troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.984
- Πόντοι
- 5.506
μπινγκο ο τροβα....στα σχοινια ο αλεξΕγώ αν δεν ήταν τόσο αριστερός θα τον ψήφιζα...
μπινγκο ο τροβα....στα σχοινια ο αλεξΕγώ αν δεν ήταν τόσο αριστερός θα τον ψήφιζα...
Και Μπατριώτης τύπε!!! Να τα λέμε αυτά!!!Εγώ αν δεν ήταν τόσο αριστερός θα τον ψήφιζα...
Αυτά είναι καθαρά για τα λογιστικά, γιατί κάπως πρέπει να μπούνε. Κατατάξεις ξέρεις.αρλουμπες γραφεις....30.010 ευρω πλουσιος ,29.990 φτωχος......οτιδηποτε κανουν ειναι μονο για τις καμερες και για λεζαντα!
Δεν άφησες κανένα ταληρο
Τώρα έβαλα 45€
ΧΑ ΧΑ ούτε 22 λίτρα δεν έβαλα ούτε να έρθω μέχρι την Αθήνα δεν φτάνει...Δεν άφησες κανένα ταληρο
30 χιλιαδες δηλωνα μετα το λυκειο, πλακα μας κανουν; επιδοματα για την πλεμπα ειναι αυτα.
OXI BEBAIA,δεν επρεπε να υπαρχει οριο,επρεπε να δωθει μεγαλυτερο και κλιμακωτα προς τα επανω εισοδηματα.....κανετε και τους πονηρους λεμεδες,40 ευρω για τρεις μηνες και η βενζινη εχει 2.1 το λιτρο(τα δυο τριτα φοροι)......ουστ κοπροσκυλα!Δεν επρεπε να υπαρχει οριο δηλαδη? Τι εννοεις, εσυ που δεν λες αρλουμπες?
Και ποια λεζαντα ρε τύπε? Δεν υπαρχουν ελαφρυνσεις δηλαδη? Τι ειστε εσεις ρε.
Τι λέει μαν;OXI BEBAIA,δεν επρεπε να υπαρχει οριο,επρεπε να δωθει μεγαλυτερο και κλιμακωτα προς τα επανω εισοδηματα.....κανετε και τους πονηρους λεμεδες,40 ευρω για τρεις μηνες και η βενζινη εχει 2.1 το λιτρο(τα δυο τριτα φοροι)......ουστ κοπροσκυλα!
Αν δεν σ' αρεσει μην τα παρεις.Οπως κατι συσσιτια που πετανε σε νηστικους ανθρωπους και τους πουλανε και πνευμα,μαιιιστα.Οταν φευγει καμια σφαλιαρα ομως,ας μην την παρουν,τι καθονται?OXI BEBAIA,δεν επρεπε να υπαρχει οριο,επρεπε να δωθει μεγαλυτερο και κλιμακωτα προς τα επανω εισοδηματα.....κανετε και τους πονηρους λεμεδες,40 ευρω για τρεις μηνες και η βενζινη εχει 2.1 το λιτρο(τα δυο τριτα φοροι)......ουστ κοπροσκυλα!
Εσύ έβαλες μαν στο πατίνι αέριο;Αν δεν σ' αρεσει μην τα παρεις.Οπως κατι συσσιτια που πετανε σε νηστικους ανθρωπους και τους πουλανε και πνευμα,μαιιιστα.Οταν φευγει καμια σφαλιαρα ομως,ας μην την παρουν,τι καθονται?
Εγω ειμαι νοικοκυρης μαν,δεν τρωω μεχρι να πληρωσω τις υποχρεωσεις.Φανταζομαι το ιδιο κανουν και στα κομματα μεχρι να ξεπληρωσουν τα μυρια που χρωστανεΕσύ έβαλες μαν στο πατίνι αέριο;
Ναι αλλά πίνεις καφέδες παλιομουνι !! Το ίδιο είναι , μπορεί να ήταν και καλύτερα να έτρωγεςΕγω ειμαι νοικοκυρης μαν,δεν τρωω μεχρι να πληρωσω τις υποχρεωσεις.Φανταζομαι το ιδιο κανουν και στα κομματα μεχρι να ξεπληρωσουν τα μυρια που χρωστανε
https://www.aftodioikisi.gr/paraskinia/filotimo-aytia-kopste-to-fagito-gia-na-plirosete-ti-dei/
Ακούστε τώρα κάτι..Εγω ειμαι νοικοκυρης μαν,δεν τρωω μεχρι να πληρωσω τις υποχρεωσεις.Φανταζομαι το ιδιο κανουν και στα κομματα μεχρι να ξεπληρωσουν τα μυρια που χρωστανε
https://www.aftodioikisi.gr/paraskinia/filotimo-aytia-kopste-to-fagito-gia-na-plirosete-ti-dei/
Λογικό τυπε , αφού πήγε και εδώσε αύξηση στον κατώτατο ο άλλος ο γουρλοματηςΑκούστε τώρα κάτι..
Ήμουν Αθήνα την προηγούμενη Πέμπτη καί πήγα πλατεία Κουμουνδούρου για να πάρω από τον Αλαμπεη λουκούμι με καρύδια...
Πώς το έφερε η συζήτηση για την σκαλωσιά που έχει στήσει το ΣΥΡΙΖΑ έξω από το κτίριο για εργασίες...
Η εταιρεία πού εγκατέστησε την σκαλωσιά πήρε 18.000 ευρώ...για ενάμισυ μήνα ..
Αυτά τά ολίγα κύριοι.
Καλό βράδυ.
"Eπρεπε να δοθει μεγαλυτερο και κλιμακωτα προς τα επανω"?OXI BEBAIA,δεν επρεπε να υπαρχει οριο,επρεπε να δωθει μεγαλυτερο και κλιμακωτα προς τα επανω εισοδηματα.....κανετε και τους πονηρους λεμεδες,40 ευρω για τρεις μηνες και η βενζινη εχει 2.1 το λιτρο(τα δυο τριτα φοροι)......ουστ κοπροσκυλα!
Πες του Κυριάκουλα άμα χαρίσει όλη την επιστρεπτέα έχει 25 ψήφους..."Eπρεπε να δοθει μεγαλυτερο και κλιμακωτα προς τα επανω"?
Μα φυσικα ειμαστε κοπροσκυλα.
Δυο χρονια τωρα εχεις μασησει μη επιστρεπτέες, επιδοτησεις ενοικιων, επιδοτησεις πασης φυσεως, τωρα θα σου κανουν και επιστροφή στην ρητρα αναπροσαρμογης της ΔΕΗ, αλλά σε χαλασε το επιδομα της βενζινης που ηταν μικρο. Φυσικα ειμαστε κοπροσκυλα, οπως φυσικα κι εσυ εισαι ενας αχαριστος φαταουλας.