Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Καλημερα φιλε μου διαδικτυακε! Στο Cosmopolitan με τι νικ γραφεις να σε διαβαζω;
Ατίθαση.
Καλημερα φιλε μου διαδικτυακε! Στο Cosmopolitan με τι νικ γραφεις να σε διαβαζω;
Ουυυυυ εχουμε μπολικα απ αυτα παρε να χεις
Καπου στην Αλκαμενους σε μια σαπια κωλογρια.. Εσπασε το προφυλακτικο, εχυσα μεσα :S
Φυλης 69Β μια Ελενα μελαχρινη με Βυζαρες.. Το ιδιο :S
Διδυμου 16Α μια αλβανιδα δεν θυμαμαι ονομα, πηγε να κατσει ακα, την πεταξα πισω.
Στο Φυλης 59 πριν 3 χρονια περιπου στο 2ο ραντεβου μαζι της και μετα απο απιστευτο ερωτα και καυλαντα η Σακιρα εκατσε για πρωτη φορα ακαποτα πανω μου.. Δεν ξερω τι σκεφτομουν και γω νομιζα οτι την επιασα γκομενα η με ερωτευτηκε .. Στη συνεχεια ακολουθησαν πανω απο 10 καυτες ακρως ερωτικες απροφυλακτες συνεδρειασεις μαζι της μεχρι που μια ωραια μερα μου ανακοινωσε οτι φευγει για παντα.. Ημουνα απαρηγορητος για πανω απο 2 μηνες :'(
Κασσανδρας 6 αν θυμαμαι επισης πριν 2-3 χρονια.. Ονομα κοπελας Ελπιδα.. Φοβερη μουναρα.. 2ο ραντεβου, απιστευτο καυλαντισμα με ειχε τρελανει στα φιλια και οπως τριβοταν πανω μου εκατσε και αυτη ακαποτα.. Ειχα σεληνιαστει απ την καυλα και δεν αντεδρασα για αρκετη ωρα.. :S
Κασσανδρας 4 Μισελ απο Βραζιλια και καλα.. Ακριβως το ιδιο σκηνικο.. :S
Ευνειδων 5 Μια σαπια μιλφ ουτε ονομα δεν θυμαμαι.. Αυτη την πεταξα πισω ακαριαια
Και 4-5 περιπτωσεις με σπασμενα προφυλακτικα ενδιαμεσα που το καταλαβα αμεσως.. :S
....και φυσικα ελευθερο στοματικο, γλωσσοφιλα, 69 και δαχτυλα με την γνωστη Νατασα απο Φωκαιας22 που βρεθηκε θετικη στον HIV :S :S :S :S
Ολα εγιναν με τη χρονικη σειρα που τα περιγραφω.. Εκανα τις τελευταιες εξετασεις για ολα τα ΣΜΝ 2-3 μηνες μετα το σκηνικο με τη Νατασα και ευτυχως δεν αρπαξα τιποτα..
Απο τοτε δεν εχει συμβει τιποτα
Ναι επειδη το aids δεν κολλαει μεσω μη αιματηρης τέτοιας τρεχανε ολοι περυσι και δεν φτάνανε.... τα ξεχασατε ε?
σου ξαναεμφανηστικε ξανα τύπε;Επειδή βαριέμαι να περιγράφω, μπαίνω κατευθείαν στο δια ταύτα. Βαλανοποσθίτιδα. Είναι νόσος (μόλυνση/φλεγμονή της βαλάνου στο πέος), αλλά και σύμπτωμα νόσων, κυρίως αφροδίσιων όπως ο έρπης. Ας πάρουμε την πρώτη περίπτωση, που είναι η απλή και η συχνότερη. Από μόνη της, δεν είναι μεταδιδόμενο νόσημα, είναι μία απλή μόλυνση που συνήθως εμφανίζεται με ένα κόκκινο σημαδάκι στη βάλανο.
Το αναφέρω εδώ για να τονίσω τον εξής απαραίτητο κανόνα υγιεινής:
Μετά το πέρας κάθε συνεδρίας και το ξεφόρτωμα του προφυλακτικού, απαιτείται καθαρισμός στο κεφαλάκι, με χλιαρό/ζεστό νερό ΚΑΙ σαπούνι - σκέτο νερό δεν κάνει δουλειά.
Αυτός ο κανόνας γίνεται κυρίως περισσότερο απαραίτητος - και αυτό ήθελα να τονίσω με το παρόν σημείωμα - όταν οι συνεδρίες είναι επιτόπιες πολλαπλές ή συνεχόμενες μέσω παρατεταμένης τσάρκας, καθώς η εναλλαγή προφυλακτικών, όταν ενδιάμεσα δεν έχει προηγηθεί το σαπούνισμα, είναι ότι πρέπει για αλλεργικό, δερματικό τοπικό ερεθισμό. Ζεστό νερό και σαπούνι λοιπόν, μετά από κάθε γκολ.
Επειδή βαριέμαι να περιγράφω, μπαίνω κατευθείαν στο δια ταύτα. Βαλανοποσθίτιδα. Είναι νόσος (μόλυνση/φλεγμονή της βαλάνου στο πέος), αλλά και σύμπτωμα νόσων, κυρίως αφροδίσιων όπως ο έρπης. Ας πάρουμε την πρώτη περίπτωση, που είναι η απλή και η συχνότερη. Από μόνη της, δεν είναι μεταδιδόμενο νόσημα, είναι μία απλή μόλυνση που συνήθως εμφανίζεται με ένα κόκκινο σημαδάκι στη βάλανο.
Το αναφέρω εδώ για να τονίσω τον εξής απαραίτητο κανόνα υγιεινής:
Μετά το πέρας κάθε συνεδρίας και το ξεφόρτωμα του προφυλακτικού, απαιτείται καθαρισμός στο κεφαλάκι, με χλιαρό/ζεστό νερό ΚΑΙ σαπούνι - σκέτο νερό δεν κάνει δουλειά.
Αυτός ο κανόνας γίνεται κυρίως περισσότερο απαραίτητος - και αυτό ήθελα να τονίσω με το παρόν σημείωμα - όταν οι συνεδρίες είναι επιτόπιες πολλαπλές ή συνεχόμενες μέσω παρατεταμένης τσάρκας, καθώς η εναλλαγή προφυλακτικών, όταν ενδιάμεσα δεν έχει προηγηθεί το σαπούνισμα, είναι ότι πρέπει για αλλεργικό, δερματικό τοπικό ερεθισμό. Ζεστό νερό και σαπούνι λοιπόν, μετά από κάθε γκολ.
Ειπα να ειμαι λιγο συντηρητικος...πλανηταρχης θες να πεις....
:S
Ατιθασος.Μπηκα τις προαλλες εδω και τυγχαια επελεξα ενα θρεντ να διαβασω και επεσα πανω σε ποστ του Εκτορα Λοπεζ(αν θυμαμαι καλα) που το εγραφε!!!Μπηκα μετα στο Cosmopolitan και διαβασα τον Ατιθασο και ειδα οτι γραφει με ωραια σκεψη περι ερωτα!!!Απαντουσε σ' ενα γυναικειο νικ, με ωραια σκεψη και σοβαροτητα!!!Ατίθαση.
σου ξαναεμφανηστικε ξανα τύπε;
Ατιθασος.Μπηκα τις προαλλες εδω και τυγχαια επελεξα ενα θρεντ να διαβασω και επεσα πανω σε ποστ του Εκτορα Λοπεζ(αν θυμαμαι καλα) που το εγραφε!!!Μπηκα μετα στο cosmopolitan και διαβασα τον Ατιθασο και ειδα οτι γραφει με ωραια σκεψη περι ερωτα!!!Απαντουσε σ' ενα γυναικειο νικ, με ωραια σκεψη και σοβαροτητα!!!
τυπε λες να αρπαξε το παρασημο και κανενας απο την παραλια που εκανες τα μπανια;Στη δική μου περίπτωση, ο γιατρός ήταν ακριβής σα ρολόι. Μου είπε θα σου περάσει σε 15 μέρες με αλοιφή και ένα χαπάκι, νταν σε 15 μέρες πέρασε.
Δεν παρουσιάστηκε ξανά, διότι ακολούθησε ένα διάστημα αποχής περίπου ενός μήνα, ενώ παράλληλα, επειδή ήταν καλοκαιράκι έκανα το ωραίο μου μπανάκι κάθε μέρα σε κατακάθαρα νερά, γεγονός που βοηθάει.
Πάντως, επειδή ο ερεθισμός είναι και αλλεργικός όπως προείπα, δεν χρειάζεται να ανησυχείς, αλλά να δεις τι πιθανόν προκαλεί τον ερεθισμό αυτό ή αν σε βοηθάει κάποιο πιο συγκεκριμένο είδος σαπουνιού.
Αν εισαι ρεπας προτεινω να τον κοψεις μια για πάντα μην κανεις το λαθος και γκαστρωσεις καμια και έχουμε αλλα μετά....
ακου εκει οι πουτανες λεει πιο καθαρες απο τις εξω...
..........Μπηκα μετα στο Cosmopolitan και διαβασα τον Ατιθασο και ειδα οτι γραφει με ωραια σκεψη περι ερωτα!!!Απαντουσε σ' ενα γυναικειο νικ, με ωραια σκεψη και σοβαροτητα!!!
τυπε λες να αρπαξε το παρασημο και κανενας απο την παραλια που εκανες τα μπανια;
Γιατι σωστα δεν απανταει;;..Να το πρωτοκανει με καποιον που θα υπαρχει αγαπη και οχι να της φυγει η παρθενια, επειδη ειναι ακομα παρθενα!!Τι επρεπε να γραψει δηλαδη;;Για μενα καλα της απανταει.Ναι ρε παικτουρας.... την σοβαροτητα με την οποια εγραφε ο ατιθασοαχαχουχας την έχουν εκτιμησει και άλλα μέλη
Iδου και τα πρωτοτυπα να μην κατηγορηθω για πλαστογραφιες
παντα σοβαρα μιλαω εγω ειδικα στα πολιτικαΡε σεις, δε σοβαρεύεστε με τίποτα! Μας διαβάζει και κόσμος, δεν είμαστε μόνοι μας!
Μπόλντυ μου, εδώ έχουμε καβαντζάρει τα 45 και είμαστε πια γεροντοπαλίκαρα, με τη βούλα.
Τώρα θα γκαστρώσουμε;
Γιατι σωστα δεν απανταει;;..Να το πρωτοκανει με καποιον που θα υπαρχει αγαπη και οχι να της φυγει η παρθενια, επειδη ειναι ακομα παρθενα!!Τι επρεπε να γραψει δηλαδη;;Για μενα καλα της απανταει.