Νέα

Επικερδή χόμπι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 312
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
-Από τις «πόρτες εισόδου»: αεροδρόμιο, λιμάνι, τρένα, ταξιδιωτικά γραφεία κλπ Στήνεσαι απέξω.
-Από τα αξιοθέατα, αρχαιολογικά μέρη, διασκεδαστήρια κι ό,τι άλλο μπορεί να τους τραβάει. Το ότι βρίσκονται σε κάποιο μέρος τη δεδομένη στιγμή, δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι τα έχουν γυρίσει όλα. Δηλαδή μπορεί να τους πετύχεις στην αρχή της περιπέτειας.
-Από τις φάτσες και το γλουγλού (ξένη γλώσσα) στο δρόμο.
-Έξω από καταλύματα: χόστελ, ξενοδοχεία κλπ
-Από βόλτες σε πολυσύχναστα μέρη
Να σου πω την μαυρη μου αλήθεια.. Ο μόνος λόγος που θα πλησιαζα τουρίστρια είναι για να ρίξω κανα μπουτσο.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Ακόμα και couchsurfing που είχα παλια και εριχνα κανα γαμησι, με κουραζε το γεγονός ότι θέλανε να τους κανω και ένα τουρισμό. Είχα βαρεθεί να βλέπω την Ακρόπολη . Είχα δουλειές και είχα την άλλη να θέλει να γυρίσει όλη την Αθήνα. Ε μετά το σταμάτησα το σπορ

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.189
Πόντοι
2.356
ενας φίλος τωρα ετοιμάζει μια μπιζνα αυτοματη με τα κρυπτο...
Τύπε, πες του να κρατήσει κανά χιλιάρικο για τις δύσκολες μέρες.

Software volatile currency είναι και καμιά μέρα θα ψάχνει το wallet και θα λέει:

:2funny: :2funny: :2funny:

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Ακόμα και couchsurfing που είχα παλια και εριχνα κανα γαμησι, με κουραζε το γεγονός ότι θέλανε να τους κανω και ένα τουρισμό. Είχα βαρεθεί να βλέπω την Ακρόπολη . Είχα δουλειές και είχα την άλλη να θέλει να γυρίσει όλη την Αθήνα. Ε μετά το σταμάτησα το σπορ
Αυτά τα έχουμε κάνει όλοι όσοι έχουμε γνωρίσει τουρίστριες στα νησιά ή στο εξωτερικό.
Έχω γυρίσει πόσες φορές τη Αθήνα με Πολωνη, Σλοβακα, Ουγγαρέζα κλπ.
Όμως πρόσεξε, ακόμα και αν είχε παίξει φάση πριν, άμα η γκόμενά περασει καλά και τη πας σε ωραία μέρη, μόνη της θα σου ανοίξει τα πόδια. :eyebrows:

6Y44

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Οκτ 2018
Κριτικές
56
Like
6.184
Πόντοι
11.836
Αυτά τα έχουμε κάνει όλοι όσοι έχουμε γνωρίσει τουρίστριες στα νησιά ή στο εξωτερικό.
Όμως πρόσεξε, ακόμα και αν είχε παίξει φάση πριν, άμα η γκόμενά περασει καλά και τη πας σε ωραία μέρη, μόνη της θα σου ανοίξει τα πόδια. :eyebrows:

ειδικά οι βόρειες

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
τι γαμησια εχω ριξει σε ξενες απο αυτη την εφαρμογη...θα τη ξανα βαλω ομως θελω πρωτα να κανω μια ανακαινηση εδω στο σπιτι,και θα το ξανα βαλω.Αλλα ρε γμτ τις βαριεμαι πρεπει να τις γυρναω συνεχεια σε ολη την αθηνα να πουμε...μια αλλη με ετρεχε στη θηβα

• Like
Αντιδράσεις: Begood
OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706
Η επόμενη ιδέα έχει κι αυτή γκόμενες. Γιουτουμποπαρέα.

Τέσσερα το πολύ πέντε άτομα. Δύο και δύο ή τρεις άρρενες και δύο θήλεις είναι καλά.
Δεν ξέρω αν οι λευτεροχαγιάτε σάς αρέσουν, εμένα όχι, αλλά περί ορέξεως....

Βρίσκετε μια θεματολογία και ετοιμάζετε 5 επεισόδια-πιλότους, για να κόψετε αντιδράσεις και να προσαρμόσετε τον προσανατολισμό.

Για να γίνει καλή δουλειά θέλει και σενάριο, έστω χαλαρό, για να δένουν κάπως τα επεισόδια και να μην είναι ό,τι νάναι. Το ότι θα συμμετέχουν κάμποσα άτομα βοηθάει σε πολλά: θα έχετε περισσότερες ιδέες, επίσης το να μην είναι κάποιος εύκαιρος δεν θα επηρεάζει την συχνότητα προβολής των επεισοδίων, θα μοιραστούν τα αρχικά έξοδα κλπ.

Χοντρικά θα πρόκειται για τις περιπέτειες μιας παρέας. Φόρματ που προτείνω για να τραβάει την προσοχή: το βίντεο ξεκινάει κατευθείαν με το δυνατότερο στιγμιότυπο της ιστορίας και κρατάει λίγα δευτερόλεπτα. Μετά πετάς ένα «λίγες ώρες νωρίτερα» και το ξεκινάς από την αρχή.

Η σχέση μεταξύ αρρένων και θηλέων στα επεισόδια θα πρέπει να εμπεριέχει και νύξεις ερωτισμού, αλλά να μην είναι τίποτα ξεκάθαρο, ώστε να υπάρχει μυστήριο.

Χρειάζονται καλές γνώσεις βιντεοέντιτιγκ.
Έσοδα: χορηγοί προιόντων.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Η επόμενη ιδέα έχει κι αυτή γκόμενες. Γιουτουμποπαρέα.

Τέσσερα το πολύ πέντε άτομα. Δύο και δύο ή τρεις άρρενες και δύο θήλεις είναι καλά.
Δεν ξέρω αν οι λευτεροχαγιάτε σάς αρέσουν, εμένα όχι, αλλά περί ορέξεως....

Βρίσκετε μια θεματολογία και ετοιμάζετε 5 επεισόδια-πιλότους, για να κόψετε αντιδράσεις και να προσαρμόσετε τον προσανατολισμό.

Για να γίνει καλή δουλειά θέλει και σενάριο, έστω χαλαρό, για να δένουν κάπως τα επεισόδια και να μην είναι ό,τι νάναι. Το ότι θα συμμετέχουν κάμποσα άτομα βοηθάει σε πολλά: θα έχετε περισσότερες ιδέες, επίσης το να μην είναι κάποιος εύκαιρος δεν θα επηρεάζει την συχνότητα προβολής των επεισοδίων, θα μοιραστούν τα αρχικά έξοδα κλπ.

Χοντρικά θα πρόκειται για τις περιπέτειες μιας παρέας. Φόρματ που προτείνω για να τραβάει την προσοχή: το βίντεο ξεκινάει κατευθείαν με το δυνατότερο στιγμιότυπο της ιστορίας και κρατάει λίγα δευτερόλεπτα. Μετά πετάς ένα «λίγες ώρες νωρίτερα» και το ξεκινάς από την αρχή.

Η σχέση μεταξύ αρρένων και θηλέων στα επεισόδια θα πρέπει να εμπεριέχει και νύξεις ερωτισμού, αλλά να μην είναι τίποτα ξεκάθαρο, ώστε να υπάρχει μυστήριο.

Χρειάζονται καλές γνώσεις βιντεοέντιτιγκ.
Έσοδα: χορηγοί προιόντων.
ρε τυπε καλογερε τι την ψάχνεις τη δουλεια? βεβαια ειναι ωραιο ενας ανθρωπος να θελει να ασχολειται με διάφορα πράγματα ναι δε λεω ...μονο που...στη δικια σου περιπτωση,λεφτα εχεις,παιδια δεν εχεις οποτε εισαι ελευθερος να κανεις οτι γουσταρεις,παντρεμενος δεν εισαι να εχεις εκει μια να στα κανει τσουρεκια...οκ 60 εισαι αλλα δεν νομιζω ενας αντρας στα 60 να εχει χασει και πληρως τις δυνάμεις του,βλεπω εδω τον θειο μου ειναι 62 και αυτα που κανει (στο σταυρο που σου φυλαω) εγω δεν μπορω φιλε με τιποτα να τα κανω...οποτε γιατι δε γυρνας ολο το κοσμο? εγω αυτο θα εκανα

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
εδω αλλοι ειναι πεθαμενοι απο τα 30 να πουμε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ναουμ...:rockon:

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706
ρε τυπε καλογερε τι την ψάχνεις τη δουλεια? βεβαια ειναι ωραιο ενας ανθρωπος να θελει να ασχολειται με διάφορα πράγματα ναι δε λεω ...μονο που...στη δικια σου περιπτωση,λεφτα εχεις,παιδια δεν εχεις οποτε εισαι ελευθερος να κανεις οτι γουσταρεις,παντρεμενος δεν εισαι να εχεις εκει μια να στα κανει τσουρεκια...οκ 60 εισαι αλλα δεν νομιζω ενας αντρας στα 60 να εχει χασει και πληρως τις δυνάμεις του,βλεπω εδω τον θειο μου ειναι 62 και αυτα που κανει (στο σταυρο που σου φυλαω) εγω δεν μπορω φιλε με τιποτα να τα κανω...οποτε γιατι δε γυρνας ολο το κοσμο? εγω αυτο θα εκανα
Άντε πάλι. Ρε μαν, τρεις ώρες δούλευα σε ένα πρότζεκτ και γράφω την παπαριά μου. Πόσες φορές πρέπει να το εξηγήσω ότι το βλέπω σαν διάλειμμα και ξεδίνω. Αισθάνομαι πολύ άσχημα να απολογούμαι, ρε πστ μου, επειδή είμαι 60, σε καλή οικονομική κατάσταση κι έχω δικαίωμα κι εγώ να γράφω μαλακίες.

Γιατί θέλεις να με βάλεις να γυρίζω τον κόσμο, επειδή εσύ έχεις την αντίληψη ότι στην περίπτωσή μου αυτό πρέπει να κάνω; Έχω κάνει άπειρα ταξίδια και μένω σε θέρετρο από τα καλύτερα του κόσμου και μου λες να φύγω από αυτό για να πάω διακοπές; Μα εδώ είμαι σε μόνιμες διακοπές. Μυστήριος είσαι.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Άντε πάλι. Ρε μαν, τρεις ώρες δούλευα σε ένα πρότζεκτ και γράφω την παπαριά μου. Πόσες φορές πρέπει να το εξηγήσω ότι το βλέπω σαν διάλειμμα και ξεδίνω. Αισθάνομαι πολύ άσχημα να απολογούμαι, ρε πστ μου, επειδή είμαι 60, σε καλή οικονομική κατάσταση κι έχω δικαίωμα κι εγώ να γράφω μαλακίες.

Γιατί θέλεις να με βάλεις να γυρίζω τον κόσμο, επειδή εσύ έχεις την αντίληψη ότι στην περίπτωσή μου αυτό πρέπει να κάνω; Έχω κάνει άπειρα ταξίδια και μένω σε θέρετρο από τα καλύτερα του κόσμου και μου λες να φύγω από αυτό για να πάω διακοπές; Μα εδώ είμαι σε μόνιμες διακοπές. Μυστήριος είσαι.
Καλά ρε καλόγερο.. Μη βαράς ναπουμε :confused:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Αισθάνομαι πολύ άσχημα να απολογούμαι, ρε πστ μου, επειδή είμαι 60, σε καλή οικονομική κατάσταση κι έχω δικαίωμα κι εγώ να γράφω μαλακίες.
κατσε καλογερε οπα...εγω δεν ειρωνευτηκα ποτε (οπως αλλοι εδω) την οικονομικη σου κατάσταση.Ουτε σε αμφισβητω,ουτε και με νοιαζει να μαθω αν λες αληθεια η οχι.Εγω μια ιδεα έριξα τωρα ο καθενας οπως τη βρίσκει δε ξερω.

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706
Δεν σου κρατάω κακία, Βλαδίμηρε, μου είσαι συμπαθής. Δεν ειρωνεύτηκες, αλλά το σχόλιο σου φάνηκε σαν κριτική του τρόπου ζωής μου.

O τρόπος ζωής μου και η νοοτροπία μου γενικά δεν κολλάει με το bou, επειδή δεν ασχολούμαι με αγοραίο. Όμως επειδή είμαι μουνάκιας και υπάρχει μεγάλη ελευθερία λόγου που δεν βρίσκεις αλλού, και σίγουρα όχι σε γαλλικά sites, κάπου την ψιλοβρίσκω με την έννοια ότι ξεδίνω.

Το προτζεκτ που δουλεύω αυτή τη στιγμή πάντως έχει σχέση και με ταξίδια.

Είχα ξεκινήσει να κάνω ένα dating site πέρυσι και αντιμετώπισα αρκετές δυσκολίες και λόγω νομικής φύσεως, Γαλλία γαρ, αλλά και λόγω άλλων προσωπικών θεμάτων.

Τα dating sites γαλλικού δικαίου είναι μεγάλη ιστορία με ταλαιπωρίες. Βλέπω τις γαλλικές αρχές να προσανατολίζονται στο να ζητάνε αντίγραφο της βάσης δεδομένων αυτών των sites ή κάποιον τρόπο να έχουν τον πλήρη έλεγχο για να πατάξουν παράνομα φαινόμενα και επίσης διάφορες φεμινιστικές ομάδες τα έχουν στην μπούκα αυτά τα sites.

Βρήκα για κάλυψη τους ιντερνετικούς νομάδες με διακριτικά dating features. Οπότε θα ξεκινήσουμε και πάλι ταξίδια για να ξέρουμε τι παίζει στις κοινότητες νομάδων κι αν οι πληροφορίες που θα δίνουν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Οπότε, Βλαδίμηρε, μόνο ρουτινάρικη ζωή δεν έχει ο Καλόγερος. Και είναι κι άλλα που δεν έχω πει...

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Δεν σου κρατάω κακία, Βλαδίμηρε, μου είσαι συμπαθής. Δεν ειρωνεύτηκες, αλλά το σχόλιο σου φάνηκε σαν κριτική του τρόπου ζωής μου.
οχι καμια σχεση τυπε...δεν ηταν ουτε ειρωνια ουτε κριτικη (κανεναν δεν κριτικάρω εδω μεσα εκτος και αν με ενοχλησει) απλα μου εκανε εντυπωση πως και τη ψάχνεις τη δουλεια με τετοιου ειδους επαγγελματα-χομπι ενω δεν νομιζω να σου δωσουν περισσοτερα απο οσα βγαζεις ηδη.Απλα θα σε βάλουν σε μια φαση "σε δουλεια να βρισκεσαι" αυτο εννοουσα...και το 60 το λεω ακριβως επειδη ισως ολα αυτα σε βαλουν σε μια "τσαμπα" ταλαιπωρεια,γιατι δεν κοιτας να κανεις τη ζωη σου...(αλλα αν μου λες οτι τα εχεις κανει οκ πασο)

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
μου ειχε πει καποτε ενας φιλος" εχεις δικες σου δουλειες,και καθεσαι και νοικιαζεις τα ταξι και ξυνεις τα αρχιδια σου..γιατι δε πας να δουλεψεις καπου να περναει και η ωρα?" και του λεω...βγαζω οσα βγαζω (οχι πολλα αλλα οχι και λιγα..για εναν εργενη με δικο του σπιτι,ειμαι οκ) και θα παω να με γαμησουν 8ωρα και 12ωρα για να βγάλω 6 κατοστάρικα παραπάνω? γιατι να μπω σε τετοια ταλαιπωρια? που πλεον η ελλαδα οτι και να κανεις.μονο δουλεια δεν ειναι...ταλαιπωρια ναι.

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706
απλα μου εκανε εντυπωση πως και τη ψάχνεις τη δουλεια με τετοιου ειδους επαγγελματα-χομπι ενω δεν νομιζω να σου δωσουν περισσοτερα απο οσα βγαζεις ηδη.Απλα θα σε βάλουν σε μια φαση "σε δουλεια να βρισκεσαι" αυτο εννοουσα...και το 60 το λεω ακριβως επειδη ισως ολα αυτα σε βαλουν σε μια "τσαμπα" ταλαιπωρεια,γιατι δεν κοιτας να κανεις τη ζωη σου...(αλλα αν μου λες οτι τα εχεις κανει οκ πασο)
Μα με τίποτα από όλα αυτά δεν πρόκειται να ασχοληθώ. Είναι για να περνάει η ώρα και δεν καταβάλλω καμμία ιδιαίτερη προσπάθεια. Αυτό ωφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι έχω κάνει ένα σεμινάριο brainstorming (κατεβάσματος ιδεών και εξεύρεσης λύσεων) για επαγγελματικούς λόγους. Λίγο να προσανατολίσω τη σκέψη μου σε κάτι, αρχίζω αμέσως και κατεβάζω ιδέες. Οι τομείς στους οποίους είμαι πιο πολύ εξασκημένος είναι προφανώς οι γκόμενες και το χρήμα. Όλο αυτό με διασκεδάζει.

Τα λεφτά που θα δώσεις σε ένα καλό σεμινάριο brainstorming, τα παίρνεις χίλιες φορές πίσω.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
αυτο πρωτη φορα το βλεπω...ηξερα και εμπειρικα οτι αν εστιασω σε ενα προβλημα και σπασω το κεφάλι μου καποια στιγμη με τα δεδομενα και τα στοιχεια που εχω θα βρω τη λυση αλλα δεν ηξερα οτι υπάρχιε και σεμιναριο για αυτο

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706
χρειάζεσαι σεμιναριο για αυτο?
Στην προηγούμενη σελίδα αναφέρω το concept «προσωπικός ξεναγός» με τον τύπο που προσφέρεται να βοηθήσει τουρίστριες με φιλοδώρημα και με ρωτάς πού θα βρίσκει πελάτες.

Σου δίνω από κάτω αμέσως πέντε λύσεις.

Είσαι στην Αθήνα κι επιπλέον ταξιτζής, δηλαδή γνώστης της περιοχής κι άτομο σε διαρκή κίνηση και με ρωτάς πού θα βρίσκει κανείς τουρίστες. :headbang: :headbang: :headbang: :2funny:

Τη διαφορά τη βλέπεις; Είμαι πιο εξασκημένος. Κι αυτό είναι από τα πιο εύκολα.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
μου ειχε πει καποτε ενας φιλος" εχεις δικες σου δουλειες,και καθεσαι και νοικιαζεις τα ταξι και ξυνεις τα αρχιδια σου..γιατι δε πας να δουλεψεις καπου να περναει και η ωρα?" και του λεω...βγαζω οσα βγαζω (οχι πολλα αλλα οχι και λιγα..για εναν εργενη με δικο του σπιτι,ειμαι οκ) και θα παω να με γαμησουν 8ωρα και 12ωρα για να βγάλω 6 κατοστάρικα παραπάνω? γιατι να μπω σε τετοια ταλαιπωρια? που πλεον η ελλαδα οτι και να κανεις.μονο δουλεια δεν ειναι...ταλαιπωρια ναι.
Τυπε 600€ παραπάνω που χλευάζεις, είναι η διαφορά από το αν κάποιος έχει να μείνει κάπου τον καλό μήνα ή όχι..
Μην τα πετάς ετσι εύκολα αυτά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom