Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Το μπιλιάρδο είναι κάψιμο!!!!!επομενο θρεντ που βλεπω να ανοιγει θα ειναι αν αξιζει να ανοιξει μαγαζι με φλιπερ και μπιλιαρδα;
Το μπιλιάρδο είναι κάψιμο!!!!!επομενο θρεντ που βλεπω να ανοιγει θα ειναι αν αξιζει να ανοιξει μαγαζι με φλιπερ και μπιλιαρδα;
MAJESTIC....καφενειο ροκ στην παραλια Θεσσαλονικης οταν σπουδεζα εκει....δεν πρεπει να υπαρχει πια.....ταβλι και τονους μπυρα.....αααααχχχχχ!!!!!!
Ωχ αμαν. Δεν το σκεφτηκα αυτο.Λαρτζ τύπος! Δεν σε ενδιέφερε να πάρεις πισω την εγγύση που ειχες δώσει στη ΔΕΗ;
Πρεπει να παρετηθειτε απο το δημοσιο να αφησετε την τεμπελια να ξεχασετε το κονε στο στρατο και το να μπω στο δημοσιο να αραξω.Ανοιχτε επιχειρησεις και ξυπνατε η ζωη περναει και θα μεινετε με το ιδιο σαραβαλο αυτοκινητο σας και χωρις γκομενα για μια ζωη.Σκεφτειτε τι μπορει να σας αποφερει λεφτα κατι και καντε το μην κολωνετε σαν τις αδελφες και μου στελνετε 100 πμ για το πως να αρχισετε τι να κανετε και τι να κλασετε........εγω τουρισμο κανω δεν ειμαι συμβουλος επιχειρησεων τουρισμο κανω γιατι πολυ απλα η μαμα μου στα 18 μου δεν με διορισε στο δημοσιο.........Αποτι βλεπεται 4 και 5 το βραδυ ειμαι στο bou και αραζω δεν χρειαζεται να κοιμηθω για να ξυπνησω την επομενη και να ξυπνησω στις 7 σαν τον μαλακα και να χτυπησω την καρτα μου σης 8 και να μου ζαλιζουνε τα αρχιδια μεχρι της 5 το απογευμα για κατι ψωροδεκαρες που ουτε να κλασω μου φτανουν. Το μουνι για να το γαμησετε για το καλο μιλαμε χρειαζεστε χρημα στην σημερινη εποχη.με 400 ευρω γαμηστε την ελληνιδα την χοντρη με την κυταριτιδα και παντρευτειτε αυτοματως και την μανα της με την κρεατοελια στο πηγουνι.....Και οποιος δεν ζηλεψε τον Jordan Belford ειναι μεγαλος καραγκιοζης......Αφου ολοι οι αντρες λιγο πολυ αυτο θελουν να κανουν μουνια λεφτα και αυτοκινητα.........Ειναι κανενας ξυπνιος να με σχολιασει η φορεσατε ολοι της πυτζαμουλες σαςςςςς???????
το παραληρημα του επιτυχημενου επιχειρηματια...Ξεφεύγεις, δικέ μου :S
Τι παραλήρημα είναι αυτό μες στο άγριο χάραμα;
Πρεπει να παρετηθειτε απο το δημοσιο να αφησετε την τεμπελια ...
ΡΕ συ ματζεστικ ,προσπαθουσα να καταλαβω ποια γκομενα ειναι η μυκονος που τον καλει....γαμω την ορθογραφια σου μεσα....γραψε καμια ιδεα να κονομησουμε και μεις και ασαι τα σχωλοια γι αυτους που κωνωμισαναι...Ειναι εξω ελευθερος και συνεχιζει την ζωαρα του αλλα με περιοριστικους ορους με εγγυηση 100 χιλιαρικα με επισκεψεις στα αστυνομικα τμηματα και με απαγορευση να φυγει απο την χωρα.Δηλαδη το miami κομμενο.Αλλα καλει ειναι και η μυκονος.Εχει τα λεφτα του στην ελβετια και ζει αριστοκρατικα και ο κομσακης που πληρωνε το χαρατσι το ψαχνει ακομη.Η δεη μπηκε μεσα και αυτη κατι εκατομμυρια.
Πρεπει να παρετηθειτε απο το δημοσιο να αφησετε την τεμπελια να ξεχασετε το κονε στο στρατο και το να μπω στο δημοσιο να αραξω.Ανοιχτε επιχειρησεις και ξυπνατε η ζωη περναει και θα μεινετε με το ιδιο σαραβαλο αυτοκινητο σας και χωρις γκομενα για μια ζωη.Σκεφτειτε τι μπορει να σας αποφερει λεφτα κατι και καντε το μην κολωνετε σαν τις αδελφες και μου στελνετε 100 πμ για το πως να αρχισετε τι να κανετε και τι να κλασετε........εγω τουρισμο κανω δεν ειμαι συμβουλος επιχειρησεων τουρισμο κανω γιατι πολυ απλα η μαμα μου στα 18 μου δεν με διορισε στο δημοσιο.........Αποτι βλεπεται 4 και 5 το βραδυ ειμαι στο bou και αραζω δεν χρειαζεται να κοιμηθω για να ξυπνησω την επομενη και να ξυπνησω στις 7 σαν τον μαλακα και να χτυπησω την καρτα μου σης 8 και να μου ζαλιζουνε τα αρχιδια μεχρι της 5 το απογευμα για κατι ψωροδεκαρες που ουτε να κλασω μου φτανουν. Το μουνι για να το γαμησετε για το καλο μιλαμε χρειαζεστε χρημα στην σημερινη εποχη.με 400 ευρω γαμηστε την ελληνιδα την χοντρη με την κυταριτιδα και παντρευτειτε αυτοματως και την μανα της με την κρεατοελια στο πηγουνι.....Και οποιος δεν ζηλεψε τον Jordan Belford ειναι μεγαλος καραγκιοζης......Αφου ολοι οι αντρες λιγο πολυ αυτο θελουν να κανουν μουνια λεφτα και αυτοκινητα.........Ειναι κανενας ξυπνιος να με σχολιασει η φορεσατε ολοι της πυτζαμουλες σαςςςςς???????
ματζέστικ εμενα για να μου κατσει κανενας καλος γκομενος σαν και του λογου σου τι πρεπει να καμω
Υ.Γ μα να μην τον πετυχω πιωμενο την ωρα που το έγραψε να περνουσαμε φινα
θα σου εκανε και αποτριχωση λειζερ δωρο!ματζέστικ εμενα για να μου κατσει κανενας καλος γκομενος σαν και του λογου σου τι πρεπει να καμω
να μου κάνει ενα αλλο δωρο γιατι δεν εχω τριχες και πραγματικά βρίσκω οτι ειναι πανέμορφο δώρο ενα διαμαντενιο κολιεθα σου εκανε και αποτριχωση λειζερ δωρο!
ωπς!!!!! ιδεα για επιχειρηση,ματζεστικκκκκ....θα σου εβαζε τριχες....εχουν αρχισει να ερχονται στην μοδα παλι τα αξυριστα....να μου κάνει ενα αλλο δωρο γιατι δεν εχω τριχες και πραγματικά βρίσκω οτι ειναι πανέμορφο δώρο ενα διαμαντενιο κολιε
ματζέστικ εμενα για να μου κατσει κανενας καλος γκομενος σαν και του λογου σου τι πρεπει να καμω
Και οποιος δεν ζηλεψε τον Jordan Belford ειναι μεγαλος καραγκιοζης......
:o πυροκλανι ???ναι ομως δεν τον προσεχεις και δε θα σε αποκαταστησουμε ποτε ετσι. Στο λεει μονος του
οποτε αυτο πρεπει να του κανεις για να σου κατσει ->
ωπς!!!!! ιδεα για επιχειρηση,ματζεστικκκκκ....θα σου εβαζε τριχες....εχουν αρχισει να ερχονται στην μοδα παλι τα αξυριστα....
:o πυροκλανι ???
παρεξηγησες...οχι αβαβα τριχες σιλικονανεναι...δικες σου 100% απο τη μασχαλη...μεταμοσχευση!ο λαος του παοκ δεν δεχεται προσθηκες...