Νέα

Επιχειρηματικές (και άλλες) ανησυχίες του majestic69

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 75K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
Boys Εχει κανει κανεις λειζερ?

Εχει δει καλο Αποτελεσμα?

Σκεφτομαι για αρχιδια να ειναι λαμπαδα για παντα.

Εχουμε τιποτα περιπτωσεις καρκινους κτλπ?

Γενικα ποια ειναι η γνωμη σας?

Το κοστος το ξερουμε και ποση διαρκεια εχει η ολη διαδικασια?

τυπε υπαρχει κατι αλλο,που ειναι επισης laser,εχει καλυτερα αποτελεσματα,και καθολου παρενεργειες  :grin:

Συνημμένα

• yoda lightsaber.jpg
    yoda lightsaber.jpg
    5,1 KB · Εμφανίσεις: 18

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Τι λες ανθρωπε μου?
Εγω στο προηγουμενο σπιτι που νοικιαζα, ειχα ως νοικαρης το λογαριασμο στο ονομα μου.
Οταν εφυγα, βαρεθηκαμε με τον ιδιοκτητη να αλλαξουμε το ονομα μου και εβγαινε ο λογαριασμος τρια χρονια στο ονομα μου και τον πληρωνε ο νεος νοικαρης.
Λαρτζ τύπος! Δεν σε ενδιέφερε να πάρεις πισω την εγγύση που ειχες δώσει στη ΔΕΗ;

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
1.Αμα το εχεις στο ονομα του ενοικιαστη δεν θα δεις ποτε αν πληρωνει η οχι ο λογαριασμος θα φουσκωνει στο τελος εξαφανιζεται και σου αφηνει το φεσι.εσυ βρισκεις αλλον ενοικιαστη οποτε αναγκαστικα το πληρωνεις εσυ για να ενοικιασεις το σπιτι σου.
2.Αμα το εχεις στο δικο σου το ονομα ελεγχεις τους λογαριασμους πχ τετραμηνου κ αν δεν τον πληρωσει πας κ του το κοβεις.Αν φυγει πληρωνεις και λιγοτερα του τετραμηνου κ οχι χρονου η 1.5 χρονου οπως στο νουμερο 1.

Καταλαβες?
Γατάκι σε βρίσκω.
Μάλλον δεν θες να κάνεις κανονικό συμβόλαιο και θες έναν τρόπο για να ΝΟΜΙΖΕΙΣ ότι έχεις το νοικάρι στο χέρι.
Αν φύγει ο προηγούμενος με φέσι όπως λες , παει ο νέος νοικάρης με το νεο συμβόλαιο και του γινεται κανονικά η νέα σύνδεση και η ΔΕΗ θα τα πάρει απ΄'οπου πάει ο παλιός να ξανακάνει σύδνεση. Σε καμία περίπτωστη δεν θα τα ζητησει τα χρωστούμενα  πλην εκεινουν που έχει στο όνομα του το ρολόι.
Συν ότι έχει κίνητρο να ξαναπάρει πισω την εγγύηση.

Τράβα Ελβετία τύπε και άσε μας στη μιζέρια μας!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
τυπε οι γυναικες γουσταρουν γουτσου γουτσου με την τριχα

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.100
Πόντοι
17.085
majestic69 τα topic που ανοίγεις θα συγχωνεύονται στο τελευταίο δικό σου. Αρκετά.

loveforyour69

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
117
Πόντοι
1
Πες στην ΔΕΗ θελω πισω την εγγυηση για να κανω λειζερ στα αρχιδια μου  :2funny:  :2funny:

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
majestic εισαι καλα φιλε?

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: Απαγωγή γνωστού επιχειρηματία - Νεότερες πληροφορίες
Απαγωγή γνωστού επιχειρηματία έλαβε χώρα πριν από λίγη ώρα, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες.

Η απαγωγή έλαβε χώρα στα περίχωρα της Αθήνας, εντός της Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φερόμενος ως απαχθείς πρόσφατα έλαβε ομολογιακό δάνειο ύψους 2,3 εκατομμυρίων ευρώ.

Μεγάλη είναι η κινητοποίηση της Αστυνομίας.
skai.gr

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
"επιχειρηματικοτητα και καινοτομια" καλλίτερα τύπε  :2funny:

τυπε εσυ τετοια μπιζνα θα τη σκεφτοσουν?

η μπιζνα που εκανα ηταν πολυ απλη επαιρνα ολους τους σκελετους τους σπασμενους απο γυαλια σε ολα τα μαγαζια των Αθηνων και τα ξαναπουλαγα στο ebay με δημοπρασια.Δεν ειναι τοσο απλο οσο ακουγεται θελει τρεξιμο απλα εγω εβγαλα λεφτα απο αυτο.....

ο ματζεστικ τυπε το σκευτηκε και εβγαλε και 1 μυριο κας.

Παντως πρεπει να μπει μορατοριουμ στη μαλακια .... λειπω και ξεσαλωνετε εδω περα και μετα πρεπει να διαβαζω 639048203948 σελιδες για να βρω τα διαμαντια για τα οποια το μπου ειναι ξακουστο

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ελα ρε τυπε ματζεστικ μεχρι και δικο σου τοπικ απεκτησες :rockon:

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16

Τυπε η επιχειρηματικοτητα θελει φαντασια, κι ο Ονασης ξεκινησε πετωντας αδεια πακετα τσιγαρων της εταιρειας που ειχε ιδρυσει στους δρομους του Μπουενος Αιρες για διαφημιση. Ε ο ματζεστικ εχει πλημμυρισει το ebay με σπασμενους σκελετους γυαλιων, προκειται περι δαιμονιου σχεδιου αρμπιτραζ για να ανεβασει τις τιμες των ανταλλακτικων για σκελετους γυαλιων τους οποια θα πουλαει σε δευτερη φαση αφου εχει γεμισει την αγορα σπασμενα γυαλια που δε καθονται στη μυτη των απανταχου διοπτροφορων

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τυπε η επιχειρηματικοτητα θελει φαντασια, κι ο Ονασης ξεκινησε πετωντας αδεια πακετα τσιγαρων της εταιρειας που ειχε ιδρυσει στους δρομους του Μπουενος Αιρες για διαφημιση. Ε ο ματζεστικ εχει πλημμυρισει το ebay με σπασμενους σκελετους γυαλιων, προκειται περι δαιμονιου σχεδιου αρμπιτραζ για να ανεβασει τις τιμες των ανταλλακτικων για σκελετους γυαλιων τους οποια θα πουλαει σε δευτερη φαση αφου εχει γεμισει την αγορα σπασμενα γυαλια που δε καθονται στη μυτη των απανταχου διοπτροφορων
τυπε ο ματζεστικ καλυπτει ολο το φασμα της επιχειρηματικοτητας
απο ντοντατς μεχρι φωτοβολταικα :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom