διαολογος αλλου-
μαλλον η καταγγελια ηταν για τα σκυλια---
ερωτηση...υπογραψαν ολοι να γινει χρηση του χωρου....αν τα σκυλια πεθαιναν απο ζεστη η κρυο...θα χαν ευθηνες εστω λιγοτερες ολοι οι ενοικοι???
απαγορεύεται η ΜΌΝΙΜΗ παραμονή ζώων σε ταρατσες και μπαλκονια
end of story

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ποδι ανθρωπου απο 1,65 εως 1,90....με ποδι σκυλου που το υψος ειναι 80εκατ....ιδια επιφανεια ετσι??
θα μπορουσε να ειχε τιζερ η σπρευ πιπεριου....αν τα ειχε αυτα τα 2 και προτιμησε το πιστολι τοτε πες οτι θες---
στην ταρατσα ανεβηκαν χωρις να περιμενουν τον ιδιοκτητη των ζωντανων αν ηταν ληστεια θα περιμεναν καμια ωρα στη γωνια και μετα θα εκαναν ηρωικη εμφανιση.και γω σε ρωτω αν εκεινη την ωρα εγω σαν ιδιοκτητης του σκυλιου τον πεταγα απο την ταρατσα κατω θα θεωρειτο αμυνα?κραταγε οπλο ειχε βγαλει την ασφαλεια και πυροβολησε το ζωο μου αρα μετα μπορει να σημαδευε και μενα.

Κοπροσκυλα… πσοφος!
καραμανη σε βλεπω να σε κανω σκυλοτροφη για το μπος.

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
στην ταρατσα ανεβηκαν χωρις να περιμενουν τον ιδιοκτητη των ζωντανων αν ηταν ληστεια θα περιμεναν καμια ωρα στη γωνια και μετα θα εκαναν ηρωικη εμφανιση.και γω σε ρωτω αν εκεινη την ωρα εγω σαν ιδιοκτητης του σκυλιου τον πεταγα απο την ταρατσα κατω θα θεωρειτο αμυνα?κραταγε οπλο ειχε βγαλει την ασφαλεια και πυροβολησε το ζωο μου αρα μετα μπορει να σημαδευε και μενα.

καραμανη σε βλεπω να σε κανω σκυλοτροφη για το μπος.
ρε φιλε τι ειναι αυτα που γραφεις στην ταρατσα απο οτι λενε ηταν παρων αρκετα ατομα...οι μπατσοι χ 2...η καταγγελουσα και ο ιδιοκτητης...
δηλαδη την πορτα πως την ανοιξαν καποιος θα τους ανοιξε...
ξεχνας το βασικο ενημερωση οτι υπαρχουν σκυλια...πριν καν ανεβουν-
ξεχνας οτι επρεπε ναταν δεμενα για 10 λεπτα..η φιμωτρο..
αν μου πυροβολουσε το σκυλι εκεινη την ωρα θα ηθελα να τον σπασω στο ξυλο στην καλυτερη ομως..τα αρχικα λαθη θαταν δικα μου και ΜΟΝΟ.
ΕΙΝΑΙ μια σειρα απο λαθη απο το μερος που ηταν ζωα(απαραδεκτο-αδικημα)..εως την φαση που πηγε να λυθει το προβλημα....
σε ρωταω εσυ πως θα το αποφευγες...εγω απορω πως εξ αρχης οι ιδιοκτητες δεν κρατησαν τα σκυλια σε ΑΠΟΣΤΑΣΗ...

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
ρε φιλε τι ειναι αυτα που γραφεις στην ταρατσα απο οτι λενε ηταν παρων αρκετα ατομα...οι μπατσοι χ 2...η καταγγελουσα και ο ιδιοκτητης...
δηλαδη την πορτα πως την ανοιξαν καποιος θα τους ανοιξε...
ξεχνας το βασικο ενημερωση οτι υπαρχουν σκυλια...πριν καν ανεβουν-
ξεχνας οτι επρεπε ναταν δεμενα για 10 λεπτα..η φιμωτρο..
αν μου πυροβολουσε το σκυλι εκεινη την ωρα θα ηθελα να τον σπασω στο ξυλο στην καλυτερη ομως..τα αρχικα λαθη θαταν δικα μου και ΜΟΝΟ.
ΕΙΝΑΙ μια σειρα απο λαθη απο το μερος που ηταν ζωα(απαραδεκτο-αδικημα)..εως την φαση που πηγε να λυθει το προβλημα....
σε ρωταω εσυ πως θα το αποφευγες...εγω απορω πως εξ αρχης οι ιδιοκτητες δεν κρατησαν τα σκυλια σε ΑΠΟΣΤΑΣΗ...
με παρον το αφεντικο λιγο χλωμο να το πυροβολουσε καθως σαν αφεντικο βαζεις φωνες και απομακρυνεις το ζωο αρρα διπλο λαθος του μπατσουλη κανονικα τετοια ατομα δεν πρεπει να εχουν οπλο ειναι επικινδυνοι και εσεις συνεχιστε το τροπαριο εκτος και αν θελετε να γινουμε αμερικη,οτι κινητε πυροβολητε και μετα ζηταμε τον λογο.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.104
Πόντοι
6.256
Πάντως ακόμα δεν έχουμε ακούσει τι δουλειά είχε ο σκύλος στην ταράτσα. Το κακό με τους ηλίθιους φιλόζωους έχει παραγίνει πάντως.
Εχουν κανει τα πιτ μπουλ πεκινουα οι καθυστερημενοι,
Τα παντα μεσα στο σπιτι σαν καναρινια,
Και βεβαια κατουρημενο και χεσμενο το συμπαν,

Και σου λεει ο καθυστερημενος οτι χεζει και τα μαζευει,
Και τα κατουρλιά ρε βρωμιαρη τι τα κανεις? Τα γλυφεις?
Εχουμε λινκ με τα προστιμα που εχουν δωθει για χεσμενα παρκα και πλατειες?

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
με παρον το αφεντικο λιγο χλωμο να το πυροβολουσε καθως σαν αφεντικο βαζεις φωνες και απομακρυνεις το ζωο αρρα διπλο λαθος του μπατσουλη κανονικα τετοια ατομα δεν πρεπει να εχουν οπλο ειναι επικινδυνοι και εσεις συνεχιστε το τροπαριο εκτος και αν θελετε να γινουμε αμερικη,οτι κινητε πυροβολητε και μετα ζηταμε τον λογο.
Εντάξει δεν εχουν ολοι έλεγχο στο σκύλο τους, ουτε ολα τα σκυλιά υπακουν αν αισθανθουν απειλή. Ποσο μαλλον ενα πιτμπουλ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom