Νέα

Επικίνδυνα περιστατικά με ιερόδουλες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα J_K
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 407
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
J_K

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Μονο αυτοι ειναι οι μαλακες τυπε ?

Η αλλη που το δεχεται η το επιδιωκει τι ειναι ?
στο μουνι της τυπε...αυτες μονο λεφτα θελουν να βγαλουν...λογικα η σακιρα θα ειχε καταλαβει την ω=ψηχολογια του μπεμπα και για αυτο τον λογο του πουλουσε έρωτες...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Εμενα η μεγαλη μου απορια ειναι για τους γκομενους μερικων πουτανων, που ξερουν πως ειναι πουτανες και ζουνε μαζι τους κανονικα, οποτε φανταζομαι θα το κανουν και ακαποτα, δε φοβουνται καθολου?

OP
OP
J_K

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Εμενα η μεγαλη μου απορια ειναι για τους γκομενους μερικων πουτανων, που ξερουν πως ειναι πουτανες και ζουνε μαζι τους κανονικα, οποτε φανταζομαι θα το κανουν και ακαποτα, δε φοβουνται καθολου?
τυπε σιγα μην το κανουν ακαποτα δεν θα ειναι τόσο ηλίθιοι... και αν το κανουν δεν θα ξερουν οτι ειναι πουτανα η γκομενα τους...απο προσωπικη μου εμπειρία ενα στανταρακι μου που δουλευει στο μεταξι εχει γκομενο ο οποιος ειναι στην ρουμανια και δεν ξερει τι δουλεια κανει αυτη..οταν τη ρωτησα απο περιέργεια αν το κανουν ακαποτα μου ειπε οτι δεν τον αφηνει να την γαμαει ακαποτα ειτε το θελει ειτε οχι... 

Επισκέπτης
δεν νομιζω οτι οι πουτανες εχουν γκομενους με την παραδοσιακη εννοια ειναι σχεση κατω απο αλλη βαση και με αλλους ορους. Αρα δεν πιστευω οτι το ακαποτο θα ειναι στην καθημερινοτητα τους

OP
OP
J_K

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
filepicker%2Ft9SJJfTryZODnV2aBDgw_heineken.jpg

Eνα λιτρο την ημερα το γιατρο τον κανει περα
:2funny: :2funny: :2funny:βγαινατε και πυρφοραντεβου με την σακιρα :think: :think: :rockon: :rockon:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Καποια πολυ γνωστη στο χωρο, που δεν κανει ποτε ακαποτα τσιμπουκια, μου εχει πει πως με τον δικο της το κανει και ακαποτα και φυσικα ξερει τη δουλεια της ο τυπος, εξαλλου ρε παιδες δεν ειναι λιγες και αυτες που ξερουμε που σταματησαν για λιγο, γιατι εκαναν παιδι και επανηλθαν και μετα τη γεννα και συζουν με τον πατερα του παιδιου τους, ξερω επισης και αλλες που ειναι παντρεμενες, αυτες δεν το ακνουν ακαποτα?
Τεςπα, το θεμα αφορα εμας και οχι τους γκομενους και τους αντρες των τανων...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ουυυυυ εχουμε μπολικα απ αυτα παρε να χεις  :tooth:

Καπου στην Αλκαμενους σε μια σαπια κωλογρια.. Εσπασε το προφυλακτικο, εχυσα μεσα  :S

Φυλης 69Β μια Ελενα μελαχρινη με Βυζαρες.. Το ιδιο  :S

Διδυμου 16Α μια αλβανιδα δεν θυμαμαι ονομα, πηγε να κατσει ακα, την πεταξα πισω.

Στο Φυλης 59 πριν 3 χρονια περιπου  :think: στο 2ο ραντεβου μαζι της και μετα απο απιστευτο ερωτα και καυλαντα η Σακιρα εκατσε για πρωτη φορα ακαποτα πανω μου.. Δεν ξερω τι σκεφτομουν και γω νομιζα οτι την επιασα γκομενα η με ερωτευτηκε  :dunno: .. Στη συνεχεια ακολουθησαν πανω απο 10 καυτες ακρως ερωτικες απροφυλακτες συνεδρειασεις μαζι της μεχρι που μια ωραια μερα μου ανακοινωσε οτι φευγει για παντα.. Ημουνα απαρηγορητος για πανω απο 2 μηνες  :'(  :jerking:

Κασσανδρας 6 αν θυμαμαι επισης πριν 2-3 χρονια.. Ονομα κοπελας Ελπιδα.. Φοβερη μουναρα.. 2ο ραντεβου, απιστευτο καυλαντισμα με ειχε τρελανει στα φιλια και οπως τριβοταν πανω μου εκατσε και αυτη ακαποτα.. Ειχα σεληνιαστει απ την καυλα και δεν αντεδρασα για αρκετη ωρα..  :S

Κασσανδρας 4 Μισελ απο Βραζιλια και καλα.. Ακριβως το ιδιο σκηνικο..  :S

Ευνειδων 5 Μια σαπια μιλφ ουτε ονομα δεν θυμαμαι.. Αυτη την πεταξα πισω ακαριαια  :tooth:

Και 4-5 περιπτωσεις με σπασμενα προφυλακτικα ενδιαμεσα που το καταλαβα αμεσως..  :S

....και φυσικα ελευθερο στοματικο, γλωσσοφιλα, 69 και δαχτυλα με την γνωστη Νατασα απο Φωκαιας22 που βρεθηκε θετικη στον HIV  :S  :S :S :S

Ολα εγιναν με τη χρονικη σειρα που τα περιγραφω.. Εκανα τις τελευταιες  εξετασεις για ολα τα ΣΜΝ 2-3 μηνες μετα το σκηνικο με τη Νατασα και ευτυχως δεν αρπαξα τιποτα..

Απο τοτε δεν εχει συμβει τιποτα
τυπε ολα τα ακαποτα λαμβαναν χωρο μετα το 2ο ραντεβου?
το πρωτο ηταν το ανιχνευτικο? :grin:

Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
204
Πόντοι
36
Παιδιά, με το συμπάθειο, αλλά έχετε μία πολύ στερεότυπη άποψη για τις επαγγελματίες. Οι ιερόδουλες δεν είναι γυναίκες από άλλον πλανήτη, ούτε κάνουν αυτή τη δουλειά για να ζήσουν μια ζωή στο περιθώριο, όπως τα περιγράφετε.
Όταν έρθει η κατάλληλη ηλικία και στιγμή και θα παντρευτούν και παιδιά θα κάνουν και θα ζήσουν μία ζωή όπως όλος ο κόσμος και χωρίς μάλιστα, να διακόψουν το επάγγελμα.
Πώς τα καταφέρνουν; Ε, απλά, ο καθένας σηκώνει το δικό του σταυρό, όπως λέμε. Ωστόσο, καμία ιερόδουλη δεν παραιτείται από μία νορμάλ ζωή, όπως υποθέτουν κάποιοι.

OP
OP
J_K

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
τυπε ολα τα ακαποτα λαμβαναν χωρο μετα το 2ο ραντεβου?
το πρωτο ηταν το ανιχνευτικο? :grin:
τυπε στο πρωτο ραντεβου η πουτανα ήθελε να δει αν ηταν καθαρος ο μπεμπας..μαλλον οι πουτανες αμεσως θα καταλάβαιναν οτι ο μπεμπας ειναι ο χαμενος αδερφος του κατακουζινου...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε στο πρωτο ραντεβου η πουτανα ήθελε να δει αν ηταν καθαρος ο μπεμπας..μαλλον οι πουτανες αμεσως θα καταλάβαιναν οτι ο μπεμπας ειναι ο χαμενος αδερφος του κατακουζινου...
τυπε το αιμα του θα ειναι χρησιμο για να φτιαξει ορο ο μαρης :grin: :rockon:

Επισκέπτης
Παιδιά, με το συμπάθειο, αλλά έχετε μία πολύ στερεότυπη άποψη για τις επαγγελματίες. Οι ιερόδουλες δεν είναι γυναίκες από άλλον πλανήτη, ούτε κάνουν αυτή τη δουλειά για να ζήσουν μια ζωή στο περιθώριο, όπως τα περιγράφετε.
Όταν έρθει η κατάλληλη ηλικία και στιγμή και θα παντρευτούν και παιδιά θα κάνουν και θα ζήσουν μία ζωή όπως όλος ο κόσμος και χωρίς μάλιστα, να διακόψουν το επάγγελμα.
Πώς τα καταφέρνουν; Ε, απλά, ο καθένας σηκώνει το δικό του σταυρό, όπως λέμε. Ωστόσο, καμία ιερόδουλη δεν παραιτείται από μία νορμάλ ζωή, όπως υποθέτουν κάποιοι.
εγω δεν ειπα αυτο ειπα οτι ειναι σχεση με αλλους κανωνες και προφανως και η καθημερινοτητα και το σεξ προσαρμοζονται στις συνθηκες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom