alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Εχω απαντησει επι αυτου. Δεν θα δωσετε μία.Πες του Κυριάκουλα άμα χαρίσει όλη την επιστρεπτέα έχει 25 ψήφους...
Εχω απαντησει επι αυτου. Δεν θα δωσετε μία.Πες του Κυριάκουλα άμα χαρίσει όλη την επιστρεπτέα έχει 25 ψήφους...
Τσιμπησες και επιστρεπτεα?Γεμισαμε επιδοματιες εδω μεσα.Εχει δικιο ο ΝιπληςΠες του Κυριάκουλα άμα χαρίσει όλη την επιστρεπτέα έχει 25 ψήφους...
Στείλε ψηφοδέλτια σταυρωμένα για Νότιο τομέα...Εχω απαντησει επι αυτου. Δεν θα δωσετε μία.
Δεν θεωρω ιδιαιτερα δυνατο το ψηφοδελτιο του νότιου τομεα, μονο τον Δενδια θα ψηφιζα. Ελπιζω σε ενισχυσηΣτείλε ψηφοδέλτια σταυρωμένα για Νότιο τομέα...
Και τι να κάνω;Δεν θεωρω ιδιαιτερα δυνατο το ψηφοδελτιο του νότιου τομεα, μονο τον Δενδια θα ψηφιζα. Ελπιζω σε ενισχυση
Ψήφισε Βάνα Μπάρμπα τυπε , μπορεί να κατέβει και η Χριστίνα Παππά , θα σου πω να είσαι έτοιμοςΣτείλε ψηφοδέλτια σταυρωμένα για Νότιο τομέα...
Ναι μωρε, κουβεντα κανουμε.Και τι να κάνω;
Να αλλάξω περιφέρεια...εδώ ψηφίζουμε...
Όχι ρε συ τα πουρά...Ψήφισε Βάνα Μπάρμπα τυπε , μπορεί να κατέβει και η Χριστίνα Παππά , θα σου πω να είσαι έτοιμος
Ενώ ο Δένδιας είναι ανήλικος ??? Άσε ρε τύπεΌχι ρε συ τα πουρά...
Μεροκαματάκι βγήκε, όχι κάτι φοβερό...Τσιμπησες και επιστρεπτεα?Γεμισαμε επιδοματιες εδω μεσα.Εχει δικιο ο Νιπλης
Είπα εγώ για Δένδια;Ενώ ο Δένδιας είναι ανήλικος ??? Άσε ρε τύπε
Ποιο είναι λογικό αγαπητέ ??Λογικό τυπε , αφού πήγε και εδώσε αύξηση στον κατώτατο ο άλλος ο γουρλοματης
Χιούμορ κάνω amjikΠοιο είναι λογικό αγαπητέ ??
Πες του να βάλει και ένα φρένο και στα υλικά που φτάσαμε 1700+ ευρώ το μέτρο...Κούλη τωρα που τακτοποιηθηκε και η ΔΕΗ, κανε κατι και για τα καυσιμα, βαλε λιγο χερι στα διυλιστηρια, δεν ειναι δυνατον με 107 το βαρελι να εχει 2,14 η βενζινη. Να τελειωνει αυτο το αστειο.
Θα το μεταφερωΠες του να βάλει και ένα φρένο και στα υλικά που φτάσαμε 1700+ ευρώ το μέτρο...
Για την ΔΕΗ άλλη παπατζα πάλι...στην ουσία λέει καταργείται η ρήτρα....γιατί στην ουσία ρε γαμιωλια?....καταργειται-μπαμ....πουστιες συνέχεια λαμόγια...όσο για τις επιστρεπτεες που μασησα όπως λες ,ένα αρχιδι μπροστά σε αυτά που δεν εισέπραξα....και το αποτέλεσμα πρωτιές σε θανάτους και κρούσματα αναλογικά με τον πληθυσμό...να έλεγα τουλάχιστον ότι έπιασαν τόπο χαλάλι....Όλο πουστιες γαμημενοι για λεζάντα , γραφειοκρατία φουλ και όλο και πιο κάτω..."Eπρεπε να δοθει μεγαλυτερο και κλιμακωτα προς τα επανω"?
Μα φυσικα ειμαστε κοπροσκυλα.
Δυο χρονια τωρα εχεις μασησει μη επιστρεπτέες, επιδοτησεις ενοικιων, επιδοτησεις πασης φυσεως, τωρα θα σου κανουν και επιστροφή στην ρητρα αναπροσαρμογης της ΔΕΗ, αλλά σε χαλασε το επιδομα της βενζινης που ηταν μικρο. Φυσικα ειμαστε κοπροσκυλα, οπως φυσικα κι εσυ εισαι ενας αχαριστος φαταουλας.
Χιούμορ κάνω amjik
Άλλη πουστια πάλι αυτή....οι πρώτες ήταν δανεικά,όσοι δεν πήραμε δανεικά ,τώρα ας πάρουμε τα αρχιδια μας....Εχω απαντησει επι αυτου. Δεν θα δωσετε μία.
Όλα δικά σου τα θες ;Άλλη πουστια πάλι αυτή....οι πρώτες ήταν δανεικά,όσοι δεν πήραμε δανεικά ,τώρα ας πάρουμε τα αρχιδια μας....