Διαγραμμένο μέλος 212554
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2021
- Like
- 1.406
- Πόντοι
- 216
θα πλήρωνα σε είδος ... ανταλλακτική οικονομίαΔεν εχεις και καμια υποθεση να αναλαβω, θα σου εκανα καλη τιμη
θα πλήρωνα σε είδος ... ανταλλακτική οικονομίαΔεν εχεις και καμια υποθεση να αναλαβω, θα σου εκανα καλη τιμη
Δεν με συμφερει. Αυτο το παιρνω δωρεαν ούτως ή αλλωςθα πλήρωνα σε είδος ... ανταλλακτική οικονομία
ΔΕΝ το παίρνεις πλέον (... από όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω)Δεν με συμφερει. Αυτο το παιρνω δωρεαν ούτως ή αλλως
Δεν μπορω εννοεις?ΔΕΝ το παίρνεις πλέον (... από όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω)
Δεν θα το ελέγξουν.. είναι ενίσχυση λόγω των αυξήσεων.. δεν είναι απαραίτητο να βάλεις.. αρκεί να έχεις όχημα κ εισόδημα κάτω από 30κΗ ψηφιακή κάρτα λένε ότι χρησιμοποιείται μόνο σε βενζινάδικα αλλά αν τα βάλουν στον λογαριασμό πως ελέγχουν αν όντως πήραμε βενζίνη;
γκρινιάρης είσαι ... έγραφε κάποιος και τον διακόψαμε?Δεν πάτε αλλού να λύσετε τα ερωτικά σας; Το μπαχαλεψατε το θέμα..
γιο Κουλη 20-25 χρονων διορισμενο στο Ευρωπαικο Κοινοβουλιο
συνέβαλε κάπως ο πατέρας του σε αυτό.
Ντοκ εκανες αιτηση για το επιδομα;Μαλακίες του Κούλη, έπρεπε να τον κάνει τον γιο του συνάδελφο της «ακαδημαϊκού» Μπέτυς Μπαζιάνα και να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα.
Ή μπορούσε να τον βάλει σύμβουλο στο Εξωτερικών όπως ο Τσίπρας τον ξάδελφο, πάλι δεν θα έτρεχε τίποτα.
Εσύ μαν το πήρες;Ντοκ εκανες αιτηση για το επιδομα;
ναι και διπλα επειδη ειμαι ΔεξιοςΕσύ μαν το πήρες;
ναι και διπλα επειδη ειμαι Δεξιος
Μη βρίζεις αδελφεεδω εισαστε μουνια?
γιναμε μπαροιεδω εισαστε μουνια?
Ντοκ εκανες αιτηση για το επιδομα;