Νέα

Επικίνδυνοι σκύλοι χωρίς φίμωτρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα erevnitis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.276
Πόντοι
2.586
Εξαρτάται τι εκπαίδευση έχει το σκυλί. Εμένα και λυτό να το έχω και σε απόσταση δεν κάνει τίποτα αν δεν πω κάτι. Βέβαια για να αποφύγω οποιαδήποτε εμπλοκή δεν το βγάζω ώρες που κυκλοφορούν άλλοι με τα δικά τους.

Αν άλλο σου κατασπαράξει το δικό σου στην καλύτερη εν βρασμώ άντε να του ρίξεις καμιά μπουνιά, με το που θα σου δαγκώσει το χέρι και νιώσεις πόνο τέλειωσες ... είναι όλα ανοργάνωτα και στο φλου .. μόνο τον ιδιοκτήτη μπορείς να τρέξεις με μηνύσεις που τραβάει καιρό και άντε να αποδείξεις ...μπά χα λο
Nαι εννοείται είναι κατά περίπτωση. Γενικά πάντα δεμένο το σκυλί αλλά εντάξει και εγώ αυτόν που είχα παλιά το border collie ήταν απίστευτα φιλικό και πολλές φορές σε παραθεριστικές περιοχές με πράσινο τον άφηνα να γυρίζει. Πόλη όχι γιατί φοβόμουν άλλα αδέσποτα όπου στο άλσος της περιοχής που έμενα τότε ήταν πολλά.
Τί να δίνει χεράκι στον ταχυδρόμο, έξω με όλους τα ίδια. Διακοπές, όλα τα παιδάκια σε αυτόν μαζεύονταν.

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.252
Πόντοι
3.556
Nαι εννοείται είναι κατά περίπτωση. Γενικά πάντα δεμένο το σκυλί αλλά εντάξει και εγώ αυτόν που είχα παλιά το border collie ήταν απίστευτα φιλικό και πολλές φορές σε παραθεριστικές περιοχές με πράσινο τον άφηνα να γυρίζει. Πόλη όχι γιατί φοβόμουν άλλα αδέσποτα.
Τί να δίνει χεράκι στον ταχυδρόμο, έξω με όλους τα ίδια. Διακοπές, όλα τα παιδάκια σε αυτόν μαζεύονταν.
Τύπε μου το Border Collie είναι πανέμορφο, πανέξυπνο και τρομερά ενεργητικό σκυλί. Σκέτη λατρεία αρκεί να χεις πολύ χρόνο να το κουράζεις να μη βαρεθεί. Είναι αξιαγάπητο και γι αυτό εισέπραττες αυτή την αντιμετώπιση από τους ξένους.

Αν πας σε σειρές Γερμανικού φύλακα όμως όχι εργάτη ή Μαλινουά αναγκαστικά απομόνωση και βόλτα με αλυσίδα ή χοντρή τριχιά.

Μιας και το συζητάμε, θυμάμαι μια φορά που κόλωσε το δικό μου όταν το είχα πάει στο χωριό και ένας τύπος εκεί είχε ένα θηρίο (εκπαιδευμένο βέβαια) μισό λύκο μισό γερμανικό. Νόμιζα ότι είχα Μαλτέζ :confused: :tooth:

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.276
Πόντοι
2.586
Τύπε μου το Border Collie είναι πανέμορφο, πανέξυπνο και τρομερά ενεργητικό σκυλί. Σκέτη λατρεία αρκεί να χεις πολύ χρόνο να το κουράζεις να μη βαρεθεί. Είναι αξιαγάπητο και γι αυτό εισέπραττες αυτή την αντιμετώπιση από τους ξένους.

Αν πας σε σειρές Γερμανικού φύλακα όμως όχι εργάτη ή Μαλινουά αναγκαστικά απομόνωση και βόλτα με αλυσίδα ή χοντρή τριχιά.

Μιας και το συζητάμε, θυμάμαι μια φορά που κόλωσε το δικό μου όταν το είχα πάει στο χωριό και ένας τύπος εκεί είχε ένα θηρίο (εκπαιδευμένο βέβαια) μισό λύκο μισό γερμανικό. Νόμιζα ότι είχα Μαλτέζ :confused: :tooth:
Ήταν τρομερός, πανέξυπνος, έκανε το δικό του πάντα βέβαια.. Πήγε μέχρι 17 χρονών ώσπου του έκανα ευθανασία δυστυχώς είχε βγάλει όλα τα προβλήματα της ράτσας, καταρράκτη, αρθρίτιδα, επιληπτικές κρίσεις (ευτυχώς όχι σοβαρές).

Είναι πολύ ωραία η αγάπη των ζώων, πραγματικά δίνεις τίποτα και παίρνεις τόσες χαρούμενες στιγμές και αναμνήσεις.

Δυστυχώς ήταν το πρώτο και δεν ήξερα πολλά, γέννα ήταν και τα είχαν σχεδόν παρατημένα στο οικόπεδο όταν τον πήρα κουταβάκι. Στην πορεία έμαθα τί ράτσα είναι κτλπ.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
Χρειαζεται υποχρεωτικο τσιπαρισμα και υποχρεωτικο φιμωτρο αν θελουμε να δουμε προκοπη. Και να τηρηθουν οσο γινεται οχι οπως τωρα. Ο κτηνιατρος να τσεκαρει παντα για τσιπακι, ετσι, θα μειωθουν τα ζωα που παρατανε τα σκυλια τους. Και προστιμο σε οποιον πανω απο 15 κιλα δεν εχει φιμωτρο.

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.252
Πόντοι
3.556
Ήταν τρομερός, πανέξυπνος, έκανε το δικό του πάντα βέβαια.. Πήγε μέχρι 17 χρονών ώσπου του έκανα ευθανασία δυστυχώς είχε βγάλει όλα τα προβλήματα της ράτσας, καταρράκτη, αρθρίτιδα, επιληπτικές κρίσεις (ευτυχώς όχι σοβαρές).

Είναι πολύ ωραία η αγάπη των ζώων, πραγματικά δίνεις τίποτα και παίρνεις τόσες χαρούμενες στιγμές και αναμνήσεις.

Δυστυχώς ήταν το πρώτο και δεν ήξερα πολλά, γέννα ήταν και τα είχαν σχεδόν παρατημένα στο οικόπεδο όταν τον πήρα κουταβάκι. Στην πορεία έμαθα τί ράτσα είναι κτλπ.
Συμφωνώ δίνεις ελάχιστα και αρκετή αγάπη και εισπράττεις αληθινή χαρά. Δεν είναι τυχαίο το "θες πίστη ? πάρε σκύλο"

Ο πρώτος έζησε 14 χρόνια. Ο τωρινός είναι 10, δεν νομίζω ότι μετά θα ξαναπάρω :undecided: δεν αντικαθίσταται με καινούρια εμπειρία, δεν είναι σαν τις γκόμενες, ούτε η δουλειά μας είναι να βλεπουμε το σκύλο σαν εργαλείο

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.276
Πόντοι
2.586
Συμφωνώ δίνεις ελάχιστα και αρκετή αγάπη και εισπράττεις αληθινή χαρά. Δεν είναι τυχαίο το "θες πίστη ? πάρε σκύλο"

Ο πρώτος έζησε 14 χρόνια. Ο τωρινός είναι 10, δεν νομίζω ότι μετά θα ξαναπάρω :undecided: δεν αντικαθίσταται με καινούρια εμπειρία, δεν είναι σαν τις γκόμενες, ούτε η δουλειά μας είναι να βλεπουμε το σκύλο σαν εργαλείο
Ναι κ εγώ όταν περάσει καιρός. Σκεφτόμουν αν θα έπαιρνα ίδια ράτσα και πώς θα μπορούσα να είμαι πιο κατάλληλος αλλά δεν αντικαθίστανται με τίποτα.
Έχουν τον χαρακτήρα τους.

Επόμενη φορά, όταν με το καλό, θα κοιτάξω κάποιο αδέσποτο ή από οργάνωση κανένα κουτσό ή γεράκο.

sugardadis

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Κριτικές
10
Like
593
Πόντοι
5.845
Δεν ισχύει 'ότι είναι το αφεντικό, είναι και ο σκύλος'. Μεγάλος αστικός μύθος. Σε πολλές χώρες, ημιάγριες ράτσες(όχι πλήρως εξημερώσιμες ράτσες όπως πχ τα πιτμπουλ) είναι απαγορευμένα. Στην Ελβετία ούτε 10% πιτμπουλ ημίαιμο δεν μπορείς να έχεις. Υπάρχουν ράτσες επικίνδυνες και άλλες λιγότερο επικίνδυνες. Στα πιτμπουλ όμως και σε άλλες ράτσες, ο απρόβλεπτος παράγοντας πάντα υπάρχει. Το ίδιο ισχύει σε Ισπανία, Ισραήλ και σε πολλές άλλες χώρες, όπου η κατοχή τέτοιου ζώου απαγορεύεται με ποινή θανάτωσης του ζώου. Φυσικά, σε αυτές τις χώρες, δεν είχαμε ποτέ στα νέα επίθεση άγριου σκύλου σε περαστικό, αυτό κάτι σημαίνει. Κι αν θέλεις φύλακα, είναι κακή επιλογή, καλύτερα ένα μικρόσωμο σκυλί που θα ξυπνήσει ευκολότερα και θα γαβγίσει, παρά ένα μεγαλόσωμο ράθυμο σκυλί που κοιμάται βαριά και που αποτελεί εύκολο στόχο για ληστές.
Επίσης ποτέ σκύλο μεγάλο σε ηλικία και ποτέ από φιλοζωική. Πήγα μια φορά να δω σκυλιά σε φιλοζωική, και ένα γιγαντιαίο ποιμενικό που μας το λέγαν για ενός έτους, αποδείχθηκε τελικά γύρω στα 10 και προφανώς κακοποιημένο, γιατί μόλις πήγε ένα παιδάκι να το χαιδέψει επιτέθηκε. Προφανώς το δούλεμα από τις φιλοζωικές, δίνει και παίρνει για να ξεφορτώνονται σκυλιά. Όλα ενός έτους και 'ψυχούλες', μακριά, καλύτερα γέννα από γνωστό ή εκτροφείο. Ξέρεις το χαρακτήρα των γονιών και ξέρεις τι σκυλί παίρνεις, όχι γουρούνι στο σακί.
Και ποτέ σκυλιά από Βαλκάνιες χώρες με 200 ευρώ, καλύτερα ένα μάτσο κόκκαλα, ό,τι γλυτώνετε στην αρχική τιμή τα τρώτε στον κτηνίατρο.

Τελευταία τροποποίηση:

sugardadis

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Κριτικές
10
Like
593
Πόντοι
5.845
Τα Border Collie πολύ έξυπνα σκυλιά. Από τις καλύτερες ράτσες. Εδώ μιλάμε για σωστή επιλογή. Εγώ έχω 2 Jack θηλυκά, ένα 5 ετών κι ένα 15 μηνών. Πανέξυπνα και αν εκπαιδευτούν σωστά άριστοι φύλακες, ειδοποιούν μόλις κάποιος ανασάνει 2 ορόφους χαμηλότερα στην πολυκατοικία, όχι να προλάβει να μπει κλέφτης.
Το μεγάλο έχει σκοτώσει και μια οχιά, μιλάμε για διαόλια...

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.031
Πόντοι
456
Να καταλαβετε καποια στιγμη οτι αλλο οι ανθρωποι και αλλο τα υπολοιπα ζωα,σκυλοι γατες ουρακοταγκοι λεοπαρδαλεις ρινοκεροι κτλ, και οτι οσο και αν σεβομαστε ολες τις μορφες ζωης δεν θα τις βαλουμε στην ιδια θεση με την ανθρωπινη.
Επειδη καποιοι εχετε αποτυχει στις ανθρωπινες σχεσεις σας και βρηκατε υποκαταστατο στην επαφη με τα ζωα δεν θα ευθυγραμιστει ολη η υπολοιπη κοινωνια με την διαταραχη σας
και ο άνθρωπος ζώο είναι και μάλιστα το πιο επικίνδυνο και βίαιο. οι αμόρφωτοι πίστευαν παλιά οτι ο άνθρωπος είναι κάτι άλλο και το παπαδαριό που προσβαλλόταν που ο άνθρωπος προήλθε από τον πίθηκα.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
Δεν ισχύει 'ότι είναι το αφεντικό, είναι και ο σκύλος'. Μεγάλος αστικός μύθος. Σε πολλές χώρες, ημιάγριες ράτσες(όχι πλήρως εξημερώσιμες ράτσες όπως πχ τα πιτμπουλ) είναι απαγορευμένα. Στην Ελβετία ούτε 10% πιτμπουλ ημίαιμο δεν μπορείς να έχεις. Υπάρχουν ράτσες επικίνδυνες και άλλες λιγότερο επικίνδυνες. Στα πιτμπουλ όμως και σε άλλες ράτσες, ο απρόβλεπτος παράγοντας πάντα υπάρχει. Το ίδιο ισχύει σε Ισπανία, Ισραήλ και σε πολλές άλλες χώρες, όπου η κατοχή τέτοιου ζώου απαγορεύεται με ποινή θανάτωσης του ζώου. Φυσικά, σε αυτές τις χώρες, δεν είχαμε ποτέ στα νέα επίθεση άγριου σκύλου σε περαστικό, αυτό κάτι σημαίνει. Κι αν θέλεις φύλακα, είναι κακή επιλογή, καλύτερα ένα μικρόσωμο σκυλί που θα ξυπνήσει ευκολότερα και θα γαβγίσει, παρά ένα μεγαλόσωμο ράθυμο σκυλί που κοιμάται βαριά και που αποτελεί εύκολο στόχο για ληστές.
Επίσης ποτέ σκύλο μεγάλο σε ηλικία και ποτέ από φιλοζωική. Πήγα μια φορά να δω σκυλιά σε φιλοζωική, και ένα γιγαντιαίο ποιμενικό που μας το λέγαν για ενός έτους, αποδείχθηκε τελικά γύρω στα 10 και προφανώς κακοποιημένο, γιατί μόλις πήγε ένα παιδάκι να το χαιδέψει επιτέθηκε. Προφανώς το δούλεμα από τις φιλοζωικές, δίνει και παίρνει για να ξεφορτώνονται σκυλιά. Όλα ενός έτους και 'ψυχούλες', μακριά, καλύτερα γέννα από γνωστό ή εκτροφείο. Ξέρεις το χαρακτήρα των γονιών και ξέρεις τι σκυλί παίρνεις, όχι γουρούνι στο σακί.
Και ποτέ σκυλιά από Βαλκάνιες χώρες με 200 ευρώ, καλύτερα ένα μάτσο κόκκαλα, ό,τι γλυτώνετε στην αρχική τιμή τα τρώτε στον κτηνίατρο.
μπραβο πανεξυπνο. Επειδη επεσες θυμα απο μια τυχαια φιλοζωικη ας τα ισοπεδωσουμε ολα, ας αφησουμε ολα αυτα τα αλλα σκυλια εκει να σαπισουν, κι ας πληρωσουμε 600ε/σκυλο για να γεμισει η τσεπη ισως καποιου μαλακα που εχει παρατησει ενα αρσενικο και ενα θυληκο να γαμιουνται σαν μηχανες παραγωγης.

sugardadis

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Κριτικές
10
Like
593
Πόντοι
5.845
μπραβο πανεξυπνο. Επειδη επεσες θυμα απο μια τυχαια φιλοζωικη ας τα ισοπεδωσουμε ολα, ας αφησουμε ολα αυτα τα αλλα σκυλια εκει να σαπισουν, κι ας πληρωσουμε 600ε/σκυλο για να γεμισει η τσεπη ισως καποιου μαλακα που εχει παρατησει ενα αρσενικο και ενα θυληκο να γαμιουνται σαν μηχανες παραγωγης.
Δεν πάει έτσι, η εκτροφή σκυλιών είναι επιστήμη. Ο εκτροφές πάει και βρίσκει σκυλια που ανιχνεύει έως και 3 γενιές πίσω το DNA τους για να βεβαιώσει ότι δε θα σου ψοφήσει στα 2 από καρκίνο, ότι δε θα είναι επιθετικό, ότι δεν έχει προβλήματα στο συκώτι του κλπ. Εϊναι αυτή η διαφορά που έγραψα μεταξύ των 600 ευρώ που είπες στον εκτροφέα και των 5000 στον κτηνίατρο σε εγχειρήσεις και φαρμακευτικές αγωγές. Ό,τι καταλαβαίνει κανείς, εσύ πάρε ό,τι θέλεις, εγώ προσωπικά τον κτηνίατρο τον βλέπω 1 φορά ετησίως με 25 ευρώ για εξετάσεις και εμβόλια, εσύ χτίστου και δεύτερη βίλλα. Επίσης, οι σοβαροί εκτροφείς (μιλάμε πάντα για επαγγελματίες) ζευγαρώνουν τα θηλυκά μέχρι 2 φορές το πολύ, συνεπώς η αναφορά σου περί 'μηχανών παραγωγής' δείχνει ασχετοσύνη με το χώρο.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
Δεν πάει έτσι, η εκτροφή σκυλιών είναι επιστήμη. Ο εκτροφές πάει και βρίσκει σκυλια που ανιχνεύει έως και 3 γενιές πίσω το DNA τους για να βεβαιώσει ότι δε θα σου ψοφήσει στα 2 από καρκίνο, ότι δε θα είναι επιθετικό, ότι δεν έχει προβλήματα στο συκώτι του κλπ. Εϊναι αυτή η διαφορά που έγραψα μεταξύ των 600 ευρώ που είπες στον εκτροφέα και των 5000 στον κτηνίατρο σε εγχειρήσεις και φαρμακευτικές αγωγές. Ό,τι καταλαβαίνει κανείς, εσύ πάρε ό,τι θέλεις, εγώ προσωπικά τον κτηνίατρο τον βλέπω 1 φορά ετησίως με 25 ευρώ για εξετάσεις και εμβόλια, εσύ χτίστου και δεύτερη βίλλα.
εγω ειχα μαζεψει απτο δρομο. 19 χρονων πηγε στο πουτσο του, εβλεπε αλλες ρατσες και τις κατουραγε

sugardadis

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Κριτικές
10
Like
593
Πόντοι
5.845
εγω ειχα μαζεψει απτο δρομο. 19 χρονων πηγε στο πουτσο του, εβλεπε αλλες ρατσες και τις κατουραγε
Μπράβο, με τόση συχνοουρία που έφτασε 19. Συνέχιε να παίρνεις από όπου θέλεις, και εγώ θα παίρνω από εκτροφείς, που κάνουν σοβαρή δουλειά. Εξαρτάται τι θέλει κανείς. Είχα και σκυλί που μάζεψα από το δρόμο, μια χαρά μπασταρδάκι, αλλά προτιμώ κάποια συγκεκριμένη ράτσα που δε βρίσκω στο δρόμο, τι να κάνουμε...

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Δεν πάει έτσι, η εκτροφή σκυλιών είναι επιστήμη. Ο εκτροφές πάει και βρίσκει σκυλια που ανιχνεύει έως και 3 γενιές πίσω το DNA τους για να βεβαιώσει ότι δε θα σου ψοφήσει στα 2 από καρκίνο, ότι δε θα είναι επιθετικό, ότι δεν έχει προβλήματα στο συκώτι του κλπ. Εϊναι αυτή η διαφορά που έγραψα μεταξύ των 600 ευρώ που είπες στον εκτροφέα και των 5000 στον κτηνίατρο σε εγχειρήσεις και φαρμακευτικές αγωγές. Ό,τι καταλαβαίνει κανείς, εσύ πάρε ό,τι θέλεις, εγώ προσωπικά τον κτηνίατρο τον βλέπω 1 φορά ετησίως με 25 ευρώ για εξετάσεις και εμβόλια, εσύ χτίστου και δεύτερη βίλλα. Επίσης, οι σοβαροί εκτροφείς (μιλάμε πάντα για επαγγελματίες) ζευγαρώνουν τα θηλυκά μέχρι 2 φορές το πολύ, συνεπώς η αναφορά σου περί 'μηχανών παραγωγής' δείχνει ασχετοσύνη με το χώρο.
Μια φορά ετησίως με 25 ευρώ δεν υπάρχει. Εκτός αν η καλη υγεία του ζώου είναι αφημενη στον αυτόματο.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ναι κ εγώ όταν περάσει καιρός. Σκεφτόμουν αν θα έπαιρνα ίδια ράτσα και πώς θα μπορούσα να είμαι πιο κατάλληλος αλλά δεν αντικαθίστανται με τίποτα.
Έχουν τον χαρακτήρα τους.

Επόμενη φορά, όταν με το καλό, θα κοιτάξω κάποιο αδέσποτο ή από οργάνωση κανένα κουτσό ή γεράκο.
Κι εγω συγκεκριμενη ράτσα ήθελα και τελικά ενα απο φίλο που γέννησε η δική του σκύλα και δεν ήξερε τι να κάνει τα μικρά, ενα απο καταφύγιο μηνων κι ενα απο το δρόμο που το παρατησε κτηνοτρόφος γιατί κράτησε οσα χρειάζεται.
Πολλά, πάρα πολλά αδέσποτα. Τραγική η κατάσταση.

Afypnismenos

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
829
Πόντοι
81
Τον σκύλο τον παίρνεις για συντροφιά και φύλακα. Δεν χρειάζεται να τον "εκπαιδεύσεις" σε κάποιον παπάρα που σου λέει ότι όταν το πας βόλτα θα πρέπει να περπατάει δίπλα σου κι όταν σταματάς να κάθεται! Αν το σκυλί νοιώσει ότι είναι μέσα στην οικογένεια, τότε αυτομάτως γίνεται φύλακας. Χωρίς πολλά πολλά.

Γι' αυτό κι ο σκύλος δεν είναι για όλους. Αν μένεις σε διαμέρισμα, άστο. Μην πάρεις. Ή πάρε κανένα από αυτά τα μικρά που είναι σαν σφουγγαρόπανα! Ο σκύλος ΣΚΥΛΟΣ θέλει άπλα. Ιδανικά αν έχετε κήπο.

Αυτά πιστεύω είναι τα βασικά. Τα υπόλοιπα... βαριέμαι τώρα να τα γράφω! :tooth:
Καλύτερα που βαριέσαι να γράψεις διότι είσαι ΑΝΙΔΕΟΣ.

Τα σκυλιά δεν επιλέγονται για το διαμέρισμα βάσει του μεγέθους αλλά βάσει της ενέργειας (χαμηλής-μέσης-υψηλής).

Ένα Jack Russell έχει ανεξάντληντη ενέργεια και χρειάζεται αρκετή εκτόνωση, ενώ σε αντίθεση ένα Neapolitan Mastiff, όχι μόνο δεν θέλει μεγάλες βόλτες αλλά αυτές είναι επιβλαβείς για την υγεία του διότι θα του τσακίσεις τις αρθρώσεις.

Και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ πρέπει να τον εκπαιδεύσεις αν τον θέλεις για συγκεκριμένη εργασία και όχι απλώς για να τον βγάζεις μέχρι τη γωνία του τετραγώνου σου ή να μαλακίζεσαι στο σκυλοπάρκο της γειτονιάς (τα οποία σκυλοπάρκα μιας και το έφερε η κουβέντα είναι ό,τι χειρότερο, αφού οι μαλάκες τα αφήνουν χωρίς εποπτεία και δεν τους έχουν κάνει καν τη βασική εκπαίδευση, για να μην αναφέρω τις ασθένειες).

Στο μόνο το οποίο θα συμφωνήσω μαζί σου (περιέργως) είναι πως σε κάθε περίπτωση ο σκύλος πρέπει να μένει μέσα στο σπίτι, διαφορετικά είναι πολύ εύκολο να τον ''απενεργοποιήσει κάποιος''. Που και πάλι, ένας συναγερμός θα σου κοστίσει λιγότερα και όταν χαλάσει δεν θα σε νοιάζει, σε αντίθεση με τον σκύλο που όταν πεθάνει θα καταρρεύσεις συναισθηματικά και ψυχικά.

Τώρα βάζω δύο τυχαίο βίντεο ώστε να σου αποδείξω πως σκύλος που δεν περνάει εκπαίδευση δεν μπορεί να σε προστατεύσει διότι δεν έχει διδαχτεί στο πως να αντιδράει.

Αν και για να είμαι ειλικρινής, δεν θα επέλεγα dogo για σωματοφυλακή διότι έχουν εκτραφεί για να κυνηγούν και όχι για να είναι σταθερά σε ένα σημείο. Αυτό σημαίνει πως αν μπει κλέφτης θα τον πάρουν στο κατόπι και αυτό δεν το θέλεις.

k1k2k3k4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2014
Κριτικές
3
Like
200
Πόντοι
1
και ο άνθρωπος ζώο είναι και μάλιστα το πιο επικίνδυνο και βίαιο. οι αμόρφωτοι πίστευαν παλιά οτι ο άνθρωπος είναι κάτι άλλο και το παπαδαριό που προσβαλλόταν που ο άνθρωπος προήλθε από τον πίθηκα.
Μη σου πω οτι και μερικοι ανθρωποι θελουν φιμωτρο. Οχι μονο τα σκυλια.

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056
ναι αλλα πλακωνουν κανενα σταθμαρχη για χαρη γουστο.Μην παιρνεις προσωπικα τις παραθεσεις γενικη συζητηση κανουμε.

και επειδή πλακώνουν σταθμάρχες τα παιδιά, θα αφήσουμε τα σκυλιά να μας σακατέψουν το πόδι
?

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.251
Πόντοι
5.097
Κελεπουρι ο ιδιοκτήτης του σκύλου διαβάζω. Σεσημασμένος. Έχει καταδικαστεί πρωτόδικα για βιασμό, και περιμένει δικαστήριο για δεύτερο βιασμό και απειλή. Έχει επίσης καταδίκες για αντιστάση για ρίψη μολότοφ σε αστυνομικούς, για σωματικές βλάβες κλπ. Καλο παιδί. Νοικοκύρης.
μαλιστα αρα αθωος ο αστυνομικος.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.251
Πόντοι
5.097
και επειδή πλακώνουν σταθμάρχες τα παιδιά, θα αφήσουμε τα σκυλιά να μας σακατέψουν το πόδι
?
ειναι απλα τα πραγαματα ο μισος πλυθησμος πρεπει να στειρωθει γιατι ειναι ανικανος για γονιος και οι μισοι αστυνομικοι πρεπει να τους αφαιρεθει το οπλο.Και να απαγορευθει η κατοχη κατοικιδιων για να ησυχασουμε ολοι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom