τυπε ο ματζεστικ καλυπτει ολο το φασμα της επιχειρηματικοτητας
απο ντοντατς μεχρι φωτοβολταικα
πρασινα ντονατς τυπε, τα τηγανιζει με πρασινη ενεργεια απο το παρκο φωτοβολταικων και τα πουλαει σε χιπστερς 25 ευρω το ντονατ ως οικολογικα
τυπε ο ματζεστικ καλυπτει ολο το φασμα της επιχειρηματικοτητας
στο ebay τυπεπρασινα ντονατς τυπε, τα τηγανιζει με πρασινη ενεργεια απο το παρκο φωτοβολταικων και τα πουλαει σε χιπστερς 25 ευρω το ντονατ ως οικολογικα
εχει επιχειρηματικο μυαλο τυπε με καινοτομες ιδεεςτυπε ο ματζεστικ καλυπτει ολο το φασμα της επιχειρηματικοτητας
εχει επιχειρηματικο μυαλο τυπε με καινοτομες ιδεες
...και σε παταει και μια αποτριχωση λειζερ στα παπαρια δωρο!πρασινα ντονατς τυπε, τα τηγανιζει με πρασινη ενεργεια απο το παρκο φωτοβολταικων και τα πουλαει σε χιπστερς 25 ευρω το ντονατ ως οικολογικα
εχει επιχειρηματικο μυαλο τυπε με καινοτομες ιδεες
...και σε παταει και μια αποτριχωση λειζερ στα παπαρια δωρο!
ο νονος μου εκανε λαθρεμποριο καυσιμων και μαλλον τωρα ειναι γουατεμαλα η λιμνη ταγκανικα και ζει 2η εφηβεια στα 85 του με τις τοπικες θηλυκες...η μονη μου ελπιδα ειναι ο ματζεστικ,ο λειζερ αποτριχωτης του και φυσικα η μεγαλοψυχια του!ο επιτυχημενος επιχειρηματιας ειναι τσιγκουνης τυπε, δωρα να σου κανει ο νονος σου
ο νονος μου εκανε λαθρεμποριο καυσιμων και μαλλον τωρα ειναι γουατεμαλα η λιμνη ταγκανικα και ζει 2η εφηβεια στα 85 του με τις τοπικες θηλυκες...η μονη μου ελπιδα ειναι ο ματζεστικ,ο λειζερ αποτριχωτης του και φυσικα η μεγαλοψυχια του!
με σκλαβωνεις ειλικρινα...κοιτα θα κανω μια εισηγηση να ξεκινησει ενα κοινωνικο προγραμμα αποτριχωσης παπαριων για οσους τρωνε ματζεστικ ντονατς φορωντας ματζεστικ σπασμενους σκελετους γυαλιων γιατι με συγκινησε η ιστορια σου. Πιστευω το κοστος θα καλυφθει απο τις πωλησεις ματζεστικ κωλοχαρτων στο μαγαζι του γειτονα.
με σκλαβωνεις ειλικρινα...
πρασινα ντονατς τυπε, τα τηγανιζει με πρασινη ενεργεια απο το παρκο φωτοβολταικων και τα πουλαει σε χιπστερς 25 ευρω το ντονατ ως οικολογικα
επομενο θρεντ που βλεπω να ανοιγει θα ειναι αν αξιζει να ανοιξει μαγαζι με φλιπερ και μπιλιαρδα;Τι θυμηθηκα τωρα...ειχαμε παλια στην γειτονια μου (τωρα εκλεισε) ενα φλιμπεραδικο με το ονομα majestic πολλες ωρες καψιματος περασαμε εκει μεσα.
με τις πλατες που εχει αυτος και καμμια 200 ατομα να σκοτωνε παλι εξω θα ηταν....χαχαχα ναι το ειδα πριν το ποσταρεις.....
ε τι γλιτωσε το παλικαρι...
Τι θυμηθηκα τωρα...ειχαμε παλια στην γειτονια μου (τωρα εκλεισε) ενα φλιμπεραδικο με το ονομα majestic πολλες ωρες καψιματος περασαμε εκει μεσα.