Νέα

Επικερδή χόμπι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 312
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
Είχαμε κάνει μια κουβέντα μια φορά αν ήθελε βοήθεια αλλά ήταν κάθετος. "Το ξεχνάς! Θες πολλά χρόνια σπουδές και δυσκολες σπουδές. Επίσης βαριέμαι να σε βοηθήσω. " Αυτό όμως που θα ήθελα να μάθω είναι πως να φτιάξω δικους μου δείκτες φορεξ και να τους πουλαω. Τι γνώσεις πρεπει να έχω?
Μάλλον σε έκοψε για ηλίθιο, (τι μάλλον, σίγουρα).
Αν έβλεπε ότι υπάρχει έστω και η παραμικρή πιθανότητα να μπορέσεις να μάθεις προγραμματισμό, θα σε βοηθούσε. Αυτά που ανέφερε για χρόνια σπουδών και δύσκολων σπουδών είναι πίπες, αν το έχεις και γουστάρεις, και κάτσεις να καείς, θα μάθεις, και θα γίνεις και καλός
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ασχολουμαι πολλα χρονια με τους δείκτες
Ρολογάς;

rologas2-650x488.jpg

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.421
Πόντοι
2.356
Εξαρτάται από την περίπτωση. Τον έχεις τον @vladimirosA για τύπο που θα πάει υπάλληλος, ώστε να χρειάζεται χαρτιά;
Αλλά εσύ προφανώς μιλάς γενικά.
Είμαι στο IT 25 χρόνια, τύπε. Άρα κάτι θα ξέρω λογικά, για να το λέω.

Να σου βάλω ένα βιντεάκι που είχα δει κάτι χρόνια πριν και σχετίζεται με την κουβέντα.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.880
Πόντοι
3.846
Συνέντευξη.. Τι είναι αυτό?

40..αν και.. Ποτέ δεν είναι αργά
Τώρα σοβαρά Ρωτάς;
Πώς νομίζεις ότι βρίσκει δουλειά ο προγραμματιστής;
Με τηλεπάθεια;

komarov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
1.298
Πόντοι
206
Ξεκίνα W3Schools Free Online Web Tutorials
Εγώ ξεκίνησα στα 55 και κατέχω 4 γλώσσες προγραμματισμού.
Ωραίος φιλε! Από δουλειά παίζει τίποτα remote?
Έχει δύο χρόνια που παράτησα τον προγραμματισμό αλλά λέω να επανέλθω, απλά στην Ελλάδα δεν βλέπω τίποτα για ρεμοτε

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Μπορεί να υπάρχουν πολλοί δρόμοι για εκεί που θες. Εγώ που δουλεύω την πλατφόρμα wordpress θα ξεκίναγα φτιάχνοντας κάποιο plugin για αυτήν.

Έβαλα forex στο αποθετήριο plugins κι έβγαλε κάτι λίγα:
Ειχα φτιάξει μόνος μου μέσα από το Fxdreema αλλά δεν είχε τη λεπτομέρεια που ήθελα. Πάντως βγαίνουν σίγουρα λεφτά αν φτιάξεις δικους σου δείκτες η αυτόματα και να τα πουλας ( να ξέρεις δηλ να τα πουλας ) παρα αν κανεις trading

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Μάλλον σε έκοψε για ηλίθιο, (τι μάλλον, σίγουρα).
Αν έβλεπε ότι υπάρχει έστω και η παραμικρή πιθανότητα να μπορέσεις να μάθεις προγραμματισμό, θα σε βοηθούσε. Αυτά που ανέφερε για χρόνια σπουδών και δύσκολων σπουδών είναι πίπες, αν το έχεις και γουστάρεις, και κάτσεις να καείς, θα μάθεις, και θα γίνεις και καλός

Ρολογάς;

rologas2-650x488.jpg
Βγήκες από τον τάφο σου για να λες μαλακιες πάλι παππού?

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.421
Πόντοι
2.356
μα θα παρεις πτυχιο. Απτο ΙΕΚ.
Τύπε, έβαλα το βιντεάκι του τυπά για να δείξω ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.

Υπάρχει τεράστια γκάμα, εξειδίκευση και αν θες να μπεις σε βάθος, απαιτεί σοβαρό πτυχίο και στη συνέχεια άπειρη δουλειά.

Η Google προσλαμβάνει το 2% των coding interviews που κάνει.

Μάντεψε ποιοι είναι αυτοί.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Τώρα σοβαρά Ρωτάς;
Πώς νομίζεις ότι βρίσκει δουλειά ο προγραμματιστής;
Με τηλεπάθεια;
Ποιος σου είπε ότι εγώ αν μάθαινα προγραμματισμο θα έψαχνα για δουλειά. Και ναι σε ξανά ρωτάω. Τι είναι συνέντευξη? Δε με αφορά αυτό τυπε.. Αυτό αφορά υπαλληλισκους.. Άκου συνέντευξη.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.331
Πόντοι
10.336
Τύπε, έβαλα το βιντεάκι του τυπά για να δείξω ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.

Υπάρχει τεράστια γκάμα, εξειδίκευση και αν θες να μπεις σε βάθος, απαιτεί σοβαρό πτυχίο και στη συνέχεια άπειρη δουλειά.

ποια γκουγκλ ρε τρελε, εδω μιλαμε απλα να μαθει καλα μια γλωσσα προγραμματισμου και να την σκισει, σε 2-3 χρονια με (ή χωρις) σπουδες και προσωπικη ασχολια μια χαρα προγραμματιστης γινεσαι, κι ας μην εχεις πτυχιο πολυτεχνειου. Δεν μιλαμε για καποιον που θελει να βγει στην αγορα εργασιας στα 20 του αλλα για καποιον που θελει να πραγματοποιησει ονειρα στα 40 του.

Ποτε δεν ειναι αργα να μαθεις κωδικα, αν σκαμπαζεις πεντε πραγματα και δεν εισαι στοκος. Δεν ειναι επιστημη, ή μαλλον, ειναι επιστημη αλλα προσβασιμη για τον καθενα, ακομα και δωρεαν. Δεν ειπαμε να γινει γιατρος, σε ενα pc εντολες γραφεις, δεν θα κανεις εγχειρηση :D:

• Like
Αντιδράσεις: LION7

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.421
Πόντοι
2.356
Ποτε δεν ειναι αργα να μαθεις κωδικα, αν σκαμπαζεις πεντε πραγματα και δεν εισαι στοκος. Δεν ειναι επιστημη, ή μαλλον, ειναι επιστημη αλλα προσβασιμη για τον καθενα, ακομα και δωρεαν. Δεν ειπαμε να γινει γιατρος, σε ενα pc εντολες γραφεις, δεν θα κανεις εγχειρηση :D:
Ότι πεις, τύπε.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.880
Πόντοι
3.846
Ποιος σου είπε ότι εγώ αν μάθαινα προγραμματισμο θα έψαχνα για δουλειά. Και ναι σε ξανά ρωτάω. Τι είναι συνέντευξη? Δε με αφορά αυτό τυπε.. Αυτό αφορά υπαλληλισκους.. Άκου συνέντευξη.
Και πώς νομίζεις θα έβγαζες λεφτά;
Ποιος σου είπε ότι η πλειοψηφία προγραμματιστών βγάζει χρήματα χωρίς να έχει αφεντικό πάνω στο κεφάλι του;

Κάτι έχεις καταλάβει λάθος για το πώς βγαίνει το χρήμα ή θεωρείς ότι ανήκεις ίσως σε κάποιο μικρό ποσοστό ανθρώπων με ιδιαίτερη ιδιοφυΐα που μόνοι τους κατάφεραν να βγάλουν χρήματα με κάποιο τρόπο.
Ε μάντεψε, και αυτοί με κάποιον πρέπει να συνεργαστούν για να πληρωθούν.
Πρέπει να καλύψουν κάποια ανάγκη για κάποιο software που χρειάζεται κάποια εταιρεία για κάποιο λόγο.
Αν αυτοί σε πληρώνουν, αυτοί είναι και τα αφεντικά σου.

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706

Τύπε μου, μιλάμε για τον @vladimirosA . Δεν πάει για καριέρα ο άνθρωπος.

Εμένα τι θα με συμβούλευες, ας πούμε, που ο στόχος μου είναι τα θεματικά κοινωνικά δίκτυα ως side projects? Να κάτσω 4 χρόνια στα θρανία, όταν υπάρχουν έτοιμες πλατφόρμες με plugins και μπορείς να μάθεις και λίγο κώδικα μόνος σου για να τα φέρεις στα μέτρα σου;

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Ποιος σου είπε ότι η πλειοψηφία προγραμματιστών βγάζει χρήματα χωρίς να έχει αφεντικό πάνω στο κεφάλι του;

Κάτι έχεις καταλάβει λάθος για το πώς βγαίνει το χρήμα ή θεωρείς ότι ανήκεις ίσως σε κάποιο μικρό ποσοστό ανθρώπων με ιδιαίτερη ιδιοφυΐα που μόνοι τους κατάφεραν να βγάλουν χρήματα με κάποιο τρόπο.
Πρέπει να καλύψουν κάποια ανάγκη για κάποιο software που χρειάζεται κάποια εταιρεία για κάποιο λόγο.
Προς το παρον έχω δικές μου δουλειες και δεν έχω ανάγκη κανένα. Αρκεί μόνο αυτό να ξέρεις τα υπόλοιπα άστα τι ειμαι και ποιος είμαι, και τι κάνω περα απο τις δουλειές (που αν δεν κάνω λάθος ήδη ξέρεις)

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.331
Πόντοι
10.336
εχω αδικο;

με Javascript που ειναι πιο απλη, ανοιγεις απειρες πορτες, και την μαθαινεις πολυ καλα σε μηνες, ποσο μαλλον σε μια διετια. Αν το γουσταρεις και πεσεις με τα μουτρα, η προοδος σου θα ειναι τρομαχτικη.

• Like
Αντιδράσεις: LION7
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356

Ο κολλητός μου σου ξανά λέω που είναι προγραμματιστης φτιάχνει δικές του δουλειές. Ε τώρα μη με ρωτήσεις τι και πως

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.421
Πόντοι
2.356
Εμένα τι θα με συμβούλευες, ας πούμε, που ο στόχος μου είναι τα θεματικά κοινωνικά δίκτυα ως side projects? Να κάτσω 4 χρόνια στα θρανία, όταν υπάρχουν έτοιμες πλατφόρμες με plugins και μπορείς να μάθεις και λίγο κώδικα μόνος σου για να τα φέρεις στα μέτρα σου;
Δεν ξέρω σε τι ηλικία είσαι, ούτε είπα ότι έχω έτοιμες λύσεις για την επαγγελματική σταδιοδρομία του καθένα.

Μια άποψη για τα επαγγέλματα στο software side του IT εξέφρασα.

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.413
Πόντοι
456
Ο κολλητός μου σου ξανά λέω που είναι προγραμματιστης φτιάχνει δικές του δουλειές. Ε τώρα μη με ρωτήσεις τι και πως
Έχω 3 φίλους τα τελευταία 4 χρόνια δεν έμειναν σε μια χώρα πάνω απο 1 μήνα. Freelancing programmers με τρελους μισθούς. Αύριο πάω Μεξικό να βρω τον έναν.
Και οι άλλοι μου λένε για αφεντικά…
Μου λένε αν φύγω απο τον κύκλο θα χαθω..

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Ωραίος φιλε! Από δουλειά παίζει τίποτα remote?
Έχει δύο χρόνια που παράτησα τον προγραμματισμό αλλά λέω να επανέλθω, απλά στην Ελλάδα δεν βλέπω τίποτα για ρεμοτε
Δεν δουλεύω ως προγραμματιστής, είμαι του τομέα των ακινήτων. Ξεκίνησα με ένα μικρό δίκτυο στο ιντερνέτ σαν συμπλήρωμα της δουλειάς, μετά έκανα κι άλλα και σιγά σιγά μπήκα στο τρυπάκι με τον προγραμματισμό. Είναι τομέας με καλά λεφτά, και παίζει και remote, αλλά δεν είμαι και το καταλληλότερο άτομο να μιλήσω με λεπτομέρειες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom