Νέα

Επικίνδυνοι σκύλοι χωρίς φίμωτρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα erevnitis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.276
Πόντοι
2.586
εγω ξενερωνω με τους χαζους που τα ριχνουν στο σκυλι, στην υποθεση με το μπατσο. Ο ιδιοκτητης του το ειχε παρατημενο σε ταρατσα, λογικοτατο να ειναι αγριεμενο. Μετα ο μπατσος ενω του λενε οτι υπαρχει σκυλι στην ταρατσα, ανεβαινει εκει χωρις να του βεβαιωθει απο τον ιδιοκτητη οτι ειναι δεμενο ή οτι φοραει φιμωτρο. Παροτι εχει μικρο μεριδιο ευθυνης και ο μπατσος, τι να του πεις; Αστον να σε φαει; Και ενα φιλοζωο αν τον αφησεις μονο του με καμια αρκουδα υπο εξαφανιση, αν νιωσει απειλη θα την σκοτωσει (ή θα προσπαθησει).

Ο ιδιοκτητης πρεπει να φαει μεγαλη καμπανα, αυτος ειναι και υπευθυνος για την επιθεση που εκανε ο σκυλος, και για την παραμεληση του/αγριοτητα του, και κατ'επεκταση για τον θανατο του. Και το χω ξαναγραψει εδω μεσα, τα σκυλια ειναι ευλογια για τον ανθρωπο, ειναι το μονο ζωο που ειναι εξαρτημενο 100% απο εμας για το πως θα ζησει και πως θα μεγαλωσει, δεν θα βγει να κυνηγησει για να φαει απο μονο του οπως οι γατες, για καθε αδεσποτο εκει εξω υπαρχει ενα σκουπιδι που το παρατησε.
Εϊναι ευλογία όσο είναι δεσποζόμενα ή έστω φροντίζονται από την γειτονιά και είναι σαν δεσποζόμενα. Αν είναι απειλητικά προς γάτες άλλα σκυλιά ή αμολυτά σε αγέλη, δεν επιτρέπεται να κυκλοφορούν κατ'εμέ.

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.310
Πόντοι
446
Ο εγωκεντρισμός και η αλαζονεία του “ Ανθρώπου” έχει ξεπεράσει κάθε όριο .Βιάζουμε καθημερινά την φύση ,όπως και την κάθε ύπαρξη , έχουμε γίνει οι απόλυτοι καταστροφικοί δυνάστες όπως και βασανιστές , και παριστάνουμε , τους φιλόζωους , ενώ απλά ικανοποιούμε την διαστροφή μας .και πάει λέγοντας

Έχω αρχίσει να πιστεύω , ότι οι διάφορες νέες ασθένειες – επιδημίες και όχι μόνο κτλ και που εμείς ονομάζουμε ιούς , δεν είναι τίποτα άλλο , από αντισώματα της φύσης , για να αμυνθεί από το είδος μας .

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
εγω ξενερωνω με τους χαζους που τα ριχνουν στο σκυλι, στην υποθεση με το μπατσο. Ο ιδιοκτητης του το ειχε παρατημενο σε ταρατσα, λογικοτατο να ειναι αγριεμενο. Μετα ο μπατσος ενω του λενε οτι υπαρχει σκυλι στην ταρατσα, ανεβαινει εκει χωρις να του βεβαιωθει απο τον ιδιοκτητη οτι ειναι δεμενο ή οτι φοραει φιμωτρο. Παροτι εχει μικρο μεριδιο ευθυνης και ο μπατσος, τι να του πεις; Αστον να σε φαει; Και ενα φιλοζωο αν τον αφησεις μονο του με καμια αρκουδα υπο εξαφανιση, αν νιωσει απειλη θα την σκοτωσει (ή θα προσπαθησει).

Ο ιδιοκτητης πρεπει να φαει μεγαλη καμπανα, αυτος ειναι και υπευθυνος για την επιθεση που εκανε ο σκυλος, και για την παραμεληση του/αγριοτητα του, και κατ'επεκταση για τον θανατο του. Και το χω ξαναγραψει εδω μεσα, τα σκυλια ειναι ευλογια για τον ανθρωπο, ειναι το μονο ζωο που ειναι εξαρτημενο 100% απο εμας για το πως θα ζησει και πως θα μεγαλωσει, δεν θα βγει να κυνηγησει για να φαει απο μονο του οπως οι γατες, για καθε αδεσποτο εκει εξω υπαρχει ενα σκουπιδι που το παρατησε.
ΣΩΣΤΟΣ....ακου τι λεει η τυπισσα
-συμφωνησαν ολοι να ειναι τα σκυλια στην ταρατσα!!!! πολυκατοικια---
-πηγε να παιξει....το σκυλι---
----------
γονατισε και το πυροβολησε το σημαδεψε στην καρδια...(λες και ειχε διοπτρα η πριν ανεβει ηξερε τι τον περιμενει)..η δεν σκεφτηκε να του ριξει στο ποδι...ξεχασαμε στον ΑΕΡΑ ΓΙΑ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ!!!!----
ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ ΖΩΟ δεν εφταιγε τιποτα ομως ηταν ατυχο ειχε ΑΚΑΤΑΛΗΛΛΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ----
ΞΗΓΟΥΜΑΙ...σε φιλο πολυ κολλητο αδελφικο μια μερα μου λεει" το αρχιδι απεναντι γκρινιαζει για το σκυλο που γαυγιζει" ---τον εβγαζε κανα 2ωρο μπαλκονι--η εβγαινε μονο του απο συρωμενη-----ΤΟΥ ΛΕΩ ΤΙ ΩΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ???? "3 το μεσημερι"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
του λεω ρε μαλακα το μεσημερι μην αφηνεις το σκυλι στο μπαλκονι δεν ειναι σωστο---
ειτε το ειπα στο τοιχο η σε αυτον το ΙΔΙΟ----
ΜΠΟΡΕΙ Κ ΝΑ ΣΤΡΑΒΩΣΕ-
-------------------------------------------------------
ΑΝ ειχε δεσει το σκυλι τωρα θα ζουσε....
αλλα ακομη και αυτο ρε @@@ με 46 βαθμους ασχετα που λεει σκυλοσπιτο και μαλακιες η ταρατσα μπορει να χε πιασει κ 47!!!!--
το σκυλι δεν το σκεφτονταν, αν τα ειχε και ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΚΕΙ ΜΙΛΑΩ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ...ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΖΕ Η ΕΒΡΕΧΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΗΤΑΝ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΣΚΥΛΟΣ???

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.276
Πόντοι
2.586
Ο εγωκεντρισμός και η αλαζονεία του “ Ανθρώπου” έχει ξεπεράσει κάθε όριο .Βιάζουμε καθημερινά την φύση ,όπως και την κάθε ύπαρξη , έχουμε γίνει οι απόλυτοι καταστροφικοί δυνάστες όπως και βασανιστές , και παριστάνουμε , τους φιλόζωους , ενώ απλά ικανοποιούμε την διαστροφή μας .και πάει λέγοντας

Έχω αρχίσει να πιστεύω , ότι οι διάφορες νέες ασθένειες – επιδημίες και όχι μόνο κτλ και που εμείς ονομάζουμε ιούς , δεν είναι τίποτα άλλο , από αντισώματα της φύσης , για να αμυνθεί από το είδος μας .
Ναι στο πρώτο σκέλος θα συμφωνήσω. Μέχρι πριν λίγα δεκάδες χρόνια, τα πάντα γύρω μας ήταν χώμα, δέντρα και μερικές διάσπαρτες οικίες.
Αυτή η κατάσταση επικρατούσε επί χιλιάδες έτη.
Ξαφνικά βάζουμε όρια και ζητούμε συνθήκες σαλονιού στους εξωτερικούς χώρους όπου απαγορεύεται να κουτσουλούν περιστέρια, να χέζουν γάτες και να κατουρούν σκύλοι.
Βάζουν φόλες επειδή τους ενοχλούν νιαουρίσματα κ γαυγίσματα.
(Επειδή τώρα διάβασα κ τί γράφτηκε από πάνω περί γαυγίσματος δεν εννοώ σκυλιά έγκλειστα όπου πάλι είναι θύματα της ανθρώπινης παρέμβασης, τα φυλακίζουν μόνα τους και γαυγίζουν ασταμάτητα).

Ανώμαλα όντα, αποκομμένα από την Φύση και την ίδια τους την υπόσταση.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
.................
αλλη εχει 9 γατες!!! οκ μεσα στο σπιτι αλλα ρε π@@@ η υγιεινη του σπιτιου που παει...οι 2 δεν φτανουν?.........
......... τα ζωα που τα στειρωνεται τα ρωτησατε??
Ας μην υπερβαλουμε, το ποσες γατες θελει να μαζεψει ο καθενας σπιτι του, αν δεν επηρρεαζει τους γυρω του στη γειτονια, δεν μας αφορα. Αν το σπιτι ειναι βρωμικο ειναι στην ευχερεια του ιδιοκτητη, μπορει να ειναι βρωμικο και χωρις γατες.

Για την στειρωση υπαρχει ενα παραδοξο. Οι (σοβαροι) φιλοζωοι παροτι αντιλαμβανονται οτι δεν ειναι ηθικο να κοβεις τα οργανα του ζωου προκειμενου να μην αναπαραχθει, ειναι ενα αναγκαιο κακο για τη χωρα που ζουμε. Αν παρεις ενα θυληκο σκυλο και γκαστρωθει, τι θα τα κανεις τα 6-10 μικρα που θα γεννησει; Οι περισσοτεροι τα πετανε στα σκουπιδια, ή στο δρομο, ή εξω απο κανενα φιλοζωικο σωματειο, τα οποια σωματεια δεν εχουν σχεδον καμια βοηθεια απο το κρατος και ειναι τιγκα αδεσποτα.

Η στειρωση λοιπον γινεται για αποφευχθει η ανεπιθυμητη εγκυμοσυνη, τα ανεπιθυμητα αδεσποτα, και γιατι οι ιδιοκτητες συνηθως δεν ειναι υπευθυνοι για να διαχειριστουν τετοιες καταστασεις. Ολες οι φιλοζωικες στειρωνουν τα παντα, ειναι ο μονος τροπος να σταματησει η διαιωνιση των αδεσποτων, σε αυτο το σημειο.

Εϊναι ευλογία όσο είναι δεσποζόμενα ή έστω φροντίζονται από την γειτονιά και είναι σαν δεσποζόμενα. Αν είναι απειλητικά προς γάτες άλλα σκυλιά ή αμολυτά σε αγέλη, δεν επιτρέπεται να κυκλοφορούν κατ'εμέ.
γιαυτο ειπα, για καθε αδεσποτο εκει εξω υπαρχει ενας μαλακας που το παρατησε (και εκεινο γεννησε κτλ). Η μονη λυση ειναι υποχρεωτικη στειρωση και τσιπαρισμα ετσι ωστε αν καποιος κανει μαλακια να μπορει να βρεθει και να αποδωθουν ευθυνες.

Σε εναν ιδανικο κοσμο (ή χωρα) με ευσυνειδητους ιδιοκτητες, δεν θα ηταν απαραιτητο ουτε το τσιπαρισμα ουτε η στειρωση. Αλλα επειδη η πλειοψηφια των ανθρωπων ειναι πιθηκοι, αναγκαστικα πρεπει να βρεθουν λυσεις

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Ναι στο πρώτο σκέλος θα συμφωνήσω. Μέχρι πριν λίγα δεκάδες χρόνια, τα πάντα γύρω μας ήταν χώμα, δέντρα και μερικές διάσπαρτες οικίες.
Ξαφνικά βάζουμε όρια και ζητούμε συνθήκες σαλονιού στους εξωτερικούς χώρους όπου απαγορεύεται να κουτσουλούν περιστέρια, να χέζουν γάτες και να κατουρούν σκύλοι.
(Επειδή τώρα διάβασα κ τί γράφτηκε από πάνω περί γαυγίσματος δεν εννοώ σκυλιά έγκλειστα όπου πάλι είναι θύματα της ανθρώπινης παρέμβασης, τα φυλακίζουν μόνα τους και γαυγίζουν ασταμάτητα).

ΣΩΣΤΗ σκεψη πολυ σωστη...καμια φορα τσαντιζομαι με περιστερια αλλα μετα σκεφτομαι...ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΝΑ ΠΑΝΕ??
ΕΜΕΙΣ ΕΙΣΒΑΛΑΜΕ στον χωρο τους....ειναι το ιδιο με καρχαριες..μπαινεις στην θαλασσα και λες το πουστικο το ζωο με δαγκωσε!!! ΠΟΥ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΣΥ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΟ ΝΕΡΟ δεν βγηκε αυτο στην ξηρα!!!---

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495

σωστη σκεψη ΙΙ αυτο το καλο εχουν τα φορουμ, ακους μια αποψη σε ενα θεμα απο αλλη οπτικη και λες οκ υπαρχει και αυτο που δεν το σκεφτηκα!!!---
η διαφορα ειναι οτι απο το 1 σκυλι καθε 20 σπιτια στα 80ς 90ς...ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΙΛΑΩ ΜΟΝΟ...
εγινε ενα 8 με 12 στα 20 σπιτια....ειναι πολυ μεγαλη διαφορα...
ναι εχω πατησει σ@@@ κατα λαθος δεν εφταιγε το σκυλι αλλα το πουστρονο ο ιδιοκτητης...
μου εχουν @@@ την εισοδο...σπιτι--
αν ημουν επαρχια θαταν αλλιως....
και βασικα στην επαρχια τα ζωα νομιζω ειναι και χαρουμενα, ζουν καλα, εχουν χωρο..δεν ζουν μεσα στο τσιμεντο....
---
αν δειτε μερικα σκυλια "σκαβουν" με νυχια το τσιμεντο το ενστικτο για τα μικρα.../κουταβια...
---
επιμενω για τα σκυλια φυλακες-μπραβους κτλ...να υπαρχουν προυποθεσεις...
γκαλοπ αν και δεν μου αρεσει να συγκρινω..
δειτε ποσες μερες και σχολια για αυτο το θεμα....με σκυλο
και ποσες μερες για παιδακια που ειτε πεθαναν απο σκυλο ιδιου τυπου η τραυματιστηκαν σοβαρα...

Join.f

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2019
Κριτικές
53
Like
5.471
Πόντοι
7.636
ΣΩΣΤΗ σκεψη πολυ σωστη...καμια φορα τσαντιζομαι με περιστερια αλλα μετα σκεφτομαι...ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΝΑ ΠΑΝΕ??
ΕΜΕΙΣ ΕΙΣΒΑΛΑΜΕ στον χωρο τους....ειναι το ιδιο με καρχαριες..μπαινεις στην θαλασσα και λες το πουστικο το ζωο με δαγκωσε!!! ΠΟΥ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΣΥ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΟ ΝΕΡΟ δεν βγηκε αυτο στην ξηρα!!!---
Σωστό.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.276
Πόντοι
2.586
σωστη σκεψη ΙΙ αυτο το καλο εχουν τα φορουμ, ακους μια αποψη σε ενα θεμα απο αλλη οπτικη και λες οκ υπαρχει και αυτο που δεν το σκεφτηκα!!!---
η διαφορα ειναι οτι απο το 1 σκυλι καθε 20 σπιτια στα 80ς 90ς...ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΙΛΑΩ ΜΟΝΟ...
εγινε ενα 8 με 12 στα 20 σπιτια....ειναι πολυ μεγαλη διαφορα...
ναι εχω πατησει σ@@@ κατα λαθος δεν εφταιγε το σκυλι αλλα το πουστρονο ο ιδιοκτητης...
μου εχουν @@@ την εισοδο...σπιτι--
αν ημουν επαρχια θαταν αλλιως....
και βασικα στην επαρχια τα ζωα νομιζω ειναι και χαρουμενα, ζουν καλα, εχουν χωρο..δεν ζουν μεσα στο τσιμεντο....
---
αν δειτε μερικα σκυλια "σκαβουν" με νυχια το τσιμεντο το ενστικτο για τα μικρα.../κουταβια...
---
επιμενω για τα σκυλια φυλακες-μπραβους κτλ...να υπαρχουν προυποθεσεις...
γκαλοπ αν και δεν μου αρεσει να συγκρινω..
δειτε ποσες μερες και σχολια για αυτο το θεμα....με σκυλο
και ποσες μερες για παιδακια που ειτε πεθαναν απο σκυλο ιδιου τυπου η τραυματιστηκαν σοβαρα...

Η αλήθεια είναι πως παρό,τι ήμουν πιό κοντά στα σκυλιά θεωρώ λίγο πως είναι κ εγωιστικό το θέμα.
Τα χρησιμοποιούν οι άνθρωποι, εκμεταλλεύομενοι την αγάπη τους. Τα μικρά δεν έχουν τόσο πρόβλημα αλλά γενικώς τόσα πολλά κλεισμένα στα σπίτια κτλπ μιζεριάζουν.
Σίγουρα είναι χαρούμενα αφού ζουν σε περιβάλλον που τα αγαπά αλλά η αλήθεια είναι πως και αυτά δεν κάνουν ακριβώς την ιδανική ζωή.

Τα πιο ευτυχισμένα σκυλιά που έχω δει στην ζωή μου ήταν τα τρία στο ΚΕΕΜ Σπάρτης. Τεράστιος περιφραγμένος χώρος, γρασίδι, δέντρα παντού και γεμάτο στρατιώτες.
Όλη την ημέρα έπαιζαν μεταξύ τους, στειρωμένα, εμβολιασμένα από το προσωπικό, έτρεχαν, τους πετάγαμε κ καμμιά μπουκιά.

Γενικα ιδανικός χώρος για τα σκυλιά είναι αγροικίες κτλπ, η ύπαιθρος γενικότερα.

Βέβαια εννοείται πως απείρως καλύτερα κλεισμένα σε σπίτι παρά στο έλεος του Θεού, να τριγυρνούν άρρωστα κ πεινασμένα.
Για αυτό όσοι παίρνουν νέο σκύλο/γάτα, καλύτερα κάποιο αδέσποτο. Υπάρχουν κ πολλά κουτάβια τέτοια.
Έχεις κ την συνείδησή σου ήσυχη ότι όντως του πρόσφερες κάτι καλύτερο.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.251
Πόντοι
5.097
Οι πραγματικοί φιλόζωοι είναι ελάχιστοι, οι περισσότεροι απλώς το παίζουν φιλόζωοι, όπως είπε και ο πιο πάνω έχουν μεγαλόσωμα σκυλιά κλεισμένα σε μικρα διαμερίσματα τα οποία τα βγάζουν δύο φορές την ημέρα βόλτα για 10 λεπτά ίσα-ίσα να κατουρήσουν και να χεσουν. Γνωστή μου έχει δύο μεγαλόσωμα σκυλιά που το περισσότερο διάστημα το περνάνε σε ένα μπαλκόνι! Το απίστευτο είναι ότι η τύπισσα διαθέτει κήπο με γκαζόν αλλά δεν τα αφήνει εκεί για να μην της το χαλάσουν και και το χεσουν... Κατά τα άλλα είναι φιλόζωοι.
εχεις σκυλι?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Όσον αφορά το περιστατικό με τον πυροβολισμό του σκύλου εφόσον ο αστυνομικός δέχτηκε επίθεση καλά έκανε και πυροβόλησε το σκύλο.

Δυστυχώς ο νόμος απαγορεύει να πυροβολήσει και το αφεντικό του μιας και αυτό φταίει για την επιθετικότητα του σκύλου και δυστυχώς τη νύφη την πληρώνει ο σκύλος.
αρα σκοτωνουμε οτι μας επιτιθεται,ακομα και ανθρωπο?

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
εχεις σκυλι?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

αρα σκοτωνουμε οτι μας επιτιθεται,ακομα και ανθρωπο?
αν σου σκασει ενας με μαχαιρι τι θα κανεις???

Geomentoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2017
Like
260
Πόντοι
21
Όσον αφορά το περιστατικό με τον πυροβολισμό του σκύλου εφόσον ο αστυνομικός δέχτηκε επίθεση καλά έκανε και πυροβόλησε το σκύλο.

Δυστυχώς ο νόμος απαγορεύει να πυροβολήσει και το αφεντικό του μιας και αυτό φταίει για την επιθετικότητα του σκύλου και δυστυχώς τη νύφη την πληρώνει ο σκύλος.
Αν τον άρπαζε θα ειχε σοβαρο προβλημα ο μπατσος, αν κλείσουν τα σαγονιά του πιτ μπουλ δεν ανοίγουν. Τσαμπα πηγε ο σκυλος με τον καθε κωλομπατσο που την είδε Ραμπο

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.251
Πόντοι
5.097
Αν τον άρπαζε θα ειχε σοβαρο προβλημα ο μπατσος, αν κλείσουν τα σαγονιά του πιτ μπουλ δεν ανοίγουν. Τσαμπα πηγε ο σκυλος με τον καθε κωλομπατσο που την είδε Ραμπο
ηταν αψυχολογητη κινηση και μερικοι προσπαθουν να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα και ανθρωπος να σου επιτεθει πρεπει να τον ακινητοποιησης και οχι να τον σκοτωσεις που σημαινει σημαδευεις ποδια,αλλα στο ζωα για μερικους δεν εχουν αξια και δικαιολογημενα το σκοτωσαν.
εγω θελω να δω επειδη ειναι μπατσος θα τιμωρηθει με οτι οριζει ο νομος η θα γινει γαργαρα?

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
ηταν αψυχολογητη κινηση και μερικοι προσπαθουν να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα και ανθρωπος να σου επιτεθει πρεπει να τον ακινητοποιησης και οχι να τον σκοτωσεις που σημαινει σημαδευεις ποδια,αλλα στο ζωα για μερικους δεν εχουν αξια και δικαιολογημενα το σκοτωσαν.
εγω θελω να δω επειδη ειναι μπατσος θα τιμωρηθει με οτι οριζει ο νομος η θα γινει γαργαρα?
AN eixe tizer με ρευμα ναι..κανει δουλεια...τι να κανει φιλε να πιασει κεφαλοκλειδωμα το σκυλο???
ασε που το κεφαλι του δεν γυριζει...εστι και αλλιως-
αν δεν τον δαγκωσε ειναι ΑΛΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ...αλλα ο ηθικος αυτουργος ειναι ο ιδιοκτητης...οκ???
λες ακινητοποιηση μερικες φορες δεν γινεται σου ειπα για μαχαιρι...εγω αν μου βγει ενας ετσι ΘΑ ΤΟΥ ΡΙΞΩ ΑΝ ΕΧΩ ΟΠΛΟ ΜΑΖΙ...--αν δεν εχω θα αμυνθω αν επιβιωσω και του το παρω θα του το βαλω στο κωλο...---
λες για σημαδι στο ποδι...ξεχνας οτι το σκυλι εχει υψος 70-80 εκατοστα..στο περιπου νομιζω...και δεν ειναι οπως ανθρωπινος ο σκελετος....---
εχω υποψια στο γονατισε και εριξε...γιατι στο ιδιο υψος..που λογικα ακομη κ γονατιστος ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΨΗΛΑ...το σκυλι την τρωει ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.........εκτος αν ο μπατσος ηταν ξαπλα...

Τελευταία τροποποίηση:

Mr_Robot

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Like
260
Πόντοι
1
Απαγορευεται σκυλος σε ταρατσα κοινοχρηστος η μη.
Επιτεθηκε ο σκυλος χωρις λουρι σε αστυνομικο κινδυνευοντας η ζωη του(βλεπε pitbull)
Case Closed
Eχετε δει την διαχρονικη ταινια με τον Ψαλτη που παει τον γαιδαρο στην πολυκατοικια?
σωστό,μας έχουν ζαλισει τα αρχίδια οι ανώμαλοι με τα σκυλια σε ταράτσες και μπαλκόνια ολη τη μερα και νυχτα
μαλακες

Join.f

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2019
Κριτικές
53
Like
5.471
Πόντοι
7.636
Πιστεύω ότι ο ιδιοκτήτης από ότι είπαν δεν έστεκε καλά...Λογικό και ο καημένος ο σκύλος να έχει μια περίεργη συμπεριφορά.Δεν αποκλείεται να τον είχε μονίμως δεμένο.Πολυ αρνητικο και αυτό.Συνηθως τα σκυλιά αν τα έχεις εγκλωβισμένα έχουν περίεργη συμπεριφορά προς τους ανθρώπους και από το φόβο τους και μόνο επιτίθονται

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
μετα παιζουν και πολλα σεναρια...αρχικα λενε κοινοχρηστα απληρωτα, μετα ηλιακο θερμοσιφωνα...και καπου στο τελος καταγγελια για σκυλια...

• Like
Αντιδράσεις: Join.f

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom