alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Γιατι, δεν ειμαι?εμφανίζεσαι συντηρητικός ...
Γιατι, δεν ειμαι?εμφανίζεσαι συντηρητικός ...
πολιτικά είσαι σε συντηρητική παράταξη ... ναιΓιατι, δεν ειμαι?
Προφανως εννοεις την φιλελευθερη δημοκρατικη παραταξη.πολιτικά είσαι σε συντηρητική παράταξη ... ναι
λες τελικά να είμαι κρυφοκουμμουνίστρια?Προφανως εννοεις την φιλελευθερη δημοκρατικη παραταξη.
Συντηρητικη την λενε οι κομμουνιστες
Δεν θυμαμαι η μασχαλη να ειναι αξυριστη, αρα οχιλες τελικά να είμαι κρυφοκουμμουνίστρια?
λες να κρύβω το Ριζοσπάστη κάτω από τη μασχάλη?
τα φαγα στο Μεταξουργείο ...Το θρεντ τι κάνατε τα 40€ από το επίδομα βενζίνης πότε θα ανοιχτεί;
το επίδομα ΔΕΝ το δικαιούμαι πάντως ....Δεν θυμαμαι η μασχαλη να ειναι αξυριστη, αρα οχι
το επίδομα ΔΕΝ το δικαιούμαι πάντως ....
ΠΑΝΤΑ είχα αυτοκίνητο!Δεν θυμαμαι να εχεις αυτοκινητο
Δεν το θυμομουν. Προφανως επειδη δεν το ειδα ποτέ το αυτοκινητο σου.ΠΑΝΤΑ είχα αυτοκίνητο!
είμαι και πολύ καλή οδηγός!
άσχετο που κάποιος δε μου εμπιστευόταν το Vitara του ...!
ούτε πλέον στον παλιατζή ?Δεν το θυμομουν. Προφανως επειδη δεν το ειδα ποτέ το αυτοκινητο σου.
Το βιταρα αυτος ο καποιος δεν το δινει ΠΟΥΘΕΝΑ.
Μια χαρα ειναι το βιταραούτε πλέον στον παλιατζή ?
Το εχουμε ξαναπει.vitara εχεις ρε χασοδικη μα πανε παρε κανενα αμαξι της προκοπης ανθρωπε τοσα λεφτα εχεις με suzuki κυκλοφορεις?
ε, ναι ... από ιδιοκτήτη πάσχει ...Μια χαρα ειναι το βιταρα
Αν σου ξινιζει ο ιδιοκτητης του, μην τον κανεις παρεαε, ναι ... από ιδιοκτήτη πάσχει ...
ΔΕΝ είναι χασοδίκης πάντως ...vitara εχεις ρε χασοδικη μα πανε παρε κανενα αμαξι της προκοπης ανθρωπε τοσα λεφτα εχεις με suzuki κυκλοφορεις?
ααα, ΔΕΝ τα έμαθες τα νέα?Αν σου ξινιζει ο ιδιοκτητης του, μην τον κανεις παρεα
Δεν εχεις και καμια υποθεση να αναλαβω, θα σου εκανα καλη τιμηΔΕΝ είναι χασοδίκης πάντως ...
καλα με συγχωρειςΔΕΝ είναι χασοδίκης πάντως ...