alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.274
- Πόντοι
- 8.006
Θελω το τηλεφωνο της. Το σκάιπ της, τη διευθυνση της. κατι τελος παντων.Το έχω ακούσει από γκομενα "παμε να το μηδενίσουμε να μας έρθει λιγότερο"
Θελω το τηλεφωνο της. Το σκάιπ της, τη διευθυνση της. κατι τελος παντων.Το έχω ακούσει από γκομενα "παμε να το μηδενίσουμε να μας έρθει λιγότερο"
Κυνηγαει αυτον που ειναι ο λογαριασμος στο ονομα του.
Τι λες ανθρωπε μου?Να ξερεις κατι αν το εχεις βαλει στου ενοικιαστη και δεν το πληρωνει και εσυ θελεις να το ξανανοικιασεις αναγκαστικα πρεπει να το ξεχρεωσεις εσυ.οποτε τι ειναι σε μενα τι στον ενοικιαστη ειναι το ιδιο πραγμα.Στο συμβολαιο το εχω γραψει οτι ειναι υποχρεωμενος να πληρωνει την δεη του στην χρονικη περιοδο που ενοικιαζει...
Τι δεν ισχυει τύπε μου?οχι δεν ισχυει αυτο.
Εγω βεβαια. Και μετα ας πηγαινα να τα ζητησω απο τον ιδιοκτητη. Απλο δεν ειναι?ναι ομως αν δεν τον πληρωνε ο νεος νοικαρης θα τα πληρωνες εσυ που ητανε στο ονομα σου η ο ιδιοκτηττης?
ο αλεξ αυτο ειναι και το νοημα του "βαζω το λογαριασμο στο ονομα μου" ... γινομαι δηλαδη εγω υπευθυνος για το λογαριασμο. Αλλιως ποιο το νοημα? Να χει αλληλογραφια στ ονομα του να την κοιταει??ναι ομως αν δεν τον πληρωνε ο νεος νοικαρης θα τα πληρωνες εσυ που ητανε στο ονομα σου η ο ιδιοκτηττης?
Τι ακριβως με ρωτας?Εγω σε ρωταω ?? να μου απαντησεις?? Νοικιαζες ενα σπιτι δικο σου κ το ρολοι της δεη το ειχε ο ενοικιαστης το φεσωνε και εξαφανιζοτανε.δεν πληρωνε λογαριασμους ενος χρονου.Εσυ μετα εβρισκες να ξανανοικιασεις το σπιτι σου και το ρολοι σου ειναι χρεωμενο.ο αριθμος του ρολογιου σου ειναι χρεωμενος.Προχωρα τωρα να μου πεις τι θα κανεις??
Μα ακριβως γι' αυτο, ανεκυψε και το θεμα με το χαρατσι.ο αλεξ αυτο ειναι και το νοημα του "βαζω το λογαριασμο στο ονομα μου" ... γινομαι δηλαδη εγω υπευθυνος για το λογαριασμο. Αλλιως ποιο το νοημα? Να χει αλληλογραφια στ ονομα του να την κοιταει??
Συγνωμη φιλε αλλά δεν νομιζω οτι ισχυει να αφηνει η ΔΕΗ το ρευμα με απληρωτους λογαριασμους ενός και ενάμισι ετους. Αν περασουν δεκα ημερες απο την λήξη και του δευτερου απληρωτου λογαριασμου, στο κοψανε.Εκ πείρας να πω δεν έχει καμία απολύτως σημασία το όνομα του λογαριασμού για ΔΕΗ. Θεωρούν ότι σε κάθε περίπτωση το ρολόι πάει πακέτο μόνιμα με το σπίτι, οπότε άμα δε πληρωθεί το προηγούμενο χρέος παίρνουν ρολόι και τέλος. Ακόμα και αν αλλάξουν το όνομα σε νέο ενοικιαστή/ιδιοκτήτη, πάλι το ίδιο θα συμβεί.
Κατέληξα ότι για τον ιδιοκτήτη είναι καλύτερο ο λογαριασμός να είναι στο όνομα και στη διεύθυνσή του, ώστε να γνωρίζει αν πληρώνονται οι λογαριασμοί, διότι υπάρχουν περιπτώσεις που υπήρχαν απλήρωτοι λογαριασμοί 1-1.5 έτους και δεν είχαν κάνει διακοπή λόγω έλλειψης προσωπικού στα εξωτερικά συνεργεία και συσσωρεύτηκαν λογαριασμοί χιλιάδων ευρώ. Τουλάχιστον με αυτό τον τρόπο, θα το γνωρίζει και θα πιέσει τον ενοικιαστή ή θα ζητήσει επίμονα διακοπή αν δεν πληρώνονται.
Τι ακριβως με ρωτας?
Σε οποιοδηποτε ονομα, ειτε το δικο μου, ειτε του ενοικιαστη, δεν θα πρεπει να πληρωθει για να εχει ρευμα το σπιτι και να το ξανανοικιασω?
Αρα αφου θα ειχα χασει τον ενοικιαστη, παλι εγω δεν θα πληρωνα αφού θα ειχε εξαφανιστει?
Συγνωμη φιλε αλλά δεν νομιζω οτι ισχυει να αφηνει η ΔΕΗ το ρευμα με απληρωτους λογαριασμους ενός και ενάμισι ετους. Αν περασουν δεκα ημερες απο την λήξη και του δευτερου απληρωτου λογαριασμου, στο κοψανε.
Εξαλλου δεν τιθεται θεμα προσωπικου. Όπου η ΔΕΗ δεν εχει προσωπικο, εχει ιδιωτη εργολαβο που αναλαμβανει να κοβει το ρευμα.
Τι ακριβως με ρωτας?
Σε οποιοδηποτε ονομα, ειτε το δικο μου, ειτε του ενοικιαστη, δεν θα πρεπει να πληρωθει για να εχει ρευμα το σπιτι και να το ξανανοικιασω?
Αρα αφου θα ειχα χασει τον ενοικιαστη, παλι εγω δεν θα πληρωνα αφού θα ειχε εξαφανιστει?
Το αβαντάζ του να έχει ο ιδιοκτήτης τον λογαριασμό στο όνομά του είναι ότι μπορεί να παρακολουθεί μέσω επίσκεψης στη ΔΕΗ εάν οι λογαριασμοί πληρώνονται από τον ενοικιαστή και να μην βρίσκεται προ μεγάλων εκπλήξεων. Σε περίπτωση μαλακίας του ενοικιαστή και περαιτέρω αδιαφορίας και στις 2 περιπτώσεις, θα τα δώσει ο ιδιοκτήτης για να μην κοπεί το ρεύμα και δεν μπορεί να το νοικιάσει σε νέο ενοικιαστή. Νομίζω... Με πρόλαβες majestic. Στο σάιτ της ΕΥΔΑΠ μπορείς να βάζει τα ζητούμενα στοιχεία και να βλέπεις την πορεία των λογαριασμών (γλιτώνεις την επίσκεψη στην ΕΥΔΑΠ).
Προς Άλεξ: Μακάρι να ήταν πάντα όπως τα λες, θα είχα γλιτώσει λεφτάσ το παρελθόν ως ιδιοκτήτης. Ίσως ήμουν εγώ ο άτυχος, πάντως μην νομίζεις πως το κόβουν τόσο γρήγορα, δη τώρα λόγω κρίσης.
Αυτα που λετε ισχυουν μονο αν νοικιαζεις σε τιποτα λαθρομεταναστες. Αν νοικιαζεις σε κανονικο εργαζομενο η εταιρεια με ΑΦΜ παει, πληρωνει εγγυηση στη ΔΕΗ, ο λογαριασμος βγαινει στο ονομα του και τα χρεη κυνηγουν μονο αυτον. Αν εξαφανιστει το ρολοι ξαναλαζει ονομα (με καταβολη νεας εγγυησης φυσικα) ειτε γυριζει στον ιδιοκτητη ειτε σε νεο ενοικιαστη.
Μη διαβαζετε μονο μπουρδες απο το ιντερνετ (το ξερω οτι το συγκεκριμενο ειναι μπουρδα που κυκλοφορει στο ιντερνετ) παρτε και τη ΔΕΗ ενα τηλεφωνο, διαβαστε και του ορους του συμβολαιου που υπογραφετε.