enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.750
- Πόντοι
- 3.656
Και έχετε κ κινητά με nfc
Αλίμονο σε μας...
τυπε εμενα προσφατα μου χαλασε το nfc
Και έχετε κ κινητά με nfc
Αλίμονο σε μας...
ναι αλλα μονο για καυσιμα.ενω εμεις θα τα φαμε αριστοφανη.Για αυτούς που έχουν κ τσιμπάνε κ το τάλιρο..
Η ίδια τσέπη είναι τύπε.. δλδ αυτοί δεν θα έβαζαν 5 € βενζίνη στο 3μηνο;ναι αλλα μονο για καυσιμα.ενω εμεις θα τα φαμε αριστοφανη.
Εγώ πήρα το απλό.. το ίδιο μοντέλο με nfc είχε 8 € παραπάνω αν θυμάμαι καλά..τυπε εμενα προσφατα μου χαλασε το nfc
Τουλαχιστον ο Τσιπρας δεν ειχε παιδοφιλους ακα Γεωργιαδης και βιαστες ακα Λιγναδης
Σε 2 ημέρες εργάσιμες
Τη τρίτη μαν αν δεν σου έχουν. Πιστωθεί ακόμη
Μια αλοιφή χρειάζεται μόνο και θα γίνει πένα.τυπε εμενα προσφατα μου χαλασε το nfc
Μόνο αν γράφει κάποιος είναι ενοχλητικό; Αν διαβάζει δεν είναι;γκρινιάρης είσαι ... έγραφε κάποιος και τον διακόψαμε?
άσε που ΔΕΝ τίθεται ερωτικό θέμα!!!
φιλαράκια είμαστε και κάνουμε πλάκα!
δες το σα μια χαρούμενη παρένθεση και μην ξινίζεις ... γνώμη μου sir
Σ αρεσουν οι παιδο ρε χλεχλερκ;Κ σ χαλανε το ιματζ οταν ακους να θιγεται ο Γεωργιαδης;Τα θεωρεις αντιπωλυτεφσοι;
Έτσι είχα πάθει και εγώ, είχα πάρει σφαίρες, γυρνάω σπίτι, πουθενά όπλο.Έχω έκανα για το κινητό και δεν μετά Ειδ ότι δεν έχω nfc τώρα τι κάνουμε?
Πάλι βγήκες για πέη?Αυτός ο Κούλης που κυβερνάει εδώ και 3 χρόνια με την χούντα του, έβαλε επίτηδες τέτοια κριτήρια για να μείνω έξω από την μοιρασιά!
Βρήκα κι έναν που δεν έχει αυτοκίνητο και γκρινιάζει γιατί πήραν οι γείτονες αλλά όχι αυτός. Θα κατέβουμε μαζί σε απεργία πείνας έξω από την Βουλή.
Για αρχή κοίτα μην έχει κάποιος φίλος τέτοιο κινητό να πάτε για βενζινοτσαρκα..Έχω έκανα για το κινητό και δεν μετά Ειδ ότι δεν έχω nfc τώρα τι κάνουμε?
τι να περιμένει κανείς από κάποιον με ένα τέτοιο ψευδώνυμο? ... ΟΛΑ τα καταπίνει ...Μόνο αν γράφει κάποιος είναι ενοχλητικό; Αν διαβάζει δεν είναι;
Δυστυχώς ο γραπτός λόγος δεν βοηθάει να κατανοήσουμε το ύφος του συνομιλητή.. πιο καλά με τον προφορικό λοιπόν.. κ ακόμα καλύτερα στα 4.. εκεί καταλαβαίνεις τα πάντα..
Ούτε ξινιλα ούτε γκρίνια λοιπόν..
Ανοίγεις το NFC εσύ και με το pos στο βενζινάδικο γίνεται η συνναλαγηΚατεβασα την εφαρμογη της alpha,μπηκε το 45ευρω,βλέπω την virtual καρτα μεσα στην εφαρμογή, αλλα πώς στην ευχή θα πληρώσω οταν παω στο βενζινάδικο; Δεν εχει κάποια επιλογή για πληρωμή.
Μέσα στη τεχνολογία είσαι μαν!!!!Ανοίγεις το NFC εσύ και με το pos στο βενζινάδικο γίνεται η συνναλαγη
Ελα μαν σε χάσαμε έλα δίπλα να τα πούμεΜέσα στη τεχνολογία είσαι μαν!!!!