a) Πιθανόν επειδή βιάζεται να πουλήσει και έχει ανάγκη χρημάτων . Και δίνεις ΜΕΤΡΗΤΟ.
Σαφέστατα δεν πιάνει σε όλα. ΑΛΛΑ ΜΑΝΤΕΨΕ ... ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΟΛΑ. Θες να αγοράσεις 1-5-10 από το μισό μύριο διαμερισμάτων της αττικής. ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ.
b) Οιμεσίτες μεγιστοποιούν το κέρδος τους και δεν δέχονται παζάρια. Χάσιμο χρόνου.
c) Φτηνό το λες εσύ. Τα κόστη είναι ίδια για όλους.
Ένα 15κιλο πλαστικό κάνει 35€ ως 70€.
Εγώ που είμαι φτηνιάρης , μπορώ να το κάνω μόνος μου, με το κόστος της μπογιάς ή με αλμπάνια που δουλεύουν μεροκάματο,
εσύ που είσαι κιμπάρης, μπορείς να το αναθέσεις σε αρχιτέκτονα με sl που θα το αναθέσει σε διακοσμητή με slk , που θα το αναθέσει σε υπεργολάβο με βόλβο, που θα το αναθέσει σε έλληνα μπογιατζή με αβένσις, που θα το αναθέσει στα ίδια αλμπάνια που θα κάνουν τη δουλειά και σε μένα , με παραπάνω μεροκάματο , επειδή εσύ είσαι κιμπάρης. Τελίκά με την ίδια μπογιά βάφονται τα ντουβάρια, απλά όταν εσύ όταν θα τρως στο μαρούσι , θα πουλάς μούρη στη σούλα, που θα σου λέει για το ΣΚ στην αράχωβα.
d)Ιδέες για να βγάλει χρήμα είπα , όχι για να είναι σοβαρός.
Αν θέλει σοβαρότητα , να αγοράσει βίλλα στην πολιτεία, να κυκλοφορεί με καγιέν , να πηγαίνει στη μύκονο το καλοκαίρι και στην αράχωβα το χειμώνα ... και η γυναίκα του να έχει πέρσοναλ τρέηνερ και δάσκαλο του τέννις, στην πολιτεία πάντα ....