mounoeilotas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2013
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 216
Και σ' αυτό συμφωνώ
Εντάξει αυτός το ειχε στρεσαρισμενο το σκυλάκι. Θα γαυγιζε απο ανια η ψυχούλα.Ναι μα λέω πως είναι περίεργο για ανθρώπους να τους πειράζουν τα γαυγίσματα.
Αλλά πολλές φορές, μερικά σκυλιά που είναι αφημένα σε μικρό χώρο γαυγίζουν συνέχεια είτε επειδή είναι μόνα τους είτε επειδή πεινούν κτλπ.
Θυμάμαι έναν που είχε πάρει σκύλο αρχές περασμένου καλοκαιριού, το είχε λίγο στο μπαλκόνι του κ μέσα και μετά στην πυλωτή του.
3 μήνες ξυπνούσα συνέχεια μέσα στη νύχτα, γαύγιζε ακατάπαυστα. Ούτε μέσα το έβαζε ούτε κ βόλτα το πήγαινε.
Ο περιορισμός αυτος συνιστά κακοποιηση. Κακώς υπεμενες αυπνία 3 μηνες. Επρεπε να τον καταγγειλεις εστω και ανωνυμαΝαι μα λέω πως είναι περίεργο για ανθρώπους να τους πειράζουν τα γαυγίσματα.
Αλλά πολλές φορές, μερικά σκυλιά που είναι αφημένα σε μικρό χώρο γαυγίζουν συνέχεια είτε επειδή είναι μόνα τους είτε επειδή πεινούν κτλπ.
Θυμάμαι έναν που είχε πάρει σκύλο αρχές περασμένου καλοκαιριού, το είχε λίγο στο μπαλκόνι του κ μέσα και μετά στην πυλωτή του.
3 μήνες ξυπνούσα συνέχεια μέσα στη νύχτα, γαύγιζε ακατάπαυστα. Ούτε μέσα το έβαζε ούτε κ βόλτα το πήγαινε.
Νομίζεις θα πετύχαινε τίποτα πέρα από το να του γίνει επίπληξη ή κανένα πρόστιμο;Ο περιορισμός αυτος συνιστά κακοποιηση. Κακώς υπεμενες αυπνία 3 μηνες. Επρεπε να τον καταγγειλεις εστω και ανωνυμα
Πλεον με τη νεα νομοθεσια οι ποινές ειναι σκληροτατες.Νομίζεις θα πετύχαινε τίποτα πέρα από το να του γίνει επίπληξη ή κανένα πρόστιμο;
Απλά θα συνέχιζε το ίδιο βιολί ειδικά αν είναι και κανένας γέρος που είναι στ' αρχίδια του.
Πρέπει να ενοχλούνται και άλλοι στη γειτονιά και να αποδειχθεί οτι όντως υπάρχει κακοποίηση.
Αν απλά το σκυλί γαυγίζει τις γάτες στην πυλωτή 2 τη νύχτα επειδή ο βλάκας δεν το μαζεύει και ξυπνάει τον Νταή, σιγά τα ωά.
Ορθότατη τοποθετησηΟ καλύτερος τρόπος για να οπλοφορείς νόμιμα.
Φυσικά οι περισσότεροι καθυστερημένοι, άχρηστοι και άσχετοι παίρνουν Pitbull για να το παίξουν σκληροί νομίζοντας πως δαγκώνουν εύκολα ανθρώπους.
Αν εξαιρέσουμε πως δεν μπορούν καν να τα ξεχωρίσουν (άλλο το αμερικάνικο πιτμπουλ, άλλο το στανφορσαιρ τεριέ, άλλο ο αμερικάνος μπούλης), είναι ανθρωποκεντρικά σκυλιά και επιθετικότητα βγάζουν μόνο στα άλλα ζώα (μιας και για αυτό έχουν εκτραφεί) ενώ σπάνια να στραφούν κατά ανθρώπων (εξαίρεση τα παιδιά διότι τους αφυπνίζουν τα ένστικτα του μικρού θηράματος).
Οι γνώστες και παίκτες θα διαλέξουν presa canario, dogo argentino, gsd (working line), malinois, ovcharka, boerboel, tosa inu, fila brasileiro (η καλύτερη επιλογή αλλά άντε να το φέρεις από Βραζιλία).
Ανάλογα αν θες σωματοφυλακή ή φύλαξη χώρου, αν έχεις οικογένεια, αν μένεις σε θερμό ή κρύο περιβάλλον, αν γνωρίζεις καλό εκτροφέα, αν η γέννα είναι καλή και αν το σκυλί έχει τα κατάλληλα ένστικτα. Προφανές και σημαντικότερο εκπαίδευση και στους 2 σας, υπάρχουν πολλοί σκύλοι οι οποίοι αν και έχουν την κατάλληλη ράτσα έχουν φοβικότητα ή αδύναμο δάγκωμα.
Τώρα όσον αφορά τα δύο σκουπίδια στο Γαλάτσι, διάβασα πως ήταν γνωστοί τραμπούκοι της περιοχής(οι φωτογραφίες άλλωστε αποδεικνύουν με τι υπανθρώπους έχουμε να κάνουμε), είχαν τα σκυλιά μονίμως στην ταράτσα, δεν τα έδεσαν όταν ανέβηκαν οι μπάτσοι, φάσκουν και αντιφάσκουν στις καταθέσεις, κ.λπ.
Κρίμα που τη σφαίρα την έφαγε ο σκύλος και όχι αυτοί.
εχεις και αλλα εξυπνα?Μπορεί οι ιδιοκτήτες να πίστευαν οτι στα πλαίσια της νόμιμης άμυνας έπρεπε ο μπάτσος να δαγκώσει το σκύλο αφού ο σκύλος δεν οπλοφορούσε.
Τον είχαν για λίγο στο μπαλκόνι και τότε ήταν μία χαρά. Μετά που τον κατέβασε στην πυλωτή και είχε ελεύθερο χώρο, γαύγιζε γιατί ήταν μόνος του.Ο περιορισμός αυτος συνιστά κακοποιηση. Κακώς υπεμενες αυπνία 3 μηνες. Επρεπε να τον καταγγειλεις εστω και ανωνυμα
Καλά που το είπες γιατί ετοιμαζόμουν το δικό μου να το γράψω στο φροντιστήριο από Σεπτέμβρη.Να καταλαβετε καποια στιγμη οτι αλλο οι ανθρωποι και αλλο τα υπολοιπα ζωα,σκυλοι γατες ουρακοταγκοι λεοπαρδαλεις ρινοκεροι κτλ, και οτι οσο και αν σεβομαστε ολες τις μορφες ζωης δεν θα τις βαλουμε στην ιδια θεση με την ανθρωπινη.
Επειδη καποιοι εχετε αποτυχει στις ανθρωπινες σχεσεις σας και βρηκατε υποκαταστατο στην επαφη με τα ζωα δεν θα ευθυγραμιστει ολη η υπολοιπη κοινωνια με την διαταραχη σας
Το θέμα είναι ελέγχεται το μαλακισμένο αφεντικό;Να πω και γω τη μαλακία μου ως κάτοχος από έφηβος 2 σκύλων, Μalinois στο παρελθόν, γερμανικό ποιμενικό τώρα
Δεν υπάρχει επικίνδυνος σκύλος. Υπάρχει ανεκπαίδευτος σκύλος και μαλακισμένο αφεντικό .-
Η απαγόρευση ράτσας είναι μαλακία.Το θέμα είναι ελέγχεται το μαλακισμένο αφεντικό;
Άλλα κράτη κατέληξαν στην απαγόρευση συγκεκριμένων ρατσών.
Πιο εύκολη αν κ άδικη λύση αλλά μήπως είναι η μόνη ρεαλιστικά υλοποιήσιμη;
Επίθεση σε άνθρωπο από τη δική μου εμπειρία δεν έχει συμβεί ποτέ (εκπαιδευμένα και τα 2). Μόνο σε σκύλο μια φορά που το άλλο είχε έρθει απειλητικά εξ αρχής.Και εδώ συζητούμε για καμμιά επίθεση εναντίον ανθρώπου που γίνεται κάθε πόσους μήνες. Το πόσες επιθέσεις γίνονται σε άλλα σκυλιά δεν λέγεται.
Θυμάμαι κ φέτος που ένας σκότωσε με βαλίστρα έναν σκύλο σε ένα μπαλκόνι και αποδείχθηκε ότι αυτός είχε σκοτώσει το δικό του και η αστυνομία δεν είχε κάνει τίποτα, ούτε στον σκύλο ούτε στο αφεντικό του.
Ναι εννοείται πως και για αυτά ευθύνονται οι ακατάλληλοι ιδιοκτήτες που τα αφήνουν έξω χωρίς λουρί.Επίθεση σε άνθρωπο από τη δική μου εμπειρία δεν έχει συμβεί ποτέ (εκπαιδευμένα και τα 2). Μόνο σε σκύλο μια φορά που το άλλο είχε έρθει απειλητικά εξ αρχής.
Ναι το είχα ακούσει το περιστατικό στην Πετρούπολη. Καθαρή ψυχασθένεια !
Εξαρτάται τι εκπαίδευση έχει το σκυλί. Εμένα και λυτό να το έχω και σε απόσταση δεν κάνει τίποτα αν δεν πω κάτι. Βέβαια για να αποφύγω οποιαδήποτε εμπλοκή δεν το βγάζω ώρες που κυκλοφορούν άλλοι με τα δικά τους.Ναι εννοείται πως και για αυτά ευθύνονται οι ακατάλληλοι ιδιοκτήτες που τα αφήνουν έξω χωρίς λουρί.
Αν άλλο σου κατασπαράξει το δικό σου στην καλύτερη εν βρασμώ άντε να του ρίξεις καμιά μπουνιά, με το που θα σου δαγκώσει το χέρι και νιώσεις πόνο τέλειωσες ... είναι όλα ανοργάνωτα και στο φλου .. μόνο τον ιδιοκτήτη μπορείς να τρέξεις με μηνύσεις που τραβάει καιρό και άντε να αποδείξεις ...μπά χα λοΤώρα για τον τύπο ψυχασθένεια ναι κ προσπαθούσε κ με φόλες για χρόνια κτλπ.
Να πω την αλήθεια αν ήμουν στην θέση του και είχα το σκυλάκι μου βόλτα και μου ερχόταν το άλλο λυτό και μου το κατασπάραζε, εν βρασμώ όπως σίγουρα θα ήμουν, του το άνοιγα το κεφάλι. Και μετά ίσως και του ιδιοκτήτη του.