Νέα

Επικερδή χόμπι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 312
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.717
Πόντοι
1.706
Το θέμα του νήματος είναι μια μαλακία και μισή ,αναμάσημα παλιών αμερικανικών ποστ του how to make money που δεν λαμβάνει υπ όψιν τους πολλούς παράγοντες κυρίως της ελληνικής πραγματικότητας.
Θες τις καλύτερες ιδέες εσύ, εδώ τζάμπα, λες και στις χρωστάει κανένας. Βάλε το χέρι στην τσέπη και πλήρωσε κάνα mastermind σε κάποιον τομέα, όπως έχω κάνει κι εγώ, άμα θες να μάθεις να βγάζεις χρήμα.
Εδώ γράφω ό,τι ιδέες γουστάρω για να περνάει η ώρα μου. Λες κι αν σου πω καλές ιδέες θα ασχοληθείς, με την αρνητικότητα που σε διακρίνει.
Ωραία θες μια καλή ιδέα; real estate crοwdfunding. Σου έδωσα τις λέξεις κλειδιά. Ξεκίνα...

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.446
Πόντοι
2.306
Ψηνομαι να γίνω pickup artist εδώ μέσα. Θα πληρώνατε ένα πόσο για να σας κάνω αυθεντίες στο γυναικείο φύλο; Ειλικρινά, πείτε.

ditis13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2018
Like
3.749
Πόντοι
456
Ψηνομαι να γίνω pickup artist εδώ μέσα. Θα πληρώνατε ένα πόσο για να σας κάνω αυθεντίες στο γυναικείο φύλο; Ειλικρινά, πείτε.

Ναι αμέ :confused:

Screenshot - 2022-06-06T203147.139.png

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.717
Πόντοι
1.706
λοιπον @Kalogero βρηκες καμια ιδεα να βγαλουμε κανα φράγκο?
Ναι, αλλά μιλάμε για φράγκα από χόμπι. Οπότε πρέπει να κάνεις μία καταγραφή των χόμπι σου ή καινούργιων πραγμάτων που θα σου άρεσαν να μάθεις/κάνεις και μετά να δεις πώς μπορείς να βγάλεις από κάποιο από αυτά χρήμα.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Ναι, αλλά μιλάμε για φράγκα από χόμπι. Οπότε πρέπει να κάνεις μία καταγραφή των χόμπι σου ή καινούργιων πραγμάτων που θα σου άρεσαν να μάθεις/κάνεις και μετά να δεις πώς μπορείς να βγάλεις από κάποιο από αυτά χρήμα.
δεν νομιζω τα χομπι μου να μου φέρουν λεφτα....τα κυπτο πχ δεν ειναι χομπι ειναι επενδυση.

• Like
Αντιδράσεις: Begood
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
παντως αν ειχα σπουδάσει προγραμματισμο θα εκανα παπαδες στη ζωη μου με τις ευκαιριες που βρηκα..και δεν ειχα τις γνωσεις,Εχ ομως ενα φιλο προγραμματιστη ειναι τελειως καμμενος...εξυπνος μεν αλλα καμμενος τελειως!! δε μπορει να πιασει ενα ποτηρι στο χερι χωρις να του πεσει

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.717
Πόντοι
1.706
Πάρε και τον τζορμαρκα τον κληρονόμο του μπαμπά μσζί να βγάζετε συστήματα στο στοίχημα.Αργόσχολοι με τα έτοιμα.Το πες μόνος σου μαλακίες γράφεις να περνάει η ώρα. Αλλά τα πασάρεις και ως σοβαρά. Εδω είναι το θεμα
Το θέμα είναι ότι είσαι άφραγκος και τεμπέλης και πήζεις. Για αυτό φαντάζεσαι ότι είμαι αργόσχολος με τα έτοιμα. Αν ανασκουμπωθείς και δουλέψεις λίγο παραπάνω όπως έκανα εγώ, ώστε να έχεις κι εσύ εισόδημα από επενδύσεις, θα έχεις και την πολυτέλεια να γράφεις μαλακίες χωρίς να νοιάζεσαι για το χρόνο. Τώρα γράφεις μόνο μαλακίες και ο χαμένος χρόνος μετράει εις βάρος σου.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.199
Πόντοι
2.356
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί, αλλά αν διαθέτεις μεγάλο παλαμάρι, αγοράζεις μια webcam και μια περούκα :2funny: και ξεκινάς τη δουλειά. :jerking:

Χιλιάδες υπάρχουν στα streaming sites και κονομάνε τρελά. :confused: :confused:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
εσυ στα λόγια και στις θεωριες για γις γυναικες μια χαρα τα λες...αν ομως σου φαίνονται κινεζικα η ακομα χειρότερα ψέμματα αυτα που γράφω,τοτε εισαι παντελως ασχετος με τις γκομενες, και να μη σου κανει εντυπωση οταν μηνα παρα μηνα σε παρατάει καποια.Ευτυχως υπαρχουν και τύποι εδω μεσα που καταλαβαινουν πολυ καλα τι γράφω (εμπειροι κυριως) και για το αν λεω μπαρουφες η οχι.

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.717
Πόντοι
1.706
Μήπως έχεις δει και τη φορολογική μου δηλωση;
Δεν χρειάζεται να τη δω. Δεν έχεις λεφτά. Όσοι βγάλαμε λεφτά, έχουμε άλλο mindset και μπορούμε να καταλάβουμε ποιος έχει και ποιος δεν έχει. Αυτοί που δεν έχουν και δεν πρόκειται να βγάλουν διακατέχονται από μία διανοητική μιζέρια κλωθογυρίζοντας στερεότυπα που τους εμποδίζουν να αναπτυχθούν. Κι έχουν τάση να εναντιώνονται παρά να ακούνε.

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.446
Πόντοι
2.306
εσυ στα λόγια και στις θεωριες για γις γυναικες μια χαρα τα λες...αν ομως σου φαίνονται κινεζικα η ακομα χειρότερα ψέμματα αυτα που γράφω,τοτε εισαι παντελως ασχετος με τις γκομενες, και να μη σου κανει εντυπωση οταν μηνα παρα μηνα σε παρατάει καποια.Ευτυχως υπαρχουν και τύποι εδω μεσα που καταλαβαινουν πολυ καλα τι γράφω (εμπειροι κυριως) και για το αν λεω μπαρουφες η οχι.

Γράψε ελεύθερα Βλαντ. Νταβάς δε γίνομαι σε κανέναν, φιλικό πείραγμα κάνουμε, μην κλαις. Εσυ με πειράζεις για αγγούρια και στραπ και μαλαπερδες (καλοδεχούμενα αν είναι εύστοχα) εγώ σε γαργαλαω εκεί που γαργαλιεσαι, στις παπάντζες δλδ. Είμαστε μια παρέα.

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.717
Πόντοι
1.706
Σε βλέπω τί μεντεσέ έχεις αμερικανοποιημενε κοιλιοδουλε. Ήρθες να πουλήσεις μπούρδες νομίζοντας ότι μιλάς σε αμερικανάκια.
Σε έναν λούζερ μιλάω που πάει στις πουτάνες, επειδή δεν έχει να πληρώσει τους καφέδες σε γκόμενες:

Άντε παίξε παραπέρα, πολύ ασχολήθηκα μαζί σου.

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.446
Πόντοι
2.306
Σε έναν λούζερ μιλάω που πάει στις πουτάνες, επειδή δεν έχει να πληρώσει τους καφέδες σε γκόμενες:

Άντε παίξε παραπέρα, πολύ ασχολήθηκα μαζί σου.

Μαν μη βρίζεις, και μια αθερίνα μπορεί να καταλάβει ότι λες παπάντζες. Φιλικά εμένα δε μου πέφτει λόγος απλά είπα να σου πάρω το στρες, να σε χαλαρώσω.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.866
Πόντοι
3.846
παντως αν ειχα σπουδάσει προγραμματισμο θα εκανα παπαδες στη ζωη μου με τις ευκαιριες που βρηκα..και δεν ειχα τις γνωσεις,Εχ ομως ενα φιλο προγραμματιστη ειναι τελειως καμμενος...εξυπνος μεν αλλα καμμενος τελειως!! δε μπορει να πιασει ενα ποτηρι στο χερι χωρις να του πεσει
Δε λέει κάτι αυτό.
Πάντα υπάρχει δυνατότητα να μην φτάσεις στο σημείο που θα μπορούσες να φτάσεις.
Πχ να είσαι άτυχος και και να μη βρίσκεις τις σωστές ευκαιρίες, να μην περνάς συνεντεύξεις κλπ

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.369
Πόντοι
456
Ποτέ δεν είναι αργά.
Μάθε html, css και Python

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.717
Πόντοι
1.706
Μαν μη βρίζεις, και μια αθερίνα μπορεί να καταλάβει ότι λες παπάντζες. Φιλικά εμένα δε μου πέφτει λόγος απλά είπα να σου πάρω το στρες, να σε χαλαρώσω.
Μια χαρά είμαι Τζιορμάκα, εσένα δεν σε βλέπω και τόσο καλά. Αν θες κάποιον να βοηθήσεις ξεκίνα από τον εαυτό σου. Τα νήματά σου βγάζουν μεγάλα ψυχολογικά που προσπαθείς να καλύψεις υποδυόμενος κάποιον ρόλο. Για αυτό δεν ασχολήθηκα ποτέ με αυτά που γράφεις.

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.446
Πόντοι
2.306
Μια χαρά είμαι Τζιορμάκα, εσένα δεν σε βλέπω και τόσο καλά. Αν θες κάποιον να βοηθήσεις ξεκίνα από τον εαυτό σου. Τα νήματά σου βγάζουν μεγάλα ψυχολογικά που προσπαθείς να καλύψεις υποδυόμενος κάποιον ρόλο. Για αυτό δεν ασχολήθηκα ποτέ με αυτά που γράφεις.

Όλα καλά αδερφέ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom