Νέα

Επιχειρηματικές (και άλλες) ανησυχίες του majestic69

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 75K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
να το ρολοι.

Συνημμένα

• rsz_image.jpg
    rsz_image.jpg
    340,8 KB · Εμφανίσεις: 13

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Τσιμπημενος μού φαινεσαι κι εσυ, γιατι ετσι?

ειμαι εν γνωση μου ενεργοβορος

τυπε αν δε εισαι ο Κοπελουζος

http://[URL unfurl="true"]www.spitoskylo.gr/wp-content/uploads/2012/06/kopelouzos.jpg[/img[/URL]]

απλα το ρολοι σου δε ξεκινησε απο το 0, δε παιζει 12,000kwh καταναλωση σε 4 μηνες. Η δικια μου καταναλωση και ειναι σχετικα μεγαλη, δηλαδη ειναι για ενεργοβορο μεγαλο σπιτι, το 12,000 ειναι εκτος πραγματικοτητας

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
τυπε αν δε εισαι ο Κοπελουζος

http://[URL unfurl="true"]www.spitoskylo.gr/wp-content/uploads/2012/06/kopelouzos.jpg[/img[/URL]]

απλα το ρολοι σου δε ξεκινησε απο το 0, δε παιζει 12,000kwh καταναλωση σε 4 μηνες. Η δικια μου καταναλωση και ειναι σχετικα μεγαλη, δηλαδη ειναι για ενεργοβορο μεγαλο σπιτι, το 12,000 ειναι εκτος πραγματικοτητας
[/quote]

Αυτοι παιρνουν μεση τυπε
εχουν υποσταθμο ;D

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Βρες τις προηγούμενες τιμές του ρολογιού και αφαίρεσέ της από την κάθε μία (νέα κανονική-παλιά κανονική, νέα νυχτρινή-παλιά νυχτερινη) για να βρεις την κατανάλωση.

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
τι εννοεις δεν ξεκινησε απο το μηδεν το πειραξανε?? και τι τθα κανω τωρα??

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Βρες τις προηγούμενες τιμές του ρολογιού και αφαίρεσέ της από την κάθε μία (νέα κανονική-παλιά κανονική, νέα νυχτρινή-παλιά νυχτερινη) για να βρεις την κατανάλωση.

ποιες προηγουμενες βρε εσυ ειναι καινουριο το σπιτι και καινουριο το ρολοι.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
πες μου την εμπειρια σου.ποσες κιλοβατωρες καις το τετραμηνο καθημερινες και νυχτερινες??

το σπιτι το νοικιαζω αλλα ερχεται στο ονομα μου.
τυπε ο λογαριασμος γιατι ειναι στο δικο σου ονομα και οχι στου νοικαρη; ε ρε φεσι που θα φας.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
τι εννοεις δεν ξεκινησε απο το μηδεν το πειραξανε?? και τι τθα κανω τωρα??
Θα ετοιμασεις ενα τριχιλιαρο για να πληρωσεις και θα παρακολουθεις το επομενο τετραμηνο πώς πηγαινει. Και αν δεις οτι τρεχει πολυ χωρις λογο, θα φωναξεις τους τεχνικους της ΔΕΗ να ελεγξουν τι συμβαινει.

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
οντως παιζει κατι τετοιο.γινεται συχνα αυτο? δλδ δεν τα βαζουνε καινουρια μηδενισμενα??
Ο μηχανισμός ειναι "κλειδωμένος". Συνήθως κάνουν τράμπες με άλλα που έχουν κάνει διακοπή. Τυχαίνει να σου βάλουν καμιά φορά και κανένα του "κουτιού'.

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
τυπε ο λογαριασμος γιατι ειναι στο δικο σου ονομα και οχι στου νοικαρη; ε ρε φεσι που θα φας.

Να ξερεις κατι αν το εχεις βαλει στου ενοικιαστη και δεν το πληρωνει και εσυ θελεις να το ξανανοικιασεις αναγκαστικα πρεπει να το ξεχρεωσεις εσυ.οποτε τι ειναι σε μενα τι στον ενοικιαστη ειναι το ιδιο πραγμα.Στο συμβολαιο το εχω γραψει οτι ειναι υποχρεωμενος να πληρωνει την δεη του στην χρονικη περιοδο που ενοικιαζει...

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
οντως παιζει κατι τετοιο.γινεται συχνα αυτο? δλδ δεν τα βαζουνε καινουρια μηδενισμενα??

δε μηδενιζουν τα ρολογια. Αμα μηδενιζαν τυπε η ΔΕΗ θα ειχε 0 εσοδα. Απλα μπορει να σου εβαλαν ρολοι το οποιο ειχε ακυρωθει καπου αλλου, τωρα με τα χαρατσια πολλοι κοψανε το ρευμα. Οταν στο εβαλαν σημειωσαν και απο που "ξεκιναει" η δικια σου καταναλωση

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Η Δεη με λιγα λογια τον ιδιοκτητη κηνυγαει οχι τον ενοικιαστη.

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
δε μηδενιζουν τα ρολογια. Αμα μηδενιζαν τυπε η ΔΕΗ θα ειχε 0 εσοδα. Απλα μπορει να σου εβαλαν ρολοι το οποιο ειχε ακυρωθει καπου αλλου, τωρα με τα χαρατσια πολλοι κοψανε το ρευμα. Οταν στο εβαλαν σημειωσαν και απο που "ξεκιναει" η δικια σου καταναλωση
Το έχω ακούσει από γκομενα "παμε να το μηδενίσουμε να μας έρθει λιγότερο"  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom