Νέα

Επικερδή χόμπι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 312
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Έχεις κάποια κριτήρια για να γαμήσεις ακάποτα δηλαδή;
να ειναι πρωτα απο ολα καθαρη, και ελληνιδα.Και δευτερον μετραει το κατα ποσο θα φέρει αντισταση στο ακάποτο.Αν την δεις και τσιναει πολυ,αυτο ειναι καλο..αν την δεις και δεν εχει προβλημα η δε τσιναει καθολου,αυτο μαλλον δεν ειναι καλο σημαδι..και ισως φορεσω εκει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

τωρα βεβαια τημ γαλλιδα τη γαμησα χωρις...αλλα φαινοταν πολυ καθαρη

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.413
Πόντοι
456
να ειναι πρωτα απο ολα καθαρη, και ελληνιδα.Και δευτερον μετραει το κατα ποσο θα φέρει αντισταση στο ακάποτο.Αν την δεις και τσιναει πολυ,αυτο ειναι καλο..αν την δεις και δεν εχει προβλημα η δε τσιναει καθολου,αυτο μαλλον δεν ειναι καλο σημαδι..και ισως φορεσω εκει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

τωρα βεβαια τημ γαλλιδα τη γαμησα χωρις...αλλα φαινοταν πολυ καθαρη
Γιατί Ελληνίδα; :)

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
  • Like
Αντιδράσεις: Begood

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.413
Πόντοι
456
ε αλλο να ειναι μια που μενει εδω μονιμα και αλλο μια που κανει τουρινγκ σε ολο το κοσμο,..σχετικο ειναι βεβαια αυτο
Ναι γι αυτο ρώτησα γιατί είναι σχετικό.
Να σου πω, είμαι στον τομέα της Υγείας και βλεπω πααααρα πολλά περιστατικά με ΣΜΝ. Υπάρχουν patterns σε συγκεκριμένους ιούς όπως το HPV που είναι παντού πλέον αλλά αυτό που βλέπω είναι πως το γαμήσι απο πίσω εν τρέχει περισσότερους κυνδίνους..δεν παύει όμως να είναι επικίνδυνο και απο μπροστά.
Υπάρχουν και άλλες μέθοδοι όπως το κατούρημα μετα το σεξ κτλ

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Ναι γι αυτο ρώτησα γιατί είναι σχετικό.
Να σου πω, είμαι στον τομέα της Υγείας και βλεπω πααααρα πολλά περιστατικά με ΣΜΝ. Υπάρχουν patterns σε συγκεκριμένους ιούς όπως το HPV που είναι παντού πλέον αλλά αυτό που βλέπω είναι πως το γαμήσι απο πίσω εν τρέχει περισσότερους κυνδίνους..δεν παύει όμως να είναι επικίνδυνο και απο μπροστά.
Υπάρχουν και άλλες μέθοδοι όπως το κατούρημα μετα το σεξ κτλ
κωλο να το εχω κανει και 2 φορες στη ζωη μου...οπως και γλυφομουνι

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
σιχαινομαι απιστευτα και στις 2 περιπτωσεις.Να εχω γαμησει γκομενα στο κωλο ...2 φορες? γλυφομουνι πολυ σπανια.(εως καθολου)

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
ισως και αυτο να με εχει σωσει...τοσα χρονια ακάποτα και ολες οι εξετασεις που κανω καθε χρονο ειναι κομπλε

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.449
Πόντοι
2.306
ισως και αυτο να με εχει σωσει...τοσα χρονια ακάποτα και ολες οι εξετασεις που κανω καθε χρονο ειναι κομπλε

28D3F48E-84D7-4554-B846-FF2C510397C4.gif

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
λοιπον @Kalogero βρηκες καμια ιδεα να βγαλουμε κανα φράγκο?
Φτιάχνεις κλώνο (ιδανικά με ονοματεπώνυμο, για να φαίνεσαι σοβαρό προφίλ), το παίζεις φίλος σε κάθε νέα εργαζόμενη που φτιάχνει θρεντ, της προτείνεις συνεργασία ως εξης:
- θα της στέλνεις κάθε μέρα αηδιαστικά ποστ που την εκθειάζουν (ακόμα κι αν είναι σαύρα ή θεοχοντρη)
- όποιος τολμάει να λέει την άποψη του για αυτή θα το παίζεις νταης και θα τον προσβάλλεις μέχρι να σταματήσει να μπαίνει στο φόρουμ (αν προκύψει η ανάγκη, θα τον απειλήσεις ότι ξέρεις την ip του και ότι μπορείς να τον βρεις και εκτός σάιτ)

Bonus, θα της ζητήσεις τους κωδικούς της, και καλά για τυχόν βοήθεια που θα χρειαστεί στο φόρουμ.
Αυτά, καλοφάγωτα!

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.880
Πόντοι
3.846
σιχαινομαι απιστευτα και στις 2 περιπτωσεις.Να εχω γαμησει γκομενα στο κωλο ...2 φορες? γλυφομουνι πολυ σπανια.(εως καθολου)
Ώπα τι είπες τώρα.
Το μέσο μέλος του Bou βάζει το γλυφομουνι πάνω από όλα για να φτιαχτεί η γκόμενά και μετα να υποκύψει στις ανωμαλίες του.

Εσύ δηλαδή αρνείσαι να κάνεις γλυφομουνι, αλλά να υποθέσω ότι γουστάρεις τσιμπούκι;

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Ώπα τι είπες τώρα.
Το μέσο μέλος του Bou βάζει το γλυφομουνι πάνω από όλα για να φτιαχτεί η γκόμενά και μετα να υποκύψει στις ανωμαλίες του.

Εσύ δηλαδή αρνείσαι να κάνεις γλυφομουνι, αλλά να υποθέσω ότι γουστάρεις τσιμπούκι;
Ε τσιμπούκι εννοείται

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom