axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
νυχτα θα φύγει κι αυτός ο ερμος
Κάποιος να του μιλήσει ρε παιδιά, ανοιχτε του τα μάτια λίγο ρεεεεεε
νυχτα θα φύγει κι αυτός ο ερμος
Εκτιμω οτι ειναι θεμα, πως βλεπει η καθε γυναικα, την ζωη αυτη!!!Υπαρχουν γυναικες ελαχιστες, που πιστευουν στην αγαπη και υπαρχουν πολλες γυναικες που πιστευουν στην "μπανανα" και στην καλοπεραση.Προφανως ο Ατιθασος, καλυψε τις γυναικες που πιστευουν στην ερωτικη αγαπη.Καλα ναι .. και αμα δεν αγαπησει ποτε? θα μεινει παρθενα ? βρισκεις εναν ή μια που σ αρεσει και δεν ειναι μαλακες... καυλωνετε , το κάνετε και τελειωσε η υποθεση.
Εκτιμω οτι ειναι θεμα, πως βλεπει η καθε γυναικα, την ζωη αυτη!!!Υπαρχουν γυναικες ελαχιστες, που πιστευουν στην αγαπη και υπαρχουν πολλες γυναικες που πιστευουν στην "μπανανα" και στην καλοπεραση.Προφανως ο Ατιθασος, καλυψε τις γυναικες που πιστευουν στην ερωτικη αγαπη.
Για αυτο παικτουρα εσυ να προσεγγιζεις με τον ατιθασο - αχαχουχα τις ελάχιστες που πιστευουν στην πραγματικη αγάπη... απο αυτες οι μισες δεν θα σε γουσταρουν καθολου ενω οι άλλες μισες θα ειναι μπάζα.
Αντε με το καλο... και εγω κουμπαρος.
αν νομίζεις ότι με την κουμπαριά θα ...... είσαι μακριά νυχτωμένος
Εγω προσωπικα προσεγγιζω την καλοπεραση μου!!!Για αυτο παικτουρα εσυ να προσεγγιζεις με τον ατιθασο - αχαχουχα τις ελάχιστες που πιστευουν στην πραγματικη αγάπη... απο αυτες οι μισες δεν θα σε γουσταρουν καθολου ενω οι άλλες μισες θα ειναι μπάζα.
Αντε με το καλο... και εγω κουμπαρος.
αν νομίζεις ότι με την κουμπαριά θα ...... είσαι μακριά νυχτωμένος
Mη μου μιλας για κουμπαριές
E αφού προσέχεις ρε παίχτη.Ολα εγιναν με τη χρονικη σειρα που τα περιγραφω.. Εκανα τις τελευταιες εξετασεις για ολα τα ΣΜΝ 2-3 μηνες μετα το σκηνικο με τη Νατασα και ευτυχως δεν αρπαξα τιποτα..
ο τιραμολα ήταν ?οταν την έζμπρωχνα στα 4 πήγε να μου βάλει δάχτυλο αλλά ευτυχώς το έσωσα!
έφαγε 2-3 καλές στα κωλομέρια μετά για τιμωρία
ο τιραμολα ήταν ?
>οταν την έζμπρωχνα στα 4 πήγε να μου βάλει δάχτυλο αλλά ευτυχώς το έσωσα!
Ψαρας ε;οταν την έζμπρωχνα στα 4 πήγε να μου βάλει δάχτυλο αλλά ευτυχώς το έσωσα!
>
.....πές ότι το πιστέψαμε .....΄τόσωσες
είσαι φάουλ
όλοι χαίρουν άκρας υγείας γιατί πολύ απλά το aids δεν κολλάει μέσω μη αιματηρής ετεροφυλόφιλης επαφής (δεν μεταδίδεται στους str8 άντρες μεσω ετεροφυλόφιλου sex) ;)
Επειδή βαριέμαι να περιγράφω, μπαίνω κατευθείαν στο δια ταύτα. Βαλανοποσθίτιδα. Είναι νόσος (μόλυνση/φλεγμονή της βαλάνου στο πέος), αλλά και σύμπτωμα νόσων, κυρίως αφροδίσιων (αλλά και όχι μόνο), όπως πχ ο έρπης. Ας πάρουμε την πρώτη περίπτωση, που είναι η απλή και η συχνότερη. Από μόνη της, δεν είναι μεταδιδόμενο νόσημα, είναι μία απλή μόλυνση που συνήθως εμφανίζεται με ένα κόκκινο σημαδάκι στη βάλανο.
Το αναφέρω εδώ για να τονίσω τον εξής απαραίτητο κανόνα υγιεινής:
Μετά το πέρας κάθε συνεδρίας και το ξεφόρτωμα του προφυλακτικού, απαιτείται καθαρισμός στο κεφαλάκι, με χλιαρό/ζεστό νερό ΚΑΙ σαπούνι - σκέτο νερό δεν κάνει δουλειά.
Αυτός ο κανόνας γίνεται κυρίως περισσότερο απαραίτητος - και αυτό ήθελα να τονίσω με το παρόν σημείωμα - όταν οι συνεδρίες είναι επιτόπιες πολλαπλές ή συνεχόμενες μέσω παρατεταμένης τσάρκας, καθώς η εναλλαγή προφυλακτικών, όταν ενδιάμεσα δεν έχει προηγηθεί το σαπούνισμα, είναι ότι πρέπει για αλλεργικό, δερματικό τοπικό ερεθισμό. Ζεστό νερό και σαπούνι λοιπόν, μετά από κάθε γκολ.
Ποτέ δεν έχω κάνει ακάποτο σε μπουρδέλο
Προέκυψε με κωλλ γκέρλ ένα ακάποτο πάνω στην καύλα αλλά ευτυχώς όλα καλά