Νέα

Επικίνδυνα περιστατικά με ιερόδουλες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα J_K
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 407
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Παιδιά, με το συμπάθειο, αλλά έχετε μία πολύ στερεότυπη άποψη για τις επαγγελματίες. Οι ιερόδουλες δεν είναι γυναίκες από άλλον πλανήτη, ούτε κάνουν αυτή τη δουλειά για να ζήσουν μια ζωή στο περιθώριο, όπως τα περιγράφετε.
Όταν έρθει η κατάλληλη ηλικία και στιγμή και θα παντρευτούν και παιδιά θα κάνουν και θα ζήσουν μία ζωή όπως όλος ο κόσμος και χωρίς μάλιστα, να διακόψουν το επάγγελμα.
Πώς τα καταφέρνουν; Ε, απλά, ο καθένας σηκώνει το δικό του σταυρό, όπως λέμε. Ωστόσο, καμία ιερόδουλη δεν παραιτείται από μία νορμάλ ζωή, όπως υποθέτουν κάποιοι.
Κοιτα, αν και ξεφευγουμε απο το θεμα, να σου πω, οτι ναι μεν υπαρχουν κοπελες που το κανουν με εναν σκοπο,ν αμαζεψουν λεφτα και ν ακανουν κατι αλλο μετα, εμενα μου το εχουν πει πολλες, ασχετο τι θα κανουν μετα, υπαρχει και μια αλλη κατηγορια που μενει μεσα στο τελμα και δεν μπορει να ξεκολλησει, δεν ξερω ολους τοπυς λογους γι αυτο, ξερω ομως παραδειγματα που εχουν γκομενους, ουσιαστικα νταβαδες, που πουλανε αγαπες στις τανες, τους τα τρωνε κανονικοτατα, μεχρι τελευταιο ευρω κυριολεκτικα, συνηθως οι τυποι τα παιζουν στον τζογο και οι κοπελες δεν εχουν ουτε να φανε πολλες φορες, δεν κανω πλακα.
Το ωραιο πειναι οτι δηλωνουν και ερωτευμενες με δαυτους, οποιες ομως ειναι εξυπνες,θα μπορεσουν μετα να κανουν τη ζωη τους...

OP
OP
J_K

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Κοιτα, αν και ξεφευγουμε απο το θεμα, να σου πω, οτι ναι μεν υπαρχουν κοπελες που το κανουν με εναν σκοπο,ν αμαζεψουν λεφτα και ν ακανουν κατι αλλο μετα, εμενα μου το εχουν πει πολλες, ασχετο τι θα κανουν μετα, υπαρχει και μια αλλη κατηγορια που μενει μεσα στο τελμα και δεν μπορει να ξεκολλησει, δεν ξερω ολους τοπυς λογους γι αυτο, ξερω ομως παραδειγματα που εχουν γκομενους, ουσιαστικα νταβαδες, που πουλανε αγαπες στις τανες, τους τα τρωνε κανονικοτατα, μεχρι τελευταιο ευρω κυριολεκτικα, συνηθως οι τυποι τα παιζουν στον τζογο και οι κοπελες δεν εχουν ουτε να φανε πολλες φορες, δεν κανω πλακα.
Το ωραιο πειναι οτι δηλωνουν και ερωτευμενες με δαυτους, οποιες ομως ειναι εξυπνες,θα μπορεσουν μετα να κανουν τη ζωη τους...
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
μονο που ειναι σπερμα λυκειοπαιδων...

ποια λυκειόπαιδα ρε τύπε ? πάνε κανένα λαγανά ζάκυνθο να δεις τι γίνετε.... ακόμα και στα αυτιά σπέρμα έχουν... :2funny:
εδώ γίνετε κάθε μέρα της έκτρωσης το κάγκελο σε όλες τις ηλικίες,τα ακάποτα με πουτάνες μας πείραξαν  ?  :2funny:
για μένα είτε πουτάνα είτε ix πηδάω το ρίσκο είναι ίδιο....

πάρτε 100 ιχ και 100 επαγκελματίες και κάντους εξετάσεις....ποιές λέτε να έχουν τα περισσότερα παράσημα  ?  :grin:

OP
OP
J_K

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
ποια λυκειόπαιδα ρε τύπε ? πάνε κανένα λαγανά ζάκυνθο να δεις τι γίνετε.... ακόμα και στα αυτιά σπέρμα έχουν... :2funny:
εδώ γίνετε κάθε μέρα της έκτρωσης το κάγκελο σε όλες τις ηλικίες,τα ακάποτα με πουτάνες μας πείραξαν  ?  :2funny:

πάρτε 100 ιχ και 100 επαγκελματίες και κάντους εξετάσεις....ποιές λέτε να έχουν τα περισσότερα παράσημα  ?  :grin:
υπερβολικος είσαι τυπε ;) ;)

Επισκέπτης
δεν ζουμε στο 60 ρε μαν :headbang:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
υπερβολικος είσαι τυπε ;) ;)

πάρτε 100 ιχ και 100 επαγκελματίες και κάντους εξετάσεις....ποιές λέτε να έχουν τα περισσότερα παράσημα  ? 

εγώ σε είπα κάτι παραπάνω... :rolleyes:
και έχω φίλη μικροβιολόγο που ξεζουμάει κάθε μέρα με βελόνα πολύ κόσμο...

OP
OP
J_K

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
130 ατομα διαβαζουν το θρεντ :o :o :o

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
δεν ζουμε στο 60 ρε μαν :headbang:
Τυπε, ευτυχως και για εμας, δεν ειναι ολες ετσι, οπως τοτε, αλλα υπαρχει και ενα ποσοστο μεγαλο θα ελεγα, ως γνωστο ο κοσμος μας δεν ειναι αγγελικα πλασμενος,μιλαμε για κοπελες που ειναι πολλα χρονια στο κουρμπετι, που ενω περασαν πολλα λεφτα απο ταχερια τους, δεν εχουν μια...
Θα μου πεις τι σε νοιαζει εσενα?

Επισκέπτης
εγώ σε είπα κάτι παραπάνω... :rolleyes:
και έχω φίλη μικροβιολόγο που ξεζουμάει κάθε μέρα με βελόνα πολύ κόσμο...
δυστυχως στην ελλαδα για να φτασει καποιος στον μικροβιολογο πρεπει να εχει συμπτωματα αρα στο παραδειγμα σου εχουμε να κανουμε με ιεροδουλες που κανουν εξετασεις ετσι κ αλλιως και γυναικες που ψαχνουν απο τι πασχουν.
Οσο για τα αλλα που λες εγω βλεπω παιδια λυκειου που δεν ξερουν αν το μουνι ειναι καθετα η οριζοντια...

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

Nταξει δηλαδη η "πουτανα" θα εχει παει με 50 ατομα; και η κανονικη πουτανα με 400 και αυτο το θεωρεις ιδιο δηλαδη.
Γενικα αυτες τις βλακειες οτι το ξεκωλο ειναι η πραγματικη πουτανα στην ψυχη και η πιο επικινδυνη δεν τις μπορω.  :birdman:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Nταξει δηλαδη η "πουτανα" θα εχει παει με 50 ατομα; και η κανονικη πουτανα με 400 και αυτο το θεωρεις ιδιο δηλαδη.
Γενικα αυτες τις βλακειες οτι το ξεκωλο ειναι η πραγματικη πουτανα στην ψυχη και η πιο επικινδυνη δεν τις μπορω.  :birdman:

το ίδιο είναι ρε 400 άτομα με καπότα και το ίδιο 50 άτομα χωρίς καπότα ?  :uglystupid:  :birdman:

Επισκέπτης
που δεν ξερουν αν το μουνι ειναι καθετα η οριζοντια...

όχι παιδιά λυκείου...αγόρια λυκείου. ;)
ξερω και κοριτσια που ολη μερα ειναι στο facebook και περιμενουν το λαικ στη φωτο με το μαγιο...
ελα ρε συ δεν ειναι η πλειοψηφια στη Ζακυνθο στις παρτουζες και το ξερεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom