Νέα

Επικίνδυνα περιστατικά με ιερόδουλες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα J_K
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 407
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Καλα ναι .. και αμα δεν αγαπησει ποτε? θα μεινει παρθενα ? βρισκεις εναν ή μια που σ αρεσει και δεν ειναι μαλακες... καυλωνετε , το κάνετε και τελειωσε η υποθεση.
Εκτιμω οτι ειναι θεμα, πως βλεπει η καθε γυναικα, την ζωη αυτη!!!Υπαρχουν γυναικες ελαχιστες, που πιστευουν στην αγαπη και υπαρχουν πολλες γυναικες που πιστευουν στην "μπανανα" και στην καλοπεραση.Προφανως ο Ατιθασος, καλυψε τις γυναικες που πιστευουν στην ερωτικη αγαπη.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εκτιμω οτι ειναι θεμα, πως βλεπει η καθε γυναικα, την ζωη αυτη!!!Υπαρχουν γυναικες ελαχιστες, που πιστευουν στην αγαπη και υπαρχουν πολλες γυναικες που πιστευουν στην "μπανανα" και στην καλοπεραση.Προφανως ο Ατιθασος, καλυψε τις γυναικες που πιστευουν στην ερωτικη αγαπη.

Για αυτο παικτουρα εσυ να προσεγγιζεις με τον ατιθασο - αχαχουχα τις ελάχιστες που πιστευουν στην πραγματικη αγάπη... απο αυτες οι μισες δεν θα σε γουσταρουν καθολου ενω οι άλλες μισες θα ειναι μπάζα.

Αντε με το καλο... και εγω κουμπαρος.

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Για αυτο παικτουρα εσυ να προσεγγιζεις με τον ατιθασο - αχαχουχα τις ελάχιστες που πιστευουν στην πραγματικη αγάπη... απο αυτες οι μισες δεν θα σε γουσταρουν καθολου ενω οι άλλες μισες θα ειναι μπάζα.

αν νομίζεις ότι με την κουμπαριά θα ...... :humpleg: είσαι μακριά νυχτωμένος  :headbang: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296

Εγω προσωπικα προσεγγιζω την καλοπεραση μου!!! :)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ολα εγιναν με τη χρονικη σειρα που τα περιγραφω.. Εκανα τις τελευταιες  εξετασεις για ολα τα ΣΜΝ 2-3 μηνες μετα το σκηνικο με τη Νατασα και ευτυχως δεν αρπαξα τιποτα..
E αφού προσέχεις ρε παίχτη.

Εγγρ.
17 Μαΐ 2013
Κριτικές
3
Like
16
Πόντοι
16
οταν την έζμπρωχνα στα 4 πήγε να μου βάλει δάχτυλο αλλά ευτυχώς το έσωσα!  :thumbsup:
έφαγε 2-3 καλές στα κωλομέρια μετά για τιμωρία  :s&m_1: :bottom: :bottom:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
όλοι χαίρουν άκρας υγείας γιατί πολύ απλά το aids δεν κολλάει μέσω μη αιματηρής ετεροφυλόφιλης επαφής (δεν μεταδίδεται στους str8 άντρες μεσω ετεροφυλόφιλου sex)  ;)

Φιλε εσυ εισαι πολλα κιλα μαλακας ετσι?  :uglystupid:

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Επειδή βαριέμαι να περιγράφω, μπαίνω κατευθείαν στο δια ταύτα. Βαλανοποσθίτιδα. Είναι νόσος (μόλυνση/φλεγμονή της βαλάνου στο πέος), αλλά και σύμπτωμα νόσων, κυρίως αφροδίσιων (αλλά και όχι μόνο), όπως πχ ο έρπης. Ας πάρουμε την πρώτη περίπτωση, που είναι η απλή και η συχνότερη. Από μόνη της, δεν είναι μεταδιδόμενο νόσημα, είναι μία απλή μόλυνση που συνήθως εμφανίζεται με ένα κόκκινο σημαδάκι στη βάλανο.
Το αναφέρω εδώ για να τονίσω τον εξής απαραίτητο κανόνα υγιεινής:
Μετά το πέρας κάθε συνεδρίας και το ξεφόρτωμα του προφυλακτικού, απαιτείται καθαρισμός στο κεφαλάκι, με χλιαρό/ζεστό νερό ΚΑΙ σαπούνι - σκέτο νερό δεν κάνει δουλειά.
Αυτός ο κανόνας γίνεται κυρίως περισσότερο απαραίτητος - και αυτό ήθελα να τονίσω με το παρόν σημείωμα - όταν οι συνεδρίες είναι επιτόπιες πολλαπλές ή συνεχόμενες μέσω παρατεταμένης τσάρκας, καθώς η εναλλαγή προφυλακτικών, όταν ενδιάμεσα δεν έχει προηγηθεί το σαπούνισμα, είναι ότι πρέπει για αλλεργικό, δερματικό τοπικό ερεθισμό. Ζεστό νερό και σαπούνι λοιπόν, μετά από κάθε γκολ.  

Επισης να αναφερουμε οτι η βαλανοποσθιτιδα δεν ειναι απαραιτητα σεξουαλικως μεταδιδομενη παντα, δηλαδη μπορεις να την αποκτησεις τη μολυνση και οταν πιανεις το καυλι σου με τα βρωμικα χερια σου κλπ.
Οσον αφορα την καθαριοτητα εννοειται οτι κανουμε μπανιο πριν κ μετα την επισκεψη μας σε μπουρδελο  :rockon:

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Ποτέ δεν έχω κάνει ακάποτο σε μπουρδέλο  :birdman:

Προέκυψε με κωλλ γκέρλ ένα ακάποτο πάνω στην καύλα αλλά ευτυχώς όλα καλά  :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom