Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.259
- Πόντοι
- 12.756
Και οσοι δεν τον καταλαβαίνουμαι μας αποπαίρνει! :S
δεν εισαι γεννημενος επιχειρηματιας γι αυτο ;)
Και οσοι δεν τον καταλαβαίνουμαι μας αποπαίρνει! :S
Λες τα κωλοχαρτομάγαζα να είναι η μπίζνα της κρίσης τύπε?Ο Ελληνας πρεπει να ξεχασει το δημοσιουπαλληλικοι που ειχε και το εχω κονε στο στρατο και ΠΡΕΠΕΙ να ανεξαρτοποιηθει και να γινει επιχειρηματιας!!!Μονο τοτε θα φυγει απο την μιζερια και την δυστυχια....
Λες τα κωλοχαρτομάγαζα να είναι η μπίζνα της κρίσης τύπε?
Να χεστούμε στο χρήμα?Ξεπούλημα
Εσυ εχεις κατι εκατομμυρια αν θυμαμαι καλα.Αγορια ποσα σας ερχεται ο λογαριασμος το τετραμηνο?
με χρηση πληντυριων πιατων , ρουχων , στεγνωτηριο αν εχετε air condition για θερμανση η θερμοπομπους ? επισης για ηλεκτρικο θερμοσιφωνα?
ξερει κανεις ποσο ειναι η τιμη της κιλοβατωρας σημερα νυχτερινου και κανονικου?
Εμενα τελιωνει το τετραμηνο και μου γραφει το ρολοι κανονικο 8273 και νυχτερινο 4120 ποσο θα μου ερθει.....
Μηπως μας κλεβουνε και απο εκει??
ενα εκατομμυριακι εχει στο παυπαλ ρε ο ανθρωπος,αμεσως εστ να τον βγαλεις πλουσιο.Εσυ εχεις κατι εκατομμυρια αν θυμαμαι καλα.
Στο λογαριασμο της ΔΕΗ σε πιασανε οι ανησυχιες μην χασεις κανενα 50αρι?
Εσυ εχεις κατι εκατομμυρια αν θυμαμαι καλα.
Στο λογαριασμο της ΔΕΗ σε πιασανε οι ανησυχιες μην χασεις κανενα 50αρι?
ενα εκατομμυριακι εχει στο παυπαλ ρε ο ανθρωπος,αμεσως εστ να τον βγαλεις πλουσιο.
Ο λογαριασμος μου, γραφει για το διαστημα απο Μάιο 2013 έως Σεπτεμβριο 2013, 1802 kwh.πες μου την εμπειρια σου.ποσες κιλοβατωρες καις το τετραμηνο καθημερινες και νυχτερινες??
το σπιτι το νοικιαζω αλλα ερχεται στο ονομα μου.
που τα βλεπετε αυτα ρε μαλακες;Ο λογαριασμος μου, γραφει για το διαστημα απο Μάιο 2013 έως Σεπτεμβριο 2013, 1802 kwh.
που τα βλεπετε αυτα ρε μαλακες;
Τετραμηνο, εκκαθαριστικος. Το σπιτι ειναι 130 τετραγωνικα. Διαμερισμα. Θερμανση χρησιμοποιουμε τα αιρ κοντισιον και ζεστο νερο εχει μπόιλερ και παει στα κοινοχρηστα.τι πενταμηνο ?? τοσο λιγο σου ηρθε?? ποσα τετραγωνικα ειναι το σπιτι και ποσα ατομα μενουν θερμανση? ζεστο νερο?
Στη γυαλινη σφαιρα.που τα βλεπετε αυτα ρε μαλακες;
Δεν τα ξερω καθολου απο λογαριασμο μου τα παιρνει η Δεη.στο λογαριασμο σου η μπορεις να το δεις κ στο ρολοι σου αν ξερεςι το προηγουμενο και μεσω αφαιρεσης παιζεις μπαλα ωραια. Για πες τα δικα σου ?? και σπιτι και καταναλωσεις που κανεις σε ρευμα...
Δεν τα ξερω καθολου απο λογαριασμο μου τα παιρνει η Δεη.
Σιγα μην ασχολουμαι με λογαριασμους ρε τυπε.Στη γυαλινη σφαιρα.
Τι πού τα βλεπω ρε μαστερακο, στον λογαριασμο τα βλεπω.
Δεν πληρωνεις εσυ τους λογαριασμους σου? Αλλος αναλαμβανει?