axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Τι antivirus εχεις ρε τυπε?
Τι antivirus εχεις ρε τυπε?
νομιζεις....αυτα που εκανε ο bmw αν τα κανε με μη επαγγελματιες σιγουρα θα κολουσε κατι αυτες προσεχουν πιο πολυ απο μας
ναι καί ?νομιζεις....
Είδαμε και την ρωσσιδα στο φωκαιας........
Καλημερα φιλε μου διαδικτυακε! Στο Cosmopolitan με τι νικ γραφεις να σε διαβαζω;
Δεν γράφω κοσμοπολιτανΚαλημερα φιλε μου διαδικτυακε! Στο Cosmopolitan με τι νικ γραφεις να σε διαβαζω;
χαθηκες ρε παιχτουραΚαλημερα φιλε μου διαδικτυακε! Στο Cosmopolitan με τι νικ γραφεις να σε διαβαζω;
θελουν τον ΚΟΜ-Τι πρεμουρα σας έπιασε ολους σας πάλι με μένα ?
Θέλετε τον αχαχουχα σας μου φαίνεται
Ναι ναι ακριβώς αυτο !!!!!!θελουν τον ΚΟΜ-
ΜΟΥΝΟ-ΦΑΓΟ τους μητσο
Ναι ναι ακριβώς αυτο !!!!!!
Υποδεκανεας...Εχω κολλησει επιχειλιο ερπη. Φτανει για να θεωρουμαι δεκανεας;
εσυ εισαι στρατηγος...Ουυυυυ εχουμε μπολικα απ αυτα παρε να χεις
Καπου στην Αλκαμενους σε μια σαπια κωλογρια.. Εσπασε το προφυλακτικο, εχυσα μεσα :S
Φυλης 69Β μια Ελενα μελαχρινη με Βυζαρες.. Το ιδιο :S
Διδυμου 16Α μια αλβανιδα δεν θυμαμαι ονομα, πηγε να κατσει ακα, την πεταξα πισω.
Στο Φυλης 59 πριν 3 χρονια περιπου στο 2ο ραντεβου μαζι της και μετα απο απιστευτο ερωτα και καυλαντα η Σακιρα εκατσε για πρωτη φορα ακαποτα πανω μου.. Δεν ξερω τι σκεφτομουν και γω νομιζα οτι την επιασα γκομενα η με ερωτευτηκε .. Στη συνεχεια ακολουθησαν πανω απο 10 καυτες ακρως ερωτικες απροφυλακτες συνεδρειασεις μαζι της μεχρι που μια ωραια μερα μου ανακοινωσε οτι φευγει για παντα.. Ημουνα απαρηγορητος για πανω απο 2 μηνες :'(
Κασσανδρας 6 αν θυμαμαι επισης πριν 2-3 χρονια.. Ονομα κοπελας Ελπιδα.. Φοβερη μουναρα.. 2ο ραντεβου, απιστευτο καυλαντισμα με ειχε τρελανει στα φιλια και οπως τριβοταν πανω μου εκατσε και αυτη ακαποτα.. Ειχα σεληνιαστει απ την καυλα και δεν αντεδρασα για αρκετη ωρα.. :S
Κασσανδρας 4 Μισελ απο Βραζιλια και καλα.. Ακριβως το ιδιο σκηνικο.. :S
Ευνειδων 5 Μια σαπια μιλφ ουτε ονομα δεν θυμαμαι.. Αυτη την πεταξα πισω ακαριαια
Και 4-5 περιπτωσεις με σπασμενα προφυλακτικα ενδιαμεσα που το καταλαβα αμεσως.. :S
....και φυσικα ελευθερο στοματικο, γλωσσοφιλα, 69 και δαχτυλα με την γνωστη Νατασα απο Φωκαιας22 που βρεθηκε θετικη στον HIV :S :S :S :S
Ολα εγιναν με τη χρονικη σειρα που τα περιγραφω.. Εκανα τις τελευταιες εξετασεις για ολα τα ΣΜΝ 2-3 μηνες μετα το σκηνικο με τη Νατασα και ευτυχως δεν αρπαξα τιποτα..
Απο τοτε δεν εχει συμβει τιποτα
Εχω μπλεξει με μια εδω στην περιοχη μου,που σας ειχα γραψει την τελευταια φορα που εγραψα!Καθαρα σεξουαλικη σχεση και την βγαζω εξω και την κερναω κανενα τσιπουρο με μεζε και καλα της ειναι!!!Μου φευγουν καποια χρηματακια, αλλα τα απολαμβανω.Στην ζωη αυτη για να περνας καλα, πρεπει να βαζεις και λιγο το χερι στην τσεπη, εστω αν εχουμε πλεον, λιγοτερα χρηματα απο το παρελθον!!!Παω και σε καποιες τανες που ημουνα πελατης απο παλια!!!Δεν συμμετεχω πλεον σε διαδικτυακες συζητησεις, καθοτι δεν καθομαι πολυ ωρα στο διαδικτυο!!Μπαινω στα site αυτα για να ενημερωνομαι που εργαζονται και ποιες, απο τις σελιδες τους.χαθηκες ρε παιχτουρα
η πουτανα σκατομαλακα κανει καθε μηνα εξετασεις οι πουτανες οι αλλες τον γιατρο τον βλεπουν στον υπνο τους μονο ,καλο ειναι να προφυλασομαστε με ολες αλλα μη μου λες για πουτανα και μη ενω ολες ειναι, και οι χειροτερες ειναι αυτες που δεν ειναι επαγγελματιες
αυτα που εκανε ο bmw αν τα κανε με μη επαγγελματιες σιγουρα θα κολουσε κατι αυτες προσεχουν πιο πολυ απο μας
Παιχτουρα γερά γαμα τα μουνιαΕχω μπλεξει με μια εδω στην περιοχη μου,που σας ειχα γραψει την τελευταια φορα που εγραψα!Καθαρα σεξουαλικη σχεση και την βγαζω εξω και την κερναω κανενα τσιπουρο με μεζε και καλα της ειναι!!!Μου φευγουν καποια χρηματακια, αλλα τα απολαμβανω.Στην ζωη αυτη για να περνας καλα, πρεπει να βαζεις και λιγο το χερι στην τσεπη, εστω αν εχουμε πλεον, λιγοτερα χρηματα απο το παρελθον!!!Παω και σε καποιες τανες που ημουνα πελατης απο παλια!!!Δεν συμμετεχω πλεον σε διαδικτυακες συζητησεις, καθοτι δεν καθομαι πολυ ωρα στο διαδικτυο!!Μπαινω στα site αυτα για να ενημερωνομαι που εργαζονται και ποιες, απο τις σελιδες τους.
ναι καί ?
πολλοί πηδηχτήκανε ακάποτα μαζί της ,
πολλοί έγλειψαν το αιδοίο της και σε πολλούς
έγλειψε ακάποτα το φαλλικό τους όργανο
όλοι χαίρουν άκρας υγείας γιατί πολύ απλά το aids δεν κολλάει μέσω μη αιματηρής ετεροφυλόφιλης επαφής (δεν μεταδίδεται στους str8 άντρες μεσω ετεροφυλόφιλου sex) ;)