majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
πλησιαζει τα 50.ασε δεν κανει για εσενα θα την πασαρω στον τραμου.
Τσιμπημενος μού φαινεσαι κι εσυ, γιατι ετσι?
να το ρολοι.
τυπε αν δε εισαι ο Κοπελουζος
http://[URL unfurl="true"]www.spitoskylo.gr/wp-content/uploads/2012/06/kopelouzos.jpg[/img[/URL]]
απλα το ρολοι σου δε ξεκινησε απο το 0, δε παιζει 12,000kwh καταναλωση σε 4 μηνες. Η δικια μου καταναλωση και ειναι σχετικα μεγαλη, δηλαδη ειναι για ενεργοβορο μεγαλο σπιτι, το 12,000 ειναι εκτος πραγματικοτητας
[/quote]
Αυτοι παιρνουν μεση τυπε
εχουν υποσταθμο ;D
Βρες τις προηγούμενες τιμές του ρολογιού και αφαίρεσέ της από την κάθε μία (νέα κανονική-παλιά κανονική, νέα νυχτρινή-παλιά νυχτερινη) για να βρεις την κατανάλωση.να το ρολοι.
Βρες τις προηγούμενες τιμές του ρολογιού και αφαίρεσέ της από την κάθε μία (νέα κανονική-παλιά κανονική, νέα νυχτρινή-παλιά νυχτερινη) για να βρεις την κατανάλωση.
Τα έχουν σημειώσι οι ΔΕΗτζήδες όταν έκαναν τη σύνδεση.τι εννοεις δεν ξεκινησε απο το μηδεν το πειραξανε?? και τι τθα κανω τωρα??
τυπε ο λογαριασμος γιατι ειναι στο δικο σου ονομα και οχι στου νοικαρη; ε ρε φεσι που θα φας.πες μου την εμπειρια σου.ποσες κιλοβατωρες καις το τετραμηνο καθημερινες και νυχτερινες??
το σπιτι το νοικιαζω αλλα ερχεται στο ονομα μου.
Πάρε τηλέφωνο στη καταμέτρηση και ρώτα τους ή κάνε υπομονή.ποιες προηγουμενες βρε εσυ ειναι καινουριο το σπιτι και καινουριο το ρολοι.
Τα έχουν σημειώσι οι ΔΕΗτζήδες όταν έκαναν τη σύνδεση.
Θα ετοιμασεις ενα τριχιλιαρο για να πληρωσεις και θα παρακολουθεις το επομενο τετραμηνο πώς πηγαινει. Και αν δεις οτι τρεχει πολυ χωρις λογο, θα φωναξεις τους τεχνικους της ΔΕΗ να ελεγξουν τι συμβαινει.τι εννοεις δεν ξεκινησε απο το μηδεν το πειραξανε?? και τι τθα κανω τωρα??
Ο μηχανισμός ειναι "κλειδωμένος". Συνήθως κάνουν τράμπες με άλλα που έχουν κάνει διακοπή. Τυχαίνει να σου βάλουν καμιά φορά και κανένα του "κουτιού'.οντως παιζει κατι τετοιο.γινεται συχνα αυτο? δλδ δεν τα βαζουνε καινουρια μηδενισμενα??
Και θα μεινει ο νοικαρης χωρις ρεύμα τύπε?τυπε ο λογαριασμος γιατι ειναι στο δικο σου ονομα και οχι στου νοικαρη; ε ρε φεσι που θα φας.
τυπε ο λογαριασμος γιατι ειναι στο δικο σου ονομα και οχι στου νοικαρη; ε ρε φεσι που θα φας.
οντως παιζει κατι τετοιο.γινεται συχνα αυτο? δλδ δεν τα βαζουνε καινουρια μηδενισμενα??
Να το'βαζε στο όνομα του νοικάρη.Και θα μεινει ο νοικαρης χωρις ρεύμα τύπε?
Το έχω ακούσει από γκομενα "παμε να το μηδενίσουμε να μας έρθει λιγότερο"δε μηδενιζουν τα ρολογια. Αμα μηδενιζαν τυπε η ΔΕΗ θα ειχε 0 εσοδα. Απλα μπορει να σου εβαλαν ρολοι το οποιο ειχε ακυρωθει καπου αλλου, τωρα με τα χαρατσια πολλοι κοψανε το ρευμα. Οταν στο εβαλαν σημειωσαν και απο που "ξεκιναει" η δικια σου καταναλωση
Κυνηγαει αυτον που ειναι ο λογαριασμος στο ονομα του.Η Δεη με λιγα λογια τον ιδιοκτητη κηνυγαει οχι τον ενοικιαστη.