Νέα

Επιχειρηματικές (και άλλες) ανησυχίες του majestic69

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 75K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Αυτα που λετε ισχυουν μονο αν νοικιαζεις σε τιποτα λαθρομεταναστες. Αν νοικιαζεις σε κανονικο εργαζομενο η εταιρεια με ΑΦΜ παει, πληρωνει εγγυηση στη ΔΕΗ, ο λογαριασμος βγαινει στο ονομα του και τα χρεη κυνηγουν μονο αυτον. Αν εξαφανιστει το ρολοι ξαναλαζει ονομα (με καταβολη νεας εγγυησης φυσικα) ειτε γυριζει στον ιδιοκτητη ειτε σε νεο ενοικιαστη.

Μη διαβαζετε μονο μπουρδες απο το ιντερνετ (το ξερω οτι το συγκεκριμενο ειναι μπουρδα που κυκλοφορει στο ιντερνετ) παρτε και τη ΔΕΗ ενα τηλεφωνο, διαβαστε και του ορους του συμβολαιου που υπογραφετε.
:thumbsup:

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Τι εγινε παλι ρε Ματζεστικ ?? ετοιμαζεσαι να αγορασεις την ΔΕΗ ? καλη μπιζνα παντως αυτη ... ;)
Ο Μηλιωνης αν τον ηξερες θα ηταν ο ηρωας σου  ;)

Μονο τουρισμοοοοοοοοοοο εκανε  ;)

Ο μηλιωνης αδελφε θα μπορουσε να ηταν σε καμια ελβετια η σε κανενα λονδινο κ να εκανε ζωαρα.Αλλα μου ηθελε , μπουζουκια ,  Ηρωδου Αττικου , Λουσα και Συλβια Παπαδακη.....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
στην δεη αμα βαζεις εναντι δεκα και εικοσι ευρω δεν στο κοβει.
Σε πληροφορω οτι απο λαθος ειχα αφησει ενα υπολοιπο προηγουμενου λογαριασμου και ολοκληρο τον επομενο απληρωτο, και σε δεκα ημερες απο την ληξη του δευτερου, μου το κοψανε κανονικα και ετρεχα να το συνδεσω αυθημερον.
Μην λετε τετοια χαζα.
Δεν ισχυουν. Θα παρετε κοσμο στο λαιμο σας.

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
αρα που καταληγουμε??

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.254
Πόντοι
12.756
Ο μηλιωνης αδελφε θα μπορουσε να ηταν σε καμια ελβετια η σε κανενα λονδινο κ να εκανε ζωαρα.Αλλα μου ηθελε , μπουζουκια ,  Ηρωδου Αττικου , Λουσα και Συλβια Παπαδακη.....

Ο Μηλιωνης μαζευε για κατι πιο δυνατο , αλλα τον εφαγε η μαλακια που εχεις και εσυ στο κεφαλι , εκει που εφτασε στο τοπ που μπορουσε να μαζεψει ηθελε και αλλα  ;)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.254
Πόντοι
12.756

Κοιτα που ειναι ο Μηλιωνης για να μαθαινεις μπαλιτσα , τουριστα  ;)

Ετσι γινονται οι δουλειες Ματζεστικ , οχι με λουκουμαδες , καφεδες , απορυπαντικα , σκατοχαρτα κτλ ....

Μαθε μπαλιτσα απο τον Μαραντονα και κανε τουρισμο μετααααααααα

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Κοιτα που ειναι ο Μηλιωνης για να μαθαινεις μπαλιτσα , τουριστα  ;)

Ετσι γινονται οι δουλειες Ματζεστικ , οχι με λουκουμαδες , καφεδες , απορυπαντικα , σκατοχαρτα κτλ ....

Μαθε μπαλιτσα απο τον Μαραντονα και κανε τουρισμο μετααααααααα

χαχαχα ναι το ειδα πριν το ποσταρεις.....

ε τι γλιτωσε το παλικαρι...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.254
Πόντοι
12.756
Τι γλυτωσε?
Δεν θα περασει απο δικη?

καποια στιγμη , πολυυυυ πιο μετα , οταν θα υπαρχει κατι αλλο που θα βραζει σαν θεμα , και δεν θα το καταλαβει κανεις  και κανεις παλι δεν θα μαθει τι εγινε ... και οταν γινει θα σε παρω μαζι μου να παμε στο επομενο πρωτοχρονιακτικο παρτυ του να βρεις κανα καλο πελατη..

Εξω θα βγει Αλεξ , ακουμε που σου λεω  ;)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
καποια στιγμη , πολυυυυ πιο μετα , οταν θα υπαρχει κατι αλλο που θα βραζει σαν θεμα , και δεν θα το καταλαβει κανεις  και κανεις παλι δεν θα μαθει τι εγινε ... και οταν γινει θα σε παρω μαζι μου να παμε στο επομενο πρωτοχρονιακτικο παρτυ του να βρεις κανα καλο πελατη..

Εξω θα βγει Αλεξ , ακουμε που σου λεω  ;)
Δεν σε καταλαβαινω.
Ποιος να βγει, απο πού και πώς?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.254
Πόντοι
12.756
Δεν σε καταλαβαινω.
Ποιος να βγει, απο πού και πώς?

Καλα , κανε μου τον χαζο τωρα , και θα στο θυμισω εγω οταν φτασει αυτη η στιγμη , και θα παρεις και τις απαντησεις σου σε αυτα που ρωτας ... ;)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Καλα , κανε μου τον χαζο τωρα , και θα στο θυμισω εγω οταν φτασει αυτη η στιγμη , και θα παρεις και τις απαντησεις σου σε αυτα που ρωτας ... ;)
Α καλα. Γενικως θεωριες περι συνωμοσιας. Νταξ.

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Ειναι εξω ελευθερος και συνεχιζει την ζωαρα του αλλα με περιοριστικους ορους με εγγυηση 100 χιλιαρικα με επισκεψεις στα αστυνομικα τμηματα και με απαγορευση να φυγει απο την χωρα.Δηλαδη το miami κομμενο.Αλλα καλει ειναι και η μυκονος.Εχει τα λεφτα του στην ελβετια και ζει αριστοκρατικα και ο κομσακης που πληρωνε το χαρατσι το ψαχνει ακομη.Η δεη μπηκε μεσα και αυτη κατι εκατομμυρια.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.254
Πόντοι
12.756
Α καλα. Γενικως θεωριες περι συνωμοσιας. Νταξ.

Ποια συνωμοσια ?? εισαι με τα καλα σου ??
Σιγα μην σου αναλυσω αναλυτικα τι και πως θα κανει , το θεμα τυπε ειναι το αποτελεσμα , αυτος θα ειναι εξω , και εσυ απλα θα εχεις γραψει αλλη μια μαλακια στο μπου...
Ασε το χρονο να δειξει ποιος εχει δικιο , και μετα θα σου κανω εγω λογαριασμο , αλλα κοιτα μην αρχισεις παλι τις μαλακιες ερωτησεις , ποιος ? , που ? , ποτε ?, γιατι ? , ποιος στο ειπε ? , που το ξερεις εσυ ? ..

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Ποια συνωμοσια ?? εισαι με τα καλα σου ??
Σιγα μην σου αναλυσω αναλυτικα τι και πως θα κανει , το θεμα τυπε ειναι το αποτελεσμα , αυτος θα ειναι εξω , και εσυ απλα θα εχεις γραψει αλλη μια μαλακια στο μπου...
Ασε το χρονο να δειξει ποιος εχει δικιο , και μετα θα σου κανω εγω λογαριασμο , αλλα κοιτα μην αρχισεις παλι τις μαλακιες ερωτησεις , ποιος ? , που ? , ποτε ?, γιατι ? , ποιος στο ειπε ? , που το ξερεις εσυ ? ..

καλα απαντα στα πμ και ασε τον αλεξ......

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Boys Εχει κανει κανεις λειζερ?

Εχει δει καλο Αποτελεσμα?

Σκεφτομαι για αρχιδια να ειναι λαμπαδα για παντα.

Εχουμε τιποτα περιπτωσεις καρκινους κτλπ?

Γενικα ποια ειναι η γνωμη σας?

Το κοστος το ξερουμε και ποση διαρκεια εχει η ολη διαδικασια?

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Boys Εχει κανει κανεις λειζερ?

Εχει δει καλο Αποτελεσμα?

Σκεφτομαι για αρχιδια να ειναι λαμπαδα για παντα.

Εχουμε τιποτα περιπτωσεις καρκινους κτλπ?

Γενικα ποια ειναι η γνωμη σας?

Το κοστος το ξερουμε και ποση διαρκεια εχει η ολη διαδικασια?

Εννοείς να γυαλίσεις τα δικά σου αρχίδια με λέϊζερ, ή να ανοίξεις επιχείρηση και να γυαλίζεις τα αρχίδια άλλων?

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
obama-epic-thread-Reyyp8.jpg

Stories

Νέο!

Stories