Νέα

Επικερδή χόμπι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 312
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
μασουσε τσιχλα και τα λέγαμε...εγω ειχα αράξει στο κρεβατι και αρχισα να ξεκουμπωνομαι...μου λεει "τι κανεις παιδι μ πας καλα" της λεω "φτυσε" μάσαγε μια τσιχλά...και αφου τη φτυνει στη χουφτα μου,αρχισε να με τσιμπουκωνει...αλλα οχι δεν μου εκατσε αμεσως:grin::grin:....(το κερατο της μεσα)

• Χαχα
Αντιδράσεις: Begood

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.413
Πόντοι
456
φυσικα και τα ξεκίησε αλλα ο σωστος ο παικτης παντα ξερει να πιέζει και να ντουμπλαρει τη φαση....αλλα αντε οκ! η συγκεκριμενη μου πηρε πιπα εκεινη τη μερα και τη γαμησα την επομενη
Έτσι! Δικός μου είσαι εσύ.

Έλα Ολλανδία και θα κλάψει η Βασίλισσα!

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
την ειχα γνωρισει στο γκαζι τη προηγουμενη μερα,αυτη ηταν απο ροδο και δεν ηξερε την αθηνα καθολου (ετσι το εκμεταλευτηκα και τη πηγα σπιτι χωρις να ξερει τα μερη)

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.413
Πόντοι
456
μασουσε τσιχλα και τα λέγαμε...εγω ειχα αράξει στο κρεβατι και αρχισα να ξεκουμπωνομαι...μου λεει "τι κανεις παιδι μ πας καλα" της λεω "φτυσε" μάσαγε μια τσιχλά...και αφου τη φτυνει στη χουφτα μου,αρχισε να με τσιμπουκωνει...αλλα οχι δεν μου εκατσε αμεσως:grin::grin:....(το κερατο της μεσα)
Φάση τι κάνεις παιδί μ πας καλά και μετά αμέσως τσιμπούκι;; Βρε που φτάσαμεεεεε χαχα

Δεν σου έκατσε αμέσως αλλά αν τα κατάπιε της το δίνω! :buck2:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Φάση τι κάνεις παιδί μ πας καλά και μετά αμέσως τσιμπούκι;; Βρε που φτάσαμεεεεε χαχα

Δεν σου έκατσε αμέσως αλλά αν τα κατάπιε της το δίνω! :buck2:
ρε ασε τι λενε! δε ψαρώνω απο τα διάφορα παραπονα τους

• Like

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.413
Πόντοι
456
την ειχα γνωρισει στο γκαζι τη προηγουμενη μερα,αυτη ηταν απο ροδο και δεν ηξερε την αθηνα καθολου (ετσι το εκμεταλευτηκα και τη πηγα σπιτι χωρις να ξερει τα μερη)
ΚΑΙ Ροδίτισσα;;; όλο και καλύτερο γίνεται. Αλλά για να επιστρέψει την επόμενη μέρα σημαίνει γούσταρε!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ρε ασε τι λενε! δε ψαρώνω απο τα διάφορα παραπονα τους
Εμένα μου λες;; Εδω οι Ελληνίδες του εξωτερικού είναι πιο φιλελέ γενικά.

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.449
Πόντοι
2.306
Πάλι ιστορίες από την κρύπτη...

Θα σας πω εγώ που έχω και κανονική δουλειά και παίζω και στοιχημα και μοιράζω γνώση.

Αρχικά, δεν βγάζεις λεφτά. Λεφτά βγάζει το federal reserve. Παίρνεις λεφτά. Και συγκεκριμένα από τον άλλον. Άρα κάτσε ψάξε και βρες τρόπους να πάρεις τα λεφτά του αλλου. Η βίζιτα πχ, που είναι σχετικό με το σάιτ, δεν βγάζει λεφτά. Παίρνει τα λεφτά του πελάτη. Πώς; Τον πείθει. Η πειθώ είναι μεγάλο ατού.

Με αυτή την απλή αλλαγή στο σκεπτικό σας, θα βρείτε το δρόμο σας.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
ΚΑΙ Ροδίτισσα;;; όλο και καλύτερο γίνεται. Αλλά για να επιστρέψει την επόμενη μέρα σημαίνει γούσταρε!

Εμένα μου λες;; Εδω οι Ελληνίδες του εξωτερικού είναι πιο φιλελέ γενικά.
βεβαια γουσταρε....δε δινω πολυ χωρο για πολλα λογια αν δω οτι γουστάρει καποια

• Like
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Πάλι ιστορίες από την κρύπτη...

Θα σας πω εγώ που έχω και κανονική δουλειά και παίζω και στοιχημα και μοιράζω γνώση.

Αρχικά, δεν βγάζεις λεφτά. Λεφτά βγάζει το federal reserve. Παίρνεις λεφτά. Και συγκεκριμένα από τον άλλον. Άρα κάτσε ψάξε και βρες τρόπους να πάρεις τα λεφτά του αλλου. Η βίζιτα πχ, που είναι σχετικό με το σάιτ, δεν βγάζει λεφτά. Παίρνει τα λεφτά του πελάτη. Πώς; Τον πείθει. Η πειθώ είναι μεγάλο ατού.

Με αυτή την απλή αλλαγή στο σκεπτικό σας, θα βρείτε το δρόμο σας.
@jormakka κοκκονα μου...ασε τα πολλα λογια γιατι αυτα σε εφαγαν με τις γυναικες! και μη μου λες οτι λεω ιστορίες για αγριους....κοιτα να μαθαινεις και ασε τις φανφαρες (αιντε να πουμε που θα με βγάλεις και ψευτη:confused::confused::confused:)

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Έτσι πρέπει. Μπάμ και κάτω. Και μετά...NEXT?
τις ριξα μερικα γαμησια και μετα την εστειλα...μετα εφυγε αυτη για ροδο,μου εριξε εκει μερικα μπινελικια επειδη εξαφανιστηκα...κλασσικα

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.449
Πόντοι
2.306
@jormakka κοκκονα μου...ασε τα πολλα λογια γιατι αυτα σε εφαγαν με τις γυναικες! και μη μου λες οτι λεω ιστορίες για αγριους....κοιτα να μαθαινεις και ασε τις φανφαρες (αιντε να πουμε που θα με βγάλεις και ψευτη:confused::confused::confused:)

Άρχισε να με ακούς Βλαντ, αυτά που σου λέω και η γνώση που σου δίνω τσάμπα δε θα στα πει κανένας. Μπορείς ακόμα να αλλάξεις. Καλή δύναμη στο ταξί με τις ζεστες και τις μάσκες παρεπιπτόντως.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Ε καλά τι ήθελε;; Γάμο;;
δε ξερω....αλλα κατι μαλακιες μου ελεγε οτι θα μου φερει αυγα απο τη ροδο ...πρεπει να ειχανε κοτετσι μαλλον

32ρα ηταν εγω 35 οποτε ναι δεν αποκλειεται να ηθελε και ιστοριες

• Like
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Άρχισε να με ακούς Βλαντ, αυτά που σου λέω και η γνώση που σου δίνω τσάμπα δε θα στα πει κανένας. Μπορείς ακόμα να αλλάξεις. Καλή δύναμη στο ταξί με τις ζεστες και τις μάσκες παρεπιπτόντως.
εγω να αλλαξω??

μαλλον τα εχεις παρεξηγησει λιγουλακι τα πραγματα κοκκονα μου...

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.413
Πόντοι
456
δε ξερω....αλλα κατι μαλακιες μου ελεγε οτι θα μου φερει αυγα απο τη ροδο ...πρεπει να ειχανε κοτετσι μαλλον

32ρα ηταν εγω 35 οποτε ναι δεν αποκλειεται να ηθελε και ιστοριες
Αν την γάμησες ακάποτα μάλλον μεταφορικά στο έλεγε :rockon:

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.413
Πόντοι
456
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Θαυμάζω το θάρρος της απόφασης που παίρνεις. Θέλει @@ να τις παίρνεις όλες ακάποτα χωρίς να φοβάσαι

και απο την άλλη αφου δεν λένε όχι :erection:
οχι ολες αλλα τις περισσοτερες.Αν δω οτι ειναι λιγο μυστηρια καποια η λιγο "καμμενη" δε κανω μαλακιες.

• Like

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom