Νέα

Επιχειρηματικές (και άλλες) ανησυχίες του majestic69

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 75K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Αν νοικιαζετε σπιτι δικο σας σε αλλον τον λογαριασμο της δεη να τον αφησετε στο ονομα σας πρωτον για να τον ελεγχετε και να του πειτε μαγκα θα πληρωσεις η να παω να στο κοψω?Για να μην φουσκωσει και μετα ναγκαστικα πρεπει να τον εξοφλησετε εσεις για να ξανανοικιασετε το σπιτι σας.Η Δεη κυνηγαει τον ιδιοκτητη.Ωραιο το μουνι αλλα να μαθαινετε και κατι σοβαρο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Να ξερεις κατι αν το εχεις βαλει στου ενοικιαστη και δεν το πληρωνει και εσυ θελεις να το ξανανοικιασεις αναγκαστικα πρεπει να το ξεχρεωσεις εσυ.οποτε τι ειναι σε μενα τι στον ενοικιαστη ειναι το ιδιο πραγμα.Στο συμβολαιο το εχω γραψει οτι ειναι υποχρεωμενος να πληρωνει την δεη του στην χρονικη περιοδο που ενοικιαζει...
Τι λες ανθρωπε μου?
Εγω στο προηγουμενο σπιτι που νοικιαζα, ειχα ως νοικαρης το λογαριασμο στο ονομα μου.
Οταν εφυγα, βαρεθηκαμε με τον ιδιοκτητη να αλλαξουμε το ονομα μου και εβγαινε ο λογαριασμος τρια χρονια στο ονομα μου και τον πληρωνε ο νεος νοικαρης.

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ναι ομως αν δεν τον πληρωνε ο νεος νοικαρης θα τα πληρωνες εσυ που ητανε στο ονομα σου η ο ιδιοκτηττης?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
ναι ομως αν δεν τον πληρωνε ο νεος νοικαρης θα τα πληρωνες εσυ που ητανε στο ονομα σου η ο ιδιοκτηττης?
Εγω βεβαια. Και μετα ας πηγαινα να τα ζητησω απο τον ιδιοκτητη. Απλο δεν ειναι?

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
ο αλεξ αυτο ειναι και το νοημα του "βαζω το λογαριασμο στο ονομα μου" ... γινομαι δηλαδη εγω υπευθυνος για το λογαριασμο. Αλλιως ποιο το νοημα? Να χει αλληλογραφια στ ονομα του να την κοιταει??

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Εγω σε ρωταω ?? να μου απαντησεις?? Νοικιαζες ενα σπιτι δικο σου κ το ρολοι της δεη το ειχε ο ενοικιαστης το φεσωνε και εξαφανιζοτανε.δεν πληρωνε λογαριασμους ενος χρονου.Εσυ μετα εβρισκες να ξανανοικιασεις το σπιτι σου και το ρολοι σου ειναι χρεωμενο.ο αριθμος του ρολογιου σου ειναι χρεωμενος.Προχωρα τωρα να μου πεις τι θα κανεις??

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Εγω σε ρωταω ?? να μου απαντησεις?? Νοικιαζες ενα σπιτι δικο σου κ το ρολοι της δεη το ειχε ο ενοικιαστης το φεσωνε και εξαφανιζοτανε.δεν πληρωνε λογαριασμους ενος χρονου.Εσυ μετα εβρισκες να ξανανοικιασεις το σπιτι σου και το ρολοι σου ειναι χρεωμενο.ο αριθμος του ρολογιου σου ειναι χρεωμενος.Προχωρα τωρα να μου πεις τι θα κανεις??
Τι ακριβως με ρωτας?
Σε οποιοδηποτε ονομα, ειτε το δικο μου, ειτε του ενοικιαστη, δεν θα πρεπει να πληρωθει για να εχει ρευμα το σπιτι και να το ξανανοικιασω?
Αρα αφου θα ειχα χασει τον ενοικιαστη, παλι εγω δεν θα πληρωνα αφού θα ειχε εξαφανιστει?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
ο αλεξ αυτο ειναι και το νοημα του "βαζω το λογαριασμο στο ονομα μου" ... γινομαι δηλαδη εγω υπευθυνος για το λογαριασμο. Αλλιως ποιο το νοημα? Να χει αλληλογραφια στ ονομα του να την κοιταει??
Μα ακριβως γι' αυτο, ανεκυψε και το θεμα με το χαρατσι.
Που λεγανε "να το πληρωνει ο ενοικιαστης που ειναι στο ονομα του ο λογαριασμος και μετα ας το συμψηφισει με το ενοικιο".

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Εκ πείρας να πω δεν έχει καμία απολύτως σημασία το όνομα του λογαριασμού για ΔΕΗ. Θεωρούν ότι σε κάθε περίπτωση το ρολόι πάει πακέτο μόνιμα με το σπίτι, οπότε άμα δε πληρωθεί το προηγούμενο χρέος παίρνουν ρολόι και τέλος. Ακόμα και αν αλλάξουν το όνομα σε νέο ενοικιαστή/ιδιοκτήτη, πάλι το ίδιο θα συμβεί.

Κατέληξα ότι για τον ιδιοκτήτη είναι καλύτερο ο λογαριασμός να είναι στο όνομα και στη διεύθυνσή του, ώστε να γνωρίζει αν πληρώνονται οι λογαριασμοί, διότι υπάρχουν περιπτώσεις που υπήρχαν απλήρωτοι λογαριασμοί 1-1.5 έτους και δεν είχαν κάνει διακοπή λόγω έλλειψης προσωπικού στα εξωτερικά συνεργεία και συσσωρεύτηκαν λογαριασμοί χιλιάδων ευρώ. Τουλάχιστον με αυτό τον τρόπο, θα το γνωρίζει και θα πιέσει τον ενοικιαστή ή θα ζητήσει επίμονα διακοπή αν δεν πληρώνονται.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Εκ πείρας να πω δεν έχει καμία απολύτως σημασία το όνομα του λογαριασμού για ΔΕΗ. Θεωρούν ότι σε κάθε περίπτωση το ρολόι πάει πακέτο μόνιμα με το σπίτι, οπότε άμα δε πληρωθεί το προηγούμενο χρέος παίρνουν ρολόι και τέλος. Ακόμα και αν αλλάξουν το όνομα σε νέο ενοικιαστή/ιδιοκτήτη, πάλι το ίδιο θα συμβεί.

Κατέληξα ότι για τον ιδιοκτήτη είναι καλύτερο ο λογαριασμός να είναι στο όνομα και στη διεύθυνσή του, ώστε να γνωρίζει αν πληρώνονται οι λογαριασμοί, διότι υπάρχουν περιπτώσεις που υπήρχαν απλήρωτοι λογαριασμοί 1-1.5 έτους και δεν είχαν κάνει διακοπή λόγω έλλειψης προσωπικού στα εξωτερικά συνεργεία και συσσωρεύτηκαν λογαριασμοί χιλιάδων ευρώ. Τουλάχιστον με αυτό τον τρόπο, θα το γνωρίζει και θα πιέσει τον ενοικιαστή ή θα ζητήσει επίμονα διακοπή αν δεν πληρώνονται.
Συγνωμη φιλε αλλά δεν νομιζω οτι ισχυει να αφηνει η ΔΕΗ το ρευμα με απληρωτους λογαριασμους ενός και ενάμισι ετους. Αν περασουν δεκα ημερες απο την λήξη και του δευτερου απληρωτου λογαριασμου, στο κοψανε.
Εξαλλου δεν τιθεται θεμα προσωπικου. Όπου η ΔΕΗ δεν εχει προσωπικο, εχει ιδιωτη εργολαβο που αναλαμβανει να κοβει το ρευμα.

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Τι ακριβως με ρωτας?
Σε οποιοδηποτε ονομα, ειτε το δικο μου, ειτε του ενοικιαστη, δεν θα πρεπει να πληρωθει για να εχει ρευμα το σπιτι και να το ξανανοικιασω?
Αρα αφου θα ειχα χασει τον ενοικιαστη, παλι εγω δεν θα πληρωνα αφού θα ειχε εξαφανιστει?

1.Αμα το εχεις στο ονομα του ενοικιαστη δεν θα δεις ποτε αν πληρωνει η οχι ο λογαριασμος θα φουσκωνει στο τελος εξαφανιζεται και σου αφηνει το φεσι.εσυ βρισκεις αλλον ενοικιαστη οποτε αναγκαστικα το πληρωνεις εσυ για να ενοικιασεις το σπιτι σου.
2.Αμα το εχεις στο δικο σου το ονομα ελεγχεις τους λογαριασμους πχ τετραμηνου κ αν δεν τον πληρωσει πας κ του το κοβεις.Αν φυγει πληρωνεις και λιγοτερα του τετραμηνου κ οχι χρονου η 1.5 χρονου οπως στο νουμερο 1.

Καταλαβες?

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Συγνωμη φιλε αλλά δεν νομιζω οτι ισχυει να αφηνει η ΔΕΗ το ρευμα με απληρωτους λογαριασμους ενός και ενάμισι ετους. Αν περασουν δεκα ημερες απο την λήξη και του δευτερου απληρωτου λογαριασμου, στο κοψανε.
Εξαλλου δεν τιθεται θεμα προσωπικου. Όπου η ΔΕΗ δεν εχει προσωπικο, εχει ιδιωτη εργολαβο που αναλαμβανει να κοβει το ρευμα.

στην δεη αμα βαζεις εναντι δεκα και εικοσι ευρω δεν στο κοβει.

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Τι ακριβως με ρωτας?

Το αβαντάζ του να έχει ο ιδιοκτήτης τον λογαριασμό στο όνομά του είναι ότι μπορεί να παρακολουθεί μέσω επίσκεψης στη ΔΕΗ εάν οι λογαριασμοί πληρώνονται από τον ενοικιαστή και να μην βρίσκεται προ μεγάλων εκπλήξεων. Σε περίπτωση μαλακίας του ενοικιαστή και περαιτέρω αδιαφορίας και στις 2 περιπτώσεις, θα τα δώσει ο ιδιοκτήτης για να μην κοπεί το ρεύμα και δεν μπορεί να το νοικιάσει σε νέο ενοικιαστή. Νομίζω... Με πρόλαβες majestic. Στο σάιτ της ΕΥΔΑΠ μπορείς να βάζει τα ζητούμενα στοιχεία και να βλέπεις την πορεία των λογαριασμών (γλιτώνεις την επίσκεψη στην ΕΥΔΑΠ).
Προς Άλεξ: Μακάρι να ήταν πάντα όπως τα λες, θα είχα γλιτώσει λεφτάσ το παρελθόν ως ιδιοκτήτης. Ίσως ήμουν εγώ ο άτυχος, πάντως μην νομίζεις πως το κόβουν τόσο γρήγορα, δη τώρα λόγω κρίσης.

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Το αβαντάζ του να έχει ο ιδιοκτήτης τον λογαριασμό στο όνομά του είναι ότι μπορεί να παρακολουθεί μέσω επίσκεψης στη ΔΕΗ εάν οι λογαριασμοί πληρώνονται από τον ενοικιαστή και να μην βρίσκεται προ μεγάλων εκπλήξεων. Σε περίπτωση μαλακίας του ενοικιαστή και περαιτέρω αδιαφορίας και στις 2 περιπτώσεις, θα τα δώσει ο ιδιοκτήτης για να μην κοπεί το ρεύμα και δεν μπορεί να το νοικιάσει σε νέο ενοικιαστή. Νομίζω... Με πρόλαβες majestic. Στο σάιτ της ΕΥΔΑΠ μπορείς να βάζει τα ζητούμενα στοιχεία και να βλέπεις την πορεία των λογαριασμών (γλιτώνεις την επίσκεψη στην ΕΥΔΑΠ).
Προς Άλεξ: Μακάρι να ήταν πάντα όπως τα λες, θα είχα γλιτώσει λεφτάσ το παρελθόν ως ιδιοκτήτης. Ίσως ήμουν εγώ ο άτυχος, πάντως μην νομίζεις πως το κόβουν τόσο γρήγορα, δη τώρα λόγω κρίσης.

πεςτου τα και εσυ γιατι δεν με πιστευει....

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Αυτα που λετε ισχυουν μονο αν νοικιαζεις σε τιποτα λαθρομεταναστες. Αν νοικιαζεις σε κανονικο εργαζομενο η εταιρεια με ΑΦΜ παει, πληρωνει εγγυηση στη ΔΕΗ, ο λογαριασμος βγαινει στο ονομα του και τα χρεη κυνηγουν μονο αυτον. Αν εξαφανιστει το ρολοι ξαναλαζει ονομα (με καταβολη νεας εγγυησης φυσικα) ειτε γυριζει στον ιδιοκτητη ειτε σε νεο ενοικιαστη.

Μη διαβαζετε μονο μπουρδες απο το ιντερνετ (το ξερω οτι το συγκεκριμενο ειναι μπουρδα που κυκλοφορει στο ιντερνετ) παρτε και τη ΔΕΗ ενα τηλεφωνο, διαβαστε και του ορους του συμβολαιου που υπογραφετε.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.254
Πόντοι
12.756
Τι εγινε παλι ρε Ματζεστικ ?? ετοιμαζεσαι να αγορασεις την ΔΕΗ ? καλη μπιζνα παντως αυτη ... ;)
Ο Μηλιωνης αν τον ηξερες θα ηταν ο ηρωας σου  ;)

Μονο τουρισμοοοοοοοοοοο εκανε  ;)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.254
Πόντοι
12.756
Αυτα που λετε ισχυουν μονο αν νοικιαζεις σε τιποτα λαθρομεταναστες. Αν νοικιαζεις σε κανονικο εργαζομενο η εταιρεια με ΑΦΜ παει, πληρωνει εγγυηση στη ΔΕΗ, ο λογαριασμος βγαινει στο ονομα του και τα χρεη κυνηγουν μονο αυτον. Αν εξαφανιστει το ρολοι ξαναλαζει ονομα (με καταβολη νεας εγγυησης φυσικα) ειτε γυριζει στον ιδιοκτητη ειτε σε νεο ενοικιαστη.

Μη διαβαζετε μονο μπουρδες απο το ιντερνετ (το ξερω οτι το συγκεκριμενο ειναι μπουρδα που κυκλοφορει στο ιντερνετ) παρτε και τη ΔΕΗ ενα τηλεφωνο, διαβαστε και του ορους του συμβολαιου που υπογραφετε.

Σωστος εισαι ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom