Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
Εννοείς να γυαλίσεις τα δικά σου αρχίδια με λέϊζερ, ή να ανοίξεις επιχείρηση και να γυαλίζεις τα αρχίδια άλλων?
Εννοείς να γυαλίσεις τα δικά σου αρχίδια με λέϊζερ, ή να ανοίξεις επιχείρηση και να γυαλίζεις τα αρχίδια άλλων?
Boys Εχει κανει κανεις λειζερ?
Εχει δει καλο Αποτελεσμα?
Σκεφτομαι για αρχιδια να ειναι λαμπαδα για παντα.
Εχουμε τιποτα περιπτωσεις καρκινους κτλπ?
Γενικα ποια ειναι η γνωμη σας?
Το κοστος το ξερουμε και ποση διαρκεια εχει η ολη διαδικασια?
Λαρτζ τύπος! Δεν σε ενδιέφερε να πάρεις πισω την εγγύση που ειχες δώσει στη ΔΕΗ;Τι λες ανθρωπε μου?
Εγω στο προηγουμενο σπιτι που νοικιαζα, ειχα ως νοικαρης το λογαριασμο στο ονομα μου.
Οταν εφυγα, βαρεθηκαμε με τον ιδιοκτητη να αλλαξουμε το ονομα μου και εβγαινε ο λογαριασμος τρια χρονια στο ονομα μου και τον πληρωνε ο νεος νοικαρης.
Γατάκι σε βρίσκω.1.Αμα το εχεις στο ονομα του ενοικιαστη δεν θα δεις ποτε αν πληρωνει η οχι ο λογαριασμος θα φουσκωνει στο τελος εξαφανιζεται και σου αφηνει το φεσι.εσυ βρισκεις αλλον ενοικιαστη οποτε αναγκαστικα το πληρωνεις εσυ για να ενοικιασεις το σπιτι σου.
2.Αμα το εχεις στο δικο σου το ονομα ελεγχεις τους λογαριασμους πχ τετραμηνου κ αν δεν τον πληρωσει πας κ του το κοβεις.Αν φυγει πληρωνεις και λιγοτερα του τετραμηνου κ οχι χρονου η 1.5 χρονου οπως στο νουμερο 1.
Καταλαβες?
majestic69 τα topic που ανοίγεις θα συγχωνεύονται στο τελευταίο δικό σου. Αρκετά.
majestic69 τα topic που ανοίγεις θα συγχωνεύονται στο τελευταίο δικό σου. Αρκετά.
επιχειρηματικοτητα καλυτερα τυπεΑνοιξε ενα νημα επενδυτικες ανησυχιες , να τα βαζει ολα μεσα ....
επιχειρηματικοτητα καλυτερα τυπε
τυπε κατι τα 2 εκφραζουν τον ματζεστικ"επιχειρηματικοτητα και καινοτομια" καλλίτερα τύπε
"επιχειρηματικοτητα και καινοτομια" καλλίτερα τύπε
η μπιζνα που εκανα ηταν πολυ απλη επαιρνα ολους τους σκελετους τους σπασμενους απο γυαλια σε ολα τα μαγαζια των Αθηνων και τα ξαναπουλαγα στο ebay με δημοπρασια.Δεν ειναι τοσο απλο οσο ακουγεται θελει τρεξιμο απλα εγω εβγαλα λεφτα απο αυτο.....
τυπε εσυ τετοια μπιζνα θα τη σκεφτοσουν?
ο ματζεστικ τυπε το σκευτηκε και εβγαλε και 1 μυριο κας.
τυπε ο ματζεστικ καλυπτει ολο το φασμα της επιχειρηματικοτηταςΤυπε η επιχειρηματικοτητα θελει φαντασια, κι ο Ονασης ξεκινησε πετωντας αδεια πακετα τσιγαρων της εταιρειας που ειχε ιδρυσει στους δρομους του Μπουενος Αιρες για διαφημιση. Ε ο ματζεστικ εχει πλημμυρισει το ebay με σπασμενους σκελετους γυαλιων, προκειται περι δαιμονιου σχεδιου αρμπιτραζ για να ανεβασει τις τιμες των ανταλλακτικων για σκελετους γυαλιων τους οποια θα πουλαει σε δευτερη φαση αφου εχει γεμισει την αγορα σπασμενα γυαλια που δε καθονται στη μυτη των απανταχου διοπτροφορων