apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
χαχαχα νεα μοδα?αντι για πουστης λενε "ειμαι εκκεντρικος"?...οι λεφταδες ειναι εκκεντρικοι τυπε
παντως ψιλοφοβαμαι να κονομησω ...αμα γινω πλουσιος,συμφωνα με τον απολυτο παντα,θα πρεπει να γινω "εκκεντρικος" και να βανω κερια στον πατο μου...ασε καλυτερα ετσι...μη καψαλισω και τιποτα κωλοτριχες....συνδύασέ το με πωληση κεριων . Πρωτος πελατακος ο απολυτος για τιςνεκρωσιμες ακολουθιες
αμα γινεις εσυ πουτσικ με την κονομα θα κάτσω να με γαμήσειςπαντως ψιλοφοβαμαι να κονομησω ...αμα γινω πλουσιος,συμφωνα με τον απολυτο παντα,θα πρεπει να γινω "εκκεντρικος" και να βανω κερια στον πατο μου...ασε καλυτερα ετσι...μη καψαλισω και τιποτα κωλοτριχες....
τυπε το επομενο που θα κανει παταγο ειναι το μεταφερομενο φερετροοτι πρεπει για μεσημεριανη σιεστα
τι πηγε να κανει στην γερμανια τυπε?θυμηθηκα τον φουφουτο 30 τωρα ρε συ....τι εγινε αυτη η ψυχη?πηγε γερμανια για αρμπαιτ?
ετσι δεν ελεγε? οτι θα παει για εκει νατι πηγε να κανει στην γερμανια τυπε?
πρεπει να μπει στο σαιτ να μας πει νεα τυπεετσι δεν ελεγε? οτι θα παει για εκει νατουςγαμησεικονομησει?
καπου τον πηρε το ματι μου να γραφει τυπε ;)πρεπει να μπει στο σαιτ να μας πει νεα τυπε
τι πηγε να κανει στην γερμανια τυπε?
λευτερια στον σφεκαι ο σφερδεκλος αλλαζει χωρα καθε δυο μηνες τυπε αποφευγει το διεθνες ενταλμα
εγω δεν πιστευω οτι ο ματζεστικ εχει φραγκα γιατι λειτουργει σαν μπατιρης φτωχομπινες. Εκτός αν εχει θεματακι σαν κατι ζητιάνους γεροντες που πεθαινουν να ανακαλυπτουν τεραστια περιουσια την οποια μαζευαν απο τις ζητιανες και ποτε δεν ευχαριστηθηκαν.
εχει δεν εχει φραγκα παντως εβαλε μια πραγματικη φωτογραφια απο το paypal που εδειχνε ενα μυριο σαν υπολοιπο ,
σιγουρα ειναι σε καλυτερη θεση απο καποιους που ανεβαζουν την γνωστη φωτο του κωλου με το σπυρι και λενε οτι ειναι η γκομενα τους