Νέα

Επιχειρηματικές (και άλλες) ανησυχίες του majestic69

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 75K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.457
Πόντοι
2.606
συνδύασέ το με πωληση κεριων . Πρωτος πελατακος ο απολυτος για τιςνεκρωσιμες ακολουθιες :grin:
:grin: παντως ψιλοφοβαμαι να κονομησω ...αμα γινω πλουσιος,συμφωνα με τον απολυτο παντα,θα πρεπει να γινω "εκκεντρικος" και να βανω κερια στον πατο μου...ασε καλυτερα ετσι...μη καψαλισω και τιποτα κωλοτριχες....

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
:grin: παντως ψιλοφοβαμαι να κονομησω ...αμα γινω πλουσιος,συμφωνα με τον απολυτο παντα,θα πρεπει να γινω "εκκεντρικος" και να βανω κερια στον πατο μου...ασε καλυτερα ετσι...μη καψαλισω και τιποτα κωλοτριχες....
αμα γινεις εσυ πουτσικ με την κονομα  θα κάτσω να με γαμήσεις  :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
οτι πρεπει για μεσημεριανη σιεστα  :zzzzz:
τυπε το επομενο που θα κανει παταγο ειναι το μεταφερομενο φερετρο
θα μπορεις να το εχεις μαζι σου συνεχεια
ειναι μια δυσκολη επιχειρηματικη κινηση παντως

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.457
Πόντοι
2.606
μαλακια καμπανια...θα ξεμεινει απο πελατες...αυτες οι καργιολεςκαι νεκρους ανασταινουν!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
εγω δεν πιστευω οτι ο ματζεστικ εχει φραγκα γιατι λειτουργει σαν μπατιρης φτωχομπινες. Εκτός αν εχει θεματακι σαν κατι ζητιάνους γεροντες που πεθαινουν να ανακαλυπτουν τεραστια περιουσια την οποια μαζευαν απο τις ζητιανες και ποτε δεν ευχαριστηθηκαν.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• skatomoutro.jpg
    skatomoutro.jpg
    23,6 KB · Εμφανίσεις: 16

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.262
Πόντοι
12.756
εγω δεν πιστευω οτι ο ματζεστικ εχει φραγκα γιατι λειτουργει σαν μπατιρης φτωχομπινες. Εκτός αν εχει θεματακι σαν κατι ζητιάνους γεροντες που πεθαινουν να ανακαλυπτουν τεραστια περιουσια την οποια μαζευαν απο τις ζητιανες και ποτε δεν ευχαριστηθηκαν.

εχει δεν εχει φραγκα παντως εβαλε μια πραγματικη φωτογραφια απο το paypal που εδειχνε ενα μυριο σαν υπολοιπο ,
σιγουρα ειναι σε καλυτερη θεση απο καποιους που ανεβαζουν την γνωστη φωτο του κωλου με το σπυρι και λενε οτι ειναι η γκομενα τους

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
εχει δεν εχει φραγκα παντως εβαλε μια πραγματικη φωτογραφια απο το paypal που εδειχνε ενα μυριο σαν υπολοιπο ,
σιγουρα ειναι σε καλυτερη θεση απο καποιους που ανεβαζουν την γνωστη φωτο του κωλου με το σπυρι και λενε οτι ειναι η γκομενα τους

Πάω και στοίχημα ότι δεν έχει φράγκα.. :cool2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom