geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.089
- Πόντοι
- 6.515
Κάτι θα φταιει26/4/23 εκανα την αιτηση( αυλη καρτα μεσω viva wallet)και ακομα τιποτα!!!
Κάτι θα φταιει26/4/23 εκανα την αιτηση( αυλη καρτα μεσω viva wallet)και ακομα τιποτα!!!
Σ αρεσουν οι παιδο ρε χλεχλερκ;Κ σ χαλανε το ιματζ οταν ακους να θιγεται ο Γεωργιαδης;Τα θεωρεις αντιπωλυτεφσοι;
Ολοκληρώσατε την αίτηση; Πρέπει να επιβεβαιωθεί το email και το κινητό. Δοκιμάστε ξανά.26/4/23 εκανα την αιτηση( αυλη καρτα μεσω viva wallet)και ακομα τιποτα!!!
Καλός φίλος του πρωθυπουργού Κούλη, παραιτήθηκε το 2016 λίγο αργότερα αφ'ότου κατηγορήθηκε για υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης...Ο δε Γεωργιάδης δεν έχει καμμιά σχέση με την Ν.Δ. από το 2016.
Same here...26/4/23 εκανα την αιτηση( αυλη καρτα μεσω viva wallet)και ακομα τιποτα!!!
Μου αρεσει που εχετε ολοι σουπερ κινητα, κατεβαζετε εκατο εφαρμογες, γνωριζετε τα παντα, αλλά αν σας ζητησουν να κανετε μια αιτηση διαδικτυακα (ενω παλιοτερα θα στεκοσασταν τρεις ωρες σε μια ουρά) δεν τα καταφερνετε. Και αντι να σιωπάτε, το λετε κιολας για να επιδεικνυετε την αχρηστία σας. "Δεν ειμαι λογιστης" λεει κιολας...Η διαδικασία από ίντερνετ, πολύ κακή.. Ζητάει κωδικούς φορολογίας και ένα σωρό αριθμούς... Δνε είμαστε λογιστές βρε κουλα.. Λέω να πάω σε κεπ γιατί φως δε βλέπω.. Αν και θα ήτανε πιο λογικό και πιο ευκολο να μειώσει απλά τη τιμή στα βενζινάδικα.. Ποιος ξέρει μπορεί οι νεοδημοκρατες να μο ομανε και από το επίδομα..
Αν την εκανες στις 26.4.2023 μαλλον υπαρχει καποιο προβλημα, το 2023 αργει ακομα26/4/23 εκανα την αιτηση( αυλη καρτα μεσω viva wallet)και ακομα τιποτα!!!
Εδώ ο τύπος μας διάβαζε 10 χρόνια σαν επισκέπτης πριν καταφέρει να ανοίξει λογαριασμό...Μου αρεσει που εχετε ολοι σουπερ κινητα, κατεβαζετε εκατο εφαρμογες, γνωριζετε τα παντα, αλλά αν σας ζητησουν να κανετε μια αιτηση διαδικτυακα (ενω παλιοτερα θα στεκοσασταν τρεις ωρες σε μια ουρά) δεν τα καταφερνετε. Και αντι να σιωπάτε, το λετε κιολας για να επιδεικνυετε την αχρηστία σας. "Δεν ειμαι λογιστης" λεει κιολας...
αρχιδια τυπε , ο λογιστης του ειναι και εχει μπει με το νικ τουΕδώ ο τύπος μας διάβαζε 10 χρόνια σαν επισκέπτης πριν καταφέρει να ανοίξει λογαριασμό...
Ότι πειςτι να περιμένει κανείς από κάποιον με ένα τέτοιο ψευδώνυμο? ... ΟΛΑ τα καταπίνει ...
τα σέβη ΜΟΥ!
τυπε εγω την εκανα μεσα στα ορια αλλα ακομα τιποτα...βεβαια αλλοι πηρανε αλλοι οχι..(παρολο που εγκριθηκε)Αν την εκανες στις 26.4.2023 μαλλον υπαρχει καποιο προβλημα, το 2023 αργει ακομα
αρλουμπες γραφεις....30.010 ευρω πλουσιος ,29.990 φτωχος......οτιδηποτε κανουν ειναι μονο για τις καμερες και για λεζαντα!Πόσο ηθελες να μπει τύπε?
ε οχι και μεσα στα ορια.....εσυ βλεπεις πολυ μπροστα,εκανες και για τις επομενες 26.04.2023τυπε εγω την εκανα μεσα στα ορια αλλα ακομα τιποτα...βεβαια αλλοι πηρανε αλλοι οχι..(παρολο που εγκριθηκε)
για αυτο λεω... Επιδότηση 200 ευρώ για τα ταξί: Πώς υποβάλλεται η αίτηση -Λήγει η προθεσμία [οδηγίες] - iefimerida.grε οχι και μεσα στα ορια.....εσυ βλεπεις πολυ μπροστα,εκανες και για τις επομενες 26.04.2023
Δεν επρεπε να υπαρχει οριο δηλαδη? Τι εννοεις, εσυ που δεν λες αρλουμπες?αρλουμπες γραφεις....30.010 ευρω πλουσιος ,29.990 φτωχος......οτιδηποτε κανουν ειναι μονο για τις καμερες και για λεζαντα!
Aλαικσανδρε τα νιαμού στην έχουν στήσει στις πολιτικές εξελίξεις...Δεν επρεπε να υπαρχει οριο δηλαδη? Τι εννοεις, εσυ που δεν λες αρλουμπες?
Και ποια λεζαντα ρε τύπε? Δεν υπαρχουν ελαφρυνσεις δηλαδη? Τι ειστε εσεις ρε.
Αν τους ποναει λεειAλαικσανδρε τα νιαμού στην έχουν στήσει στις πολιτικές εξελίξεις...
Τους πονάει ο Κυριάκουλας...
Εγώ αν δεν ήταν τόσο αριστερός θα τον ψήφιζα...Αν τους ποναει λεει
Ξερεις τι ειναι να περασουν 4 χρονια, να εχουν βγαλει τα λυσσακα τους κι αυτος να ξαναπαρει 40%?