Νέα

Επικερδή χόμπι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 312
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.247
Πόντοι
10.336
παντως αν ειχα σπουδάσει προγραμματισμο θα εκανα παπαδες στη ζωη μου με τις ευκαιριες που βρηκα..και δεν ειχα τις γνωσεις,Εχ ομως ενα φιλο προγραμματιστη ειναι τελειως καμμενος...εξυπνος μεν αλλα καμμενος τελειως!! δε μπορει να πιασει ενα ποτηρι στο χερι χωρις να του πεσει
ποσο εισαι τυπε; προγραμματισμο σπουδαζουν στα (παλια) ΤΕΙ με λιγα μορια σχετικα μια τετραετια μεσα στην οποια τα μισα μαθηματα ειναι αχρηστα. Σε κανα ΙΕΚ δυο χρονακια και εισαι προγραμματιστης και με χαρτι, και με γνωσεις (αν σου αρεσει και ασχοληθεις).
Ποτε δεν ειναι αργα

• Like
Αντιδράσεις: LION7
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Δε λέει κάτι αυτό.
Πάντα υπάρχει δυνατότητα να μην φτάσεις στο σημείο που θα μπορούσες να φτάσεις.
Πχ να είσαι άτυχος και και να μη βρίσκεις τις σωστές ευκαιρίες, να μην περνάς συνεντεύξεις κλπ
Συνέντευξη.. Τι είναι αυτό?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ποσο εισαι τυπε; προγραμματισμο σπουδαζουν στα (παλια) ΤΕΙ με λιγα μορια σχετικα μια τετραετια μεσα στην οποια τα μισα μαθηματα ειναι αχρηστα. Σε κανα ΙΕΚ δυο χρονακια και εισαι προγραμματιστης και με χαρτι, και με γνωσεις (αν σου αρεσει και ασχοληθεις).
Ποτε δεν ειναι αργα
40..αν και.. Ποτέ δεν είναι αργά

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.717
Πόντοι
1.706
παντως αν ειχα σπουδάσει προγραμματισμο θα εκανα παπαδες στη ζωη μου με τις ευκαιριες που βρηκα..και δεν ειχα τις γνωσεις,Εχ ομως ενα φιλο προγραμματιστη ειναι τελειως καμμενος...εξυπνος μεν αλλα καμμενος τελειως!! δε μπορει να πιασει ενα ποτηρι στο χερι χωρις να του πεσει
Ξεκίνα W3Schools Free Online Web Tutorials
Εγώ ξεκίνησα στα 55 και κατέχω 4 γλώσσες προγραμματισμού.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Μαν μη βρίζεις, και μια αθερίνα μπορεί να καταλάβει ότι λες παπάντζες. Φιλικά εμένα δε μου πέφτει λόγος απλά είπα να σου πάρω το στρες, να σε χαλαρώσω.
Και αυτός παπατζες?? Τι γίνεται εδώ μέσα ρε γμτ.. Ολοι παπατζες λέμε...

Ξεκίνα W3Schools Free Online Web Tutorials
Εγώ ξεκίνησα στα 55 και κατέχω 4 γλώσσες προγραμματισμού.
Κοψε ρε τη παπατζα :confused:

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.446
Πόντοι
2.306
Και αυτός παπατζες?? Τι γίνεται εδώ μέσα ρε γμτ.. Ολοι παπατζες λέμε...

Αύριο βράδυ σκάει νήμα διαμάντι με αλήθειες φίλε μου, θα τα πούμε όλα για τις γυναίκες. Ωμά, σταράτα, καθαρά.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.198
Πόντοι
2.356
προγραμματισμο σπουδαζουν στα (παλια) ΤΕΙ με λιγα μορια σχετικα μια τετραετια μεσα στην οποια τα μισα μαθηματα ειναι αχρηστα. Σε κανα ΙΕΚ δυο χρονακια και εισαι προγραμματιστης και με χαρτι, και με γνωσεις (αν σου αρεσει και ασχοληθεις).
Τύπε δεν ξέρω για τα ΤΕΙ, αλλά ένα degree χρειάζεται.

Μην το γαμάς έτσι, δε λέει. :confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.762
Πόντοι
12.756
21:30. Αλλά στο ήδη υπάρχον νήμα αλλιώς θα με βρίσει ο Αντι. Θα είναι δυνατό όμως.
ενταξει θα πιασω στασιδι..αν δεν ειναι και @Reznov θα τα κανω πουτανα ολα...να ακυρωσει τα παντα πες του

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.446
Πόντοι
2.306
ενταξει θα πιασω στασιδι..αν δεν ειναι και @Reznov θα τα κανω πουτανα ολα...να ακυρωσει τα παντα πες του

Αυτός για να λείπει έχει στάνταρ ζαχαρωσει πιπίνι και καλοπερνάει. Ούτε προπόνηση ήρθε. Θα μας τα πει αύριο.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Αφου έχεις φίλο προγραμματιστή, δείξε του το λινκ. Εγώ από κει ξεκίνησα.
Είχαμε κάνει μια κουβέντα μια φορά αν ήθελε βοήθεια αλλά ήταν κάθετος. "Το ξεχνάς! Θες πολλά χρόνια σπουδές και δυσκολες σπουδές. Επίσης βαριέμαι να σε βοηθήσω. " Αυτό όμως που θα ήθελα να μάθω είναι πως να φτιάξω δικους μου δείκτες φορεξ και να τους πουλαω. Τι γνώσεις πρεπει να έχω?

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.717
Πόντοι
1.706

Εξαρτάται από την περίπτωση. Τον έχεις τον @vladimirosA για τύπο που θα πάει υπάλληλος, ώστε να χρειάζεται χαρτιά;
Αλλά εσύ προφανώς μιλάς γενικά.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.247
Πόντοι
10.336

μα θα παρεις πτυχιο. Απτο ΙΕΚ.
αλλα στον ιδιο χρονο που οι αλλοι θα ξυνουν τα αρχιδια τους για να παρουν το χαρτι για χαρη της μανας τους, ο βλαδιμηρος θα στρωσει κωλο και θα στραγγιξει καθε πληροφορια. Μετα ειναι στο χερι του να το αξιοποιησει

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Ασχολουμαι πολλα χρονια με τους δείκτες και τα αυτόματα συστήματα.. Επίσης έχασα και λεφτά. Αυτό όμως που κατάλαβα είναι ότι δεν υπάρχει κάτι που να δίνει πλεονέκτημα. Υπάρχουν όμως κορόιδα που πιστεύουν ακόμα σε αυτά . Εκεί θέλω να πατησω. Να φτιάξω κατι δικό μου.

Εξαρτάται από την περίπτωση. Τον έχεις τον @vladimirosA για τύπο που θα πάει υπάλληλος, ώστε να χρειάζεται χαρτιά;
Αλλά εσύ προφανώς μιλάς γενικά.
Με τίποτα

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ποτέ δεν είναι αργά.
Μάθε html, css και Python
m41loixjno811.jpg

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.717
Πόντοι
1.706
Είχαμε κάνει μια κουβέντα μια φορά αν ήθελε βοήθεια αλλά ήταν κάθετος. "Το ξεχνάς! Θες πολλά χρόνια σπουδές και δυσκολες σπουδές. Επίσης βαριέμαι να σε βοηθήσω. " Αυτό όμως που θα ήθελα να μάθω είναι πως να φτιάξω δικους μου δείκτες φορεξ και να τους πουλαω. Τι γνώσεις πρεπει να έχω?
Μπορεί να υπάρχουν πολλοί δρόμοι για εκεί που θες. Εγώ που δουλεύω την πλατφόρμα wordpress θα ξεκίναγα φτιάχνοντας κάποιο plugin για αυτήν.

Έβαλα forex στο αποθετήριο plugins κι έβγαλε κάτι λίγα:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom